8 Tips voor het Terugbrengen van een Gehuurde Auto - Autobranche

Slimme tips voor het retourneren van een gehuurde auto

Vermijd extra kosten voor het huren van een auto door de tijd te nemen om het voertuig dat u hebt gehuurd door te nemen en grondig schoon te maken. Deze schoonmaakkosten kunnen erg hoog oplopen, dus het loont om een autobranche checklist te gebruiken zodat je niets over het hoofd ziet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ga er niet van uit dat u weet wat als een schoon voertuig wordt beschouwd totdat u het vraagt en een duidelijk antwoord krijgt. Bekijk het voertuig voordat u het meeneemt om er zeker van te zijn dat het schoon is.

Naast een goede algemene reiniging van binnen en van buiten, moet je letten op een aantal gedetailleerde gebieden:

Vuil of krassen rond de voeten – Autobranche huren

In- en uitstappen kan krassen veroorzaken op moeilijk te zien plaatsen. De bestuurderskant in het bijzonder kan vuile voetafdrukken rond de pedalen hebben. En als u kinderen achterin heeft, weet u nooit waar een voetafdruk op de loer kan liggen.

Wereldwijd Auto Huren

Vlekken op bekleding

U zou wat extra voorzorgsmaatregelen kunnen nemen met bekleding en een handdoek of kleed over de stoelen kunnen gooien in geval van morsen of vlekken van welke aard dan ook. Het kan een goede gewoonte zijn om niet te eten of te drinken in de auto. Zelfs zaken als lotions en oliën kunnen achterblijven.

Lang huren

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Wittebrug te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor minimaal één maand en maximaal 18 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Kleverige resten op oppervlakken in de auto

Net als voetafdrukken kunnen er vinger- en handafdrukken achterblijven. Er kunnen ook andere redenen zijn waarom vuil zich aan kleverige resten kan hechten, dus ga met een schone hand over de oppervlakken om te voelen of er iets is.

Roken

Het beste advies over roken in een huurauto is gewoon: niet doen. Roken is een verslaving en veel mensen hebben behoefte aan een sigaret, maar het is veiliger en schoner om te stoppen en een pauze te nemen buiten de gehuurde auto voor dat doel.

Roken heeft een sterke geur in een afgesloten ruimte en niet-rokers zijn hier erg gevoelig voor. Controleer of er geen geur aan uw kleding, haar of handen blijft hangen, ook niet als u buiten de auto rookt.

Auto huren via Finabud

U kunt nu via Finabud online een auto huren en reserveren:

Zitplaatsen

Onder een zitting kan een kleine val zijn voor voorwerpen en afval. Controleer ook de zijkanten en in de plooi waar de rugleuning op de zitting aansluit.

Ramen

Ramen met vlekken, vegen en dode insecten zien er zeer lelijk uit. Dit kan duidelijk zijn op de voorruit, maar controleer alle ruiten en glazen of chromen oppervlakken op vlekken en vuil.

Ruimtes

Moderne auto’s hebben tegenwoordig vaak extra opbergvakken en houders voor drankjes enz. Zorg ervoor dat u alle compartimenten opent, en indien nodig uittrekt, om de binnenkant te controleren.

Handschoenenkastje

Er zijn zoveel gevallen bekend van dingen die in het handschoenenkastje zijn achtergebleven, dat dit een eigen punt verdient. Dit is de plaats waar we vaak dingen in stoppen als we haast hebben en later helemaal vergeten te kijken.

Sommigen zijn van mening dat als u voor autoverhuur betaalt, u het recht hebt de auto in elke staat terug te brengen en binnen te roken als u dat wilt. Autoverhuurbedrijven hanteren verschillende normen en als u daar zomaar van uitgaat, kan het zijn dat u extra moet betalen volgens het contract.

Controleer het contract hierover en kijk ook in de huurauto voordat u wegrijdt om er zeker van te zijn dat hij in een schone staat is. Als u hem vuil aanvaardt, betekent dit niet altijd dat u hem zo kunt terugbrengen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Rent Cars biedt betaalbare en handige autoverhuur over de hele wereld, met service in Sydney, Londen, Edinburgh en Dublin. Het gamma van voertuigen omvat Economy, Prestige, 4WD, People Carriers, 8 zitplaatsen en commerciële voertuigen zoals bestelwagens. Om een autobranche reservering te maken of ons aanbod te bekijken, bezoek Car Hire.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Peter_P_Brown/609552

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.