Autoverhuur als Geldbespaarder - Autobranche

Autoverhuur als kostenefficiënte oplossing in de autobranche

Eline verteld, mijn man heeft zich onlangs een Porsche 911 Turbo S aangeschaft. Een prachtige auto, rijdt heerlijk, ziet er goed uit, maar heeft een woekerprijs voor reparaties of onderhoud. En ik denk dat dit de reden is waarom hij er nu op staat een auto in de autobranche te huren om zakelijke bijeenkomsten bij te wonen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Veel mensen denken dat een huurauto alleen voor vakantieperiodes is, maar dat is niet altijd het geval. Een huurauto kan ook worden gebruikt voor het geval de eigen auto het begeeft en men een tijd in het grote autohospitaal (de garage) moet doorbrengen.

Wij zijn op een punt gekomen dat niemand meer zonder auto kan, in tegenstelling tot honderd jaar geleden, toen bijna niemand nog een auto had of de noodzaak ervan inzag. Het drukke leven van vandaag dicteert echter dat we zo snel mogelijk van A naar B moeten komen. We lijken ook een overvloed aan “spullen” te hebben om mee te nemen!

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Dealerleasing of Wittebrug te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor minimaal één maand en maximaal 18 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Dan zijn er mensen zoals mijn man, die een auto hebben die ik een zondagsauto noem. Op speciale dagen komt hij tevoorschijn, helemaal gepoetst en blinkend, rijdt een tijdje rond en gaat dan terug naar zijn garage, klaar voor de volgende zonnige dag. Hoewel, ik moet zeggen, hij heeft een koopje gedaan met deze auto met heel weinig kilometers erop en hij vindt het prima zo. Hij wil hem niet devalueren door elke keer als ik even naar Arnhem moet, kilometers te maken!

Als mensen zoals hij lange afstanden moeten afleggen voor vergaderingen, is het een afweging tussen de kosten van een huurauto en de pijn van het extra kilometers maken – voor hem is het het waard! Om eerlijk te zijn, is een huurauto niet zo duur als je alles wat je daarvoor krijgt in overweging neemt.

Auto huren via Finabud

U kunt nu via Finabud online een auto huren en reserveren:

U krijgt de auto van uw keuze, de grootte die u nodig hebt en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud enz. U hoeft ook geen wegenbelasting te betalen en dat is een forse auto huur prijs voor mensen die een eigen auto hebben.

Het merendeel van de mensen die gebruik maken van autobranche verhuurdiensten zijn vakantiegangers en zakenmensen.

Voor vakantiegangers is het natuurlijk zinvol, vooral voor degenen die lange reizen naar het buitenland maken. De meeste autoverhuurbedrijven hebben een vestiging op de luchthaven, zodat u meteen uit het vliegtuig in uw auto kunt stappen.

U hoeft niet te wachten of in de rij te staan voor het openbaar vervoer en u heeft geen last van onrustige kinderen wanneer u alleen maar naar uw vakantiebestemming wilt om te ontspannen.

Het hele proces gaat veel sneller. Het enige nadeel is dat u niet kunt garanderen dat u de auto krijgt die u verwacht, maar u krijgt er wel een van geschikte grootte die veilig is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Autoverhuurbedrijven zullen ook in staat zijn om u te voorzien van veel informatie, zoals lokale informatie, plaatsen om te vermijden, kaarten en vele andere nuttige tips.

U kunt uw auto van de luchthaven wegrijden, inleveren voordat u op het vliegtuig naar huis stapt en tussendoor ligt de wereld aan uw voeten!

Zakenmensen zijn ook fan van autoverhuur, vooral degenen die in de stad werken. Ze zullen meestal naar het werk met de trein.

Maar moeten vaak uit te gaan tijdens de dag voor zakelijke bijeenkomsten en dit is altijd gaat meer comfortabel in een auto huren, vooral als je een persoonlijke chauffeur krijgt met het!

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

FinaBud autobranche kijkt naar het gebruik van autoverhuur als een manier om tijd en geld te besparen voor vakantiegangers en zakenmensen en zondag chauffeurs.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Catherine_Parker/424691

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.