Autoverhuur Benzine Service Optie - Is het Verstandig? - Autobranche

Benzineserviceoptie voor autoverhuur in de autobranche

Die verklaring in een of andere vorm maakt al sinds het begin deel uit van autobranche verhuur. In de begindagen was het een regelrechte principekwestie. U gebruikte het, u vervangt het. Op een bepaald moment tussen toen en nu, realiseerde iemand zich dat “er veel geld te verdienen valt met de benzinetank bij verhuur.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor degenen die het niet weten, laat me je de tank opties uitleggen bij het huren van een auto. Wanneer u een auto huurt, wordt de auto meestal geleverd met een volle tank benzine. In sommige gevallen komt hij met een gedeeltelijk volle tank. In beide gevallen geeft het verhuurbedrijf u drie opties.

Breng hem terug op hetzelfde niveau als waarmee u hem kreeg, (vol) betaal vooraf voor een volle tank benzine. En breng hem leeg terug, of breng hem leeg terug en betaal een tankbeurt  van een duurder tarief per liter.

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren autobranche

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Dealerleasing of Wittebrug te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor minimaal één maand en maximaal 18 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Brandstof autobranche service optie is bijna altijd de duurste optie. In het westen wordt in de meeste steden rond de 4 euro per km gerekend (en met de recente prijzen zelfs nog hoger). Op het platteland is het niet veel beter.

Hoewel je kilometerstand kan variëren op de werkelijke prijs per liter, zijn de kosten bijna altijd een goede euro per liter duurder dan het geldende (prepaid) tarief of het tarief van de lokale benzinestations. Het lijkt misschien dat er geen echt goede reden is om de te gebruiken, maar die is er wel.

Hoewel de meeste gebruikers mensen zijn met meer geld dan tijd of mensen die vergeten zijn de benzinetank vol te gooien, is er één segment waar het goedkoper is om deze dienst te gebruiken dan alle andere.

Als u een kortingscode hebt, kan dat komen door uw werkgever. Sommige werkgevers, hebben onderhandeld over tarieven waarbij dezelfde euro bedrag voor het tanken van brandstof in het hele land in rekening wordt gebracht.

Auto huren via Finabud

U kunt nu via Finabud autobranche online een auto huren en reserveren:

Afhankelijk van de autobranche markt, valt dat wel mee. In één omstandigheid, ging een vriend van me die voor één van de bovengenoemde bedrijven werkte op een reis aan Kona, Hawaï. Op die reis, was de prijs van de brandstofdienstoptie het bijtanken minder dan de prijzen per gallon van alle lokale benzinestations binnen 5 mijlen van de luchthaven. In dat geval is het altijd het beste om de auto gewoon terug te brengen zoals hij is.

Aan de andere kant van het spectrum, is een vooraf betaalde volle tank benzine tegen een specifiek tarief. Bij de meeste autoverhuurbedrijven is de prijs het gemiddelde van de drie dichtstbijzijnde benzinestations. Met dit gemiddelde vermenigvuldigen ze de tankinhoud met dat getal en bieden dat aan als een vast tarief om de tank vol te gooien.

Maar laat de koper oppassen. Als de tank van de gehuurde auto niet helemaal leeg is wanneer je hem terugbrengt, krijg je geen geld terug voor de benzine die je hebt gebruikt. Je hebt effectief betaald voor een volle tank benzine en als je tank niet “leeg” is bij inlevering, heb je het autoverhuurbedrijf gratis benzine gegeven om te gebruiken.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Dus om samen te vatten, wanneer moet u de (brandstof service optie) binnen de autobranche gebruiken?

  • Alleen als je geen andere keuze hebt
  • Alleen wanneer uw bedrijfskorting u een speciaal tarief biedt voor het tanken van gas
  • Voor degenen die meer geld dan tijd hebben

En wanneer moet u de Fuel up optie gebruiken?

  • Trips waarbij u weet dat u de auto langer dan een week nodig zult hebben
  • Trips waarbij u weet dat u meer dan 300 km gaat rijden
  • Als u weet dat u bij terugkomst tijd tekort komt

Nog een paar laatste tips

Wanneer uw het huurgebied verlaat, noteer het dichtsbijzijnde benzinestation. Als u tijd hebt, is het vaak goed om meteen naar binnen te rijden en de auto vol te tanken om er zeker van te zijn dat hij helemaal vol was toen u de auto kreeg.

Veel van de huidige tanks kunnen nog 50-100 km rijden voordat de naald onder vol zakt. Als het agentschap verklaarde dat de tank vol is, zou de sproeier vrijwel onmiddellijk moeten klikken. Maar om tarief te zijn, moet u echt geen zorgen maken als het minder dan 3/4 van een liter.

Tenzij 85 cent genoeg is voor u om ruzie te maken en 20 minuten te verspillen. Als u er meer in doet, neem dan het bonnetje mee naar de balie als u de auto terugbrengt en laat het bedrag van de benzine van de rekening aftrekken.

Als u een GPS-systeem hebt, kunt u de locatie van de huurauto en het dichtstbijzijnde benzinestation vastleggen, zodat u bij terugkomst tijd bespaart. Sommige van de beste plannen worden verpest door te verdwalen en terug te keren naar de luchthaven.

Als u met een groep reist, wijs dan één persoon aan die op zoek gaat naar de borden, de afrit, het dichtstbijzijnde restaurant. En andere dingen die u nodig kunt hebben op uw weg terug naar de luchthaven.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Koop in geen geval de duurste benzinesoort! Laat me dat duidelijker herhalen. koop de goedkope benzine. De autoverhuurbedrijven kopen allemaal de goedkoopste benzine die de wet toestaat.

Voel je niet schuldig als je die auto met duurdere benzine afzet. De huurauto zal kapot gaan en verkocht worden wegens misbruik, lang voordat het benzine problemen veroorzaakt voor de auto.

J.W. bracht vele jaren als manager van verscheidene autoverhuurplaatsen door. Zijn basiskennis is toegepast op vele autoverhuur reissites als een insider die klanten helpt hun weg te vinden door de puinhoop die bekend staat als de autobranche verhuur industrie. Hoewel hij met pensioen is in de Rent-A-Car business, blijft hij de veranderingen in de industrie volgen en degenen die erom vragen helpen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Justin_Parker/171635

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.