Drie Belangrijke te Vermijden Autobranche Valkuilen voor Autoverhuur

Valkuilen voor autoverhuur in de autobranche

Er zijn drie grote autobranche valkuilen waar de meeste mensen geen rekening mee houden als ze een auto willen huren. Deze kunnen je aanzienlijk meer laten betalen en resulteren in een financiële ramp. Houd het volgende in gedachten voordat u een auto huurt:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1. Zoek breed naar de beste deal

De regels om de beste deal te krijgen zijn universeel: je moet breed zoeken. Veel mensen gaan gewoon voor het autoverhuurbedrijf dat bij hen in de buurt is of waar ze gewend zijn. Hoewel dit handig is, kan het erg duur zijn. U moet zoeken en de tarieven en voorwaarden van verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken om de beste deal te krijgen.

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren – Autobranche

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van autobranche Athlon te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor 12 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Gebruik het internet om te zoeken. Dit is handiger en sneller. Prijsvergelijkingswebsites zoals Orbitz, Travelocity en Expedia kunnen u helpen een goede deal te vinden. Helaas is er niet één die de laagste prijs garandeert. Je moet bevestigen op de website van het autoverhuurbedrijf of hun klantenservice bellen om de prijzen te bevestigen.

2. Heeft u rekening gehouden met belastingen?

Een goedkope huurauto is slechts een klein deel van uw reiskosten. Heeft u rekening gehouden met de lokale belastingen voor het parkeren van de gehuurde auto op openbare plaatsen zoals luchthavens? In veel gebieden bedragen de lokale belastingen 20 tot 40 procent van de totale autohuurrekening.

De belastingen hebben mooie namen, zoals “customer facility fees”, “airport concession”, “Tourism Commission assessment” enz. Als u naar een ander land reist, houd dan rekening met de extra belastingen die u mogelijk voor een auto moet betalen.

Is er een manier om deze kosten te verminderen?

Overweeg om off-site te huren in plaats van in het centrum van een agentschap. U betaalt dan nog steeds belastingen, maar niet zoveel als op locaties in het centrum. Kijk ook of het bedrijf volledige openheid van zaken geeft voordat u reserveert.

Zorg ervoor dat de autobranche boekingssite alle kosten en belastingen vermeldt die u worden aangerekend. Grote reissites zoals Hotwire, Orbitz, Travelocity en Expedia tonen de totale kosten, inclusief de belastingen.

Auto huren - Finabud autobranche

U kunt nu via Finabud online een auto huren en reserveren:

3. Hebt u verborgen kosten opgemerkt? – Autobranche

Autobranche verhuurbedrijven hebben een aantal strategieën toegepast om het laatste dubbeltje af te persen van degenen die een auto huren. Kijk uit voor hun verborgen kosten. Deze omvatten:

a) Brandstofkosten

Als u de auto heeft meegenomen met een volle tank, moet u de tank bijvullen voordat u de auto inlevert. Anders zult u brandstofheffingen moeten betalen voor de “lege” tank, zelfs als deze slechts een paar centimeter onder de drempels ligt.

b) Late vergoedingen

De meeste agentschappen zullen u een respijtperiode van 60 minuten geven, maar zullen u dan te late uurtarieven aanrekenen. Als u te laat bent, moet u misschien een extra dag betalen. Late kosten zijn meestal hoog en u kunt uiteindelijk meer betalen dan voor de autohuur. Controleer op de dag dat u de auto moet inleveren de plaatselijke verkeers- en weersomstandigheden en begin uw reis vroeg om te voorkomen dat u te laat bent.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Het bovenstaande zijn drie belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u een auto huurt. Ze zullen helpen om uw kosten laag te houden.

Voor meer hulp bij het huren van een auto en voor informatie kunt u terecht bij autoverhuur perth en autobranche verhuur goudkust.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Drake_Crossland/608626

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.