Goedkoop Auto Huren zonder Borg te Betalen - Autobranche

Betaalbare autoverhuur zonder borg in de autobranche

Kun je via Finabud autobranche goedkoop een auto huren zonder borg te hoeven betalen? Wij krijgen als autoverhuurder deze vraag bijna dagelijks. Maar helaas moeten wij hierop antwoorden dat het antwoord nee is. Waarom een auto huren zonder een borg te betalen niet mogelijk is leggen we je graag uit. Maar het verlagen van de borg is wel mogelijk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wanneer je de huurauto ongeschonden bij ons retourneert krijg je de borg weer terug. Zou je dus een auto zonder waarborg willen huren ? dan is dat jammer genoeg niet mogelijk. En dit geldt niet alleen voor Rent Cars maar ook voor de meeste grote andere verhuurders.

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Athlon te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor 12 maanden, en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Een waarborgsom is bij de huur van een voertuig van toepassing. Deze borg kun je verlagen door eventueel uw eigen risico ook te gaan verlagen.

De borgsom is afhankelijk van het voertuig dat u gaat huren:

  • De minimale waarborgsom voor personenauto’s is €325.
  • Voor Bestelauto’s is deze waarborgsom minimaal €450.
  • In geval van een vrachtauto tot en met de T30K-klasse is de minimale waarborgsom €750

Op de vestiging van de verhuur zult u de borg moeten voldoen. Ook geldt dit voor online reserveringen Welke via een callcenter gemaakt zijn. in geval van een luchthaven vestiging zal de borg moeten worden afgewikkeld met een creditcard. Afhankelijk van de klasse van de auto kunt u de waarborgsom zowel contant, per creditcard of via pinnen voldoen

Nadat u de auto schadevrij en met een volle tank bij ons het ingeleverd zult u binnen enkele dagen de borg volledig retour ontvangen. Deze borg zal aan u via creditcard, bank of contant worden uitgekeerd.

Waarom is een huurauto zonder borg niet mogelijk?

Maar waarom moet je als je een auto wilt gaan huren dan eigenlijk een borg op tafel leggen? We hopen dat u door een waarborg te betalen mogelijk zuiniger met de auto zult omgaan.

Auto huren - Finabud autobranche

Je kunt dit eigenlijk met een vakantiehuisje vergelijken: je maakt in dat geval ook gebruik van een waardevol product. Gaat er tijdens het huren iets kapot dan is dit met de borg eenvoudig te verrekenen. Is er tijdens de huur niets beschadigd dan is de borg ook snel weer bij u terug. Eerlijker kan het in onze overtuiging eigenlijk niet.

Hoe gaat dat in geval van een verzekering van een gehuurde auto?

Maar de eventuele schade wordt toch door een verzekering van de huurauto gedekt? Dat is inderdaad waar maar net zoals u moeten wij ook de verzekeraar betalen met een eigen risico.

Deze kosten worden aan u doorberekend. In dat geval ben je dus niet meer dan de betaalde borg kwijt. Zelfs als je schade hebt veroorzaakt die in de duizenden euro’s lopen.

Je ziet dus zonder borg betalen kun je geen auto huren bij Rent Cars. in alle gevallen betaal je dus vooraf een waarborgsom. Maar als de auto schadevrij ingeleverd is krijg je deze naderhand natuurlijk gewoon weer terug.

Op het kassabonnetje zie je na de reservering online het totale kostenplaatje. Dit zijn de kosten inclusief alle extra’s plus de borgsom welke u betaald. Op die manier blijft het voor u zo overzichtelijk als mogelijk.

Goedkoop auto huren met lage borg – Autobranche

Wereldwijd een auto huren in doet u natuurlijk online bij de grootste autobranche verhuurder. Rent Cars is met zijn jarenlange ervaring het adres voor het huren van een bestelbusje, personenauto’s en andere voertuigen. Bij hen kunt u tegen de laagste prijs en borg voordelig een auto huren. In onderstaande tabel vindt u ons ook. Klik op de meer info knop om naar de website te gaan.

Meer dan alleen autoverhuur

Rent Cars heeft een grote keuze wat betreft van autoverhuur van personenauto’s verhuiswagens bestelbusjes en andere voertuigen. bij Rent Cars vindt u altijd de voordeligste en juiste auto die u zoekt. Geïnteresseerd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje op op de website van Rent Cars.

Personenauto huren

Bent u op zoek naar het goedkoop huren van een personenauto? In dat geval heeft Rent Cars de keuze uit bijvoorbeeld de volgende compacte personenauto’s. in het geval dat hij niet zoveel ruimte nodig heeft. Dan is de keuze snel gemaakt bij een voordelige Toyota Aygo. Met deze auto is geen enkele parkeerplek te klein en zijn smalle straatjes geen probleem.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
goedkoop auto huren zonder borg te betalen

Op zoek naar toch iets meer beenruimte. Dan is de Toyota Yaris een goedkope en betere keuze. De auto zal van de buitenkant misschien niet verraden hoe eraan hij eigenlijk is. Maar u zult zich verbazen over de zee van ruimte wanneer u eenmaal in de auto gestapt bent. 5 personen met behoorlijk wat bagage is voor de Toyota Yaris geen enkel probleem. Goedkoop een weekendje weg met vrienden of familie is ideaal met deze auto.

Bestelbus of verhuiswagen huren – Autobranche

De juiste bus voor bijna iedere klus bij autobranche Rent Cars. Er zijn diverse bestelbusjes in ons wagenpark, welke u uit de brand helpen in elke situatie.

Een goed voorbeeld hiervan is de Mercedes Benz Citan. Dit is een zeer compacte bestelbus met genoeg ruimtelijke beschikking. Deze bus is ideaal voor de wat kleinere klus met niets teveel aan ruimte.

Toch iets meer in gedachten dan is er ook geen probleem. Er zijn genoeg voordelige busjes met een variërende inhoud van 7 kubieke meter tot zelfs 16 kubieke meter.

Voor zoiets als een klus bijvoorbeeld een verhuizing zijn er verschillende voordelige verhuiswagens met laadklep beschikbaar bij Rent Cars.

De kwaliteit en service die u mag verwachten

Bij Rent Cars kunt u service de verwachten dat zij ten alle tijden garant staan wat betreft nieuw veiligheid. Daarom krijgt u van hen de garantie dat de auto’s 100% betrouwbaar en veilig zijn.

Geen auto huren geen borg maar wel de service

Nadat de auto bij ons terugbezorgd wordt zal de auto zorgvuldig op eventuele gebreken en schade worden nagelopen. Reparaties zoals beschadigingen worden meteen gecorrigeerd. Ook maken wij de gehuurde auto als kers op de service taart nog even voor u schoon. Dat is natuurlijk wel even mooi meegenomen service.

Snel uw online reservering plaatsen

Het reserveren van een auto huren kunt u eenvoudig online plaatsen. Wat u als klant alleen hoeft te doen is het aantal kilometers dat u verwacht en de periode te kiezen. Ook het kiezen van een goedkope aanvullende verzekering is ook mogelijk.

Binnen 24 uur na uw keuze krijgt u van ons de bevestiging van de auto van uw keuze. Op de gewenste dag kunt u dan de auto bij hen ophalen. Wat betreft het terugbrengen van de auto dan kan dat zelfs na sluitingstijd over de hele dag. Wij kunnen het huren van een auto echt niet makkelijker voor u maken, wel voordeliger.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Auto huren lage borg – Autobranche

Voor een huurauto met een goedkope lage borg bent u bij Rent Cars autobranche verhuur aan het juiste adres. Hier kunt u terecht met al uw vragen en voorzien de deskundige medewerkers u graag van advies. Kom gerust langs en laat u verrassen door al onze mogelijkheden. Bij hen kunt u bij de deskundigen medewerkers gratis advies aanvragen. Kijk gerust even op de website van RentCars of Rent Cars in de tabel.

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.