Een Auto nodig en is er een Goedkopere Manier zoals Huren? - Autobranche

Een huurauto als voordelige optie binnen de autobranche

Er was een tijd dat het huren van een auto op reis een automatische “vereiste” was. Nu de autobranche benzineprijzen waar we zo’n hekel aan hebben gekregen blijven stijgen, wordt het steeds moeilijker om te beslissen of we een auto huren of een taxi nemen. En hebben we in sommige van die steden echt een auto nodig?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Steden als Las Vegas, San Francisco, New York, Parijs, Londen en vele andere hebben fantastische openbaarvervoersystemen die vaak door toeristen worden gebruikt om zich te verplaatsen. Niet alleen dat, deze zelfde steden zijn vaak moeilijk om in te rijden en het parkeren is duur, dus gemeenten hebben geïnvesteerd in openbaar vervoer voor het gewone volk om zich in deze omgeving te verplaatsen. Laten we, om dit punt te benadrukken, Waikiki, Hawaii bespreken.

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Athlon te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor 12 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Toegegeven, auto’s zijn het laatste waar je aan denkt als je in de zon en de branding, maar het zou moeten zijn. Parkeren van een auto in Waikiki begint te dicht bij 20 dollar per dag alleen maar om een plek voor uw auto te verbergen wanneer je niet rijden rond op $ 3,50 per gallon gas tarieven te garanderen.

Tour junkets en busritten kan je vrijwel overal op het eiland voor minder dan 20 dollar per dag. Je hebt dus eigenlijk maar voor één of twee dagen een auto nodig voor als je zelf op verkenning uitgaat. Als u een week op vakantie gaat, kunt u door uw huur terug te brengen van zeven naar twee dagen wel 500 dollar besparen aan parkeergeld, gas, huur en verzekering.

Is het nodig om een auto te huren? Die beslissing is aan u. Natuurlijk kan ik u vertellen dat u een auto moet huren, maar dat is niet altijd even duidelijk. Nadat u uw behoeften hebt onderzocht en u zich realiseert dat u inderdaad een auto moet huren, zijn er een aantal autobranche basisregels waarmee u rekening moet houden om de kosten laag te houden.

Auto huren - Finabud autobranche

U kunt nu via Finabud online een auto huren en reserveren:

Dus nu weet u wat en voor hoe lang, nu minder werk aan de prijs. Deze stappen zijn essentieel om te overwegen voor elke betaalbare autohuur aflevering:

1. Agentschappen vs. Luchthavens

Autobranche verhuurbedrijven moeten een vergoeding betalen voor het werken op de luchthaven. Deze vergoeding mag wettelijk worden doorberekend aan de huurder. Als u niet op de luchthaven huurt, bespaart u vaak evenveel op de tarieven (en tarieven) als op de autohuur zelf.

Vaak zijn er autoverhuurbedrijven in de buurt van of in uw hotel in veel van de grote toeristische gebieden, dus overweeg alternatief vervoer van en naar de luchthaven en huur bij een agentschap.

2. Kies een geschikte auto

Kies een auto die past bij uw behoeften, niet bij uw ogen.De meest voorkomende huurklasse in het hele land is de intermediate. Vaak bespaart een compacte auto u 3-5 dollar per dag en krijgt 5-6 mijl per gallon meer dan een tussenliggende, maar toch zitten ze vaak hetzelfde aantal mensen.

Ook zijn de kosten voor de aanschaf van een compacte auto versus een middenklasse auto vaak bijna gelijk, dus sommige verhuurbedrijven hebben een grotere voorraad in de middenklasse, in de wetenschap dat ze u gratis zullen upgraden naar de middenklasse auto.

3. Overweeg kleinere bedrijven

 Sommige kleinere bedrijven die op en buiten het luchthaventerrein opereren zijn goedkoper en hebben dezelfde auto’s als de grotere nationale broeders. Neem een kijkje bij dat bedrijf waar je nog nooit van hebt gehoord. Misschien vindt u een juweeltje.

4. Kijk rond voor kortingsbonnen voor autoverhuur

Dit is een hele discussie op zich. Veel autoverhuurbedrijven hebben kortingscodes die ze geven aan bedrijven en groepen om zaken met dat verhuurbedrijf te promoten.

Bel en vraag elk verhuurbedrijf of uw werkgever een kortingscode heeft. vraag ook uw favoriete club shopping bedrijf, entertainment boek, Groothandel shopping club, Co-op of verzekeringsmaatschappij. Vaak hebben ze allemaal een soort deal die ze kunnen delen.

5. Prepaid benzine vs. zelf tanken

Autoverhuurbedrijven proberen je vaak zover te krijgen dat je aan het begin een volle tank benzine koopt, zodat je hem leeg kunt inleveren. Ooit geprobeerd een autotank te legen? Dat is niet gemakkelijk. De enige zekerheid is zelf tanken. Weiger.

6. Huur alleen als je een auto nodig hebt

Dat spreekt voor zich. Als je naar een conferentie gaat, heb je de eerste drie dagen geen auto nodig als je elk daglichtuur in het evenement doorbrengt.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

7. Autoverzekering

Nog een “hele klas op zich”. Het beste om te weten is dat uw creditcard of uw eigen persoonlijke autoverzekering u waarschijnlijk in het geval van het huren van een auto zal dekken in geval van een incident. Controleer met beide voordat u gaat om te beslissen of u aanvullende dekking moet kopen.

8. Vergeet niet, de agenten werken op commissie

Hoewel het lijkt alsof ze het beste met u voor hebben, volg NIET blindelings hun aanbevelingen voor aanvullende autoverhuur diensten. Doe uw huiswerk en beslis vooraf voordat u bij de verhuurbalie aankomt.

Volg deze regels, doe uw huiswerk, en uw autobranche huurkosten kunnen sterk worden beperkt tot wat u echt nodig hebt, in plaats van wat u denkt dat u nodig hebt.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Justin_Parker/171635

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.