Schuld Autobranche wanneer je Huurauto Achterop Aangereden wordt?

Achterop aangereden huurauto: verantwoordelijkheid in de autobranche

Huurauto’s in  de autobranche zijn erg handig om toegang tot te hebben, omdat ze u te houden van het zetten van de slijtage van het reizen op uw eigen auto. Ze zijn ook geweldig voor degenen die niet beschikken over een auto die lange reizen zal overleven. Maar er is een ding dat moet worden overwogen en dat is het feit dat ongelukken gebeuren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wat gebeurt er als je van achteren wordt aangereden in een huurauto en je bent niet in gebreke gebleven? Bent u verantwoordelijk voor de schade of is het de persoon die de fout heeft gemaakt? Draagt het autoverhuurbedrijf er zorg voor? Wat gebeurt er? Dit zijn allemaal uitstekende vragen, want het kan behoorlijk verwarrend zijn als er een ongeluk gebeurt.

Wereldwijd Auto Huren

Lang huren

Is het de bedoeling om een lagere huurperiode aan te gaan. Dan is het misschien voor u aantrekkelijker om te overwegen om een shortlease van Wittebrug te proberen. Een shortlease is altijd voordeliger wanneer je voor een langere periode een auto wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor een vakantie. Dit kan voor minimaal één maand en maximaal 18 maanden., en zonder een BKR toetsing en registratie

Finabud

Het is ook een goed idee om antwoorden te krijgen op alle vragen die u hebt wanneer u de auto huurt. Het is niet genoeg om te hopen dat je niet in een ongeval. Wanneer het niet jouw schuld is, betekent dit dat je geen controle had over wat er gebeurde.

U had het op geen enkele manier kunnen voorkomen. De enige acties die u kunt voorkomen zijn uw eigen acties, dus zorg ervoor dat u de nodige informatie krijgt van het autoverhuurbedrijf over wat u moet doen in geval van een ongeluk.

Verzekering – Autobranche

Uw individuele autobranche verzekering moet u dekken terwijl u in een huurauto zit. Daarom vraagt het autoverhuurbedrijf dat u uw verzekering bewijst. Zij hebben graag kopieën van uw verzekeringskaart voor het geval er een ongeluk gebeurt. Het is echter eerlijk om aan te nemen dat ze dit doen in het geval het ongeval is uw schuld en ze nodig hebben om een claim op uw verzekering om de schade te dekken te maken.

Auto huren - Finabud autobranche

U kunt nu via Finabud online een auto huren en reserveren:

Bij het vragen van het autoverhuurbedrijf over hoe het zou werken als je in een wrak dat is niet jouw schuld, kunnen ze je vertellen om te overleggen met uw verzekeringsmaatschappij. Omdat u gedekt bent door uw individuele verzekering, bent u onderworpen aan hun specifieke regels en voorschriften.

Wat te doen bij een ongeval

Dus wat moet u doen in het geval dat u van achteren wordt aangereden in een huurauto? Zorg ervoor dat u uw verzekeringsmaatschappij belt voordat u ook maar iets doet. Als het autoverhuurbedrijf zegt dat u hen geld verschuldigd bent, betaal dan niet zomaar.

Zorg ervoor dat u eerst met uw verzekeringsmaatschappij praat. Zij zullen u vertellen wat u moet doen. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk de claim in behandeling nemen en deze vervolgens indienen bij de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van de aanrijding. Op die manier wordt de schade betaald aan het autoverhuurbedrijf. Als er aftrekposten moeten worden betaald, dan betaalt u dat eigen risico aan uw verzekeringsmaatschappij en niet de autoverhuurder.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Er zou geen enkele reden moeten zijn waarom u hen geld zou moeten betalen voor een ongeval dat niet uw schuld was. Het hangt ook af van wat uw autobranche verzekeringspolis zegt over wrakken als je in een huurauto.

Dus zorg ervoor dat u deze dingen weet voordat u een auto huurt. Op die manier weet u precies wat u moet doen als u van achteren wordt aangereden op de weg. Bij een kop-staartbotsing is het duidelijk dat het niet jouw schuld is. De meeste kop-staartbotsingen worden beschouwd als de schuld van de bestuurder die u heeft aangereden.

Het is dus helemaal niet moeilijk om te bewijzen dat de aanrijding niet uw schuld was. Ken gewoon uw rechten en houd alle informatie bij de hand zodat u niet in paniek raakt als u in een wrak terechtkomt.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Begin geen gekke scenario’s door je hoofd te spoken, zoals het moeten betalen van de volledige kosten van de huurauto. Dat is iets heel onwaarschijnlijks. Zorg er gewoon voor dat u de politie belt en autobranche verzekeringsinformatie van de schuldige chauffeur opneemt, net zoals u zou doen als het uw eigen huurauto was.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Amy_Nutt/71550

FinaBud.NL

Behalve een auto huren heb je misschien ook behoefte om info over andere informatie te raadplegen. Dat kan dan op onze alle autohuur verzamel pagina.