2e Hands Auto Leasen Zonder Aanbetaling Particulier – Autobranche

2e Hands Auto Leasen Zonder Aanbetaling Particulier

De opmars van een tweedehands auto leasen zonder een aanbetaling lijkt geen halt meer toe te roepen. Het aantal particulieren dat vorig jaar een auto ging leasen in de autobranche bedroeg meer dan 150.000 mensen. Dit is vergeleken met vorig jaar een verdubbeling van particulieren dat van een private lease gebruikt maakte. Hieruit kunnen wij opmaken dat het leasen van een auto zonder het aanbetalen van eigen geld veel voordelen zou kunnen bieden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Toch zou een auto kopen in sommige gevallen toch voordeliger kunnen zijn. Het is goed om beide aanschaf mogelijkheden voordat je overgaat tot een goedkope private lease tegen elkaar af te wegen.

Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Hoge Brandstofprijs

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Geen borgsom nodig
 • Inruil mogelijk
 • Incl. Banden, All Risk Verz. Belasting, Pechhulp
  • Ook elektrische auto's
  • Incl. Pechhulp & Onderhoud
  • Nieuw en Gebruikt
  • Kosteloos beëindigen
  • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
  • Inruil oude auto
  • Elektrische auto's
  • Boetevrij opzegbaar
  • Zakelijk en privé
  • Voordelige Ex-leaseauto’s
  • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
  • Voordelig rijden met een promoauto
  • Maandelijks opzegbaar abonnement
  • Zakelijk en privé
  • 300 elektrische auto's
  • Private lease
  • Nieuwe en gebruikte auto's
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Verplichte BKR toetsing
  • Ook elektrische auto's
  • Private lease & Financiering vanaf € 85 /mnd
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
  • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
  • Nieuwe modellen
  • Occasion's
  • Elektrische auto's
  • Zakelijk en privé
        Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

  Goedkoopste tweedehands auto leasen zonder aanbetaling

  Mocht je geld moeten lenen om een nieuwe of tweedehands leaseauto aan te schaffen. Dan kun je in dat geval goedkoper uit zijn met een private lease.

  Mocht je toch voldoende contant geld zonder een aanbetaling voor de leaseauto te doen tot je beschikking hebben om een auto te kopen. Dan is het meestal beter om een 2e hands occasion auto te kopen via het aanbod van een van onze autobranche aanbieders zoals auto.nl.

  Voor en nadelen private leasen in de autobranche

  Er kleven naast de grote voordelen van een private lease natuurlijk ook nadelen wanneer je privé gaat leasen. Een eventuele hypotheekaanvraag kan namelijk behoorlijke gevolgen hebben na een lease aanvraag.

  En wat dacht je van de grote afkoopsommen welke betaald moeten worden als je een particulier auto  leasecontract opzegt voor de afloop termijn.

  Zet alles eens netjes op een rij en neem dan pas een goed besluit. Het aanschaffen van een goede betrouwbare 2e hands partuculier lease occasion kan een goede of betere keuze zijn. Verlies daarom niet eventuele andere opties uit het oog.

  2e hands auto private leasen zonder aanbetaling voordelen/nadelen

  Het private leasen van een 2e hands auto zonder aan te betalen heeft voor en nadelen ten opzichte van een auto kopen met een lening. Goedkoop auto leasen is 9 van de 10 gevallen een stuk goedkoper. Maar ook als je een nieuwe auto met eigen geld gaat aanschaffen kan een private lease toch nog goedkoper zijn.

  Het blijft maatwerk wat betreft de voor en nadelen aangaande het verschillende type auto en merk.

  Private lease vs kopen nadeel

  Een contract breuk kan bijvoorbeeld een zaak zijn die van nadeel kan zijn als het gaat om een private lease.

  Het kan zijn dat je noodgedwongen een contract moet opzeggen door ontslag of een echtscheiding. in dat geval betaal je bij het merendeel van de autolease maatschappijen behoorlijk wat geld.

  De allergoedkoopste wijze van autorijden is de private lease absoluut niet. Dit is helemaal het geval als het om het kopen van een nieuwe auto gaat. Een tweedehands auto kopen is als je er lang mee rijdt altijd voordeliger. Dit is voordeliger dan een private lease contract aangaan.

  Soorten autolease bij Finabud

  Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

   

  Heeft een 2e hands auto leasen zonder aanbetaling particulier voordelen

  Het groeiende aantal 2e hands private lease bestuurders zeg natuurlijk wel iets over de voordelen bij deze manier van 2de hands autorijden. Welke voordelen worden bijvoorbeeld bij een particuliere occasion autolease zonder aanbetaling overwogen.

  Wees er zeker van dat je een goed overzicht verkrijgt over de maandelijkse kosten. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook weet je dan precies hoeveel geld er op tafel gelegd moet worden voor de private leaseauto.

  Natuurlijk komen hier nog andere kosten bovenop zoals brandstof en eventuele boetes in het verkeer. Er is geen sprake van financiële reparatie tegenvallers zoals duren garage rekeningen. Dit is vaak wel het geval wanneer het je eigen auto betreft.

  Kies je voor een private lease auto dan kun je een nieuwe auto rijden en hebt geen eigen geld hiervoor nodig. Enig vast inkomen is inde autobranche echter wel een noodzaak om voor deze manier van deze in aanmerking te kunnen komen.

  Private lease goedkoop?

  Buiten de vraag of het goedkoper is om een auto privé te gaan leasen. Dan heb je ook nog te maken met een kwestie genaamd een hypotheek. Heb je dus plannen om in de toekomst een hypotheek aan te gaan. Kies dan voor een andere vorm van auto leasen dan een private lease.

  Nederlandse banken hanteren namelijk binnen de autobranche een rekensom welke opvallend genoemd kan worden. Zij trekken namelijk 65% van het leasebedrag per maand maandelijkse maximale woonlasten.

  Wanneer je een auto nauwelijks gebruikt is het private auto leasen ook niet zo interessant. Je vaste maandelijkse kosten lopen immers gewoon door. Je moet om een leaseauto voor particulier gebruik elk jaar toch minstens 12000 km kunnen afleggen.

  Let op het eigen risico

  En dan hebben we ook nog je eigen risico waar je op moet letten. Bijvoorbeeld, je hebt met je no-claim de maximale korting bij je autoverzekering. Je hebt dan met je goedkope private lease de kans dat je duurder uit bent.

  Een groot nadeel is het wanneer je tijdelijk gaat leasen. Je bent in dat geval je eigen opgebouwde no-claimkorting kwijt. Wil je na het leasen weer een auto willen kopen. Dan heb je alleen recht op de schadevrije jaren over de periode dat je de auto geleased hebt.

  Heeft een ongeluk invloed op de leaseprijs?

  Wat je ook niet moet vergeten is te bekijken wat je eigen risico is wanneer je een ongeluk veroorzaakt. Een ongeluk zal geen invloed hebben op de leaseprijs, maar je bent wel je eigen risico van €300 kwijt.

  Je eigen risico zal per schadegeval worden vastgesteld. Veroorzaak je binnen een jaar nog een keer schade aan je leaseauto. Dan zal in dat geval een verhoging van het eigen risico plaatsvinden naar €1000

  Deze eigen risico’s gelden alleen voor schade welke niet verhaald kan worden. Dat wil zeggen schade welke niet op een derde partij verhaald kan worden.

  Mocht je een private lease auto total loss rijden, dan zal in dat geval het autobranche contract stoppen.

  Goed voor je Financiën

  FinaBud.NL

  Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

  John B.

  Prijs afhankelijk van het aantal kilometers?

  Het aantal kilometers dat je aflegt is ook iets waar je van afhankelijk bent wanneer het op de voordeligste leaseprijs aankomt.

  Je zult aan het einde van het jaar meer betalen als je meer kilometers hebt afgelegd dan afgesproken.

  Bedraagt het aantal afgelegde kilometers aan het eind van de looptijd minder dan wat er in de autobranche overeenkomst staat. Dan zul je niet afgelegde de kilometers terugbetaald krijgen.

  Wat kost een gebruikte auto leasen.

  Als voorbeeld lease je een gebruikte Peugeot 108 auto met een maandelijkse kostprijs van €184. Je kunt hier kiezen uit een contract voor 24,36 of 48 maanden. Per jaar zal dit inclusief 12000 km zijn. Zou je meer kilometers willen rijden, dan kun je het maandbedrag hieraan aanpassen. Kom je af en toe over die 12000 km jaarlijks heen? Dan betaal je €0,08 per afgelegde kilometer extra.

  Bij een Peugeot 108 leasen is Inbegrepen:.

  • All risk verzekering.
  • Inzittenden schade verzekering.
  • Motorrijtuigenbelasting.
  • Afschrijving Auto.
  • Reparatie en onderhoud.
  • Banden vervangen.
  • Reparatie van ruiten.
  • Pechhulp binnen- en buitenland.
  • Vervangend vervoer.

  Maandelijkse korting op auto leasen?

  Korting per maand op je maandelijkse bedrag voor het leasen van een auto? Bij Mijndomein is het mogelijk om je auto te laten bestickeren door het autolease bedrijf.

  Je ontvangt omdat je een beetje reclame maakt, maandelijks een korting. Die korting kun je dan gebruiken om benzine of diesel te kopen.

  2e hands auto leasen zonder BKR toetsing

  Ja het is in ieder geval mogelijk om bij Europcar en Dealerleasing (zie tabel) een 2e hands occasion te leasen zonder dat het BKR een toetsing gaat uitvoeren. Dit komt doordat deze aangesloten is bij het keurmerk “Private Lease OK” i.p.v. “Keurmerk Private Lease”. Men zou in plaats van een BKR toetsing een afschrift van uw laatste bankafschrift kunnen vragen.

  BKR verwijderen

  FinaBud.NL

  Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

  John B.

  Goedkoopste private lease ?

  Dus auto leasen als particulier en goedkoop? De goedkoopste lease auto voor particulieren is nu mogelijk. Private lease is perfect als je de auto regelmatig gebruikt. Kijk hier voor de meest gestelde vragen over private autolease?

  Dus goedkoop als particulier een auto leasen? Voor particulieren is het goedkoop leasen van een auto binnen de autobranche  nu mogelijk. Wanneer je bijvoorbeeld een huurkoop auto regelmatig in gebruik hebt zal een private lease perfect zijn.

  In het kort over goedkoopste private lease all in:

  • Pechhulp binnen- en buitenland
  • Inclusief belasting en verzekering.
  • Vast maandelijks bedrag.
  • Vanaf 84/maand.

  Meest gestelde vragen over private lease?

  Voor veelgestelde vragen over private lease en andere soorten, kunt u de volgende zoektermen bovenaan deze pagina “Stel je vraag hier…” te gebruiken:

  • Auto leasen zakelijk
  • Financial lease zonder aanbetaling
  • Occasion lease zonder BKR
  • Tweedehands private lease
  • Tweedehands lease startende ondernemer
  • Occasions van financial lease
  • Huurkoop aanvragen

  Bij ons online lease aanbod bekijk en vergelijk en vind je jouw model, merk, leasecontract en financier. Zo ben je in een mum van tijd eigenaar of bestuurder van een nieuw of een occasion personenauto.

  Maar een auto lease is er niet alleen voor de particulier, ook de zzp lease voor een bedrijfsauto is bij ons te vinden. Ondernemers in Nederland kunnen via FinaBud de bedrijfswagens autolease kosten berekenen voor bedrijfswagen leasen maar ook personenauto’s. Autobranche Informatie vind je door “Stel je vraag hier…” in de bovenstaande zoekbalk in te vullen.

  Tenslotte

  Een lease aanvragen is tot slot van dit artikel dat een leasemaatschappij niet moeilijk de vinden op Finabud. Een nieuwe of occasion leasen kan tegen verschillende aantrekkelijke 2de hands lease voorwaarden. Neem de tijd en wees succesvol in de keuze van uw 2e hands auto leasen zonder aanbetaling.

  Auto leasen

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.