Auto Leasen Zonder Vast Contract Binnen de Autobranche

Leasen in de autobranche zonder vast contract

Wat voor opties zijn er in de autobranche wat betreft auto leasen zonder een vast contract? Vrees niet want wij hebben een dermate groot aantal leasemaatschappijen als partner zodat de opties eindeloos zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Heb je momenteel werk met een tijdelijk contract? Of is het zo dat je net bij een nieuwe werkgever bent begonnen of als zzp’er bent gestart?

Dat is absoluut geen probleem, want voor elke situatie hebben wij een passend leasecontract. Wel moet je in de autobranche aan een aantal voorwaarden voldoen als je een auto wilt gaan leasen.

Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Hoge Brandstofprijs - Autobranche

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag eenvoudig bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Ook elektrische auto's
 • Private lease, huurkoop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Ook elektrische auto's
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Voordelige Ex-leaseauto’s
 • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
 • Voordelig rijden met een promoauto
 • Maandelijks opzegbaar abonnement
 • Zakelijk en privé
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé
      Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

Ik wil een auto leasen met uitzendcontract – Autobranche

Leasen met een uitzendcontract is geen enkel probleem via FinaBud. Want of je nou zzp’er bent of een uitkering hebt of zelfstandig ondernemer bent, wij hebben de lease voor elke situatie.

Je moet wel voldoen aan een aantal autobranche voorwaarden. Want je moet in ieder geval 18 jaar of ouder zijn en een Netherlands rijbewijs bezitten. Ook moet je voldoen aan de voorwaarden van een minimum inkomen.

Daarna kunnen we beoordelen of iemand een auto lease contract ook zonder een vaste betrekking kan aangaan.

Het enige wat wij vragen is een kopie van je bankafschrift, identiteitskaart, paspoort en salarisstrook.

Leasen zonder vast contract verklaring werkgever

In het geval dat je geen vast contract hebt is een verklaring van de werkgever ook genoeg om te kunnen leasen.

Wij kunnen zo de risico’s inschatten door het gebruiken van deze informatie voor een toetsing van je financiële situatie.

Een van de diensten waarvan wij gebruik maken voor een controle is EDR credit services.

We kijken onder andere naar je woonsituatie, woonplaats, achterstallige betalingen en eventuele schulden.

De afdeling financiën van de autobranche controleert op basis hiervan of je een auto kunt leasen. Zo hebben zij de zekerheid en krijg jij de flexibiliteit maar jij naar op zoek bent.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Auto Leasen Zonder Vast Contract

Auto leasen zonder vast inkomen BKR

Mochten er bij een auto leasen zonder vast inkomen aanvraag eventuele achterstallige betalingen of schulden zijn. Dan zijn deze altijd geregistreerd bij het bureau krediet registratie ofwel het BKR.

De leasemaatschappijen registreren ook je nieuwe leasecontract bij het BKR.

Tussen een BKR codering en een notering zit wel een verschil.

Wat betreft een BKR notering houdt dit in dat er een betalingsverplichting is aan een onderneming.

Als je je voor een langere tijd niet hebt gehouden aan een betalingsverplichting krijg je een BKR codering.

Alle autobranche leasebedrijven zijn bij Private Lease OK of Keurmerk Private Lease aangesloten.Deze keurmerken hebben ieder hun eigen kredietwaardigheid toets. Waarbij de bedrijven met het Keurmerk Private Lease als enige een BKR toetsing doen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Auto leasen zonder vaste baan – Autobranche

Is het mogelijk om om zonder een vaste baan of jaarcijfers als zzp-er een auto leasecontract aan te gaan

In dat geval hoef je alleen aan te tonen dat je echt ondernemer bent. Je hoeft dan geen paperassen zoals een loonstrook aan te tonen als zzp-er.

Je zou dit kunnen doen met een uittreksel van het kvk ofwel het kamer van koophandel. Een dergelijk uittreksel mag echter niet ouder zijn dan 3 maanden.

Wij vragen tevens een verklaring van inkomen van een recente datum via de belastingdienst. Via de website van de belastingdienst is deze eenvoudig op te vragen.

Om voor een leaseauto in aanmerking te komen moet je als zzp-er wel minimaal een jaar gewerkt hebben

Private lease zonder vast contract occasion

Een ideale oplossing voor een beginnende zzp’er, werknemer zonder contract of ondernemer kan de private occasion lease zijn. Tegen een voordelig maandelijks tarief garanderen wij een tweedehands auto met zekerheid.

Alle extra kosten zijn dan voor onze rekening en je loopt nooit tegen dure onderhoudsbeurten of reparaties aan.

Het enige wat jij betaalt is de benzine en een vast leasebedrag per maand. Je komt zo op een goedkope manier met je private leaseauto goed voor de dag.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Aanbod occasions en nieuwe auto’s

Het aanbod occasions is enorm van een private lease auto tot een nieuwe auto. Zakelijk leasen is zoals alle andere vormen van leasen maar ook kopen geen probleem.

Over private lease voor occasion leasen kunt u terecht bij Smilease, justlease en andere aanbieders.

Voor private lease en zzp lease auto’s kun je een gebruikte auto zonder een vast contract. Voor private leasen en andere vormen van auto leasen is alleen een vast inkomen vereist.

Neem contact op via de bovenstaande tabel. En binnen een mum van tijd weet je alles over je lease. En kun je rijden incl. alle service.

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.