Auto Leasen ZZP zonder Jaarcijfers - Autobranche

ZZP-auto leasen zonder jaarcijfers in de autobranche

Waarom auto leasen zzp zonder jaarcijfers de beste optie is als u een zzp’er bent. Wanneer het tijd is om een nieuwe auto te kopen, zijn er binnen de autobranche drie opties. U kunt ofwel volledig betalen en de auto volledig in eigen beheer hebben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Of u kunt de aankoop financieren…. Wat resulteert in eigendom zodra u de lening afbetaalt. Of u kunt de auto leasen, wat in wezen het huren van de auto is.

Contant geld betalen voor een auto is dom om eerlijk te zijn. Omdat uw geld zou kunnen investeren in iets buiten de autobranche dat u een beter rendement oplevert. 

Een auto is een afschrijvend goed. En als je eenmaal met een nieuwe auto van het perceel af rijdt, daalt de waarde ervan.

Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe leaseauto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Hoge Brandstofprijs

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u heel eenvoudig de aanvraag bij andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Ook elektrische auto's
 • Private lease, huurkoop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Ook elektrische auto's
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Voordelige Ex-leaseauto’s
 • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
 • Voordelig rijden met een promoauto
 • Maandelijks opzegbaar abonnement
 • Zakelijk en privé
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé
      Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

Financiering is een goede optie. Maar als u zelfstandig ondernemer bent, kunt u een autobranche leasemogelijkheid serieus overwegen. Hier zijn enkele auto leasen zzp redenen die deze stelling ondersteunen.

Bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers belasting voordelen

Nu zult u altijd uw belasting adviseur en financieel team willen raadplegen wat betreft het leasen zonder jaarcijfers. Maar het is algemeen bekend dat u als ondernemer beter af bent met een zakelijke bedrijfswagen lease optie. Omdat u in staat bent om de maandelijkse betaling af te schrijven.

Er zijn natuurlijk voordelen en beperkingen. Maar het geld dat u elke maand aan uw bedrijf uitgeeft. Kan ook worden afgeschreven als het om een zzp lease gaat. Als u een traditionele auto financiering heeft, is het niet altijd hetzelfde belastingvoordeel.

Praat met uw belastingadviseur en kijk of uw situatie het volledige voordeel rechtvaardigt. U kunt hiervan gebruik maken om in een nieuwe auto te stappen en een grotere afschrijving te ontvangen. Het kan een win-win situatie zijn.

Nieuwer model om de twee tot drie jaar

Wanneer u om de paar jaar een nieuwer model auto koopt. Dan moet u zich zorgen maken over de verkoop voordat deze in waarde daalt. Maar vele malen de totale financieringskosten zorgen ervoor dat u ondersteboven zit. Dat maakt het erg moeilijk om de auto later te verkopen.

Wanneer u kiest voor een zzp auto lease, houdt u het slechts voor een vooraf bepaalde tijd. Welke meestal tussen de 24 en 36 maanden ligt. Wanneer de zzp lease auto eindigt, levert u de auto in. Zo eenvoudig is dat.

Auto Leasen ZZP zonder Jaarcijfers

Dit stelt u in staat om in een nieuwer model auto te rijden om de twee tot drie jaar. Zonder dat u zich zorgen te maken over de waarde van de auto. Geen zorgen, je stapt er elke keer weer uit. En hebt de mogelijkheid om in iets nieuws en fris binnen de autobranche te stappen.

Alle onderhoud inbegrepen bij bedrijfsauto leasen startende ondernemer

Wanneer u als startende ondernemer de bedrijfsauto leasen nieuw least, bent u altijd gedekt door een inbegrepen garantie en onderhoud. Dit betekent dat u nooit een reparatiefactuur hoeft te betalen. De meeste zzp lease programma’s zullen ook het regelmatig onderhoud in de leasebetaling opnemen. Dus het is echt een geen gedoe optie dit is geweldig voor ondernemers met beperkte tijd.

Je hoeft je nooit zorgen te maken over iets anders dan het tanken van brandstof in de auto. Minder tijd om je zorgen te maken over je lease auto of wat er aan moet gebeuren. Dat geeft u meer tijd om u te concentreren op de opbouw van uw bedrijf. Elke keer dat u dit soort dingen kunt elimineren, maakt het uw ‘werk’ gemakkelijker.

Lagere termijnen zakelijke lease zzp

Wanneer u voor een zakelijke lease zzp auto kiest, dan koopt u de auto niet. “U huurt de auto in principe, dus de dealer krijgt hem terug als hij pas een paar jaar oud is. En door de kilometerbeperking zal de auto nog steeds een hoge doorverkoop waarde hebben.

Daarom zal een bedrijfswagen leasen zzp betalingstermijn lager zijn. Lager dan een betaling op een auto die via een bank wordt gefinancierd voor aankoop. Wanneer u de betaling kunt afschrijven. En het is lager dan een gewone autobranche financiering, u bevindt zich in een winnende situatie.

Let op de dealerbedrijven, want er zijn vaak goede financial lease zonder jaarcijfers regelingen. Daar kunt u van profiteren en het geeft u een nog lagere betaling.

Geen zorgen over afschrijving bij een bedrijfsauto leasen startende ondernemer

bedrijfswagen leasen voor startersAfschrijving is bij een lease bedrijfsauto voor een ondernemer iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Wanneer u een auto koopt, moet u zich zorgen maken over de kilometers die u erop zet. En de slijtage, want dat verlaagt de waarde en verhoogd dus de afschrijving. 

Wanneer u kiest voor een financial lease bedrijfswagen optie. Dan weet u dat u ingaat op wat uw betaling per maand is. En hoeveel kilometers u gedurende de hele looptijd wordt toegekend.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het verlies van geld. Want zodra uw lease zonder cijfers termijn voorbij is, levert u de auto in en bent u klaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over de wederverkoop. Je hebt geen enkele zorg en geen enkele verantwoordelijkheid. De auto is de zorg van de dealer als je hem eenmaal hebt teruggegeven.

Potentieel lagere autoverzekeringskosten

Het is altijd een goed idee om met uw verzekeringsagent te spreken over de kosten. Dit om potentieel lagere tarieven te krijgen voor zowel leasing als aankoop. Als u least onder uw bedrijf kan het u in sommige situaties beschermen.

Terwijl sommige zelfstandigen misschien extra dekking nodig hebben. Dit is afhankelijk van de branche waarin ze zich bevinden. In het algemeen zal een huurcontract u potentieel lagere verzekeringskosten opleveren.

U wilt alleen maar om ervoor te zorgen dat u goed gedekt bent in het geval een auto-ongeluk krijgt. Als u betrokken bent bij een auto-ongeluk kunt u bij ons meer informatie vinden. Het is belangrijk dat u professionele autobranche begeleiding van uw verzekeringsagent krijgt.

Gemakkelijke autobranche voorwaarden en mogelijkheden

Wanneer u een auto least en een relatie opbouwt met een bepaalde fabrikant of een dealer. Dan zult u vaak zien dat ze bereid zijn om iets extra’s te doen. Zoals makkelijke voorwaarden of mogelijkheden om u als klant te houden in een auto van hen. Zo zullen ze vaak specials aanbieden tegen het einde van uw termijn.

Dit kan van alles zijn, van vroege inruilbonussen om je eerder in het nieuwere modeljaar te krijgen. Of kortingen om te voorkomen dat u naar een andere autofabrikant of dealer gaat. Zeg nooit gewoon dat u wilt dat ze u in een nieuwe auto stoppen.

Vertel ze dat je erover nadenkt om iets anders te proberen en kijk hoe ze de rode loper uitrollen. Laat ze je een aanbod doen dat je niet kunt laten liggen. Als ze het gevoel hebben dat de dealer u zou kunnen verliezen aan een concurrent, hetzij dealer of merk. Dan zullen ze er alles aan doen om u als klant te behouden.

Kopen in plaats van leasen – Autobranche

Maar hoe zit het met het kopen van een auto i.p.v. leasen voor mijn ZZP bedrijf?

Een lease-overeenkomst is een langetermijn autobranche verhuur. En op een gegeven moment moet u de leaseauto aan de dealer teruggeven. Een aankoop is, nou ja, de jouwe voor de lange termijn. Vaak komt uw keuze tot uitdrukking in de prijs.

Als u een mooiere auto wilt, maar niet in de positie bent om hoge betalingen te doen. Dan is een zzp lease-overeenkomst de manier om te gaan. Als u het gevoel heeft dat de waarde van het eigendom zwaarder weegt dan de hogere maandelijkse betalingen. Dan is een aankoop de juiste keuze.

Natuurlijk, als het zo eenvoudig was als dat, dan zou de gids hier gewoon eindigen. Het is maar goed dat we ook over bonussen, maandelijkse betalingen en verzekeringen moeten praten.

Maandelijkse leasebetalingen lager dan leningen

Gewoonlijk zijn maandelijkse betalingen lager dan leningen. Dus in plaats van de totale kosten van de auto af te betalen. Dekken de maandelijkse betalingen gewoon de kleinere kosten voor afschrijving. Maar wat betekent dit in termen van totale waarde?

Nou, met een lening zal uw maandelijkse betaling uiteindelijk op nul uitkomen. En dan is de contante waarde van uw auto de uwe om te gebruiken zoals u dat wilt.

Bovendien, als u van plan bent om de auto voor een lange tijd in uw bezit te hebben. Dan kunt u de maandelijkse betaling spreiden, waardoor deze veel lager uitvalt.

De looptijd van een lening is doorgaans vier tot vijf jaar, terwijl de leasetermijnen twee tot vier jaar zijn.

Auto leasen zakelijk hoe werkt dat met restwaaarde

Het is ook de moeite waard om te begrijpen wat de restwaarde van uw zakelijk auto leasen is. Wat het in de toekomst de moeite waard zal zijn. Omdat alle auto’s afschrijven, de een sneller dan de ander.

Merken als Honda hebben de neiging om hun restwaarde te behouden. Terwijl merken als Chevy dat misschien niet doen. Bekijk de winnaars van de restwaarde om te zien welke merken op korte termijn goede aankopen kunnen zijn.

Op het gebied van zzp’er auto leasen kunnen incentives een grote rol spelen bij het bepalen van de waarde. Laten we zeggen dat u een kleine of middelgrote SUV wilt. Er zijn bepaalde periodes waarin autobranche fabrikanten of dealers zeer aantrekkelijke tarieven hanteren. En die incentives moeten u informeren wanneer u de beste waarde krijgt voor een overeenkomst.

Operationele lease & Financial leasen – Autobranche

Deze leasing kan van tweeërlei aard zijn: financiële leasing en operationele leasing.

Een financial lease is een lease waarbij het risico en het rendement wordt overgedragen aan de leasingnemer (de bedrijfseigenaren). Operational lease daarentegen is een lease waarbij het risico en het rendement bij de verhuurder blijft. De goedkoopste financial lease geen jaarcijfers nodig staat ook in ons overzicht.

De lease voorraad financial lease voor een gebruikte auto of zakelijk occasion loopt in de honderden modellen.

Beperkingen in het aantal kilometers

Leases worden geleverd met een beperking op de kilometers. Zo kunt u bijvoorbeeld een 3 jaar durende, 18.000 kilometer/jaar overeenkomst hebben. Het kan u veel tijd kosten om de limiet te overschrijden, zelfs als het 18.001 is.

Als je op weg bent om de stamboom te traceren, alle grote voetbalstadions bezoeken. Of een stuk pizza in elke grote hoofdstad eten. Of vervoer een sushi diner van Amsterdam naar Brussel. Dan is leasing waarschijnlijk niet voor jou weggelegd.

Aanpassings beperkingen bij bedrijfswagen leasen voor starters

Wil je rode lakleren zitkussens in je bedrijfswagen? Bliksemschichten geschilderd op de voorruit? Oorbellen op de voorste handgrepen? Dit zijn aanpassingen welke u als starter zou moeten beperken tot een minimum.

Het is nooit een goed idee om leaseauto’s aan te passen, want wanneer uw termijn verstreken is (meestal 24-36 maanden). Dan zouden alle aanpassingen de waarde kunnen verminderen. En zou u meer aan het einde van de termijn moeten betalen.

Vereisten van de autobranche verzekering

Of u nu een aankoop financiert of een auto leasen zonder jaarcijfers. Dan zult u hoogstwaarschijnlijk onderworpen zijn aan de verzekeringseisen. Dit betekent dat iemand anders nog steeds geheel of gedeeltelijk eigenaar is van uw auto. En ze zullen natuurlijk willen waken tegen verlies.

Als u least, wees dan voorbereid op veel strengere eisen. De leasemaatschappij blijft volledig eigenaar van uw auto. Ze zullen er dus voor willen zorgen dat eventuele reparaties zonder problemen kunnen worden opgelost.

Beslissing genomen wat nu?

Zodra u een beslissing heeft genomen om te kopen of te leasen. Dan is de volgende stap is een eenvoudig bezoek aan een van onze betrouwbare aanbieders.

U kunt de huidige aanbiedingen voor leasing of financiering bekijken. En zo een betere aankoopervaring opdoen. De bij ons aangesloten autolease bedrijven hebben een ruime sortering aan nieuwe bedrijfsautos. Maar ook een gebruikte personenauto en bedrijfswagens voor zzp en startende ondernemer staat voor u klaar.

Laat je informeren via onze links op deze pagina en maak gebruik van de lease calculator van de bij ons aangesloten bedrijven. Zodra jouw keuze in het lease aanbod en lease voorraad gemaakt is kunt je direct aanvragen.

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.