Goedkoop Financial Lease Aanbiedingen uit de Autobranche

Voordelige lease deals in de autobranche

Ben op zoek naar goedkoop financial lease aanbiedingen. Dan is het verstandig om eerst het aanbod van alle lease varianten in de gehele autobranche met elkaar te vergelijken. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Je kunt op tenminste 2 manieren goedkoop een auto leasen. Zoek eerst een goedkope lease auto. Analyseer daarna hoe een leaseprijs is samengesteld en waar je eventueel geld op besparen kan.

Hoge Brandstofprijs

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Ook elektrische auto's
 • Private lease, huurkoop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Ook elektrische auto's
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Voordelige Ex-leaseauto’s
 • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
 • Voordelig rijden met een promoauto
 • Maandelijks opzegbaar abonnement
 • Zakelijk en privé
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé
      Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

Ik denk dat je redelijk uit de weg kunt met de bij ons aangesloten maatschappijen.

Goedkoopste financial lease auto – Autobranche

Ben je enkel bezig met het zoeken naar informatie van goedkoopste financial lease auto’s?

In dat geval kun je direct doorscrollen naar onze tabel met goedkope aanbieders van leaseauto’s. Bekijk daar wat voor soort autolease je wil aanvragen. Er is een ruime voorraad van bedrijfswagen tot een aanbod personenauto’s.

Voor minder dan €200 per maand rij je al een nieuwe of gebruikte lease auto.

Maar wil je toch wat meer weten over financial leasen van een auto en wat de verschillen zijn met private leasen. Dan kun je het beste dit hele autobranche artikel even doorlezen. Op die manier vind je jouw ideale leaseauto en weet je ook waar je op letten moet.

Het verschil tussen goedkope Financial Lease en Private Lease

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste auto lease variant de kiezen voordat je gaat zoeken naar een goedkope lease auto. Wil je financial gaan autoleasen of kies je voor een gebruikte private lease.

Staat dit alvast voor jou dan kun je de volgende alinea gewoon overslaan. Weet je het nog niet, Dan hebben we hier een paar van die verschillen voor jou op een rijtje gezet.

De populairste manier om een auto te leasen voor privégebruik is de private lease. Voor een vast maandelijks bedrag rijtje met private lease een jonge gebruikte auto of een nieuwe.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Goedkoop Financial Lease

Maandelijks goedkoop leasen zonder aanbetaling bedrag

Het maandelijks te betalen bedrag blijft tijdens de gehele looptijd ook van goedkoop auto leasen hetzelfde. De autobranche kosten voor onderhoud, verzekering en pechhulp enz. zijn inclusief. Het enige waar jij je zorgen om moet maken is eventuele bekeuringen en de benzineprijs.

Een andere manier van auto leasen is de financial lease Welke bedoeld is voor grote en kleine ondernemers. Voor een vast maandelijks bedrag financier je een bedrijfs- of een personenauto met financial lease.

Bij deze vorm zijn de kosten voor onderhoud en verzekering of reparatie niet verwerkt. Welke kosten moet je daar nog bij optellen.

Goedkoop auto leasen zonder aanbetaling voordeel

Het voordeel van een goedkope financial auto lease is dat je zelf kan beslissen wanneer je de auto vervangt. Omdat het vanaf de start van de financiering jouw economische eigendom is geworden.

Het is dus niet de leasemaatschappij die bepaalt wanneer jij een nieuwe leaseauto kan nemen, want dat bepaal je zelf.

Een ander voordeel van financial autolease is dat je, met behulp van de aanbetaling en slottermijn, zelf invloed hebt op het maandbedrag dat je betaalt.

En niet onbelangrijk om te weten, met Financial Lease ben je na afloop van de overeenkomst volledig eigenaar van de auto. Terwijl je met private lease de auto weer inlevert.

Goedkoopste financial lease vervangen auto

Je mag bij deze vorm van goedkoop financial autoleasen zelf beslissen wanneer je de auto wilt vervangen. Je hebt deze mogelijkheid omdat de auto vanaf het begin je economische eigendom geworden is.

De autobranche leasemaatschappij heeft jou dus niets over te zeggen wanneer jij aan een nieuwe auto toe bent want dat bepaal je zelf. Een andere leuke bijkomstigheid van een financial lease is dat je zelf invloed hebt op het maandbedrag dat je zult betalen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Welke soort wil je wat betreft leasen kiezen?

Welke keuze wat betreft de soort autolease is het beste. Ben je op zoek naar een auto enkel voor privégebruik? Dan kun je simpel gezegd zeggen dat een private lease de beste keuze is. Voor een financial lease kun het beste kiezen als je een bedrijf hebt en ondernemer bent.

Kies je voor een private lease, dan is de rest van dit artikel niet interessant voor jou.

Hoe een leasebedrag tot stand komt als je op zoek gaat naar goedkope auto om te leasen zal ik je uitleggen. Het is altijd belangrijk om te weten hoe een maandelijkse betaling wordt berekend.

Goedkoopste lease auto per maand besparingen

Door dit te weten te komen kun je ook uitrekenen hoeveel eventuele besparingen op de kosten kunnen worden gedaan. Dus hoe komt zo’n maandelijks bedrag bij een goedkope autobranche lease auto tot stand.

De hoogte van de leaseprijs van een financial lease is de totale som gedeeld door het totaal aantal maanden van de overeenkomst van de lease. Die som is verdeeld in twee delen namelijk:

1) Het deel van de verkoopprijs van je auto dat je in de financial lease wilt gebruiken. Met andere woorden het bedrag dat je eigenlijk wilt lenen.

2) De Vergoeding voor het krediet of te wel de rente.

Door meer of minder vooruit te betalen kun je de kredietsom beïnvloeden en een lagere of hogere eind termijn kiezen. Je ziet dat er een aantal manieren zijn door het verlagen van de maandtermijn en zo goedkoop een auto te kunnen leasen.

Goedkoopste financial lease particulier gids

Ik heb hieronder een rijtje om het financial leasen voor particulier goedkoper te maken opgeschreven.

1. Een auto zoals een Ferrari is niet goedkoop

De meest voordehandliggende manier om een goedkope auto te kunnen leasen is de juiste auto kiezen. Kijk naar de meest realistische prijs-kwaliteitverhouding wanneer je een auto kiest die aan jouw wensen moet voldoen. En je zult waarschijnlijk lang moeten zoeken als je zoekt naar een Ferrari voor €200 per maand.

2. Een jaartje meer mag dat? – Tweedehands auto?

Je kunt natuurlijk je kansen op een goedkope auto verhogen als je besluit om een tweedehands leaseauto te gaan leasen. Het leasen van een tweedehands auto is tegenwoordig ook zeer populair. Ik moet zeggen dat je wel goed moet uitkijken dat de auto onderhouden is. Maar daar hoef je bij de bij ons aangesloten leasemaatschappijen niet bang voor te zijn.

3. Een jaartje meer mag dat? – Looptijd

Iets wat sterke invloed op je maandtermijn heeft is de looptijd van je financial lease overeenkomst. Wanneer je bijvoorbeeld een kredietbedrag over 36 maanden aflost. Dan ben je natuurlijk duurder uit dan wanneer je dat bedrag in 60 maanden aflost.

Hou wel even rekening met de looptijd in verband met de duur dat je de auto nodig hebt. Je kunt natuurlijk altijd beter kiezen voor een looptijd van 36 maanden D.w.z. als je ook daadwerkelijk 3 jaar in de auto van plan bent te rijden.

4. Percentage van de rente

Wat betreft het percentage van de rente kun je hier een goede slag slaan. Want niet alle aanbieders zijn wat betreft de te betalen rente over het kredietbedrag gelijk. Het is dus uiterst belangrijk dat je wel kiest voor een auto met een lage rente. Vergelijk daarom rente van alle autobranche lease aanbieders in bovenstaande tabel.

5. Een aanbetaling doen

Betaal je een hogere betaling aan, dan kun je ook goedkoper leasen. aanbieders van een financial lease vinden een aanbetaling altijd prettig. Op die manier kunnen ze jou ook een lagere rente bieden. Omdat ze dan zelf ook minder risico lopen.

Maar een extra aanbetaling kan ook als de rente hetzelfde blijft toch nog voordeel opleveren. Want een lagere maandelijkse betaling is natuurlijk altijd prettig.

Blijft echter wel kritisch als het om het aanbetalen gaat. Want door je geld te gebruiken in je bedrijf kan dat natuurlijk ook extra winst opleveren.

Die rente zal waarschijnlijk hoger zijn dan de rente voor de financial lease. Je kunt dan het beste minder aanbetaling voor de auto doen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

6. De slottermijn

Een zogenaamde slottermijn bij een financial lease overeenkomst is een extra betaling naast de maandelijks termijn. Dit is een laatste betaling aan het einde van je autobranche financial lease contract.

Dat komt dus neer op een extra betaling aan het eind van de termijn naast je maandelijkse bedrag. Je betaalt namelijk tijdens de looptijd uitsluitend rente over dit bedrag en geen aflossing.

Je zou dus ook een hogere slottermijn kunnen kiezen en daarmee je maandelijkse bedrag verlagen.

Wees voorzichtig

Wees hier wel voorzichtig mee want met een hogere slottermijn betaal je wel wat meer rente. Dat is niet zo vreemd omdat dit bedrag tot aan het einde van de looptijd blijft staan en dus de rente ook hoger is.

Het kan verstandig zijn om de hoogte van het slottermijn te verbinden aan de restwaarde van je leaseauto. Anders kan het zijn dat de auto aan het eind van het contract niet zoveel meer waard is vergeleken met het openstaande bedrag van je financial lease.

7. Marge lease auto

En tenslotte een manier genaamd marge leasen waar je goedkoper een auto mee kunt leasen. Alhoewel niet echt goedkoper maar je kunt de maandelijkse betalingen hiermee een beetje verlagen.

Zo’n manier als je niet echt veel geld achter de hand hebt om een hoge aanbetaling te doen is een marge auto leasen. Dan zul je waarschijnlijk denken wat is nu weer een marge auto.

Alle BTW reeds betaald

Dit is een auto die eerder eigendom van een particulier is geweest en die hierover al alle BTW betaald heeft. Ga jij daarna als ondernemer zo’n marge auto leasen dan heb jij niet meer de plicht om de btw te betalen bij de aanbetaling.

Hierdoor kun jij investeren in andere belangrijke zaken en hou je dat bedrag in de zak. Dit levert niet echt een goedkoper maandbedrag op. Maar het is wel een leuke manier van leasen wanneer je niet zoveel geld achter de hand hebt

Meer dingen waar men op moet letten

Nu we op de hoogte zijn wat de beste manier is om goedkoop een auto te kunnen leasen. Zijn er behalve de behandelde zaken nog andere dingen waar je op moet letten?

Lees de voorwaarden van het contract

Ja, het is namelijk altijd goed om het auto lease contract goed door te lezen en de autobranche voorwaarden te controleren. Het kan namelijk zijn dat de berekende termijn niet gelijk is aan de termijn in het contract. En dat je voordat je het weet meer betaald dan je voor ogen had.

Lees de volgende voorbeelden:

Goedkope financial lease

Stel je leest een maandbedrag van € 164,60 in je goedkope financial auto lease overeenkomst. Dit is hetzelfde bedrag als je zelf al had berekend. Je ziet dat je met de tweede optie hetzelfde maandelijkse bedrag betaald en toch duurder uit bent.

Je betaald namelijk meer rente in de tweede optie. Maar omdat je slottermijn hoger is zie je dat niet terug in het maandbedrag.

Je betaalt met optie twee aan het eind van het contract wel €800 meer. daarom is het verstandig om het rentepercentage te bekijken.

Vraag er naar als je deze niet kunt vinden en vergelijk het met een financial lease calculator. Daarmee is het eenvoudig om je lease berekenen te kunnen.

Goedkoopste financial lease auto

Vergelijk alle financial lease aanbieders in onze tabel welke de goedkoopste is. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaald voor een leaseauto. We hebben een breed scala aan autobranche lease opties zoals:

 • Lease ZZP
 • Operational lease
 • Occasion lease
 • Leasen zonder jaarcijfers

Daarna kun je je slag slaan met een goedkope financial lease offerte.

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.