Goedkoopste Financial Lease Auto uit de Autobranche

Financial lease berekeningen in de autobranche

Met een financial lease kunt u een goedkope nieuwe of gebruikte auto aanschaffen en deze laten financieren door de leasemaatschappij. De autobranche leasemaatschappij zal de gewenste auto aanschaffen en deze vervolgens aan u in bruikleen geven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Door tijdens de gehele leaseperiode een maandelijks vast bedrag aan de autobranche leasemaatschappij te betalen. Zult u op die wijze het gefinancierde bedrag terugbetalen. En aan het eind van de contractperiode is de auto van u.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Ook elektrische auto's
 • Private lease, huurkoop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Ook elektrische auto's
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Voordelige Ex-leaseauto’s
 • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
 • Voordelig rijden met een promoauto
 • Maandelijks opzegbaar abonnement
 • Zakelijk en privé
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé
      Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

De leasemaatschappij kan 100% financieren

Bij het afsluiten van een autolease contract hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiering van de auto. De leasemaatschappij zal de auto 100% financieren en kan indien gewenst zelfs de gehele aanschafwaarde van de auto voorschieten. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een deel van de aanschafwaarde te financieren. In dat geval zullen de maandelijkse lasten lager uitvallen.

Het is bij het afsluiten van een leaseauto mogelijk om voor een financial lease te kiezen en de wagen te laten financieren door de autobranche leasemaatschappij. Als u niet over voldoende geld beschikt om het voertuig zelf aan te schaffen, dan is dit een oplossing die eenvoudig en relatief goedkoop is.

Voordeligste financial lease keus – Autobranche

U kunt bij het afsluiten van voordelig financial leasen heeft u zelf de keuze welk model wagen u wilt laten financieren. En het is mogelijk om het gefinancierde gedeelte te beperken door een aanbetaling te doen. Of aan het eind van de autolease periode een slottermijn te voldoen.

Vaste kosten en geen verrassingen

Het bedrag dat maandelijks aan de leasemaatschappij moet worden voldaan staat bij het afsluiten van het contract vast. En u komt daarom dus nooit voor autolease verrassingen te staan. U weet precies hoeveel u gedurende de leaseperiode moet reserveren voor de auto en kunt hier in uw uitgavenpatroon rekening mee houden.

U heeft bovendien zelf veel invloed op de hoogte van dit bedrag. Doordat u zelf het model kunt en een contractduur kunt selecteren. Daarnaast kan er een aanbetaling worden gedaan of een slottermijn in het autobranche contract worden opgenomen. Een slottermijn is een bedrag dat in zijn geheel aan het einde van de leaseperiode voor een auto betaald moet worden aan de leasemaatschappij.

Hier wordt meestal voor gekozen wanneer ondernemingen verwachten tegen die tijd meer geld in kas te hebben of wanneer de leaseauto aan het einde van het contract wordt verkocht.

Tweedehands auto leasen behoort ook tot de mogelijkheden

Een van de andere mogelijkheden om het maandelijks te betalen bedrag te verlagen is het leasen van een tweedehands auto. Hoewel occasions die worden geleased maximaal 2 jaar oud zijn. Dan kan er op deze manier toch veel geld worden bespaard doordat er in de eerste jaren veel afgeschreven wordt op auto’s.

U loopt tevens weinig risico en de auto zal vrijwel zeker in goede staat en schadevrij worden geleverd, omdat auto’s bij leasemaatschappijen altijd goed worden onderhouden.

Financial lease vergelijken wat betreft fiscaal voordeel

Een andere reden waarom het vergelijken van een financial auto leasen zo’n interessante optie is. Is omdat er bij het afsluiten van een financial lease veel fiscaal lease voordeel te halen valt. U bent bij het afsluiten namelijk direct economisch eigenaar van de auto en deze mag dan ook direct op de balans van de onderneming worden gezet.

Het gevolg is dat de btw in vooraftrek mag worden genomen en dat zowel de autobranche rentekosten als de onderhoudskosten fiscaal aftrekbaar zijn. Er zijn verder nog speciale belastingregels voor ondernemers die het voordeel nog verder kunnen laten oplopen. De meest interessante regel is zonder twijfel de investeringsaftrek, waarmee de cataloguswaarde van de auto van de winst van de onderneming mag worden afgetrokken.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

De auto wordt na de leaseperiode uw eigendom

Wanneer de autolease periode is verstreken en alle te betalen bedragen aan de leasemaatschappij zijn voldaan. Dan is de auto uiteindelijk volledig uw eigendom. U hoeft vanaf dat moment dus niets meer aan de autobranche leasemaatschappij te betalen en u kunt zelf bepalen wat u met de auto doet.

In veel gevallen wordt de auto in bedrijf gehouden maar het is ook mogelijk om de auto te verkopen, eventueel voor de betaling van de slottermijn of de aanbetaling van een nieuwe of gebruikte leaseauto.

Uw eigen auto in onderpand geven

Tot slot is er voor ondernemingen die krap bij kas zitten. Ook de mogelijkheid om een auto die reeds in het bezit is als onderpand aan de autobranche lease maatschappij te geven. De leasemaatschappij van de autobranche zal in dit geval de waarde van de auto uitbetalen en u betaalt dit bedrag vervolgens via een financial leaseconstructie terug. U betaalt dus gedurende de afgesproken leaseperiode elke maand een vast maandelijks bedrag terug.

Financial auto leasen lijkt ten opzichte van operational lease meer op het lenen van een geldbedrag voor de bedrijfswagen. En daardoor minder op het huren van de auto. De gebruikskosten worden dan ook niet in het maandelijkse autolease bedrag af te dragen bedrag aan de autolease maatschappij verrekend.

Deze vorm van leasen is ideaal wanneer de onderneming zelf het wagenpark beheert en de verzekeringen, onderhoud en reparaties in eigen hand wilt houden. Daarnaast komt de auto geheel in het bezit van het bedrijf, waardoor er iets tastbaars overblijft aan het einde van de autolease periode.

Goedkoopste rente financial lease – Autobranche

Net als bij operational lease hoeft de onderneming niet te beschikken over een startkapitaal om een bedrijfswagen aan te schaffen. Bij een financial autolease kan er wel een aanbetaling worden gedaan, waardoor de maandelijkse termijnen van aflossing en rente goedkoper worden.

Dit kan ook omgekeerd door een slottermijn in het contract op te nemen. Waardoor u aan het eind van de leaseperiode een vooraf bepaalt bedrag betaalt aan de autobranche leasemaatschappij. Bij financial leasen heeft u dus meer invloed op het de hoogte van het bedrag van de maandelijkse termijnen, dan bij operational lease.

Doordat niet de leasemaatschappij, maar de lessee het eigendomsrecht heeft, komt de bedrijfswagen terug op de balans. De auto wordt gefinancierd met vreemd vermogen, waardoor het liquiditeitsvermogen van de onderneming niet wordt aangetast.

Financiële ruimte voor investeringen

Hierdoor blijft er financiële ruimte over voor andere investeringen. Wel komt er een verschuiving in de vermogenspositie van de onderneming. Hier staat tegenover dat door het op de balans plaatsen van de lease. Dat er dan een investeringsaftrek voor leaseauto’s toegepast mag worden en de dat de rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Dit kan bij operational lease niet, omdat daar de bedrijfswagen niet op de balans staat en de kosten van de autobranche lease in mindering van het bedrijfsresultaat worden gebracht.

Wanneer kunt u het beste kiezen voor financial lease?

Wanneer u de beste financiering keuze zoekt voor een leaseauto waarvan u het eigendomsrecht in handen wil hebben. En waar u dus langere tijd gebruik van wil maken. Wanneer u zelf een deel van de totale kosten vooraf betaalt. Of wanneer u een slottermijn in het contract bouwt, dan kunnen de maandlasten laag blijven.

Op het moment dat u alle kosten rondom de auto in eigen hand wilt hebben is financial leasen van een auto een goede keuze. Verzekeringen, belastingen, onderhoud en reparatie kunt u zelf bij verschillende partijen regelen. Wanneer u gebruik wilt maken van de investeringsaftrek en fiscale voordelen op gebied van afschrijving en rente.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Financial lease vergelijken op risico en waardevermindering

Bij financial autolease ligt de nadruk op het vergelijken van de financiering van de bedrijfsauto. Waar bij operational lease de nadruk juist ligt op het gebruik hiervan. Op het moment dat u geen omkijken wil hebben naar de auto, zoals het regelen van autobranche verzekeringen, onderhoud en reparaties Dan sluit operational lease beter bij uw wensen aan.

Dit geldt hetzelfde voor de risico van de waardevermindering, bij financial auto leasen ligt dit risico bij de ondernemer. Op het moment dat u het risico niet zelf wil dragen past operational lease beter.

Voordelen van goedkoopste financial lease zakelijk

Financial leasen zakelijk levert u een aantal interessante voordelen op. Zo betaalt u goedkoop een lening in vaste maandelijkse termijnen terug. De hoogte van de maandtermijn bepaalt u zelf. U kunt een hoger bedrag per maand betalen of voor een slottermijn kiezen.

Daarnaast bent u met financial autolease economisch eigenaar van de auto of het bedrijfsmiddel, zodat u ook van een investeringsaftrek en andere fiscale voordelen profiteert.

Eenvoudig en snel leasen zonder jaarcijfers en BKR

Leasecontracten zijn eenvoudig af te sluiten en u beschikt bovendien zeer snel over de gewenste wagen. Na het indienen van de juiste informatie heeft u meestal binnen enkele dagen al uitsluitsel over het feit of de leasemaatschappij akkoord gaat met de lease of niet.

De auto zal niet veel later aan u worden overgeleverd. Een eventuele negatieve BKR-registratie of gebrek aan jaarcijfers is bij sommige leasemaatschappijen geen probleem. En dit hoeft dus niet direct een reden te zijn voor afwijzing.

Leasen is fiscaal voordelig

Wanneer u een wagen least, dan kunt u altijd profiteren van fiscaal voordeel. Hoe groot dit voordeel is hangt voornamelijk af van de leasevorm. Bij een financial autolease zijn de fiscale voordelen namelijk groter.

Dit omdat u direct bij ingang van de lease economisch eigenaar van de wagen wordt. De auto mag in dat geval op de balans worden geactiveerd en alle btw mag in vooraftrek worden genomen.

Daarnaast zijn rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar en zijn er speciale regelingen, zoals de investeringsaftrek, waarmee veel geld kan worden bespaard. Bij een operational lease kunt u beperkt profiteren van fiscaal voordeel door de btw, die maandelijks moet worden betaald, terug te vorderen van de fiscus.

Financial lease met huurkoop

Bij financial leasen met huurkoop lost u de lening in vaste termijnen af. Ondertussen heeft u de auto of het bedrijfsmiddel in bruikleen. Tot het eind van de looptijd blijft de autobranche leasemaatschappij eigenaar. Daarna is de auto of het bedrijfsmiddel van u.

Financial lease vergelijk met pandrecht

Een auto of bedrijfsmiddel kunt u bij een financial leasemaatschappij als vergelijking in onderpand geven. U houdt het aankoopbedrag dan nog even in eigen zak en betaalt uw lening in vaste termijnen af. Aan het eind van de looptijd vervalt de verpanding.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Goedkope financial lease

Wilt u uiteindelijk eigenaar woorden van een auto of bedrijfsmiddel en met een flexibele regeling afbetalen? Dan is financial leasen een goedkope geschikte optie. Bedenk en vergelijk vooraf goed wat deze leasevorm voor u betekent. Zo heeft u elke maand hogere vaste lasten en betaalt u rente over uw lening.

Goedkoopste financial lease maatschappij aanvullende diensten

Wilt u zich geen zorgen maken over het betalen van wegenbelasting. Of het afsluiten van een autoverzekering en het regelen van onderhoud en vervangend vervoer? Dan kan een full operational lease de uitkomst bieden.

Alle aanvullende diensten worden bij een full operational lease normaal gesproken door de leasemaatschappij geleverd. En zo kunt u de wagen dus direct zonder zorgen in gebruik nemen.

Als u de wagen voor maximaal één jaar wilt leasen en een short operational leasecontract tekent. Dan kunt u in veel gevallen ook van deze service profiteren. Bij netto operational lease en financial autolease dient u doorgaans echter zelf deze zaken te regelen.

Overname auto financial vs operational leasen

Na het afsluiten van een leasecontract krijgt u altijd (tenzij u zelf anders kiest) de beschikking over een nieuwe wagen. De leasemaatschappij koopt deze wagen voor u en u neemt de wagen vervolgens in bruikleen.

Aan het eind van een financial autolease bent u verplicht de auto van de leasemaatschappij over te nemen. Terwijl u aan het eind van een operational lease vaak de mogelijkheid krijgt om de auto over te nemen. Bij een operational lease kunt u dus bepalen of u op het aanbod van de leasemaatschappij in gaat of niet.

Aanbod goedkope financial lease auto’s

Het aanbod bedrijfswagens in de autobranche zowel als het aanbod personenauto’s wat betreft goedkope financiële lease auto’s via Finabud is enorm. Bij ons kun je via onze lease tabel eenvoudig berekenen en een financial autolease offerte aanvragen.

Een auto leasen doe je door op “Meer Info” te klikken en via de financiële lease calculator een keuze te maken. Een lease berekenen is zo in een mum van tijd geregeld.

Voordeligste financial lease – ZZP of startende ondernemer

Voor de zakelijke startende ondernemer zoals een ZZP’er is het zo eenvoudig om een financial autolease vergelijken snel te doen. En niet alleen voor een nieuwe auto voor zakelijk gebruik. Want het aanbod van een occasion lease ZZP mag zich ook laten zien.

Vragen over goedkoopste financial lease maatschappij

Voor vragen over andere manieren van ZZP lease van Nederland tot Belgie neemt u gewoon even contact met ons op. Het lease aanbod van goedkope financiële lease maatschappijen kent op dit moment de volgende soorten lease:

 • Operational lease
 • Short lease
 • Private lease

Deze zijn ook via onze Homepage te vinden.

FinaBud is bij uitstek de goedkoopste financial autolease concurrent in Nederland.

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.