Nieuwe Auto Leasen binnen de Autobranche - Wat moet je vragen?

Nieuwe auto leasen in de autobranche: Ontdek je opties

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen waarop u het antwoord moet weten voordat u uw nieuw autobranche leasecontract ondertekent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Q. Kan ik mijn bestaande auto inruilen, wat is deze waard en wat is de invloed hiervan op de kosten van mijn nieuwe leaseauto?

A. Athlon kan helpen de maandelijkse autobranche betalingen op uw nieuwe leaseauto te verlagen. U moet weten wanneer de korting wordt toegepast en hoe hoog deze zal zijn, want het kan zijn dat u het volledige bedrag moet betalen en het later moet terugvorderen – zoek dit eerst uit! Zorg ervoor dat u precies weet hoeveel inruilwaarde u krijgt.

Q. Wat moet ik betalen bij het tekenen van de autolease overeenkomst?

A. Zoek alle kosten uit en wat ze zijn voordat u op de stippellijn tekent voor uw nieuwe leasevoertuig. Er kunnen verschillende kosten zijn waar je niet aan gedacht hebt en je moet weten wat elk is en wanneer het betaald moet worden.

Q. Welke gratis kilometers krijg ik, wat gebeurt er als ik er overheen ga?

A. Een typische lease-auto overeenkomst zal goed zijn voor de jaarlijkse kilometrage van tussen 10.000 km en 15.000 km.
Daarna wordt u voor elke kilometer een vast tarief per kilometer aangerekend. Soms kunt u een lager tarief afspreken dan eerst werd aangeboden. Dit is belangrijk als u denkt dat u het vastgestelde aantal kilometers zult overschrijden, aangezien de kosten voor uw leaseauto kunnen oplopen!

Q. Wat gebeurt er als ik een leasetermijn voor mijn nieuwe auto niet kan betalen?

A. Hoewel dit onwaarschijnlijk is, moet u toch nagaan wat er gebeurt als u de betalingen voor uw leaseauto niet meer kunt voldoen. Zelfs als het slechts om een tijdelijke verandering in de omstandigheden gaat waarbij u één keer te laat betaalt, zorg er dan voor dat u de gevolgen kent. Verzekeringen zoals een Vroegtijdige Beëindiging Autobranche Verzekering en een Ontslagverzekering zijn beschikbaar om alle eventualiteiten te dekken, vraag een van de medewerkers van het verkoopteam voor meer informatie hierover.

Q. Kan ik mijn nieuwe leaseauto vervroegd inleveren?

A. Als u de auto voor het einde van de leaseovereenkomst moet inleveren, moet u een vergoeding voor vervroegde beëindiging betalen. Zorg ervoor dat u vraagt hoeveel dit kan bedragen. Ook hier zijn verzekeringen zoals een vroegtijdige beëindigingsverzekering en een ontslagverzekering beschikbaar om alle eventualiteiten te dekken, vraag een van de aanbieders voor meer informatie hierover.

Q. Hoe lang is de huurovereenkomst?

A. De leaseperiode kan variëren van 1 jaar (12 maanden), 2 jaar (24 maanden), 3 jaar (36 maanden) tot zelfs 5 jaar (60 maanden). Wanneer u uw leaseauto periode kiest, moet u rekening houden met de onderhoudsschema’s van de auto, aangezien termijnen die iets langer duren dan 12 maanden, u uiteindelijk meer kunnen gaan kosten aan autobranche onderhoudskosten, bijvoorbeeld een termijn van 39 maanden in plaats van 36 maanden. Controleer eerst het onderhoudsschema!

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Q. Kan de leaseovereenkomst worden verlengd?

A. Meestal geen probleem, maar het is de moeite waard om het eerst te vragen, aangezien de maandelijkse autobranche kosten kunnen stijgen. U wilt niet twee jaar lang één bedrag betalen en dan, wanneer u besluit uw leaseauto nog een jaar te houden, tot de ontdekking komen dat de maandelijkse betaling omhoog gaat.

Q. Wat gebeurt er aan het einde van de leaseperiode?

A. Als je je ooit hebt afgevraagd waar alle auto’s naartoe gaan aan het einde van de lease-overeenkomst is het antwoord de naar verkoop. Hoofddealers en onafhankelijke autohandelaars kopen de ex-leasevoorraad tegen handelsprijzen en verkopen deze door aan het publiek met toevoeging van hun winst. Dus als u op zoek bent naar een tweedehands lease auto koopje, ga dan niet naar uw lokale dealer, maar ga naar bijvoorbeeld Athlon of ga naar uw lokale autoveiling!

Private Lease Occasion

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Q. Kan ik een tweedehands auto leasen en geld besparen?

A. U kunt een gebruikte auto leasen, maar er zijn verschillende punten waar u zich bewust van moet zijn. De leaseauto moet meestal minder dan 24 maanden oud zijn, “BTW-plichtig” en minder dan 20.000 km gereden hebben.

Uw betaling kan lager zijn in vergelijking met het leasen van een gloednieuwe auto omdat veel van de afschrijving al zal hebben plaatsgevonden. Auto’s van Britse makelij zijn meestal goed geprijsd als tweedehandsauto’s, omdat ze in de eerste 12 maanden sterk worden afgeschreven. Een auto van een of twee jaar oud is meestal een goede gok – koop niet iets te oud. Controleer ook de restwaarde aan het einde van de autobranche looptijd om er zeker van te zijn dat deze niet te hoog is.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Jon_Bardill/62461

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.