Occasion Lease Zonder Cijfers Binnen de Autobranche

Voordelen van Occasion Lease in de autobranche zonder cijfers

Bent u in de autobranche op zoek naar een occasion lease zonder cijfers? Heeft u niet de ruimte om het geld voor een nieuwe auto op te hoesten. Maar heeft u toch de wens om een auto nieuw of gebruikt aan te schaffen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Dan zijn er op dit moment genoeg mogelijkheden om uw wens in vervulling te laten gaan. Jammer genoeg staat een BKR registratie of andere autobranche paperassen deze wensen regelmatig in de weg.

Maar gelukkig bestaan er ook leasemaatschappijen die geen BKR toetsing doen. Zij verstrekken gebruikte zowel als nieuwe private leaseauto’s voor ieders portemonnee. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u wegens een negatieve BKR registratie duurder uit bent.

Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Hoge Brandstofprijs

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Ook elektrische auto's
 • Private lease, huurkoop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Ook elektrische auto's
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Voordelige Ex-leaseauto’s
 • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
 • Voordelig rijden met een promoauto
 • Maandelijks opzegbaar abonnement
 • Zakelijk en privé
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé
      Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

Occasion auto leasen zonder jaarcijfers – Autobranche

Een occasion leasen zonder jaarcijfers via Finabud voor een laag maandelijks lease bedrag. Een occasion auto leasen kan financieel aantrekkelijker zijn dan het kopen van een tweedehandse auto.

Financial lease is een van die manieren van auto leasen. bij deze vorm van leasen wordt u ook economisch eigenaar van de auto. Het lijkt in feite veel op een autobranche financiering, maar heeft ook een aantal financiële voordelen.

Private auto leasen zonder cijfers

Een goedkopere vorm van leasen is de private auto lease zonder cijfers. Deze vorm van leasen is populair bij particulieren. En als u kiest voor een tweedehands auto is dit extra aantrekkelijk.

Bij alle vormen van auto leasen is het natuurlijk altijd belangrijk om goed na te denken of u de maandelijkse lasten kunt betalen. Dit is belangrijk zodat u altijd weet wat de financiële consequenties zijn van het leasen van een auto.

Veel mensen denken bij leasen dat het alleen voor zakelijke auto en zzp lease klanten beschikbaar is. Maar dat is gelukkig niet waar.

Voor privé zowel als zakelijke omstandigheden kun je tegenwoordig auto’s in alle soorten en maten auto leasen.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Occasion Lease Zonder Cijfers

Shortlease auto lease zonder jaarcijfers

Er is een nieuwe aantrekkelijke en flexibele vorm van autorijden bijgekomen genaamd de Shortlease zonder jaarcijfers. Hierbij maakt het niet uit of de auto nieuw of een occasion is je kunt ze beide voor langere of korte tijd leasen.

Shortlease is tussenvorm tussen een auto leasen en huren is een autobranche shortlease. Deze vorm van leasen kun je per dag opzeggen. Je huurt de auto dan voor een minimum termijn van 30 dagen. Dit is een zeer flexibele manier van leasen

Voor mensen die een auto voor een korte termijn nodig hebben is dit een mooie oplossing. Ook bij deze manier van leasen kunt u kiezen uit een nieuwe of een oude auto. Volkswagen heeft bij deze manier van leasen en ruime keuze.

Lijkt je deze manier van leasen een goede keuze Kijk dan bij de aanbieders in onze tabel.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Financial lease zonder cijfers

Vaak krijg je met een BKR registratie te maken wanneer je kiest voor private leasen en financial lease. Je financiële cijfers kunnen dan opgevraagd worden. Voor jou als particulier kan dit nare gevolgen hebben.

Één van die gevolgen kan te maken hebben met je hypotheek. het kan namelijk zijn dat wanneer je een auto geleast hebt je vervolgens geen hypotheek kunt afsluiten.

Maar niet alleen dat want de meeste aanbieders van een private lease doen ook een BKR toetsing Als u bij hem leasecontract af wil sluiten.

Maar niet alle autobranche leasemaatschappijen doen een BKR toetsing. Het is daarbij afhankelijk bij welke soort autobranche keurmerk zij zijn aangesloten.

Personen en bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers

Jaarcijfers en de BKR kunnen bij het leasen van een bedrijfswagen en personenauto’s een hindernis zijn. Leasemaatschappijen welke bij het keurmerk private lease zijn aangesloten zijn verplicht om een BKR toetsing te doen. Bij het Private Lease OK keurmerk is dit niet verplicht.

Zij zullen uw kredietwaardigheid om een andere manier toetsen. Vaak gebeurt dit op een persoonlijke wijze, waarbij u kopieën van bankafschriften moet overleggen.

Occasion lease en BKR toetsing

Een BKR toetsing wordt als het gaat om een occasion lease in de meeste gevallen niet uitgevoerd. Via onze website kunt u dus zonder angst voor de BKR een passende oplossing voor uw autolease wens vinden.

Het doel van een BKR-registratie dient als bescherming voor zowel u als consument als de aanbieder. bij de aanvraag van een occasion lease kan de aanbieder nagaan of u uw maandelijkse verplichtingen kunt nakomen. Ook voor u als klant biedt dit een goede bescherming al kan het als vervelend worden ervaren.

Ook als u een tweedehands auto wilt gaan leasen wordt er een BKR registratie gedaan. Wanneer u alles op tijd betaald dan zal deze BKR-registratie positief blijven. Op die manier kunnen andere autobranche verstrekkers van leningen of lease auto’s in de toekomst zien of u een risico bent of niet.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Zakelijk of private leasen

Als kleine ondernemer kun je altijd kiezen tussen privé of zakelijk leasen. In geval van zakelijk leasen komt er altijd de bijtelling om de hoek kijken. Dit is voor veel ondernemers en extra last bovenop de kosten voor de auto. Je profiteert hier alleen van als je privé veel kilometers maakt.

De voordelen van een zakelijke lease is dat je de winst kunt aftrekken van de bedrijfskosten Een extra voordeel is dat je privé geen BKR registratie krijgt als je zakelijk gaat leasen. Mocht dat geen bezwaar zijn en rijd je minder dan 500 km privé. In dat geval kan private leasen zeer interessant zijn.

Auto lease zonder jaarcijfers startende ondernemer

De goedkoopste financial lease zonder jaarcijfers zijn in onze tabel te vinden. De startende ondernemer heeft hierbij de keus uit een bedrijfswagen leasen of een personenauto.

Bekijk bij ons het aanbod per merk alle types en ga een gratis proefrit aanvragen voordat u een auto leasen gaat. Lease vanaf 129 euro een diesel automaat voor een vast bedrag.

Ons lease aanbod omvat leaseauto occasions, bedrijfswagens, nieuwe auto’s en personenauto’s. Een financial lease auto offerte aanvragen kan via een aantal autobranche aanbieders van gebruikte auto lease offerte. Maar behalve een financial lease offerte bevat ons aanbod ook alle andere vormen van auto leasen zonder jaarcijfers.

Van onze financial lease tot private lease zzp, lease voor een lease vanaf 100 euro per maand.

Auto leasen

FinaBud.NL

Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.