Private Lease Maandelijks Opzegbaar - Autobranche Tips

Private Lease Maandelijks Opzeggen in de Autobranche

U hebt tijdelijk een private lease auto nodig welke maandelijks opzegbaar is? U wilt niet gebonden zijn aan langlopende en dure contracten? En u wilt graag snel over de auto beschikken? Via een shortlease is dat in de autobranche snel geregeld!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Auto shortlease is één relatief jonge autobranche variant in de wereld van autolease. Het lijkt op het huren van een auto, maar dat is het toch niet. Of toch wel? De naam zegt het eigenlijk al: shortlease, kort leasen dus.

Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Stel zelf je leaseauto samen

Kies een Lease

Het kiezen van een lease auto kan voortaan nog gemakkelijker via onze nieuwe vergelijker. Klik op de knop om aan de slag te gaan. Mocht u via de vergelijker niet slagen, raadpleeg dan afzonderlijk de aanbieders van leaseauto's in onderstaande tabel.

Hoge Brandstofprijs

De alarmbel is afgegaan wat betreft de prijs van brandstof, en wat nu? U wilt een auto gaan leasen, financieren of kopen. Een benzine of diesel model was voorheen de meest voor de hand liggende keuze. Maar nu de prijzen de pan uit rijzen hebben we gelukkig een groot aantal elektrische en hybride auto aanbieders voor u. Deze aanbieders zijn in onderstaande tabel te vinden en zijn Volkswagen, Dealerleasing, Athlon (€ 279 /mnd / € 3.350.00 subsidie), Justlease, Auto.nl en IKRij.nl.

FinaBud

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Geen borgsom nodig
 • Inruil mogelijk
 • Incl. Banden, All Risk Verz. Belasting, Pechhulp
  • Ook elektrische auto's
  • Incl. Pechhulp & Onderhoud
  • Nieuw en Gebruikt
  • Kosteloos beëindigen
  • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
  • Inruil oude auto
  • Elektrische auto's
  • Boetevrij opzegbaar
  • Zakelijk en privé
  • Voordelige Ex-leaseauto’s
  • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
  • Voordelig rijden met een promoauto
  • Maandelijks opzegbaar abonnement
  • Zakelijk en privé
  • 300 elektrische auto's
  • Private lease
  • Nieuwe en gebruikte auto's
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Verplichte BKR toetsing
  • Ook elektrische auto's
  • Private lease & Financiering vanaf € 85 /mnd
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
  • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
  • Nieuwe modellen
  • Occasion's
  • Elektrische auto's
  • Zakelijk en privé
        Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

  Een auto huren is toch in feite ook het kort leasen van een auto? Wat is shortlease precies en wanneer is deze leasevorm interessant voor u?

  Private lease per maand opzegbaar met shortlease

  Shortlease levert u een enkele auto of een heel autobranche wagenpark. Voor 2 weken of voor zo lang u de auto nodig hebt! U leest het goed: de minimum private shortlease periode bedraagt meestal 2 weken! en is dus maandelijks opzegbaar.

  Deze zeer korte leaseperiode in combinatie met standaard 36.000 vrije kilometers per jaar gratis breng- en haalservice en gratis per dag opzegbare autolease, maken shortlease uniek in Nederland!

  Wat is auto private leasen per maand opzegbaar shortlease?

  Shortlease is een flexibele maandelijks opzegbare autolease vorm waarbij er geen langlopend contract wordt afgesloten zoals bij een private lease. In feite is er géén verschil tussen autohuur en auto leasen in de vorm van shortlease. In beide gevallen wordt er voor een tijdelijke periode een auto ingezet tegen bepaalde voorwaarden met een bepaald aantal vrije kilometers (in het autolease contract of de huurovereenkomst).

  De term ‘autohuur’ wordt meestal gebruikt wanneer een auto minder dan een maand wordt ingezet. De term ‘shortlease’ is gebruikelijk wanneer een auto minimaal een maand en maximaal 24 maanden wordt ingezet. Bij beide varianten zitten alle autokosten verwerkt in het auto huur- of leasetarief. De gebruiker betaalt alleen de brandstofkosten (en natuurlijk de boetes!).

  U zit dus niet vast aan een lang contract en u weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Wilt u na het auto leasen de auto inleveren of juist nog even doorrijden? Dan is dit meestal eenvoudig te regelen.

  Soorten autolease bij Finabud

  Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

   

  Auto leasen maandelijks opzegbaar – Autobranche

  Het private lease opzeggen voor jou is eenvoudig per mnd bij een private lease auto. Maar dus alleen bij shortlease en niet wanneer het om over private lease gaat.

  Is een private lease maandelijks opzegbaar bij een shortlease auto interessant?

  Een maandelijkse opzegbare private lease kan interessant zijn in de volgende situaties:

  • U hebt een tijdelijke mobiliteitsvraag.
  • Omdat u uw wagenpark prijsbewust beheert en leasen wilt combineren met flexibel short leasen als zzp’er zowel thuis als op locatie werkt.
  • Of als u niet altijd een auto nodig hebt.
  • Er is een voorloopauto nodig hebt voor uw medewerker in afwachting van zijn vaste lease auto.
  • U gedetacheerde krachten of flexwerkers op projectbasis inzet en voordelig vervoer zoekt.

  Private lease auto maandelijks opzegbaar situaties

  Bij tijdelijk personeel kan een maandelijks opzegbare private shortlease uitkomst brengen.

  Wanneer u tijdelijk personeel heeft of tijdens de proeftijd van nieuw personeel niet vast wil zitten aan een lang leasecontract is shortlease interessant.

  Minder risico in onzekere tijden

  Een shortlease auto biedt ook flexibiliteit wanneer u geen risico wilt lopen in onzekere tijden. Vooral voor startende ondernemers of freelancers is een langdurig autolease contract vaak te risicovol en is autobranche shortlease een prima alternatief.

  Als voorloopauto

  Wanneer u moet wachten op de levering van uw nieuwe auto en al wel mobiel wilt zijn.

  Wanneer veel op projectbasis wordt gewerkt

  Voor projecten en andere tijdelijke situaties waarbij u niet vast wilt zitten aan een langjarig contract.

  Kan men een private lease overeenkomst overzetten op een andere naam?

  Indien u geen contract heeft met de mogelijkheid zoals private lease maandelijks opzegbaar, vraagt u zich misschien af of het haalbaar is om uw contract over te zetten naar een andere persoon. Kort gezegd, ja, bij de meeste leasemaatschappijen is het mogelijk om een private lease overeenkomst op naam van iemand anders te zetten, zoals een vriend of uw ouders. Dit kan nuttig zijn wanneer u een hypotheek aanvraagt, zonder dat uw huidige private leaseovereenkomst daarbij in de weg staat.

  Het is cruciaal dat niet alleen de leasemaatschappij instemt met de overdracht, maar ook de beoogde nieuwe contractant (dat wil zeggen, je ouders of een vriend) moet instemmen. Dit is belangrijk, omdat zij verantwoordelijk worden voor het contract na de overname.

  Het blijft echter de vraag of het nemen van dit risico verstandig is, gezien de mogelijke extra stress in je persoonlijke leven als er iets misgaat, zoals het verliezen van een baan of het beëindigen van een relatie. Houd er rekening mee dat als je geen private lease maandelijks opzegbare overeenkomst hebt, dit wel mogelijk is.

  Private leasecontract aan iemand anders overdragen

  Als je geen maandelijks opzegbaar private leasecontract hebt, dan is er nog steeds een uitgebreid aanbod van particulieren buiten je eigen kring die op zoek zijn naar een private leasecontract met een kortere looptijd om over te nemen.

  Bij Finabud worden vraag en aanbod voor je samengebracht, dus als je jouw private autobranche lease contract aan iemand anders dan je partner of ouders wilt overdragen, dan kan dat gemakkelijk via ons.

  Via ons uitgebreide netwerk kun je duizenden potentiële private leasers bereiken die geïnteresseerd zijn in een private leaseoccasion (contract) om over te nemen. Onze diensten hebben al honderden private leasers geholpen! Bekijk ons huidige aanbod van 75 private leaseoccasions.

  Enorme keuze in nieuwe private shortlease auto’s

  U wilt rijden in een hybride, elektrische auto, diesel of benzine uitvoering? Dus wilt u elektrisch een auto leasen u zegt het maar. Voorkeur voor een bepaald nieuw merk of model? Het wagenpark telt een enorme autolease keuze van circa 750 private shortlease auto’s. En bevat alle merken in verscheidene modellen. Shortlease is mogelijk van Peugeot 107 tot Volkswagen UP van Mercedes Vito tot Volkswagen Golf en alles daartussen in.

  Dus ook een BMW 3 Cabrio of een Audi A5 kunt u via Finabud tijdelijk leasen. Natuurlijk gratis per dag opzegbaar: u beëindigt de shortlease periode wanneer u wilt, zonder enig financieel nadeel en of gevolgen.

  Bekijk en vergelijk het aanbod van een nieuwe leaseauto of een lease voor private lease occasion.

  Goed voor je Financiën

  FinaBud.NL

  Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

  John B.

  Waarom is shortlease duurder in de autobranche?

  Flexibiliteit bij een shortlease heeft een natuurlijk een duurdere prijs. Bij een normaal autobranche leasecontract heeft de leasemaatschappij zekerheid over de inkomsten van het voertuig gedurende de looptijd. En kan hier een goede schatting van maken. Doordat er een vast kilometrage wordt afgesproken is ook de restwaarde goed van tevoren te bepalen.

  Bij shortlease heeft de autobranche lease maatschappij minder zicht op de ‘levensloop’ van het voertuig. En zijn de beheerskosten een stuk hoger (omdat de auto vaker van ‘eigenaar’ wisselt).

  Waar op letten?

  Let vooral goed op de kosten van extra kilometers. Meestal wordt er bij zowel autohuur als shortlease een aantal vrije kilometers gegeven. Komt u hierboven, dan moet u per kilometer extra betalen. Zeker wanneer u veel rijdt kan dit behoorlijk oplopen. Ook het eigen risico bij schade of diefstal verschilt enorm.

  Voordelig en flexibele shortlease

  Een shortlease alternatief waaronder u via FinaBud kunt leasen is de zogenaamde full operational lease. U beschikt dus off balance over een representatieve, vrijwel nieuwe auto en behoudt uw financiële armslag. Dit maakt van shortlease de gulden middenweg tussen huren en regulier leasen.

  Persoonlijk contact met shortlease via FinaBud

  Zo gauw u uw shortlease aanvraag heeft ingediend, nemen zij persoonlijk telefonisch contact met u op. Ze beantwoorden uw vragen en stellen vervolgens een shortlease overeenkomst op. Als u wilt, rijdt u dezelfde dag nog in uw shortlease auto.

  Hoe werkt private lease?

  Hoe een private lease in zijn werk gaat zal ik nu uitleggen. Een private lease is het contract van auto welke een vast bedrag per maand heeft. Dus geen flexibele looptijd bij dit lease-plan. Tevens zijn kosteloos alle exra kosten inbegrepen zoals:

  • onderhoud
  • allrisk verzekering
  • motorrijtuigenbelasting
  • schadeherstel
  • pechhulp

  Het afkopen van jouw Private Leasecontract

  Bij tal van bedrijven voor privélease is het mogelijk om een leaseovereenkomst af te sluiten voor een termijn van 2, 3 of 4 jaar. Het is echter belangrijk op te merken dat deze overeenkomst niet op elk moment opzegbaar is, zoals het geval is bij een private lease maandelijks opzegbaar autobranche contract.

  Als je besluit het contract voortijdig te beëindigen, zal je een vergoeding moeten betalen. Niettemin zijn er uitzonderlijke situaties waarin het mogelijk is om het privéleasecontract kosteloos voortijdig te beëindigen, zoals in geval van echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Hieronder zullen we uitleggen hoe het afkopen van een privéleasecontract precies in zijn werk gaat.

  Het Private Leasecontract afkopen

  Wanneer je in een situatie verkeert waarin je je private leasecontract eerder wilt beëindigen en jouw contract niet een private lease maandelijks opzegbaar kent, is het een optie om het contract af te kopen. Dit betekent dat je tot 40% van het resterende leasetermijn betaalt.

  Het is wel belangrijk om te weten dat als je het contract beëindigt binnen het eerste jaar, je 100% van het leasetermijn voor de overige maanden van dat jaar moet betalen. Na dit jaar geldt dan de 40% regeling. Houd er tevens rekening mee dat het afkopen van een Private Leasecontract van vóór 1 februari 2016 gepaard gaat met extra kosten.

  Waarom moet het afgekocht worden?

  De bepaling van het private leasebedrag vindt plaats aan de hand van een vooraf afgesproken leaseperiode. Een langere duur van de autolease overeenkomst heeft een gunstiger effect op het maandelijkse bedrag voor de private lease. Dit komt voornamelijk omdat de afschrijving van een nieuwe of zo goed als nieuwe auto verspreid kan worden over een langere periode.

  Wanneer het private leasecontract binnen de autobranche voortijdig wordt beëindigd, zijn de kosten van de afschrijving voor rekening van het leasebedrijf. Hierdoor is het noodzakelijk om het contract af te kopen om deze kosten te dekken.

  Moet er altijd een vergoeding betaald worden?

  Het is niet altijd noodzakelijk om een betaling te verrichten, aangezien er bepaalde omstandigheden zijn die buiten jouw beheer vallen en kunnen resulteren in het voortijdig beëindigen van een private leasecontract zonder bijkomende kosten. Een aantal van deze situaties betreffen bijvoorbeeld echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

  Hoe hoog is de afkoopvergoeding?

  Zoals eerder geduid, is het limietbedrag dat betaald moet worden bij beëindiging van het leasetermijn slechts 40% van het resterende bedrag. In het geval dat het contract echter binnen het eerste jaar wordt opgezegd, zal het resterende bedrag van dat jaar in zijn geheel in rekening worden gebracht, en voor de resterende maanden geldt de reguliere 40% regeling.

  Als afsluiting kan gesteld worden dat een overeenkomst zoals een maandelijks opzegbare private lease niet per se voordeliger is, maar wel de mogelijkheid biedt om niet voor langere tijd gebonden te zijn aan de private lease maandelijks opzegbaar overeenkomst.

  BKR verwijderen

  FinaBud.NL

  Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

  John B.

  Schadevrije jaren verzekering opbouwen

  Schadevrije jaren worden opgebouwd tijdens de lease van de auto mits de autobranche lease aanbieder de verzekering op jouw naam zet.

  Ter info vanaf €89 kun je direct rijden omdat door het grote aanbod de auto snel leverbaar is. Ook zijn er geen extra kosten op basis van auto delen voor gebruik van anderen zoals familie.

  Auto private leasen per maand opzegbaar

  Zoals ik al eerder aangaf kunt u niet gebruik maken van auto private leasen per maand gratis opzegbaar. Dat gaat alleen op bij een private leaseauto contract voor een shortlease. U ziet het flexibel auto leasen maandelijks opzeggen is zeker mogelijk bij de bij ons aangeboden autobranche lease bedrijven.

  Auto leasen

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.