Private Lease Occasion Tip in de Autobranche

Occasion Lease in de autobranche: Handige tips

Overweeg je een nieuwe auto te leasen of misschien toch een private lease occasion? Tegenwoordig zie je in de autobranche behalve het leasen van een nieuwe auto, dat tweedehands auto’s met private lease worden aangeboden. Dat wil zeggen, een occasion maar dan wel all-in. Dat kan goedkoper zijjn, maar vanzelfsprekend is dat niet echt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

All in private lease occasion

Een droomauto rijden met een gering aantal kilometers via een private lease occasion. Wil je een betrouwbare mooie leaseauto voor niet al teveel geld. Dan bestaat de mogelijkheid om met private lease een hele goede all-in auto voor een aantrekkelijke prijs te kunnen rijden.

Het privé leasen van een gebruikte auto heeft zo zijn voordelen. Een tweedehands private lease voertuig heeft bovendien een behoorlijk laag aantal kilometers staan op de teller. Deze leaseauto’s verkeren dus eigenlijk in nieuwstaat.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Ook elektrische auto's
 • Geen borgsom nodig
 • Inruil mogelijk
 • Incl. Banden, All Risk Verz. Belasting, Pechhulp
  • Ook elektrische auto's
  • Incl. Pechhulp & Onderhoud
  • Nieuw en Gebruikt
  • Kosteloos beëindigen
  • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
  • Inruil oude auto
  • Elektrische auto's
  • Boetevrij opzegbaar
  • Zakelijk en privé
  • Voordelige Ex-leaseauto’s
  • Persoonlijke toesing i.p.v. BKR Toetsing
  • Voordelig rijden met een promoauto
  • Maandelijks opzegbaar abonnement
  • Zakelijk en privé
  • 300 elektrische auto's
  • Private lease
  • Nieuwe en gebruikte auto's
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Verplichte BKR toetsing
  • Ook elektrische auto's
  • Private lease & Financiering vanaf € 85 /mnd
  • Incl. Belasting & verzekering
  • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
  • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
  • Nieuwe modellen
  • Occasion's
  • Elektrische auto's
  • Zakelijk en privé
        Staat de lease er niet bij?      Andere soorten autolease bekijken?       Klik "Auto leasen Info" onderaan deze pagina

  Wat is auto private lease occasion?

  Niet veel geld in je budget, maar toch op zeer korte termijn als particulier een goede auto nodig? Of heb je juist voor een kortere tijd een leaseauto nodig? Dan bestaat er de mogelijkheid voor het leasen van een occasion auto met de pluspunten van een private lease. De bij ons aangeboden private lease occasions zijn altijd goed onderhouden, hebben een lage kilometerstand en zijn jonger dan 3 jaar oud.

  Kan ik een private lease auto occasion leasen?

  Finabud maakt het aantrekkelijk voor u om een auto te gaan leasen zoals een gebruikte occasion private lease. Het is in de meeste gevallen financieel veel aantrekkelijker om een occasion auto te gaan leasen vergeleken met kopen. Het is bijvoorbeeld zo dat je niet in een keer een groot bedrag op tafel moet leggen. En ook de autolease kosten voor het onderhoud zijn een stuk lager. Zou je nog voordeliger willen rijden dan kun je dus overwegen om in plaats van een nieuwe auto een tweedehands occasion auto te gaan leasen.

  Hoe werkt occasion leasen private? – Autobranche

  Wanneer je via FinaBud een gebruikte occasion auto privé wilt gaan leasen is het vaak niet nodig om uitgebreide informatie op te sturen. Het is onze bedoeling om het leasen van een auto zo eenvoudig mogelijk te kunnen maken. Zodat je snel en gemakkelijk kunt beschikken over een tweedehands leaseauto.

  Het is tevens soms mogelijk om je huidige auto in te kunnen ruilen met een leaseauto uit de voorraad van onze autobranche aanbieders.
  Sommige van onze aanbieders zorgen er dan voor dat uw ingeruilde auto de hoogste prijs zal ontvangen van de nieuwe eigenaar.

  Via FinaBud zul je geen onverklaarbare kosten betalen en zul je profiteren van de laagste maandelijkse bedragen. Via ons een auto leasen kan zo goedkoop omdat wij geen kosten hebben voor kantoorpanden of andere kosten. Voor zzp-ers en ondernemers is een financial lease tevens een Oplossing welke zeer aantrekkelijk is. De reden hiervoor is dat er kan overgegaan worden tot de aanschaf van een betrouwbare auto zonder het benodigde startkapitaal.

  Soorten autolease bij Finabud

  Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

   

  Snel en eenvoudig online private lease occasion all inclusive

  Een all-in private leaseauto aanvragen kan heel eenvoudig online. Op de diverse autobranche websites van aanbieders kies je eenvoudig de voorkeur wat betreft brandstof, merk type en bouwjaar. Daarna vul je wat extra benodigde persoonlijke gegevens in.

  Je zult dan binnen een paar werkdagen een reactie van ons ontvangen over welke tweedehands auto je zou kunnen gaan leasen. Daarna kan de leaseauto worden opgehaald bij het bedrijf waar je de auto hebt aangevraagd.

  Meteen rijden in een private lease occasion auto

  Waarom zou je beginnen met het leasen van een nieuwe auto als je iets goedkoper meteen een occasion kunt gaan leasen. Via onze website is het leasen van een gebruikte auto gemakkelijk en snel. Ben je net als veel mensen huiverig voor veel papierwerk? Dan is dat soort angst tegenwoordig ongegrond.

  De bij ons aangesloten aanbieders zorgen voor een snelle en duidelijke procedure. Hierdoor is het ook voor jou een betaalbare en eenvoudige oplossing om een auto te leasen. Het leasen van een auto gebeurt tegen een vast maandelijks bedrag met een vooraf bepaald aantal maanden.

  Het gemak van een private lease gebruikt

  Het online privé leasen van een auto via FinaBud heeft als belangrijk voordeel dat het zeer gemakkelijk is. De leaseauto vraag je heel eenvoudig online aan. Het doen van de aanvraag via het online aanvraagformulier is het enige wat je te doen hebt. Daarna zal worden beoordeeld op basis van jouw informatie of je voor een leaseauto in aanmerking kunt komen.

  Wij van FinaBud hebben dan de mogelijkheid om de nodige gegevens op te vragen, en de aanvraag te beoordelen. Je hoeft dus zelf niet aan het werk om de nodige gegevens en documenten aan te vragen. Het beoordelen van je aanvraag gebeurt soepel en snel. Het mooie van dit alles is dat de auto als onderpand zal dienen mocht je de maandelijkse kosten niet kunnen betalen.

  Je aanvraag zo snel door onze aanbieders worden beoordeeld. En binnen een paar dagen ben je vaak al in de gelegenheid om de gebruikte auto te leasen en er direct mee weg te rijden.

  Goed voor je Financiën

  FinaBud.NL

  Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

  John B.

  Private lease occasion particulier – Autobranche

  Met een occasion lease particulier geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. Het leasen van een occasion geniet een aantrekkelijk maandelijks tarief wat hoort bij een tweedehands auto. Het risico op dure onderhoudskosten zul je niet lopen, want onze aanbieders nemen alle kosten voor onderhoud voor hun rekening

  De leverbaarheid van een occasion lease auto is razendsnel. Na goedkeuring beschik je vaak al binnen een week of drie over je auto. De looptijd voor een autobranche occasionlease zijn ook een stuk korter. Hierdoor zul je maximale flexibiliteit behouden.

  In het kort kun je zeggen dat het veel voordeliger is om een occasion te gaan leasen en dat het ook een flexibele manier van rijden is zonder risico. Wanneer je goed beslagen de weg op wilt is dit een oplossing voor wie niet nieuw wil rijden.

  Je grootste nachtmerrie

  Een van de grootste nachtmerries kan zijn dat na het vervallen van je occasion contract en de garantie toch een aantal fikse mankementen blijken te zijn. Dit terwijl je degelijk advies en onderzoek heb gedaan bij de diverse online aanbieders. Dit kan uitpakken als een zeer dure grap waar niemand op gerekend heeft. Dit is gelukkig anders bij een occasion lease auto.

  Private auto lease occasion – Onverwachte kosten

  Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan wanneer je besluit om via Finabud een occasion te gaan leasen. Onderhoud is bij een leasecontract gewoon een deel van de inbegrepen service. Hierbij is ook in begrepen dat wanneer de auto langer dan 24 uur voor onderhoud in de garage moet zijn dat je dan recht hebt op een vervangende auto of een financiële vergoeding.

  Duurzaam én voordelig

  Je rijdt voordelig in een complete jong gebruikte auto wanneer je kiest voor een duurzame occasion via FinaBud. Dit pakt niet alleen goed uit voor je portemonnee maar het is tevens een duurzame keuze omdat wij uit de auto het maximale gebruik halen.

  BKR verwijderen

  FinaBud.NL

  Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

  John B.

  Een gebruikte auto, maar hoge kwaliteit

  De door ons aangeboden occasions moeten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. In bijna alle gevallen zijn de occasions afkomstig uit onze eigen voorraad.

  Dit betekent in de praktijk dat wij precies de geschiedenis van elke auto kennen. Maar dat tevens onze occasions prima auto’s zijn met misschien zeer kleine gebruikssporen.

  Flexibel en compleet uitgerust

  In veel gevallen zijn de autobranche occasions met veel interessante extra’s uitgerust. Je rijdt een stuk flexibeler wanneer je besluit om een occasion lease te gaan rijden. Een korte looptijd is ook in veel gevallen een mogelijkheid. Je kunt daarbij denken aan een contract van zo’n 2 tot 3 jaar.

  Tariefstelling private lease occasions particulieren

  Men zou verwachten dat je bij een particuliere lease altijd goedkoper uit bent als je een gebruikte occasion auto gaat leasen vergeleken met een nieuwe auto. Jammer genoeg gaat deze vlieger niet helemaal en altijd op bij een private lease. De tarieven zijn niet per definitie lager als je overgaat tot een private lease van een gebruikte auto vergeleken met het maandelijkse bedrag voor een nieuwe leaseauto. Dit zal mede afhangen van factoren zoals reparatie, waardedaling, inkoopprijs en onderhoudskosten welke de aanbieder voor de auto heeft betaald.

  Waardevermindering en onderhoud

  Er zal rekening gehouden worden met onderhouds en reparatiekosten net zoals de restwaarde van een auto bij het bepalen van het tarief voor de private lease. Vergeleken met een tweedehands auto zal de waarde van een nieuwe auto sneller dalen. Bij een occasion zijn daarentegen de reparatie en onderhoudskosten vergeleken met een nieuwe auto aanmerkelijk hoger.

  Dit zal er dus voor zorgen dat de maandelijkse tarieven tussen oude gebruikte en een nieuwe private lease auto niet erg veel van elkaar zullen verschillen. De keuze voor het privé leasen van een nieuwe auto ligt dan natuurlijk wel voor de hand. Om die reden is er bij een aanbieder zoals de ANWB geen mogelijkheid om een occasion te leasen maar alleen nieuwe auto’s.

  Inkoopvoordeel op nieuwe auto’s

  Doordat aanbieders nieuwe auto’s op grote schaal voordelig inkopen gaat dit veelal met grote kortingen vanuit de importeur gepaard. Om die reden kan het tarief voor een private lease zeer scherp worden gehouden d.m.v. die kortingen. Het gaat bij een occasion lease auto om veel kleinere hoeveelheden en zijn er geen dergelijke grote schaal kortingen vanuit de importeur.

  Tussentijdse beëindiging

  Je gaat net zoals bij een zakelijke lease met een private auto lease voor 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Net als bij je telefoon of internet provider kun je tegen bepaalde kosten je contract wel voortijdig beëindigen. Weet je niet in welke situatie je over 4 jaar zult zitten. Dan past het misschien beter bij jou om te kiezen voor een tweejarig contract om zo bepaalde risico’s te kunnen beperken.

  Ook het kiezen voor een flexibele looptijd voor een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Het is dan mogelijk om naar een jaar zonder kosten je auto in te leveren.

  Kilometerbundels

  Je kunt maximaal 30000 kilometer per jaar rijden, mocht je kiezen voor een private lease. Wees jezelf wel bewust dat je maandelijkse bedrag iets hoger zal worden wanneer je kiest voor een hogere kilometrage. Het is namelijk zo dat standaard de leaseprijs bepaald wordt op basis van een kilometerbundel van 12000 km/jaar.

  Tijdens de samenstelling van je auto kun je naast de looptijd en de kleur ook aangeven hoeveel jaarlijkse kilometers je van plan bent te rijden. Het maandelijkse leasebedrag zal dan vanzelf worden aangepast. Op die manier Weet je meteen waar je aan toe bent.

  Denk je dat je tijdens je leasecontract meer kilometers nodig hebt? Dan hoeft dat geen probleem te zijn in is dit altijd aan te passen. Neem vervolgens contact op met de desbetreffende aanbieder en zij zullen het probleemloos aanpassen.

  De voordelen van occasion leasen private

  Een duidelijk overzichtelijk aanbod van de occasion leasen private servicevoordelen:

  • Voorspelbaar en snel geregeld
  • Altijd rijden in een jonge auto
  • Nooit onvoorziene onderhoud en reparatie kosten
  • Geen problemen bij het verkopen en kopen van een auto, want de aanbieder blijft altijd eigendom van de auto.
  • Overzichtelijke financiën door maandelijkse vaste kosten
  • Gebruik je geld voor iets anders omdat je nooit grote investeringen hoeft te doen
  • Voor een laag maandelijks bedrag in een aantrekkelijke auto rijden
  • Vrijwel altijd in nieuwstaat door het laag aantal kilometers op de teller
  • Keuzemogelijkheden uit diverse types en modellen
  • Ben je van plan om een tweedehands auto te leasen voor een kortere tijd? Dan is Shortlease een mogelijkheid.
  • Omdat de auto later op kenteken is gezet Heeft u een lagere bijtelling
  • Auto’s altijd van eerste eigenaar

  BKR

  Private lease overeenkomst is volgens de BKR een financiering. Je overeenkomst zal daarom bij het BKR worden geregistreerd. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraag zijn aangegaan dan kan een private lease je leencapaciteit beperken. In bepaalde gevallen bestaat er de mogelijkheid om rest termijnen in een keer te voldoen. Een autobranche private lease contract registratie zal daardoor verdwijnen.

  Aansprakelijkheid

  Over het algemeen zal de private lease auto op jouw naam of die van je partner komen te staan. Het rijden van vrienden familie en kennissen in de auto is toegestaan onder toezicht. Wel is het zo dat jij ten allen tijde voor de auto aansprakelijk blijft. Dat is ook zo wanneer iemand anders met jouw auto schade veroorzaakt.

  Direct leasen bij FinaBud

  Ben je warm gelopen om via Finabud direct een auto te leasen? Ga dan naar het overzichtelijke aanbod en doe een online aanvraag om een auto te leasen. Mocht je hierna nog vragen hebben? Dan is het mogelijk via de contactpagina om contact met ons op te nemen. Wij zullen graag uw wensen aangaande een autolease met u doornemen.

  Auto leasen

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van leasen zijn te lezen via onze autolease landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.