Direct Aanvragen of Overstappen

Energie acties vergelijken met overstappen aanbieding plus kado

Via Finabud.nl is energie acties vergelijken een fluitje van een cent. Op onze website kun je in een oogopslag zien welke aanbieder het goedkoopste is voor jou. De beste manier om een goede deal te vinden is om onze energievergelijker te raadplegen.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.
Vergelijk Energieaanbieders
Vergelijk HIER alle aanbieders van energie
Vul uw adres en andere gegevens in en vergelijk de deals zoals kortingen en tarieven voor energie. U weet in dan in 5 minuten op basis van uw persoonlijke voorkeur wat de voordeligste en beste aanbieding is.
 
Belangrijk: de inhoud van de FinaBud website is alleen van informatieve aard. Alle producten op FinaBud zijn enkel geplaatst voor reclamedoeleinden,. Het enige doel van FinaBud is het onafhankelijk vergelijken van producten.

Via FinaBud.nl kunt u nu starten om geld te besparen en overstappen zonder zorgen. U krijgt van ons toegang tot alle leveranciers van energie en hun prijzen. Waar ander websites een eenzijdige vergelijking bieden, krijgt u bij FinaBud alle acties op een rijtje. En dit alles met de overzichtelijke kosten per maand energie vergelijker gewoon thuis online.

De vergelijkers van FinaBud zijn 100% onafhankelijk. U ziet bij ons alle aanbieders en hun complete aanbod. En dat geldt niet alleen voor energie, want  we bieden hetzelfde voor internet, tv, verzekeringen en leningen.

Onze energie vergelijker – Energie vergelijken acties

Met onze energie vergelijker is het mogelijk om te vergelijken op prijs, klantenservice, klachten, enzovoort. Alle energie aanbiedingen zijn eenvoudig te sorteren op basis van:

 
 • groene stroom
 • 1 tot 5 jarig contract
 • direct opzegbaar
 • vast of variabel tarief
En bekijk details hoe voor bestaande klanten en voor nieuwe klanten welkomstpremies of een welkomstkorting nieuwe energie binnen handbereik ligt. Met de beste energieaanbiedingen bespaar je binnen een paar jaar meer dan een paar duizend euro. U ziet in de krant of op tv vaak advertenties van bijvoorbeeld Essent, Vattenfall of Nuon met de beste energie aanbiedingen.
 
Maar voor alle aanbiedingen via de media wordt grof geld betaald. En wij van FinaBud zijn dan voor een energieaanbieder een stuk goedkoper. Natuurlijk worden wij ook betaald voor elke persoon die zich gaat aanmelden via onze website. Maar de rest gaat naar u toe in de vorm van korting bij een energiecontract.
 

Energie vergelijken kado aanbiedingen

Welke aanbieding van beste energie acties zijn er zoal? Aanbiedingen van energie acties zijn er in alle vormen. Dit kan in de vorm van een eenmalige korting of een cadeau of cadeaubon. Maar er zijn ook andere verleidelijke kado vormen zoals kies energie vergelijken kado en ontvang bijvoorbeeld:
 
 • Een gratis samsung
 • galaxy tab
 • Verschillende soorten kortingen
 • Een gratis tablet zoals een iPad
 • Je gratis samsung tablet of phone
 • Een gratis nest thermostat
 • Cashback
Zo zie je maar weer dat als je met internet vergelijken op pad gaat dat je op de website van bijvoorbeeld ons aardig in de watten gelegt wordt.
Energie acties vergelijken

Maar mocht je misschien vanwege je budget energie willen overstappen naar een energie van een voordeligere aanbieder. Neem dan wel de tijd om energie vergelijken overstappen te onderzoeken. Dus zie je een kortingsactie ga dan niet meteen bestellen. Want meer info en meer weten over en vergelijken internet over een andere welkomstpremie kan nog meer lonen.

Meer informatie ontvangt u van het onderwerp door de veelgestelde vragen van klanten te lezen. Maar mocht u onverhoopt toch een verkeerde keuze hebben gemaakt dan is een aantal dagen bedenktijd wettelijk voorgeschreven.

Vergelijk op prijs en kwaliteit

U zou kunnen overwegen om over te stappen naar een ander bedrijf omdat ze betere voorwaarden hebben. Bijvoorbeeld vergelijken op prijs en kwaliteit. Een andere reden kan natuurlijk zijn dat de prijs of de klantenservice u meer aanstaat. Er bestaan grote verschillen in de wijze dat klanten worden behandeld door energie aanbieders.
 
Op onze website Finabud.nl kunt u alle energie vergelijken op kwaliteit en ook op prijs. Je kunt in een oogopslag zien welke leverancier de hoogste waardering heeft en welke goedkoopste is.
 
We beoordelen maandelijks een aantal aspecten van energieleveranciers. Daaronder vallen facturering, overstap, proces, prijs en online dienstverlening. Deze bevindingen zijn onder andere afkomstig van mensen die recent overgestapt zijn.
 
Wij hanteren daarnaast een aantal criteria waar aan een energieleverancier moet voldoen. Dit resulteert dan in een rapportcijfer van de prijs kwaliteitscore. Op die manier is het voor u eenvoudig om de energie op kwaliteit en prijs te vergelijken.
 

Waarom zou u energie prijzen vergelijken?

Één van de argumenten is: “ik zou niet weten waarom ik energie prijzen met elkaar zou moeten vergelijken. De lage tarieven zijn toch hetzelfde bij alle energiebedrijven”. Wij antwoorden dan dat is dus niet zo. Sinds deze markt in 2004 vrijgegeven is, mogen de leveranciers van energie zelf de prijzen voor stroom en gas bepalen. 
 
En deze verschillen kunnen behoorlijk hoog tot wel € 300 oplopen op jaarbasis. Het is dus zeker de moeite waard om energie met elkaar te vergelijken.
 

Overstappen van energie pakketten

Door het internet is het makkelijker voor de consument om over te stappen naar een andere leverancier. Steeds meer huishoudens doen dit dan ook. De energie pakketten zijn er in alle soorten. 
 
Vorig jaar waren er naar schatting 1,3 miljoen huishoudens die overstapten op een andere leverancier. Zij kwamen er achter dat het behoorlijk kan lonen als je even de tijd neemt om ze met elkaar te vergelijken.
 
Een onderzoek heeft aangetoond dat overstappers soms tot € 400 jaarlijks op hun energie rekening kunnen besparen. Sinds 2004 zijn door de liberalisering van de arbeidsmarkt slechts 26% van de consumenten nog niet overgestapt naar een andere leverancier.
 

Hoe stap je over naar een andere energie leverancier

Het overstappen naar een nieuwe leverancier van energie is makkelijker dan ooit. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u eenvoudig gebruik maken van de aanmeldknop. U wordt dan direct doorverwezen naar de gekozen aanbieder.
 

Duidelijke informatie aangaande energie

De autoriteit consument en markt zegt dat het percentage overstappers veel verder kan stijgen wanneer de informatie duidelijker wordt. Daarom hebben wij van Finabud.nl de informatie aangaande onder andere energie zo transparant als mogelijk voor u gemaakt. Hierdoor hopen wij dat het voor u eenvoudiger is om energieprijzen met elkaar te vergelijken.
 

Hoe kan ik een paar € 100 besparen via Finabud.nl

Het vergelijken via onze Finabud.nl website is zeer eenvoudig. Het besparen van een paar € 100 is binnen een paar minuten gedaan. In onze vergelijkingstabel en onze energievergelijker ziet u meteen de belangrijkste aspecten.
 

Profiteren van de energie vergelijken aanbieding

Zoals gezegd vindt u op Finabud.nl een tabel met energie-aanbieders. Deze zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit en prijs. Nu is de kans om te profiteren van onze energie vergelijken aanbiedingen. Een aantal van deze aanbieders keren ook een welkomst premie uit of een vaste lage premie. Deze premie kan vaak oplopen tot enkele honderden euro’s.
 
Dit soort acties kan ook een aantrekkelijk aspect zijn. Ook wordt er met kado’s zoals een iPad gelokt, maar als de actie enkele honderden euro’s jaarlijks scheelt. Dan kunt u van dat geld elke 2 jaar wel een nieuwe iPad kopen.
 

Vergelijk tarieven voor stroom en gas

Energieprijzen van stroom en gas wisselen voortdurend. Het vergelijken van de prijzen van tarieven is dan ook verstandig. U kunt daarvoor vaste energie tarieven vergelijken met de variabele tarieven. Of u kiest voor een variabele energieprijs of een vaste is uw persoonlijke keuze.
 
Variabele contracten zijn gebaseerd op de historische prijzen. Wat u toekomstig voor energie betaalt hangt af van de prijs van de olie over de laatste zes maanden. De energieprijzen worden dus elke zes maanden aangepast.
 
Over het algemeen vallen de vaste energieprijzen altijd hoger uit. Het risico van prijsstijgingen in de toekomst wordt hiermee gedekt. Je kunt het vergelijken met een hypotheek daarbij wordt vaak de rente vastgezet.
 
Wilt u zekerheid hebben over wat u het komende jaar gaat betalen. Dat is de beste keuze om een vast tarief contract te kiezen. Wilt u liever inspelen op eventuele prijsdalingen? Overweeg dan een variabel energietarief contract.
 

Overstappen energie acties – Duurzaamheid vergelijken

Je kunt bij ons ook een energie vergelijking maken op duurzaamheid. Daarbij kunt u vergelijken tussen verschillende soorten energie. Daarbij kennen we grijze energie, duurzame energie en groene energie. Wat u kiest als u wilt overstappen is aan u om dit te bepalen.
 
U kunt dus kiezen uit een leverancier in totaal geen groene energie aanbiedt of die uitsluitend energie met een groen keurmerk aanbiedt. Er zijn altijd energie acties voor iedere persoonlijke wens.

Energie informatie

FinaBud.NL

Alle aspecten van energie zijn te lezen via onze energie pagina's. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze informatie bekijken.