Goedkoopste Energieleverancier Radar

Energieprijzen vergelijken op Radar voor de goedkoopste leverancier

Goedkoopste energieleverancier Radar onderzocht waarom verschillen de prijzen per site? Merkt u ook op dat de tarieven voor energievergelijking verschillen van elkaar? Waarom dit is wordt op verschillende manieren uitgelegd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Bespaar nu tot gemiddeld €360,- p.j. op uw energierekening, maar daar stopt het besparen niet. Want we helpen u ook te besparen op uw verzekeringen en andere vaste lasten. Neem een vrijblijvend kijkje via de onderstaande “bespaar nu” knop.

Veel vergelijkers van energie vergelijken maar een kleine selectie leveranciers van energie met een aanbod van duurdere producten. De eigenaren van de websites waar deze vergelijkers op staan krijgen een hoge vergoeding voor het plaatsen van deze aanbieders. Deze gas en licht vergelijkers zijn over het algemeen niet bepaald onafhankelijk te noemen.

Bespaar op je energierekening, door bijvoorbeeld een daluren zwembad abonnement te nemen. Dan kun je een paar uurtje heerlijk zwemmen pus een lekkere lange douche.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.
Vergelijk HIER alle andere aanbieders van energie

Tros radar energie vergelijken

Tussen onafhankelijke energievergelijkers kan er ook een prijsverschil zijn zoals Tros Radar liet zien. Hoewel deze aanbiedingen toch vaak hetzelfde zijn. In dergelijke gevallen is het verschil hooguit enkele tientallen euro’s.

Dit komt vaak doordat verschillen kunnen worden afgerond en/of de netwerkkosten anders worden berekend. Bepaalde vergelijkers gaan uit van normale kosten. Afhankelijk van de omvang van de energieverbinding van uw huis zullen andere energie aanbieders de werkelijke kosten gebruiken.

De exploitant heeft geen invloed op de kwaliteit van het netwerk. De netbeheerder bepaalt deze.

Vergelijk goedkoopste energie radar

De vergelijkingspunten voor energie en onafhankelijkheid zijn het onderwerp van het Tros Radar consumentenprogramma, dat meermaals is herzien en besproken. Bovendien hebben zij in verschillende studies de energiemarkt geanalyseerd.

Hoe kunnen consumenten dus geld besparen op hun rekeningen. Elke energieleverancier betaalt een bedrag aan FinaBud.nl. En FinaBud biedt daarvoor een duidelijk overzichtelijk beeld van de energieleveranciers.

In het verleden heeft Tros Radar ook de overstaptijd onderzocht. Wanneer een overstap tijdstip niet correct is, kan dit tot honderden euro’s aan extra kosten leiden.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Goedkoopste Energieleverancier Radar

Boetevrij overstappen energieleverancier Radar

Binnen twee maanden voor het aflopen van uw contract heeft de toezichthouder voor de consumentenmarkt (CMA) met Radar afgesproken dat u zonder boete overstappen kunt. Wanneer u deze zes tot acht weken voor het verstrijken van uw termijn met uw huidige energieleverancier een aanvraag indient.

Vanaf de door u opgegeven einddatum kunt u dan gratis overstappen. Wilt u het juiste moment weten om over te stappen? Neem dan contact op met een van onze energiespecialisten.

Overstap tips

Tips waarmee rekening moet worden gehouden bij het overstappen. Zou u via een vergelijkingssite willen veranderen van aanbieder? Dan moet u zorgvuldig aandacht besteden aan de volgende punten:

 • Zorg ervoor dat alle kosten zijn inbegrepen in de getoonde energieprijzen. Uw energierekening is immers niet alleen de distributiekosten. Vaste kosten, transmissie- en infrastructuurprijzen, koolstoftaksen, opslag van hernieuwbare energie (ODE) en BTW zijn ook inbegrepen.
 • Kijk of de vergelijking een groot aantal energieleveranciers bevat.
 • U hoeft alleen uw postcode, huisnummer en energieverbruik in te vullen voor een goede energievergelijking. Geef uw persoonlijke gegevens pas door als u een definitieve beslissing heeft genomen.
 • Veel leveranciers hebben exclusieve energievergelijkingscontracten. Vaak is er sprake van een welkome korting of terugverdientijd. Controleer zorgvuldig of deze korting echt wordt betaald en of de voorwaarden redelijk zijn.
 • Check het keurmerk op de site van de vergelijking. Ziet u zelfgemaakte keurmerken met ‘laagste prijsgarantie’ en ‘100% autonoom’? Controleren dan of deze labels door een aparte instantie zijn uitgegeven.
 • Zorg ervoor dat u bij de overstap de einddatum van uw huidige energiecontract opgeeft. Deze einddatum is niet zichtbaar voor de energieleveranciers. En als het niet goed is ingevuld, dan laten zij het nieuwe contract onmiddellijk ingaan. U loopt dus het risico op een annuleringsvergoeding.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Beste deal energieleverancier

Energieleveranciers vergelijken voor de beste deal doe je niet elk jaar, hoewel? Er veranderd natuurlijk veel in dit wereldje waarin iedereen zoekt naar de goedkoopste energieleverancier. Vergelijkingssites zijn er veel, maar een aantal van hen is niet altijd even eerlijk.

Wij hebben je zonet een aantal tips l;aten zien wanneer je het beste tarief per jaar voor zoiets als groene stroom prijs of kwh verbruik. Wanneer je bent overgestapt naar een energieleverancier van je huidige leverancier wil je geen kat in de zak.

Kies en lees informatie voor een contract via onze energievergelijker. Wij bieden ook budget energie voor meer energie voor minder geld.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Op welke manier verdienen wij geld?

Wij verdienen op de volgende manier geld. U kunt op onze website eenvoudig energieprijzen vergelijken en overstappen naar de beste leverancier voor u. Heeft u een bepaalde energieleverancier geselecteerd en is de overstap al gestart?

Dan geeft deze leverancier ons een strikt zakelijke vergoeding. Wij leveren immers aan het betreffende energiebedrijf een nieuwe klant. U betaalt hier als klant niet extra voor. Zo kunnen we als energievergelijker volledig onafhankelijk blijven.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.