Goedkoopste Gas en Licht - Energie

Energie besparen voor de goedkoopste gas en licht tarieven

Bezig met een zoektocht naar de goedkoopste gas en licht aanbiedingen? Goed zo, want je zoektocht is dan nu beëindigd. Door de goedkope prijs van energie, is het zeer aantrekkelijk geworden om naar een andere voordeligere energieaanbieder over te stappen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Een actuele opsomming met beste gas en licht aanbiedingen is duidelijk op de vergelijker van onze website te vinden. Het is minder simpel om een pan aardappels te schillen.

De procedure van het overstappen zal geheel vanzelf verlopen. Je bent dan in een mum van tijd in het bezit van energie tegen de laagste prijs. Ben je geïnteresseerd in een voor jou exclusief aangepaste goedkope licht en gas aanbieding? Bekijk dan snel onze vergelijker van goedkoopste gas en stroom.

Vergelijk Energieaanbieders

Welke aanbiedingen van goedkoopste leverancier gas en stroom zijn er?

Gas en stroom leveranciers hebben er veel voor over om je binnen te halen als cliënt. Dit zou voor jou wel eens een aardig buitenkansje kunnen betekenen. Nieuwe klanten krijgen vaak bijzondere aanbiedingen om goedkope licht plus gas contracten aanlokkelijk voor hen te maken. Vaak is het bij gas en licht vergelijkingswebsite zoals Finabud mogelijk om meer voordeeltjes binnen te halen.

In een poging om goed te kunnen concurreren op de vergelijker probeert een aanbieder zich als voordeligste te presenteren. In een poging om bovenaan te komen staan in de vergelijker, proberen leveranciers te stunten met goedkope gas met licht tarieven en welkomstkortingen.

Welkomstcadeaus worden uiteraard ook vaak door de aanbieder zelf aangeboden maar of dat in uw voordeel is, is nog maar de vraag. Koop daarom zelf een geschenk van het geld dat je bespaard met het elk jaar overstappen.

Gas licht leverancier – Welkomstkortingen

Nieuwe klanten kunnen welkomstkortingen van wel €350 gepresenteerd krijgen. Gas en licht leveranciers zijn altijd op zoek naar een afnemer zoals jij, en bieden daarom aantrekkelijke kortingen. Hoezo zou jij daar dus niet van gaan gebruikmaken. Je moet er wel rekening mee houden dat zulke aanbiedingen pas bij het beëindigen van een overeenkomst gegeven worden.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Vergelijkingssite gas en licht – Extra lage tarieven

Een bijzonder gas en licht tarief wordt ook wel eens op een vergelijkingsite door energieleveranciers gepresenteerd in plaats van een korting. In veel gevallen kan het zijn dat contracten met korting toch nog duurder zijn dan zonder een prijsverlaging. Het is zelfs zo dat je al minder gaat betalen vanaf de eerste maand.

Kado als welkomstgeschenk van gas water licht leverancier

Cadeaubonnen, iPads en Smartphones zijn een aantal voorbeelden van kadoos die bij een water, gas en licht contract door een leverancier als welkomstgeschenk worden gegeven. Deze cadeaus lijken een leuke deal, maar dikwijls krijg je met hogere tarieven te maken in plaats van een korting op een lang contract. Zulke cadeaus worden vaak uit je eigen portemonnee betaald indien je het werkelijk goed uitgerekend.

Wat is de goede goedkoopste aanbieder gas en elektra?

Voor ieder individu is een goedkoopste aanbieder gas en elektra anders. De hoeveelheid gas en stroom welke je zult consumeren zal hierbij de doorslag geven. Is je energieverbruik van gas en elektriciteit beide redelijk laag of zelfs erg veel? Zulke dingen zullen allemaal invloed hebben op wat de beste deal voor jou is.

Genereer je zelf stroom op door bijvoorbeeld zonne-energie, neem dan ook een kijkje bij aanbieders met vergoedingen voor zelf opgewekte groene stroom.

Ben je niet op de hoogte wat jouw verbruik is? Dan is dat geen enkel probleem. Je energieverbruik zal ingeschat kunnen worden wanneer we het aantal mensen op jouw adres weten.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Goedkoopste Gas en Licht

Hoe kan de goedkoopste leverancier van gas en stroom de kortingen betalen?

Je betaalt steeds teveel ingeval je al jaren bij een en dezelfde leverancier van gas met stroom zit. Je voorheen goedkope tarieven zijn ondertussen verhoogd en waarschijnlijk stilzwijgend verlengd wanneer je al langer bij dezelfde leverancier een overeenkomst hebt lopen.

Door gas plus licht leveranciers wordt op deze manier fors geld binnengehaald en zijn daarom ook in staat om op die wijze nieuwe klanten te lokken met stuntprijzen en kortingen. Wanneer je elk jaar zou overstappen kun je aanbieders dwingen jou een overeenkomst van gas en licht tegen een lage betaling aan te bieden. Niemand anders dan jijzelf zult daarvan behoorlijk kunnen gebruikmaken.

Is de goedkoopste energieleverancier gas en licht aanbieding hier te vinden?

Iedereen kan erop bouwen dat op deze website de goedkoopste aanbiedingen wat betreft gas en licht te traceren zijn. Om zo hoog mogelijk in onze vergelijker te komen staan doet een energieleverancier immers alles zoals het verstrekken van hoge kortingen.

Indien je de tarieven vergelijkt van onze site met de website van de aanbieder zelf dan zie je al snel dat die prijzen hoger zijn op de site van de energieleverancier.

Omdat wij extra kortingen verstrekken, zal je contract extra voordelig worden dan het al is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Ieder jaar een nieuwe licht en gas aanbieding

Bestaat er een kans om elk jaar goede aanbiedingen van gas plus licht te ontvangen? Het weerwoord daarop is jazeker.

Elk jaar de overstap maken wordt door ons aanbevolen als de meest aantrekkelijke keus. Wanneer je verbintenis bij je lopende gas en stroom leverancier eindigt ga je doorgaans meer betalen en zit er geen nieuwe korting in. De overstap maken naar een verbintenis met een aantrekkelijke prijsverlaging is daarom een stuk slimmer.

Overeenkomsten van 1 jaar zijn veel voordeliger dan een overeenkomst welke twee of drie jaren duurt. Want vervolgens kun je uiteraard elk jaar wederom kunnen profiteren van aanbiedingen.

Overstappen met korting licht plus gas

Aanbieders van licht plus gas gaan steeds meer over op het verstrekken van korting aan klanten. Maar vaak zal men u ook proberen te lokken met een cadeau om met u een meerjarig contract af te sluiten. Het is toch het verstandigste om ieder jaar opnieuw over te stappen. Wij zullen uiteenzetten waar u bij een overstap het best op kunt letten.

Clientèle die al langere tijd bij dezelfde energieleverancier aangesloten zijn, krijgen ook hogere kortingen, echter deze kortingen gelden alleen voor het energieverbruik van elektriciteit. De elektriciteit prijs is wat betreft inkoop betrekkelijk zacht te noemen.

Kosten vastrecht, gas en belastingheffing

Gas, belasting heffingen en vastrecht maken een veel groter onderdeel uit van de kosten op uw energierekening. U als cliënt zult het volledige bedrag hiervoor moeten betalen. De geplande gas en licht besparingen zullen tenslotte behoorlijk tegenvallen.

Een andere variant hierop is het verzekeren voor een langere tijdsbestek van de prijs voor stroom en gas. Het starten van een drie jarig contract is ook een van de mogelijkheden. Als de komende jaren de tarieven gaan klimmen dan betaal je ook niet meer voor je licht en gas prijs.

Op het eerste gezicht lijkt dit allemaal verleidelijker dan het werkelijk is. Het is tot heden toe gebleken dat 3 keer een eenjarig contract meer zal opleveren dan een 3 jarig contract. In de toekomst gaan we begrijpelijk niet kijken want we hebben geen glazen bol.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Licht plus gas met kado deal

Behoedzaamheid is geboden indien u ingaat op gas en licht met een kado deal. Je zult zulke cadeaus namelijk altijd eigenhandig moeten financieren. Een kijkje in onze energievergelijker zal dit helder maken. Het gemak dient wederom de verstandige verbruiker.

Gas plus licht met cadeaus zijn op jaarbasis tot €500 duurder dan het voordeligste energiecontract met prijsverlaging. En veelal zit je er bovendien nog voor een lange tijd aan vast. In deze periode betaalt u dus al vlug zo’n €1200 tot €1500 meer voor uw gas en licht kosten. Het zal niet lastig zijn om voor dat bedrag een behoorlijk cadeau uit te zoeken.

Jaarlijks overstappen als beste keus

Wat is in dat geval vervolgens beter om te doen? Ieder jaar de gas plus licht overstap maken is het beste, en een keuze te maken wat de beste offerte is in onze vergelijker. Het gehele gas en licht kostenplaatje moet je bovendien in de gaten houden. Je bent immer het goedkoopst uit bij het verbruik dat u aangeeft. Zelfs als het lijkt door de hoge welkomstkorting dat het contract zeer voordelig is.

Het heeft werkelijk geen nut om te kiezen voor een lange periode met een prijzig contract waarvan de prijzen voor gas en elektriciteit laag zijn. Na het afgelopen van een dergelijk contract zullen die lage maandelijkse betalingen namelijk automatisch komen te vervallen.

Laat u ook 300 euro per jaar liggen?

Vorig jaar stapten 2 miljoen Nederlanders over naar een nieuwe aanbieder van energie, en bespaarden gemiddeld jaarlijks zo’n 300 euro. Het gros van de consumenten bleven dus bij hun oude leverancier. En dat ofschoon het op dit ogenblik zoveel eenvoudiger kan, zonder ooit in vrees te hoeven zitten dat je zonder stroom of aardgas komt te zitten. Hiermee loop je een behoorlijke som poen mis. De keuze is andermaal en altijd aan de consument.

Je betaalt het variabele tarief voor aardgas en elektriciteit voor onbepaalde periode, indien je nimmer bent overgestapt. Dit kost een gemiddeld huishouding pakweg 300 euro meer per jaar dan wanneer men de goedkoopste aanbieding zou kiezen.

Gaat u overstappen?

Vergelijkt u het nieuwe tarief via bijvoorbeeld een overstap reclame niet met wat u heden moet voldoen voor aardgas en stroom. Mocht dat andere tarief lager uitkomen hoeft niets te zeggen. Want misschien is het mogelijk om ergens anders een tarief te ontvangen wat nog veel lager is. Het vergelijken van alle huidige prijzen van aanbieders aangaande licht plus gas is bijzonder belangrijk.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.