Goedkoopste Stroom en Gas - Energie

Energieprijzen vergelijken voor de goedkoopste stroom en gas

Bent u bezig met het zoeken naar de goedkoopste stroom en gas aanbiedingen? Ok, dan heb je het goede adres dus nu gevonden. Overstappen naar goedkope gas en stroom is nu erg aanlokkelijk en eenvoudig te vergelijken. Dit komt omdat de prijzen van energie momenteel op een historisch dieptepunt zijn aangekomen. Een actuele energieleveranciers lijst met beste gas en stroom aanbiedingen is overzichtelijk op de vergelijker van onze website te vinden. Piepers schillen lijkt mij minder simpel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De gehele gas en stroom overstap wordt automatisch voor u geregeld. Je bent dan snel voorzien van een voordelige aansluiting voor je stroom plus gas. Zou je voor jouw specifieke positie een aanbod van energieleveranciers willen hebben? Bekijk dan snel onze energieleveranciers vergelijker van goedkoopste energie.

Vergelijk Energieaanbieders

Wat zijn de beschikbare aanbiedingen aangaande goedkope elektriciteit en gas?

Beschikbare elektriciteit en gas leveranciers doen er alles aan om je als cliënt binnen te halen. Dit kan voor jou winstgevend zijn. Nieuwe klanten krijgen meestal speciale energie en gas aanbiedingen om contracten aanlokkelijk voor hen te maken. Vergelijken via websites zoals die van ons wordt daar dan vaak nog een extra buitenkansje bij bovenop gedaan. Ga wat leuks doen met het geld wat je gaat besparen na het vergelijken.

Omdat de competitie in zo’n vergelijker groot is probeert men zich op de goedkoopste wijze te tonen. Door te proberen om bovenaan onze vergelijker te komen staan wordt er door stroom en elektriciteit leveranciers veelal met actietarieven en hoge energie kortingen gestunt.

Veel stroom en aardgas leveranciers bieden ook eigenhandig welkomstkortingen aan, echter meestal is dit niet voordeliger voor jou. Koop dus zelf een cadeau van het geld dat je bespaard met het jaarlijks vergelijken en overstappen.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Goedkoopste elektriciteit en gasleverancier – Welkomstkortingen

Nieuwe bezoekers kunnen gas en electriciteit kortingen van wel €350 aangeboden krijgen. Leveranciers van stroom en gas zouden jou graag als nieuwe klant willen hebben en hebben daar uiteraard ook leuke welkomstkortingen voor over.

Hoezo zou jij dus niet van gaan profiteren van deze goodkoopste elektriciteit en gas aanbiedingen. Wees je daar wel van bewust dat je een dergelijke korting pas kunt ontvangen indien je de gas en electriciteit overeenkomst stopt.

Extra lage tarieven goedkoopste aanbieder gas en elektra

Door leveranciers van gas en elektra wordt soms in plaats van een prijsvermindering ook wel een aangepast laag tarief voor gas en licht aangeboden. Vaak kan het zijn dat electriciteit en gas contracten met extra korting toch nog duurder zijn dan zonder een korting. Het kan ook zo zijn dat je aan het begin al minder betaald per maand.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Goedkoopste Stroom en Gas

Bereken de goedkoopste energieleverancier – Kado als welkomstgeschenk

Smartphones, cadeaubonnen en iPads zijn voorbeelden van cadeaus welke door een leverancier van stroom en gas bij een overeenkomst veel als welkomstgeschenk worden gegeven. Dit lijkt allemaal zeer aanlokkelijk maar niet het goedkoopst want tenslotte betaal je maandelijks evenwel een hogere prijs.

Als je het exact gaat berekenen zul je erachter komen dat je deze cadeaus dikwijls uit eigen knip moet financieren. In de ervaring levert een korting bij de overstap op een andere gas en electriciteit leverancier meer op dan een presentje.

Wat is de goedkoopste leverancier gas en stroom aanbieding?

Voor ieder individu is een gas en stroom aanbieding die goed is anders. Dat zal voornamelijk liggen aan de dosis elektriciteit en aardgas welke je zal afnemen van een leverancier. Is je energieverbruik van gas en stroom beide nogal laag of zelfs erg veel? Die dingen zullen allemaal je goedkoopste gas en stroom aanbieding beïnvloeden.

Wek je zelf stroom op door bijvoorbeeld zonne-energie, neem dan ook een kijkje bij aanbieders met vergoedingen voor zelf opgewekte groene stroom.

Is het niet exact bekend wat jouw energieverbruik is? Dit hoeft geen vraagstuk te zijn. We kunnen op de basis van het aantal inwoners op jouw adres je verbruik bepalen.

Hoe kan de goedkoopste leverancier elektriciteit de kortingen betalen?

Zit je reeds een reeks jaren bij een en dezelfde leverancier van electriciteit en gas met een meerjarig contract, dan betaal je in de regel voor stroom en gas immer teveel. En dus gegarandeerd niet het goedkoopste.

Wanneer je al meerdere jaren bij dezelfde leverancier een overeenkomst hebt dan zullen je tarieven inmiddels hoger zijn en hoogstwaarschijnlijk ook stilzwijgend verlengd. Door energieleveranciers wordt op deze wijze grof geld binnengehaald en zijn daarom ook in staat om op die manier nieuwe klandizie te lokken met stuntprijzen en kortingen.

Je kunt leveranciers van gas en stroom door ieder jaar over te stappen elk jaar dwingen je een contract aan te bieden tegen de redelijke prijs van aardgas en stroom. En jij bent degene welke daarvan kan gebruikmaken.

Is de goedkoopste leverancier stroom en gas aanbieding hier te vinden?

Het antwoord hierop, kunnen wij er op bouwen dat de allerbeste offerte en aanbieding van gas en electriciteit en de goedkoopste hier te traceren is kort en bondig Ja. In de onderlinge energie concurrentiestrijd doen leveranciers van gas en licht er veel aan om in onze vergelijker zo hoog denkbaar te scoren.

Als je de tarieven vergelijkt van onze website met de website van de energieleverancier zelf dan zie je al snel dat die gas en licht tarieven hoger zijn op de website van de leverancier.

Omdat wij meer korting verstrekken, zal je overeenkomst extra voordelig worden dan het al is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Ieder jaar een nieuwe goedkoopste leverancier van gas en stroom aanbieding

Bestaat er een gelegenheden om ieder jaar nieuwe aanbieding van stroom en gas te ontvangen? We kunnen aansluitend antwoorden dat dit door het grote aantal bij ons aangesloten energieleveranciers absoluut tot de mogelijkheden behoort.

Het beste en goedkoopste is zelfs om elk jaar over te stappen. Wanneer je contract bij je huidige energieleverancier stopt ga je meestal meer betalen voor je gas en licht en zit er geen nieuwe prijsverlaging in. Het is een stuk verstandiger om een nieuwe korting in te pikken betreffende een nieuw gas en electriciteit contract.

Vergeleken met langere contracten zijn eenjarige stroom en gas contracten een stuk goedkoper. Want op deze wijze kun je ieder jaar gebruikmaken van aanbiedingen met een korting.

Overstappen goedkoopste energieleverancier gas en licht

Een trend waar gas en licht leveranciers steeds meer gebruik van maken is het aanreiken van hoge kortingen aan bestaande clientèle. Dikwijls zal men u ook door middel van een goedkoop cadeau trachten over te halen om een meerjarig energie verdrag aan te gaan.

Het jaarlijks overstappen naar een nieuwe energieleverancier zal uiteindelijk desalniettemin extra besparingen opleveren. Waar u op moet passen bij een dergelijke overstap zullen wij u aan de hand van voorbeelden uitleggen.

Deze oplopende kortingen indien u voor langere tijd klant bent lijken best aanlokkelijk, maar vergeet niet dat dergelijke kortingen alleen gelden voor het gebruik vanstroom. De elektriciteit prijs is wat betreft inkoop betrekkelijk voordelig te noemen.

Kostenplaatje vastrecht, belasting plus aardgas

Een veel grotere invloed op uw energierekening worden gevormd door de kosten van vastrecht, belasting en aardgas. Het volle pond zal dientengevolge bovendien aan u in rekening worden gebracht. Doorgaans zullen uw uiteindelijke gewenste besparingen teleurstellen.

Het voor een langduriger tijdsduur vastzetten tegen een lager tarief voor stroom en gas is een variatie hierop. Het aangaan van een 3 jarig verdrag zou je ook kunnen besluiten. Je bent vervolgens niet veel duurder uit indien de tarieven de komende jaren gaan toenemen. Desondanks kunnen wij je vertellen dat dit niet zo begeerlijk is dan het op het eerste gezicht lijkt.

Het is tot heden toe gebleken dat 3 maal een eenjarig verdrag meer zal opleveren dan een 3 jarig gas en stroom contract. We kunnen uiteraard niet beloven dat dat immer zo zal blijven.

Electriciteit en gas aanbieding met kado

U bent overigens niet goedkoper uit wanneer u ingaat op electriciteit en gas aanbiedingen met een cadeau. Deze kadoos worden immers meestal uit uw eigen zak betaald. In onze vergelijker van electriciteit en gas is dit helder te zien. Niets is gemakkelijker dan een goede vergelijker van energie en aardgas.

Aardgas en stroom met cadeaus zijn op jaarbasis tot €500 duurder vergeleken met het goedkoopste energiecontract met prijsverlaging. Deze electriciteit en gas aanbiedingen hebben bovendien een langere looptijd, zodat u er zeker nog 3 jaren aan vast zal zitten.

Tijdens zo’n gas en licht overeenkomst bent u al gauw meer dan 1200 euro kwijt dan een overeenkomst zonder kado. Het uitzoeken van een leuk kado zal met zo’n bedrag niet moeilijk zijn.

Wat zou je dan beter kunnen bewerkstelligen? Jaarlijks vergelijken en overstappen naar een andere energieleverancier is het beste, en een voorkeur te maken wat de goedkoopste aardgas en stroom aanbieding is in onze vergelijker.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Let op de gehele prijs

Waar je voornamelijk op moet letten is de gehele prijs van de overeenkomst. Je bent steevast het goedkoopste uit bij het verbruik dat u aangeeft. Ook al is door een hoge welkomstkorting het gas en electriciteit contract zeer goedkoop.

Lange termijn gas en elektriciteit contracten hebben geen waarde voor een dure contract keuze met aantrekkelijke tarieven voor elektriciteit en aardgas. Na het afgelopen van een dusdanig contract zullen die lage tarieven namelijk vanzelf komen te vervallen.

Laat u ook 300 euro per jaar liggen?

Vorig jaar stapten 2 miljoen Nederlanders over naar een andere leverancier van gas en licht. De meerderheid van Nederland veranderde dus niet van energieleverancier en betaalden ongeveer 300 euro per jaar teveel.

Ofschoon overstappen tegenwoordig makkelijker is dan ooit, zonder angstig te wezen dat je zonder elektriciteit of gas komt te zitten. Je loopt daarmee behoorlijk wat poen mis. De goedkoopste keuze is andermaal en altijd aan de verbruiker.

Het variabel tarief voor aardgas en elektriciteit betaalt u voor onbepaalde tijd als u nimmer bent overgestapt. Een gemiddeld gezin kost dat zo’n 300 euro meer per jaar dan wanneer het goedkoopste aanbod zou worden gekozen.

Gaat u nu overstappen naar een andere energieleverancier?

Als u een ander tarief via een overstap promotie krijgt gepresenteerd, moet dat niet worden vergeleken met wat u tegenwoordig betaalt voor gas en stroom. Het betekent niets indien dat andere tarief lager uitvalt. Lagere tarieven zijn wellicht bij een andere energieleverancier ook denkbaar. Het is daarom belangrijk om een gas en stroom vergelijking te maken tussen alle huidige prijzen van energieleveranciers.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.