Goedkope Energie Maatschappij

Energieprijzen vergelijken bij de Goedkope Energie Maatschappij

Bezig om een goedkope maatschappij voor energie op te sporen? Mooi zo, want je expeditie is dan nu beëindigd. Overstappen naar een goedkopere maatschappij voor energie is nu buitengewoon aanlokkelijk, omdat de prijzen van energie momenteel op een historisch het goedkoopste zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Een actuele lijst met goedkopere energie maatschappij aanbiedingen is duidelijk op de vergelijker van onze website te vinden. Een pan met aardappels schillen is in ieder geval een stuk minder makkelijk.

De gehele energie overstap wordt automatisch voor u geregeld. Je bent dan snel in het bezit van een goedkope aansluiting voor je energie. Ben je belangstellend in een voor jou speciaal aangepaste aanbieding? Bekijk dan snel onze maatschappijen in onze energievergelijker.

Vergelijk Energieaanbieders

Welke aanbiedingen energie maatschappij zijn er?

Om jou binnen te halen als een nieuwe klant doen energie leverende maatschappijen een hoop. Voor jou kan dit een aantrekkelijk voordeeltje opleveren. Voor nieuwe bezoekers worden vaak uitermate aantrekkelijke goedkope aanbiedingen gepresenteerd.

Via de vergelijker op pagina als die van Finabud komen daar nog extra voordeeltjes bij op. Ga iets leuks uitvoeren met het geld wat je gaat bezuinigen.

Daar de competitie in zo’n vergelijker groot is probeert men zich op de goedkoopste wijze te tonen. In een poging om bovenaan te komen staan in onze vergelijker, proberen maatschappijen te stunten met goedkope prijzen en welkomstkortingen. Energie maatschappijen komen vaak zelf met voordelige kortingen maar die voordeligheid valt veelal tegen.

Energie maatschappij acties – Welkomstkortingen

Welkomstkortingen zijn acties die voor nieuwe klanten wel oplopen kunnen tot een bedrag van €350. Om je binnen te slepen als een nieuwe afnemer zijn energie maatschappijen genegen om hoge kortingen aan te bieden.

Denk je dat je van deze goedkope energie maatschappijen zou moeten profiteren? Onthoudt wel dat je pas indien het contract stopt je dergelijke kortingen uitgekeerd krijgt.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Extra lage tarieven energie maatschappijen

De gebruiker krijgt van energie maatschappijen ook weleens een extra laag terief voor energie gepresenteerd in de plaats van een goedkoper tarief. Toch zijn contracten met een korting in veel gevallen duurder dan energieaanbieders die geen korting bieden. Tevens is het zo dat je dan bovendien minder betaald vanaf het begin van je energie contract.

Cadeaus energie maatschappij als welkomstgeschenk

Zogenaamde goedkopere maatschappij voor energie geven als welkomstcadeau vaak iPads of cadeaubonnen. Deze cadeaus lijken een leuke deal, maar vaak krijg je met niet zo goedkope tarieven te maken i.p.v. een korting op een lang contract. Deze cadeaus worden als je het goed berekend vaak door jezelf betaald.

Wat is de voordeligste energie maatschappij aanbieding?

De voordeligste energie leverende maatschappij aanbieding is voor allen een andere. Dat ligt er voornamelijk aan wat je verbruik van elektriciteit en aardgas is. Is je verbruik van energie beide redelijk laag of zelfs erg veel?

Wat betreft jouw beste deal zal dit allemaal van invloed zijn. In het geval dat je zelf stroom aan het opwekken bent, kijk dan ook even welke energie maatschappijen een goede vergoeding voor het genereren van groene energie bieden.

Mocht het energieverbruik van jou niet te vinden zijn? Dat hoeft geen probleem te zijn. Er kan dan een inschatting gecreëerd worden van je verbruik, op basis van het aantal personen dat in je woning woont.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Goedkope Energie Maatschappij

Hoe kan de goedkoopste energie maatschappij de kortingen betalen?

Wanneer je al een paar jaren bij dezelfde energie maatschappij zit met een verbintenis van meer dan een jaar, dan betaal je ook steevast een veel te hoge niet zo goedkope maandelijkse prijs.

Wanneer je al verscheidene jaren bij dezelfde energie maatschappij zonder korting een verbintenis hebt dan zullen je maandelijkse betalingen inmiddels hoger zijn en waarschijnlijk ook stilzwijgend verlengd.

Door een energie maatschappij wordt op deze wijze grof geld binnengehaald en zijn daarom bovendien in staat om op die wijze nieuwe bezoekers te lokken met stuntprijzen en kortingen.

Je kunt energieleveranciers door ieder jaar over te stappen elk jaar afdwingen je een overeenkomst aan te bieden tegen de redelijke prijs van aardgas en licht. En gij bent degene welke hiervan kan profiteren.

Is de beste en goedkoopste energie maatschappij hier te vinden?

Is de goedkoopste en beste energie maatschappij te traceren op onze website, is te beantwoorden met een glashelder ja. In de onderlinge gas en licht concurrentiestrijd doen energie maatschappijen er alles aan om in onze vergelijker zo hoog denkbaar te scoren.

Als je de tarieven vergelijkt van onze site met de site van de energie maatschappij zelf dan zie je reeds snel dat die prijzen hoger zijn op de site van de maatschappij.

Doordat wij extra kortingen geven, zal je overeenkomst extra goedkoop worden dan het al is.

Ieder jaar een beste energie maatschappij aanbieding

Kun je elk jaar een nieuwe betere energie maatschappij aanbieding aangaan en traceren? Inderdaad dat is absoluut denkbaar.

Jaarlijks de overstap naar een goedkopere energie maatschappij maken is geldelijk uiterst aanlokkelijk. Op het ogenblik dat je huidige contract met je toeleveringsbedrijf ten einde loopt. Dan betaal je meestal meer en profiteer je niet meer van een nieuwe korting.

Overstappen naar een andere energie deal is dan handiger, aangezien je dan bovendien weer gebruik maakt van een nieuwe korting.

Vergeleken met langere contracten zijn eenjarige energie contracten een stuk voordeliger. Ieder jaar kun je dan profiteren van hoge kortingen welke bij energie aanbiedingen worden aangeboden.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Overstappen energie maatschappij

Het bij een overstap geven van kortingen aan bestaande clientèle is iets dat door steeds meer energie leverende maatschappijen gedaan wordt. Vaak zal een aanbieder u ook door middel van een geschenk proberen over te halen teneinde een meerjarig verdrag aan te gaan.

Desondanks zult u meer besparen indien u elk jaar gaat overstappen. Waar u op moet passen bij een dergelijke overstap zullen wij u aan de hand van voorbeelden uitleggen.

Wanneer u langere tijd afnemer bent, dan lijken die hoge kortingen aanlokkelijk, doch meestal gaat dat alleen om een korting op de prijs van de elektriciteit. De energie maatschappij komt immers goedkoop aan zijn stroom.

Grote financiele aanslag door gas, belastingsheffing en vastrecht

Dingen zoals vastrecht, heffing en aardgas maken op uw energierekening een veel grotere geldelijke aanslag. De consument betaalt hiervoor het volledige bedrag. Doorgaans zullen uw uiteindelijke geplande goedkope deals tegenvallen.

Het vastzetten van de prijs voor een langere tijd tegen een voordeliger gas en stroom tarief is hierop een variatie. Het starten van een contract van 3 jaren zou je bijvoorbeeld ook kunnen doen. Je bent dan niet veel duurder uit ingeval de tarieven de komende jaren gaan toenemen.

Op het eerste gezicht lijkt dit allemaal verleidelijker dan het werkelijk is. De praktijk leert dat een 3 jarig verdrag onvoordeliger is vergeleken met 3 keer een overeenkomst van 1 jaar. Of dit alles zo blijft weten we uiteraard niet.

Welkomstcadeau energie maatschappij

Omzichtigheid is geboden indien u ingaat op energie contracten van energie maatschappijen met een welkomstdeal zoals een cadeau. Deze cadeaus betaal je tenslotte steevast zelf. Een kijkje in de energievergelijker zal dit begrijpelijk maken.

U bent met dergelijke cadeau aanbiedingen in de regel €500 ieder jaar meer kwijt dan vergelijkbare energie aanbiedingen met kortingen. U zit er zelfs vaak nog voor een langere periode aan vast.

Vergeleken met een overeenkomst zonder cadeau bent u vaak zo’n €1200 tot €1500 meer kwijt over de gehele periode. Voor dit bedrag zou je denk ik een heel leuk kado financieren.

Wat is dan wat betreft een goedkope maatschappij voor energie wel een slimmere keuze? Het beste is om gewoon elk jaar wederom te checken en over te stappen naar de beste aanbieding. Het totale bedrag moet je daarbij in de gaten houden.

Bij het energieverbruik dat u aangeeft bent u altijd goedkoper uit. Het maakt niet uit hoe goedkoop het verdrag is door een hoge korting als welkomstbonus. Langere termijn contracten hebben geen zin voor een dure contract keus met aantrekkelijke tarieven voor stroom en gas. Na het afgelopen van een dergelijk contract zullen die lage tarieven namelijk vanzelf komen te vervallen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Laat u ook 300 euro per jaar liggen?

Voorgaand jaar stapten 2 miljoen Nederlanders over naar een nieuwe 300 euro goedkopere maatschappij voor energie. De meerderheid van de Nederlanders veranderde derhalve niet van maatschappij. Ofschoon dat nu makkelijker is dan ooit, zonder angstig te wezen dat je zonder gas en stroom komt te zitten. Daarmee loop je een redelijke som geld mis. Aan u als consument de niet zo moeilijke keus.

Je betaalt het variabel tarief voor gas en stroom voor onbepaalde periode, als je nooit bent overgestapt. Als resultaat hiervan raakt het gemiddelde huishouden dus ongeveer 300 euro per jaar meer kwijt dan wanneer voor de voordeligste aanpak gekozen zou worden.

Gaat u overstappen?

Vergelijkt u voordat u overstapt het andere tarief via bijvoorbeeld promotie niet met wat u tegenwoordig moet voldoen voor gas en elektriciteit. Het zegt niets indien dat andere tarief minder uitvalt. Want wie weet is dat bij een andere energieleverancier denkbaar om een nog lager tarief te grijpen. Dus is het zeer fundamenteel om alle actuele prijzen van maatschappijen met mekaar te vergelijken.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.