Goedkope Stroom en Gas Vergelijken - Energie

Energieprijzen vergelijken voor goedkope stroom en gas

Er bestaat een enorm aanbod op de energiemarkt. Op grond van uw energieverbruik stellen we dan ook met zorg een lijst op van de meest goedkope energieleveranciers. Op deze manier bent u bij ons aan het goede adres voor voordelige stroom- en gascontracten. Vindt de meest goedkope leverancier voor uw situatie en vergelijk alle kortingstarieven en energieprijzen voor deze maand.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Overstappen en energiecontracten met elkaar vergelijken is eenvoudiger dan het lijkt. Maar hoe begin je? Vul simpelweg het postcodevakje in, bekijk wie de voordeligste aanbieder voor u is en stap binnen een paar minuten over. Zo begint u met besparen. Bent u er al achter wat u met uw besparingen wilt doen?

Vergelijk Energieaanbieders
BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Gas en elektriciteit goedkoopste

We hebben goedkope stroom- en gascontracten voor u op een rijtje gezet om u op weg te helpen naar een goedkoop energiecontract. Wij adviseren u om uw daadwerkelijke energieverbruik op te geven via de link op de site van de aanbieder.

Of de maandelijkse prijs nog goedkoper kan zijn, kunt u dan meteen zien! Wilt u alle energiecontracten met elkaar vergelijken? Vul dan het postcodevakje in en vind het voordeligste tarief voor gas en elektriciteit op uw adres.

Voor nieuwe klanten in de energiesector veranderen de prijzen voor elektriciteit en gas bijna wekelijks. Voor de levering van stroom en gas passen de energiebedrijven passen bijvoorbeeld regelmatig hun energieprijzen aan en komen met nieuwe kortingsacties.

Daardoor is het mogelijk om elk jaar over te stappen naar de voordeligste aanbieder van energie. Zo profiteert u optimaal van uw energiekosten en kunt u profiteren van het meest goedkope gas en de goedkoopste elektriciteit.

Alleen goedkoopste leverancier stroom

Heeft uw huis verwarming met stadsverwarming of blokverwarming? Of bent u al uit het gasnet gehaald? Dan staat het u alleen vrij om op zoek te gaan naar een goedkope leverancier stroom. Dit houdt in dat u niet kunt profiteren van alle interessante offertes met aanzienlijke kortingen op een vast stroom- en gascontract.

Toch kunt u natuurlijk ook overstappen op een goedkope aanbieding met alleen maar elektriciteit. Meer en meer bieden goedkope aanbieders van energie ook een mooie reductie op alleen-elektriciteitscontracten. Dikwijls bedraagt deze korting de halve korting voor een vast gas- en elektriciteitscontract. Het is zonde om niet eerst te vergelijken met alleen elektriciteit!

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Alleen goedkoopste energieleverancier gas

Het omgekeerde van alleen maar stroom kan natuurlijk ook gebeuren. Zelf op zoek gaan naar een goedkope energieleverancier van gas, als de elektriciteit bijvoorbeeld gecentraliseerd wordt geregeld. Omdat de gasprijzen in Nederland veel hoger zijn dan in de meerderheid van de Europese landen, is dit niet eenvoudig.

Moet u alleen zelf het gas regelen?

Net zoals bij het regelen van een elektriciteitsleverancier raden wij u aan om op te zoeken naar een voordelige leverancier van energie die ook alleen maar gaskorting geeft. Die zijn er beslist, en we zetten de gunstigste gasleveranciers voor u op een rijtje.

Twee afzonderlijke goedkoopste aanbieder gas en elektra?

Heeft u voor uw woning zowel gas als elektriciteit nodig? Om twee aafzonderlijke contracten af te sluiten, is dan zelden goedkoper. Waarom heeft u twee aparte contracten nodig?

Er zijn maar weinig leveranciers van gas die een welkomstkorting geven, terwijl de prijs van gas hoger is dan die van elektriciteit.

Het is voor uw portemonnee zelden beter omdat de korting op uw elektriciteitscontract vaak maar de helft is van de welkomstkorting op een vast gas- en elektriciteitscontract.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

goedkope stroom en gas

Goedkope stroom?

Zoeken jullie goedkope stroom? Kom dan maar binnen met of zonder je knecht! We houden de elektriciteitsprijzen voor nieuwe klanten nauwlettend in de gaten en houden ze actueel.

Zo kunt u op basis van de laagste leveringsprijzen en het laagste vaste energie tarief eenvoudig zien tegen welke gas- en elektriciteitscontracten de energieleveranciers goedkope elektriciteit leveren.

In toenemende mate is goedkope elektriciteit tevens groene stroom. Als consument betaalt u niet altijd een hogere prijs voor 100% groene stroom uit Nederland of europese groene stroom.

Door de overheid worden de producenten van groene stroom gesubsidieerd en de energieleveranciers heten u natuurlijk graag welkom als nieuwe groene klant met regelmatige substantiële kortingen. Op deze manier kunt u een bewuste keuze maken en krijgt u goedkope elektriciteit geleverd!

Goedkoop gas

Gas wordt steeds duurder door de jaren heen. Een van de manieren om uw energiekosten laag te houden is door zuiniger met gas om te gaan. Mocht u thuis nog een gasaansluiting hebben, dan wilt u waarschijnlijk overstappen naar een goedkope gasleverancier.

Bij het zoeken naar een goedkope stroom- en gascontracten helpen wij u dan ook. Voor de levering van gas en elektriciteit kunt u het beste een beroep doen op onze diensten. Zo betaalt u voor de levering van gas de laagste tarieven.

Je moet ook een klein beetje geluk hebben met het zoeken naar waar het goedkoopste gas is. De prijs van het gas is afhankelijk van uw gasgebied. Het hangt van uw postcode af onder welke gasregio u valt.

Vul uw verbruik en postcode in en wij laten u direct zien wie voor uw situatie de goedkoopste stroom en gasleverancier is.

Vergelijk goedkoopste leverancier van gas en stroom

Klik op de vergelijker en vind direct het voordeligste leverancier van stroom en gas op uw adres. Voer uw postcode in en vermeld het aantal personen waaruit uw gezin is samengesteld. Weet u precies wat uw gas- en elektriciteitsverbruik is? Nog veel beter! Hiermee krijgen we een nauwkeurige indicatie van uw energielasten bij de gunstigste aanbieder van energie.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Goedkoopste elektriciteit en gasleverancier

Wanneer u minder wilt betalen voor gas en elektriciteit, is de overstap naar de voordeligste aanbieder of leverancier van energie de verstandigste keuze. Wij raden u aan om over te stappen op een vast contract van 1 jaar voor zowel gas als elektriciteit. Op deze manier zit u niet te lang vast aan één en dezelfde leverancier. En kunt u naar een nieuwe leverancier overstappen die op dat moment de meest goedkope aanbiedingen van energie heeft.

Afhankelijk van uw postcode en verbruik verschilt per huishouden wie de voordeligste leverancier van gas en elektriciteit is.

Wie de meest goedkope energie voor uw situatie levert, weet u in een handomdraai. Bovenaan de vergelijking staat altijd de voordeligste leverancier, niet echt over het hoofd te zien toch.

Verhuist u binnenkort?

Dan is het een goed idee om binnenkort de stappen te bekijken die nodig zijn om van uw energiebedrijf naar uw nieuwe adres te verhuizen.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.