Overstappen Energie met Kado

Speciale energieaanbieding met kado bij overstappen

Of het nu gaat om energie met een kado ofwel een korting tijdens een overstap in de wacht te slepen. Nu is het tijd om het energieaanbod te vergelijken nu de energieprijzen op een historisch laag pitje staan. Bespaar tot € 450,- per jaar en stap direct over op een andere leverancier!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wanneer u een contract afsluit, krijgt u van bepaalde energiebedrijven een cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone of een tablet. En dat klinkt interessant, maar uiteraard krijg je zo’n cadeau nooit gratis. In de tarieven die u daarvoor betaalt voor gas en elektriciteit heeft de energieleverancier de prijs ervan opgenomen. Die zijn dus een flink stuk hoger dan bij het afsluiten van een contract met actietarieven via Finabud.

Vergelijk Energieaanbieders

Waarom goedkope stroom met kado?

Het geven van gratis welkomstkado wordt door meer en meer aanbieders van goedkope stroom aangeboden.

Let bij het ondertekenen van een contract met een kosteloos kado op alle tarieven en condities in het contract. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de tarieven zeer laag zijn, terwijl de leverancier een hoge vaste vergoeding heeft die de jaarlijkse prijs van het energiecontract verhoogt.

U zit bij een energie met gratis tablet of kado vaak voor een langere periode (3 jaar) aan een vast tarief-contract vast.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Kado bij energiecontract of een korting?

Ben je benieuwd welke gratis kado’s je bij een nieuw energiecontract krijgt, en loopt je huidige contract bijna af? Lees dan verder welke kado deals Finabud op dit moment aanbiedt. Lees dan welke kado of korting deals Finabud op dit moment aanbiedt.

We beschikken bij Finabud over verschillende mogelijkheden om cadeaus te ontvangen. Hier kunt bij het afsluiten van een nieuw energiecontract een kado ontvangen.

Uiteraard kunt u ook de keuze maken voor een korting. Een welkomst cadeau voor nieuwe klanten wordt door veel energieleveranciers aangeboden.

Goedkope energieleverancier met cadeau op een rij

De beste en goedkoopste aanbiedingen van energieleveranciers worden door Finabud op basis van een analyse voor u op een rij gezet. Het Finabud vergeleek alle beschikbare groene en andere energiecontracten met of zonder een cadeau van de leveranciers die op uw adres beschikbaar zijn.

U kunt honderden euros besparen op uw energiecontract als u deze met elkaar vergelijkt. Finabud ondersteunt u kosteloos bij het overstappen als u een goedkope energieleverancier heeft gevonden.

Bovendien heeft Finabud vaak uiteenlopende gecombineerde aanbiedingen. Regelmatig zijn er bijvoorbeeld wisselende geschenkdeals, waarbij u bij het aangaan van een energiecontract een gratis kado krijgt. Dit gebeurt door de energiebedrijven om daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Voor de klant een mooi aanbod en voor de energieleverancier een nieuwe klant.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Overstappen Energie met Kado

De energie maatschappij aanbiedingen die bij u passen

Wat zijn voor uw situatie het beste energie aanbiedingen en van welke maatschappij? U heeft een gezin met meer personen of een huishouden met twee personen, u bent nogal veel of weinig thuis?

Voor het beste energieaanbod voor u heeft Finabud een vergelijker gemaakt met alle aanbieders op een rij. Wenst u ook te kunnen profiteren van een korting? Het is heel eenvoudig en het is mogelijk om hier dit direct online te gebruiken.

U vult in de vergelijker de postcode, huisnummer en een mogelijke toevoeging van het betreffende adres in, waarover u de energie wenst te vergelijken. Het aantal personen in het huishouden geeft u vervolgens aan. Automatisch toont de vergelijker de gemiddelde gas- en energieconsumptie voor jouw situatie.

Wie de huidige energieleverancier is, kunt u ook invullen, waardoor u nog beter inzicht krijgt in uw besparing.
In sommige gevallen kan dit oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Acties energieleveranciers overstappen energie en gas met cadeau

Maak een vergelijking binnen enkele minuten om de optimale energieacties op te sporen. Uw energieverbruik is bepalend voor ongeveer 45% van uw gehele energiekosten.

De acties van energieleveranciers zijn van verschillende aard zoals overstappen energie en gas met of zonder een cadeau. Zoals een eenmalige verlaging of een goedkoper prijskaartje gedurende de eerste termijn of de totale duur van het contract.

De gunstige prijzen zijn veelal alleen van toepassing op het variërende gedeelte van uw energierekening. Houd altijd in gedachten wat er verandert als de energietarieven wijzigen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Overstappen energie met cadeau onbepaalde tijd en vast

Als de tarieven voor energie stijgen, kunt u uw contract voor onbepaalde tijd snel opzeggen en overstappen. Een interessant alternatief is ook een contract voor onbepaalde tijd van pakweg 1 jaar, als u zekerheid wenst. Niet aan te raden zijn contracten voor bepaalde tijd, zoals bijvoorbeeld 1 of 3 jaar met variabele tarieven.

Mocht de energieprijs in die periode stijgen en u wilt via Finabud overstappen naar een andere leverancier, dan is dit vast niet gratis. Vaak zult u dan ook annuleringskosten moeten betalen.

Een contract voor 1 jaar is dan ook vaak verstandig, met de garantie dat je binnen dat jaar geen extra kosten voor energie betaalt. Een te lang contract heb je dan ook niet, waardoor je als de energieprijzen lager zijn wellicht teveel betaald.

Op zoek naar een ander contract kan je ook na dat jaar. Elk jaar is het verstandig om na te gaan of u nog steeds een goede deal hebt, en of u nog altijd het beste aanbod hebt. Jaarlijks zijn er veel aanbieders van energie om meer klanten te werven en een mooie korting te geven voor nieuwe klanten.

Energie aanbiedingen met cadeau met Finabud

Ben je alle energie aanbiedingen met elkaar gaan vergelijken en heb je een gunstige aanbieding met cadeau kunnen vinden? Zoals je ziet, overstappen naar een betere energieleverancier kan via Finabud probleemloos.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.