Tips Besparen Elektriciteitsrekening - Energie

Slimme energiebespaartips om je elektriciteitsrekening te verminderen

De prijs van energie is aan het stijgen en dat zal naar verwachting nog wel een tijdje doorgaan. De oorzaak in de inflatie en de stijgende prijs van ruwe olie, en dat is niet te veranderen. Waar je wel iets aan kunt doen is het verlagen van je verbruik of je inkomen opkrikken. Dat laatste is iets waar wij van FinaBud heel goed in zijn. Maar we kunnen u ook helpen om vanuit huis een extra inkomen op te bouwen. En wil je daar hulp bij hebben, stuur dan een bericht via de contact pagina. En dan nu over naar je energie verbruik verlaging.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wees zuinig

Zet apparaten uit die u op een bepaald moment niet nodig hebt. Soms hebben we de neiging om onze tv’s en andere apparaten op stand-by te laten staan. Hoewel dit misschien trendy is, is het geen goed energiebesparingsprincipe.

In sommige huizen kan de opeenstapeling van apparaten in stand-bymodus genoeg zijn om een kleine koelkast van stroom te voorzien. Door apparaten die op een bepaald moment niet nodig zijn aan te zetten, bespaart u simpelweg elektriciteit.

Vergelijk Energieaanbieders

Let op efficiëntie

Koop alleen energiezuinige apparaten. Toestel A en toestel B kunnen hetzelfde zijn, maar hun energieverbruik kan verschillend zijn. Dit wordt meestal weerspiegeld in hun prijzen. Hoe energiezuiniger een apparaat, hoe duurder het doorgaans is. Het geld verdient zichzelf echter terug door het energieverbruik. Kijk altijd naar het wattage of vermogen van de gadget en kijk of het de moeite waard is om te kopen.

Ga voor digitale invertertechnologie

Voor apparaten met compressoren, moet je uitkijken of het inverter-compatibel is. Het staat meestal op het oppervlak van sommige producten zoals wasmachines en koelkasten. Voor AC’s heeft LG het voortouw genomen in deze technologie met hun innovatieve LG Inverter V Gen Cool koelunit. Inverter compliant compressoren besparen meer energie.

Installeer een zonneboiler

Als u regelmatig warm water gebruikt. Het zal u meer energie en dus minder energierekening besparen als u voor eens en voor altijd een zonneboiler installeert en uw water niet met elektriciteit verwarmt. Zonneboilers zijn zeer efficiënt omdat ze 80% straling omzetten in warmte. Eenmaal geïnstalleerd zult u gratis energie gebruiken om water te verwarmen. De kosten van het dagelijks verwarmen van water met het openbare nutsbedrijf in 5-12 maanden is genoeg om een zonneboiler te installeren. Dit betekent simpelweg dat ze zeer goedkoop te installeren zijn.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Led tv’s zijn in te stellen

Vervang de LCD tv’s thuis door LED tv’s. LCD tv’s verbruiken maar liefst 3 keer zoveel energie als een gelijkwaardige LED tv. Het mooie van LED is dat je het stroomverbruik zelf kunt regelen en op een lager niveau kunt zetten met de milieuvriendelijke stand. Ze besparen heel wat energie.

Verhoog de thermostaat van de koelkasten

Net als een huis zal een koelkast minder elektriciteit verbruiken als de thermostaat op een hogere (warmere) temperatuur wordt gezet. Als gevolg van het ontwerp van de meeste koelkasten heeft een verandering van temperatuur in het vriesvak over het algemeen een temperatuursverandering in het vershoudvak tot gevolg.

De consumentenbond onderzocht het effect van de temperatuur van het vriesvak op het energieverbruik van een koelkast uit 1977 met automatische ontdooiing. Het energieverbruik steeg met 26% van de warmst mogelijke tot de koudst mogelijke stand. A recentere studie van negen grote koelkasten van 1993 vond een stijging van het energieverbruik met 6,5% voor 1 graad Celsius vermindering in vriezer.

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Goedkope Energie Aanbieding

Schakel over op LED-lampen

LED’s besparen meer energie dan de ringvormige witte spaarlamp. Inmiddels hebben we het niet meer over de gloeilampen maar voor de mensen die het niet weten. Gloeilampen verbruiken veel energie. Twee 60w gloeilampen is gelijk aan of zelfs meer dan een efficiënte staande koelkast.

Wij leggen de nadruk op LED-lampen, omdat ze de meest energiebesparende lamp op de markt. Dit stuk is een gedetailleerde uitleg over hoe LED’s energie te besparen meer dan de andere soorten lampen beschikbaar in de markt.

Verken gratis energie

Gebruik apparaten in het midden van de dag wanneer u meer zonne-energie genereert. Gebruik apparaten zoals uw vaatwasser en wasmachine bijvoorbeeld liever in het midden van de dag dan ’s avonds. De redenen liggen voor de hand. U kunt de ingang naar uw omvormer uitschakelen zodat de omvormer deze apparaten van stroom voorziet met behulp van uw zonne-energie. Op die manier wordt het stroomverbruik van deze apparaten niet afgelezen op uw meter. U zou zich op die manier veel geld kunnen besparen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

De thermostaat van de boiler handmatig regelen

Een andere goede geld besparende tip die u kunt doen is de thermostaat van uw boiler lager te zetten. De waarheid is dat u niet altijd uw handen wast en een bad neemt. U kunt de thermostaat tot 120 graden lager zetten. U kunt dit doen nadat iedereen in huis een bad heeft genomen of wanneer u naar bed gaat. Dit is een enorme geld besparende techniek.

Zorg voor goede isolatie in huis

Een van de meest voordelige energiebesparingstechnieken die u kunt toepassen is het verminderen van het stroomverbruik van uw huis of gebouw. Hoe kan dit worden gedaan?

Door het gebruik van plafondisolatie die wordt aangebracht door experts op het gebied van isolatie, vermindert u de energie die nodig is om uw huis of gebouw op een comfortabele temperatuur te houden, wat op zijn beurt leidt tot minder belasting van de verwarmings- en koelsystemen, wat u geld bespaart en uw kans op energiebesparing en het milieu vergroot.

Door gebruik te maken van deze energiebesparende techniek roeit u de grootste veroorzaker van de opwarming van de aarde uit, terwijl u tegelijkertijd weer geld in het laatje brengt! Het is een win-win situatie.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Reinig de filters van de airconditioner regelmatig

Airconditioners verbruiken veel energie als de luchtfilters vuil zijn. Ze hebben de neiging om meer te werken wanneer deze luchtroosters vuil zijn. Het is een goede gewoonte om deze luchtfilters ten minste eenmaal per maand schoon te maken. In klimaten of periodes waarin de omgeving echt stoffig is, is het raadzaam om dit twee keer per maand te doen. Op die manier kan veel energie worden bespaard.

Kortom, aangezien de energieprijzen blijven stijgen, kunt u het beste uw energierekening onder controle houden door te investeren in energiezuinige apparaten.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Emeka_Victor_Onwueyi/2577934

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.