Zakelijk Energie Vergelijken

Zakelijk Energie Vergelijken: Ontdek de beste energieaanbiedingen voor jouw bedrijf

Aanbieders van zakelijk energie met elkaar vergelijken kan een behoorlijke zoektocht zijn. Gelukkig is er onze zakelijke energievergelijker die het allemaal wat makkelijker maakt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Na onderhandeling met alle bij ons aangesloten energieleveranciers vergelijkt onze zakelijke energievergelijker alle zakelijke energietarieven. Bovenaan deze vergelijker vind je altijd de deals welke als beste uit de bus komen.

Vergelijk Energieaanbieders

We bieden deze service kosteloos aan. Het is voor bedrijven mogelijk om vergeleken met hun huidige zakelijke energie tot wel 30% besparing te behalen. Ga daarom meteen van start met het vergelijken van zakelijke energie.

De voordelen van zakelijk tarief energie vergelijken

 • MKB
 • ZZP
 • Grootzakelijke bedrijven

Onze vergelijker van zakelijke energie heeft als voordeel dat het ondernemers flink wat werk scheelt. Je kunt per jaar afhankelijk van de duur van je contract energie zakelijke tarieven gaan vergelijken, maar ook een energiecontract direct afsluiten.

BEDRIJFINFOWAARDERING
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • Gratis energie app
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1 jaar vast tarief
 • Groene stroom
 • Automatisch overstappen
 • 14 dagen bedenktijd
Dit Is slechts een kleine greep van energieaanbieders. Meer leveranciers onder de knop VERGELIJK ENERGIEAANBIEDERS.

Hoe werkt het vergelijken van zakelijke energie?

voordat we van start gaan met het vergelijken van zakelijke energie, zullen we wel een paar dingen van je bedrijf moeten weten. Zo is het belangrijk voor ons om te weten of je valt in de categorie ZZP en MKB of dat je een grootzakelijk bedrijf bent.

Een ZZP klant en MKB’er ben je als:

Energie bij Finabud

Alle soorten energie zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Zakelijk Energie Vergelijken

Een groot zakelijk verbruiker ben je als:

 • Je een maandelijkse energierekening krijgt welke gebaseerd is op het echte verbruik van energie.
 • Je twee verschillende facturen krijgt: één voor het netbeheer en voor de energielevering.
 • De aansluiting voor je elektriciteit groter dan 3 x 80 Amperes (vanaf 100.000 KWh), En/of je gasaansluiting 40 m3 per uur (G40) heeft.

Met deze gegevens maak je een keuze door op de juiste vergelijker te klikken. Maar pas op: Vergelijken via het internet kan alleen wanneer je een lager jaarverbruik hebt dan 1 miljoen m3 gas en 4 miljoen kWh.

Zakelijk contract energie

Denk je dat jouw grootzakelijke bedrijf meer zal gebruiken wat betreft zakelijk contract energie? Stuur ons dan een berichtje en wij zullen voor je uitzoeken wat de mogelijkheden voor jouw zakelijke energie situatie is.

 • Energieprijzen zakelijk vergelijken
 • Zakelijke tarieven energie vergelijken

Maak een zakelijke tarieven energie vergelijken keuze aan de hand van het rijtje wat hierboven staat. Ben je dus een zzp-er of een MKB klant of ben je een groot zakelijke klant? Klik op de vergelijker knop om de juiste keuze te maken.

MKB en ZZP energie vergelijken

Vul in de vergelijker het adres en de postcode in van jouw ZZP of MKB bedrijf, en waar jouw bedrijf momenteel de energie van geleverd krijgt. Ook vul je in het energieverbruik over 1 jaar. Vul dit bijvoorbeeld precies in of fink aan wat van jou van toepassing is zoals bijvoorbeeld:

 • Eenmanszaak
 • Zzp
 • Kantoorpand
 • Industrieel
 • Winkel

Daarbij kun je ook aangeven of je een dubbele meter hebt of niet. Het vergelijken van zakelijke energiecontracten kan nu beginnen. Het wijst zich allemaal vanzelf in onze vergelijker.

Grootzakelijk energie vergelijken

Om grootzakelijk energie te vergelijken vul je als eerste je bedrijfsnaam in, gevolgd door het eventuele KvK nummer, En graag de contactpersoon van het betreffende bedrijf. Geef dan aan wanneer de energielevering kan beginnen en wat je precies wilt gaan vergelijken.

In het geval van meerdere aansluit adressen zal het ook nodig zijn om aan te geven wat per adres het verbruik zal zijn. De vergelijker zal dan aan de hand van deze gegevens een op maat gemaakte aanbieding laten zien.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Zakelijke energie vergelijken voordelen

Verder hoef je niets te doen na het vergelijken, want wij zullen met de zakelijke energieleverancier verder onderhandelen. Zo kan moeiteloos ook voor de zakelijke klant een voordelige energierekening haalbaar zijn.

De goedkoopste en beste contracten op gebied van energie zullen wij altijd actueel aan u aanbieden. In ons overzicht kunt u hierover alles vinden.

We bieden deze service geheel gratis aan. In een paar eenvoudige stappen is alles snel geregeld. Zonder gas of stroom zul je nooit komen te zitten. In het geval van een overstap zal uw bedrijf niets te lijden hebben.

Aflopen zakelijk contract energie

Na het aflopen van je huidige zakelijk contract energie of nieuwe contract zul je opnieuw de beste en voordeligste energiecontracten per e-mail ontvangen.

Vergeleken met hun huidige zakelijke energiecontract zullen bedrijven tot wel 30% kunnen besparen. Mocht jij of één van je collega’s andere vragen hebben dan zullen wij deze natuurlijk graag beantwoorden.

Goedkoopste energieleverancier zakelijk

De goedkoopste zakelijke energie zal niet hetzelfde zijn voor elk bedrijf. Het ligt aan het verbruik en omvang van jouw bedrijf wat het voordeligste energie contract zal zijn.

Contracten voor consumenten zullen over algemeen voordeliger zijn wanneer deze lager zijn dan 5.000 m3 gas en 10.000 kWh. Via dezelfde energie vergelijker kunt u deze particuliere contracten afsluiten en vergelijken.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Zakelijk voordeel energie

Wanneer het gebruik hoger is dan 5.000 m3 gas en 10.000 kWh, Dan is het verstandiger om te kiezen voor een zakelijk voordelig energie contract. Een zakelijk contract is veel voordeliger wanneer je veel energie verbruikt in zoiets als een supermarkt, tuincentrum of een zeer grote winkel.

Maar mocht je een zzp-er zijn? Het is dan veel goedkoper om te kiezen voor een particulier energie contract. Niets is eenvoudiger dan onze zakelijke energie aanbiedingen in onze vergelijker.

Zakelijke ZZP en MKB energie vergelijken

Mocht je een ZZP-er of MKB-er zijn? Wees dan niet te snel met het kiezen van een zakelijk energiecontract, want dat zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Bij een lager verbruik van 5.000 m3 gas en 10.000 kWh en je over het algemeen voordeliger uit met een consumentencontract.

Vergeleken met een zakelijk contract heb je ook het voordeel dat je gebruikt kunt maken van kortingen of andere acties zoals lagere energietarieven.

Je bent tevens beschermd door de overheid wanneer je een consumentencontract gaat afsluiten. Ook kan je contract niet stilzwijgend worden verlengd, en heb je ook een bedenktijd van 14 dagen. Bij een zakelijk contract is dat niet van toepassing.

Zakelijk energie op prive adres

Zou je graag op je privé adres zakelijke energie aangesloten willen hebben wanneer je bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebt? Veel energie zul je waarschijnlijk niet gebruiken wanneer je een kantoor aan huis hebt in geval van een eenmanszaak.

Je verbruikt niet zoveel elektriciteit op een kantoortje met een koffiezetapparaat en een laptop. maar het is niet onmogelijk om zakelijke energie aangesloten te krijgen op uw privé adres. Wel moet u dan rekening houden dat er een aantal voorwaarden aanvullen worden verbonden.

Heb je hulp nodig bij energie zakelijk of prive?

Alleen als je jaarlijkse verbruik lager is dan 1 miljoen m3 gas en 4 miljoen kWh is het mogelijk om online te gaan vergelijken. Zal jouw grootzakelijke bedrijf of prive meer gaan gebruiken? Dan kunt u om de mogelijkheden voor zakelijke energie met elkaar te kunnen bespreken contact met ons opnemen.

Energie informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van energie zijn te lezen via onze energie landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.