Thuis of tijdens je vakantie geld verdienen

Extra Inkomen Genereren

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ben je je inkomen niet meer zeker, of op de een of andere manier slachtoffer van de Covid (Corona) crisis? Is er geen baan beschikbaar voor je, en zit je momenteel thuis of (regelmatig) in quarantaine? Staat je pensioen op de tocht, omdat je als zelfstandige daar misschien zelf wel voor moet zorgen. Is je bedrijf het slachtoffer van de maatregelen? Dan zou het wel eens tijd kunnen zijn om te denken aan een andere manier om wat extra inkomen te gaan genereren.

Deze week gaan we van start met als eerste deze pagina om u voor te lichten op het gebied van het genereren van een extra inkomen en dan vooral op het gebied van online thuiswerk. En dat gaat wat beloven, want u krijgt dingen te lezen die u eigenlijk niet voor mogelijk had gehouden. Houdt deze pagina dus nauwlettend in de gaten.

De mogelijkheden om thuis online een inkomen te verwezenlijken zijn in de huidige online wereld eindeloos. Met aan de top affiliate marketing waarmee je echt veel geld kunt genereren.

Maar er bestaat ook de mogelijkheid om online enquêtes in te gaan vullen of op kinderen gaan passen van werkende ouders, maar ook om dingen te gaan verkopen welke je zelf gemaakt hebt. Maar dit zijn echter wel inkomsten die niet echt veel doden aan de zeik zetten. Met als uitzondering mode- of sieradenontwerpster, of om je te gaan omscholen tot een nanny.

Lucratieve manieren om online geld te verdienen

Maar we delen ook graag wat meer lucratieve manieren om online extra geld te gaan verdienen met je. Daarvoor is het zelfs niet nodig om je huidige baan te stoppen voor een ander beroep. Het enige wat nodig is is een beetje energie en tijd om vervolgens te kunnen profiteren zonder teveel inspanningen. Het gaat dus voor om een groot deel over passief inkomen.

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

Meer Inkomen

Online geld verdienen kansen

Momenteel gaat het allemaal om je online kansen maximaal te kunnen benutten. En hier zijn een aantal van die online geld verdien kansen:

1.) Begin met affiliate marketing

Affiliate marketing betekent dat je geld kunt gaan verdienen door een product of bedrijf online te gaan promoten. Daarvoor is het niet eens nodig dat je een blog of een website hebt, want het kan ook heel goed via social media zoals Facebook.

Je wordt als Affiliate beloond voor elke aangeleverde sale of lead. Meestal gebeurt dit in de vorm van een bepaald percentage van een verkoop, maar het komt ook voor dat je wordt uitbetaald voor elke klik of pageview. Was je al op de hoogte dat er in ons eigen kleine landje al meer dan 3000 van dergelijke affiliate programma’s bestaan. Uit onderzoek van affiliate Academy is dit namelijk gebleken.

Om je hierin te verdiepen lijkt mij best de moeite waard en zeker als je begint met een eigen website op te starten. en daar kan ik je behoorlijk mij helpen want ik ben al 10 jaar in dit vak bezig. Stuur me daarom even een berichtje via de contactpagina op deze website.

Het is trouwens van groot belang dat je op je eigen website regelmatig content toegevoegd. Ben je niet zo handig in het schrijven van content, dan kan ik je daar ook wel mee op weg helpen. Ook Is het mogelijk om iemand in te huren en dat hoeft niet eens zo duur te zijn. Denk jij bij aan studenten die tijdens deze covid crisis thuis zitten.

Affiliate Marketing is te gebruiken in allerlei categorieën van sport tot eten en drinken, reizen en gezondheid, enz. Kies een categorie waar jij je specialisme in kwijt kunt. Je zult al snel zien dat er heel wat meer mogelijk is dan je zou denken.

2.) YouTube video’s maken

Veel influencers en vloggers over de hele wereld zijn rijk geworden via YouTube. en zij hebben dit gedaan door eigenlijk niets anders te doen in het dagelijks leven dan het filmen van bepaalde omstandigheden. daarbij verdienen zij geld via de reclames welke door Google Adsense zijn geplaatst. Misschien is het voor jou ook een interessante wanneer om een ondernemer te worden in deze categorie.

Misschien is het een leuk idee om met ideeën te komen hoe je elke dag met omstandigheden zoals een lockdown omgaat. Wellicht heb jij de kennis die nog nergens gedeeld wordt op YouTube, en waar jij van overtuigd bent dat het in deze tijd wellicht van toepassing zou kunnen zijn.

Maar oké toegegeven moet worden, dat om met YouTube echt rijk door te worden is er wel iets meer nodig dan het filmen van je dagelijkse leven. Om heel veel viewers te kunnen krijgen moet je echt wel origineel uit de hoek komen, zodat je ook echt wel geld met YouTube kunt gaan verdienen. Dat was trouwens voorheen heel wat makkelijker maar iedereen weet dat de regels inmiddels behoorlijk streng zijn geworden.

Zo moet je je eerst aanmelden bij een partnerprogramma van YouTube, en daarvoor moet je vervolgens minimaal een 1000 volgers gegenereerd hebben. welke 4000 uur minimaal per jaar naar jouw video’s kijken.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

3.) Een online cursus maken

Stel je bent op jouw vakgebied een expert en in het oude normaal werkte je face-to-face met klanten. Dan is de kans heel erg groot dat je de afgelopen tijd veel klanten hebt zien afhaken. En dat is niet gekomen omdat het vertrouwen in jou is opgezegd maar omdat het gewoon weg in deze pandemie niet meer mogelijk is. Of dat je online nog wel contact hebt met je klanten, maar dat het niet toereikend is. Terwijl jouw expertise momenteel enorm gegroeid is is net zoals de vraag hiernaar.

Dan zou het nu wel eens tijd kunnen zijn om verder gaan investeren om dit via een online programma te gaan doen. En op die manier zou je wel eens veel meer mensen tegelijk kunnen gaan helpen.

Een online cursus opzetten is sowieso heel waardevol en dat niet alleen tijdens de crisistijd. Want als de online arbeid eenmaal achter je is zal je inkomen altijd blijven doorlopen. Zelfs als je wanneer dit allemaal achter ons ligt weer persoonlijk met je klanten omgaat. Dan is een online cursus daarna nog steeds een leuke manier om extra inkomen te gaan verdienen. Dan pak je dus van twee kanten.

4.) Een ebook schrijven

In de huidige tijd zijn ebooks erg populair. Dat komt omdat je in tegenstelling tot gewone boeken geen uitgeverij benodigd hebt en omdat iedereen beginnen kan om een e-book te gaan schrijven. Daarbij komt dat een klant jouw e-book meteen kan lezen en downloaden.

Jij bepaald dus hoe jouw e-book zal worden gepubliceerd want regels bestaan hierbij het niet. Dit kun je dus doen via je eigen webshop of een website. Maar ook bestaan er enorm veel webshops die jouw product op de markt kunnen brengen in dit geval een ebook. Een goed voorbeeld hiervan eerst bol.com.

Het is natuurlijk fantastisch om een eigen ebook aan de man te brengen en hiermee geld te verdienen. Maar er is ook nog een andere manier waarmee je geld zou kunnen verdienen. En die manier is door het ebook gratis te laten downloaden. Hier iets voor terug vragen zal uiteraard niet zo vreemd zijn, want je zou voor jouw e-book de contactgegevens kunnen vergaren.

Stel je hebt zoals ik hierboven beschreven heb de training online gezet. Dan is dit de ultieme manier om jouw producten aan de man te brengen, door deze te mailen naar de contactlijst welke je opgebouwd hebt. Je verdient dan voordat je het weet geld d.m.v. e-mailmarketing. Mailblue is een handige tool om toe te passen voor een e-mail marketing.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

5.) Beleggen en investeren

Het is misschien wel de meest effectieve manier om een extra spaarpotje en of een mooi pensioen te verdienen met beleggen. Maar beleggen en investeren brengen wel heel wat risico’s met zich mee. Beleggen kan in obligaties, aandelen, vastgoed ofwel microkredieten. In de huidige crisistijd zijn aandelen interessant omdat ze duidelijk lager in aanschaf zijn.

De mogelijkheden zijn absoluut niet beperkt want zelfs voor de kleine en de grote portemonnee is dit mogelijk. Via een bank kun je goede begeleiding krijgen maar dat zou natuurlijk ook goed zelfstandig kunnen via een broker. Mocht je voor de laatste kiezen weet dan wel goed waar je aan begint. Want zonder behoorlijke achtergrondkennis is het zelf beleggen iets wat we absoluut niet aanraden.

Wil je misschien een kijkje nemen hoe je dit moet gaan doen dan raden wij je aan om een kijkje te nemen via de links op deze pagina.

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.