Beste apps om Geld te Verdienen - Extra Inkomen

Extra geld verdienen vanuit je huis

Wilt u graag wat extra geld verdienen met behulp van uw mobiele telefoon, in plaats van deze alleen te gebruiken voor verschillende doeleinden? Dan is deze post over extra inkomen speciaal voor u. Het is tegenwoordig onmiskenbaar dat mobiele telefoons een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven, aangezien ze niet alleen onze behoeften vervullen, maar ook de mogelijkheid bieden om vrijwel alles te doen via apps.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Van het uitvoeren van dagelijkse taken tot het doen van transacties – mobiele telefoons zijn de belangrijkste bron van internetgebruik en bieden een gemakkelijke oplossing voor de drukke agenda’s van mensen. Dit is waarom het gebruik van internet, apps en mobiele telefoons steeds populairder wordt en ook de inkomstenmarkt jaarlijks groeit.

Er zijn talloze mobiele apps die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, en ze worden met de dag beter. Heb je er ooit over nagedacht dat je met behulp van een app wat extra geld kunt verdienen door bijvoorbeeld een spelletje te spelen of te winkelen? Als het antwoord nee is, dan is het tijd om daar eens over na te denken, want het is absoluut mogelijk.

Er zijn duizenden manieren om met apps wat extra inkomen te verdienen, zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken. Dus als je graag wat extra geld wilt verdienen, dan is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat de verschillende apps te bieden hebben.

Hoe verdienen apps geld? – Extra inkomen

Ongeacht het doel van een app, of het nu gratis, betaald, of met in-app aankopen is, kan het altijd geld opleveren voor de eigenaar. Met behulp van een no-code platform zoals AppMaster kunt u eenvoudig uw gewenste app maken. In dit extra inkomen artikel zullen we beknopt de manieren bespreken waarop een app geld kan verdienen. Het belangrijkste onderwerp zal echter zijn hoe u als gebruiker geld kunt verdienen met de apps die u installeert.

Verdien geld met Enquetes en Producten Testen

Kies een Aanbieder

Het kiezen van thuiswerk kan voortaan nog gemakkelijker via onze nieuwe vergelijker. Klik op de knop om aan de slag te gaan. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om via onderstaande tabel elke aanbieder van enquetes en binnenkort product tester afzonderlijk te raadplegen.

Hieronder staan de beste methoden waarmee een app geld kan verdienen:

 • Monetisatie
 • Affiliate links
 • In-app reclame
 • Abonnementen
 • In-app aankopen
 • Sponsoring

Zelfs indien men een kosteloze app heeft gecreëerd die geen in-app transacties heeft, dan bestaan er nog steeds diverse wegen om financiële opbrengsten te genereren via de betreffende app. Wanneer men een interesse heeft in het ontwikkelen van een eigen app, kan men overwegen om te kijken naar AppMaster, welke een simpele ‘drag-and-drop’ methode aanbiedt om apps te vervaardigen zonder coderen en waarmee men gemakkelijk kan bijverdienen middels voornoemde mogelijkheden.

Hoe kun je geld verdienen als je de app gebruikt?

Het lijkt eenvoudig om geld te verdienen met apps als gebruiker, en inderdaad, het is relatief toegankelijk. Voor sommige apps hoeft u alleen maar de app te downloaden en uw profiel aan te maken, terwijl andere apps mogelijk een sponsorlink bieden om te delen met vrienden en familie. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de mogelijkheden, het type app en het doel van de app een grote rol spelen bij het verdienen van geld.

Wees voorzichtig met apps die beweren dat u snel geld kunt verdienen zonder enige vorm van bevestiging of toestemming, aangezien deze vaak oplichterij zijn. Bijvoorbeeld, als u geld wilt verdienen met de extra inkomen Uber-app, moet u door een goedkeurings- en bevestigingsproces gaan dat tot 7 werkdagen kan duren, omdat ze een bewijs van uw authenticiteit nodig hebben om de veiligheid van hun betalingen te waarborgen.

Aan de andere kant zijn er ook apps die het mogelijk maken om geld te verdienen zonder enige bevestiging of aanmeldingsproces, en de meeste apps ondersteunen betalingen via PayPal, waardoor het gemakkelijker wordt om uw app-inkomsten te ontvangen.

Waarom geven apps geld voor het gebruik ervan?

Een deel van een succesvolle marketingstrategie kan het vergroten van het aantal app-gebruikers zijn, maar er schuilt meer achter deze aanpak. App-eigenaren vinden manieren om hun creaties te verzilveren door bijvoorbeeld banneradvertenties of videoadvertenties te plaatsen op andere apps, websites of bedrijven en zo geld te verdienen.
Het uitvoeren van deze tactiek brengt echter hoge kosten met zich mee en het bedrag dat gebruikers hiervoor terugkrijgen is minimaal. Daarom is het voor app-eigenaren aantrekkelijker om gebruikers te betalen en in ruil daarvoor te vragen:

 • Het vergaren van uw persoonsgegevens en deze vervolgens doorverkopen aan derden, in de meeste gevallen aan online geld verdien enquêtebedrijven die behoefte hebben aan menselijke input voor het verzamelen van data en het invullen van enquêtes.
 • Bij iedere bedrijfstransactie wordt er een vergoedingspercentage in rekening gebracht.
 • U ontvangt een commissie telkens wanneer er op de doorgestuurde link naar andere websites of retailers wordt geklikt en er een transactie plaatsvindt.

Rakuten onderscheidt zich als de meest lucratieve app onder de vele mogelijkheden om geld te verdienen. Hun aanpak is niet gebaseerd op het aanbieden van verschillende verdienmethoden, maar eerder op het teruggeven van 10 keer betere opbrengsten aan jou. Voor Rakuten is het een kwestie van geven en nemen, waarbij ze jouw informatie, feedback en commentaar kunnen gebruiken. Het is een vorm van handel tussen jou en hen, dus het is van belang om verstandig te kiezen.

Online Geld Verdienen

Vergelijk een offline job met met de onlinemogelijkheden.

Wat is de beste app om geld te verdienen? – Extra inkomen

Er bestaat geen pasklaar antwoord, aangezien de keuze voor de meest geschikte extra inkomen app om geld te verdienen afhankelijk kan zijn van diverse factoren. Het is dan ook aan te raden om deze grondig te overwegen alvorens je je keuze maakt voor de beste app om geld te verdienen.

Punten waarmee u rekening moet houden alvorens u een applicatie selecteert

De factoren waar u op moet letten voordat u een keuze maakt uit de verscheidenheid aan apps om geld te verdienen zijn onder andere:

Hoeveel verdien je met de app

Talloze applicaties op de markt pretenderen in staat te zijn om geld te verdienen, echter is het grootste deel van deze apps niet eens in staat om u een paar dollar per maand te laten verdienen. Wanneer u nadenkt over het genereren van inkomsten via apps, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de meeste apps u niet in staat stellen om een fortuin te vergaren of zelfs maar genoeg te verdienen voor een kopje koffie per dag. Het is raadzaam om te kijken naar de uitbetalingspercentages en de authenticiteit van de geldoverdracht alvorens te bepalen hoe eenvoudig het is om van deze apps afhankelijk te worden.

Betalen

Om een aanzienlijk inkomen te genereren, is het van cruciaal belang om de juiste apps te kiezen. Als je streeft naar een maandelijks inkomen van honderden of zelfs duizenden dollars, dan zijn enquêtes invullen niet bepaald de meest lucratieve optie. Het gebruik van apps zoals Uber, Upwork, Fiverr en TaskRabbit zal daarentegen zeker meer vruchten afwerpen en biedt een betere kans op een stabiel inkomen.

Affirmatie

Een extra overweging is het bepalen van de hoeveelheid werk die je bereid bent te investeren in een taak en je toewijding daarvoor. Ben je van plan om je smartphone te gebruiken voor eenvoudige taken terwijl je ontspant op de bank of van een heerlijke kop koffie geniet? Of ben je liever actief in de fysieke wereld door te winkelen, reizen, klanten te ontmoeten en fysiek werk te verrichten? Het bedrag dat je verdient is doorgaans direct gerelateerd aan de hoeveelheid werk die je verricht. Bijvoorbeeld, op TaskRabbit wordt meer betaald voor het verplaatsen van meubels dan voor het invullen van een enquête van slechts twee minuten.

Betaalmethode

Bepaalde applicaties bieden de mogelijkheid om betalingen te innen, meestal wordt hiervoor een PayPal-account gebruikt om het proces van uitbetaling te vergemakkelijken. Er zijn echter maar weinig applicaties die vereisen dat je een cheque per post verstuurt. Andere apps belonen hun gebruikers met cadeaubonnen, kortingen of punten in plaats van contant geld.

Het verkrijgen van een kleine hoeveelheid Starbucks-punten of Amazon-cadeaubonnen is niet voldoende om in je dagelijkse levensbehoeften te voorzien, zoals bijvoorbeeld het kopen van een lunch voor jezelf. Desalniettemin is het acceptabel om af en toe enkele kleine taken uit te voeren omdat je er niet al te veel tijd aan kwijt bent. Verschillende geldverdienende extra inkomen apps hebben limieten gesteld aan het bedrag dat je kunt uitbetalen. Het is dus belangrijk om vooraf zorgvuldig het betalingsschema en de bijbehorende voorwaarden door te lezen voordat je begint.

Eerste financiering

Er zijn diverse mobiele applicaties die gratis te downloaden zijn, maar sommige vereisen een investerings- of instapbedrag, terwijl andere kosteloos lidmaatschap bieden. Bijvoorbeeld, Acorns rekent tot wel $3 per maand voor hun lidmaatschap. Fiverr daarentegen neemt 20% van je verkoop, maar biedt wel de kans om je vaardigheden aan een internationaal publiek te laten zien. Over het algemeen zijn deze kosten niet hoog en de initiële investeringen zijn ook vrij beperkt. De apps zonder kosten zijn het meest geschikt wanneer er geen uitgaven gedaan hoeven worden.

App autoriteit

Voordat je besluit mobiele apps te downloaden die je geld kunnen opleveren, is het van essentieel belang om onderzoek te doen. Zorg ervoor dat je de app grondig controleert op gunstige recensies en lees ook zeker de negatieve recensies om te achterhalen waarom klanten ontevreden zijn. Let op dat de meeste apps alleen een e-mailadres nodig hebben voor registratie en dat apps die om gevoelige informatie vragen mogelijk frauduleus zijn. Hoewel sommige apps beweren dat ze jouw gegevens niet zullen verkopen, is het verstandig om een app te gebruiken met een goede reputatie als privacy een cruciale factor voor jou is.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Wat zijn de beste apps om snel geld te verdienen?

Er zijn tal van apps beschikbaar, zowel lokaal als wereldwijd, waarmee je extra inkomen kunt genereren naast je reguliere baan. Meestal betreft het parttime extra inkomen verdiensten. Het mooie is dat je er niet al je tijd en energie in hoeft te steken; je kunt geld verdienen in je vrije tijd, tijdens het winkelen, terwijl je je vermaakt met gamen, of zelfs terwijl je onderweg bent naar kantoor. In dit artikel hebben we apps op een systematische wijze gegroepeerd, zodat je beter kunt begrijpen welke apps bij jouw interesse passen.

Laten we eens een blik werpen op een aantal van de meest gevraagde app-categorieën:

 • Geld-terug apps
 • Gaming-apps
 • Apps voor bijverdiensten
 • Apps voor passief inkomen
 • Apps voor beleggen

Geld terug apps

Cashback-apps bieden u de mogelijkheid om geld te besparen en tot wel 1-10% korting te krijgen op uw aankopen. Er zijn tal van cashback-apps beschikbaar, waaronder Ibotta, Dosh, Rakuten en vele anderen die u geld teruggeven wanneer u online aankopen doet en deze binnen een week laat bezorgen. Dit betekent dat u telkens wanneer u online winkelt, geld kunt besparen. Maar dat is nog niet alles – sommige apps bieden ook punten aan die u kunt gebruiken om korting te krijgen op toekomstige aankopen.

Bovendien kunt u met sommige apps ook beloningen verdienen wanneer u in fysieke winkels shopt; u hoeft alleen maar uw bonnetjes te bewaren. Hieronder vindt u een lijst met de meest populaire cashback-apps op basis van hun potentieel om extra inkomen te verdienen en onze ervaringen met apps die na verloop van tijd uitbetalen. Bekijk deze lijst om de beste cashback-apps te vinden en geld te besparen op uw aankopen.

Ibotta

Ibotta is een bekende en hoogwaardige app die gebruikers beloningen en geld terug biedt bij aankopen, zowel online als in fysieke winkels. Het heeft partnerships met meer dan duizend handelaren en biedt zijn diensten aan via zowel een website als een mobiele app op iOS en Android, beschikbaar op de Google Play app store. Na het gratis downloaden van de app, kunnen gebruikers de gewenste winkels kiezen en geld terug verdienen via verschillende aanbiedingen.

Als een extra voordeel biedt Ibotta een aanmeldbonus van $20 aan nieuwe app-gebruikers, evenals de mogelijkheid om verwijzingscodes te delen met vrienden en familie. Als iemand zich aanmeldt via jouw link, krijg je $50 betaald, maar alleen als je minstens $20 op je account hebt staan.

Ibotta biedt gebruikers de mogelijkheid om hun geld op te nemen via PayPal of Venmo, of om het te gebruiken om aankopen te doen bij een winkel naar keuze. Bovendien kunnen punten worden ingewisseld in fysieke winkels door simpelweg de kassabon te scannen of te uploaden, of bij grotere aankopen bij bijvoorbeeld Home Depot.

Fetch beloningen

Fetch Reward is een alternatieve applicatie die beloningen biedt voor het inwisselen van cadeaubonnen. Het uploaden van bonnetjes van elke willekeurige apotheek, kruidenier, slijterij of winkel is toegestaan, ongeacht de inhoud van uw aankoop of favoriete winkel. Toch moet het wel een partnermerk zijn om beloningen te ontvangen. Fetch Reward is verkrijgbaar in de Google Play Store en iOS App Store.

U kunt uw beloningen gebruiken bij tal van techwinkels, kledingwinkels en diverse andere beschikbare opslagmogelijkheden. Het enige nadeel is dat Fetch Rewards slechts een paar centen biedt voor elke bon. Echter, indien u gesponsorde producten aanschaft, zult u wel bonuspunten ontvangen. Gesponsorde producten zijn doorgaans basisbehoeften die iedereen toch wel koopt, zoals huishoudelijke artikelen.

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

Rakuten

R[]akuten is een toonaangevend e-commerceplatform dat een hogere cashback biedt in vergelijking met andere apps voor terugbetalingen. Het samenwerkingsverband met meer dan 2.500 retailers maakt het mogelijk om bij elke aankoop cashback te ontvangen. Het is uiterst eenvoudig om aan de slag te gaan met Rakuten – registreer u gratis en begin geld te verdienen. Als nieuwe gebruiker ontvangt u een bonus van $10, en u kunt uw beloning ontvangen nadat u $25 heeft besteed bij een van de partnerwinkels van Rakuten binnen drie maanden. Rakuten is beschikbaar in de Google Play Store en de iOS App Store.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nog meer extra inkomen te verdienen door uw verwijzingslink te delen met vrienden en familie. U kunt een extra bonus van $25 krijgen als zij hun eerste aankoop doen via Rakuten. Uw betaling kan worden ontvangen via een cheque of via uw PayPal-rekening.

Er zijn drie manieren om geld te verdienen:

 • Bij het voltooien van uw aankoop bij uw favoriete winkel via de Rakuten online winkelwebsite, wordt er automatisch cashback toegekend aan uw account.
 • Het is mogelijk om de Rakuten cash back knop extensie te verkrijgen, wat u op de hoogte zal stellen wanneer u een aankoop doet bij een partnerwinkel en uw cash back zal activeren. Bovendien biedt deze extensie u de mogelijkheid om promo codes toe te passen bij het kopen van uw gewenste producten.
 • De Rakuten cashback app is er voor zowel iOS als Android gebruikers die de voorkeur geven aan shoppen via hun mobiel in plaats van een computer. Met deze handige app kun je gemakkelijk online winkels openen en tegelijkertijd geld terug krijgen bij je aankopen. Download nu de Rakuten cashback app en ervaar het gemak van mobiel winkelen met cashback beloningen.

Upside

Er is nog een andere populaire cashback-app beschikbaar op zowel iOS als Android, te vinden op de Google Play-app store en op apparaten. Met Upside kunt u beloningen verdienen door simpelweg uw kassabon te scannen na aankopen bij supermarkten, restaurants en tankstations. Deze app werkt samen met maar liefst 20.000 bedrijven, waaronder Shell, Burger King, Kmart, Dunkin’ Donuts, en nog veel meer.
Wanneer u klaar bent met winkelen, hoeft u alleen maar een foto van uw kassabon te uploaden naar de app om punten en beloningen te ontvangen na verificatie. U kunt uw beloningen inwisselen voor cadeaubonnen, cheques of PayPal-contanten. Bovendien kunt u uw geld opnemen met slechts een vergoeding van $1, en zodra uw saldo de $10 bereikt, kunt u het gratis opnemen.

Gaming-apps

Gaming applicaties bieden een geweldige gelegenheid om een tweeledige beloning te krijgen: plezier hebben en geld verdienen. Meestal moet je echter betalen om deel te nemen aan gametoernooien waarbij je echt extra inkomen kunt verdienen. Gelukkig zijn de instapkosten meestal laag (slechts enkele centen).

Deze game-apps behoren tot de topkwaliteit, met hoge ranglijsten en uitstekende beoordelingen van gebruikers. Er is echter geen noodzaak om voor elk spel te betalen – je kunt ook gratis spellen spelen en punten i.p.v. verdienen om bonussen of beloningen te ontgrendelen, maar geen echt geld. Laten we enkele van de meest populaire en veeleisende game-apps die real-time betalingen mogelijk maken, nader bekijken. Deze zijn beschikbaar op zowel de Google Play Store als de iOS App Store.

Blackout bingo

Blackout Bingo is een mobiele applicatie waarmee je gratis geldprijzen kunt winnen door het spelen van diverse spelletjes. Het is zonder twijfel een van de meest winstgevende apps die er bestaat, waarbij je geld kunt verdienen door tegen andere gebruikers te spelen. Als je goed oplet en snel reageert, kun je gemakkelijk geld verdienen in de ongeveer 2 minuten durende spelrondes. Oorspronkelijk was het een kansspel, maar later werd het spel een kwestie van vaardigheid en snelheid. Helaas zijn er nog geen echt-geldtoernooien of cash-back functies beschikbaar in AR, CT, SD, IL, IN, ME, LA en DE.

Blackout Bingo heeft momenteel meer dan 75.000 beoordelingen met een gemiddelde van 4,5 sterren. De app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten via de respectievelijke app stores. Om direct geld te verdienen na het downloaden van het spel, kun je 60 cent storten om de spelpool van $1 en $755 te spelen. Echter, je kunt ook gratis spellen spelen en Z’s verdienen, de in-game valuta van Blackout Bingo. Je kunt deze Z’s inwisselen voor merchandise of cadeaubonnen, hoewel het wel enige tijd kan duren voordat je genoeg kaarten hebt verzameld om de Z’s in te wisselen voor een geldbonus waarmee je spelletjes kunt spelen om geld te verdienen.

Solitaire kubus

Evenals Blackout Bingo, is Solitaire Cube een toernooispelplatform dat vaardigheden vereist omdat je zonder de juiste vaardigheden je geld verliest. Elk spel wordt gespeeld met hetzelfde dek en degene die eindigt met de meeste punten, wint en verdient geld. Het is mogelijk om Solitaire Cube gratis te spelen en uw punten in te wisselen voor cadeaubonnen, hoewel het lang kan duren om genoeg punten te verdienen.

Echter, voor degenen die bereid zijn om te betalen om te spelen, begint het inschrijfgeld bij 60 cent en de maximale prijs die je kunt winnen is $210. De gaming app is goed beoordeeld en is te downloaden in zowel de Google Play als de iOS app stores.

Mistplay

Met meer dan 10 miljoen downloads is Mistplay een van de meest vooraanstaande apps om geld te verdienen in zowel de iOS als Google Play app store. Gebruikers zien het als een beloningsprogramma voor fervente gamers, waarbij je meer geld verdient naarmate je het spel meer speelt. Om vooruitgang te boeken in het spel moeten spelers regelmatig levels voltooien en mijlpalen bereiken, evenals feedback geven over het spel.

De verdiende beloningen kunnen worden ingewisseld bij gerenommeerde retailers zoals Nintendo Stores, Starbucks, Amazon, en meer. Bovendien kunnen gebruikers hun geld overmaken naar hun PayPal-rekening en al vanaf $5 opnemen, wat overeenkomt met 1.500 punten in het spel.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Swagbucks

Swagbucks is een van de meest bereikbare apps die beschikbaar zijn op zowel iOS als de Google Play Store. De app biedt talloze games waar je van kunt genieten en tegelijkertijd goed geld kunt verdienen. Naast de spelletjes is Swagbucks ook volledig gratis en biedt het de mogelijkheid om verschillende online activiteiten uit te voeren en daadwerkelijk extra inkomen te verdienen.

Swagbucks’ online bezigheden strekken zich uit tot:

 • Spelletjes spelen
 • Video’s bekijken
 • Enquêtes beantwoorden
 • Eten bij restaurants
 • Online of fysiek winkelen
 • Donatie / Goede doelen
 • Een standaard zoekmachine

Het is mogelijk om uw verzamelde punten te converteren naar cadeaubonnen, waaronder Amazon-cadeaubonnen en PayPal-contanten.

Side hustle apps

Met de komst van side hustle apps is er een scala aan mogelijkheden om geld te verdienen met slechts een smartphone of laptop. Deze apps zijn beschikbaar in de Google Play Store en de iOS App Store, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn. Door de veranderingen in de wereld na de pandemie van 2019, zijn thuiswerk en telewerken nu gebruikelijker dan ooit tevoren.

Met een laptop of smartphone binnen handbereik, kan je jouw traditionele inkomstenbronnen veranderen en meer flexibiliteit krijgen. Het mooie van side hustle apps is dat je overal ter wereld kunt werken en op elk gewenst moment. Hieronder vind je enkele van de beste voorbeelden van deze apps.

Uber

Welke persoon kent tegenwoordig de populaire Uber-app niet? Deze enkele applicatie biedt twee mogelijkheden om geld te verdienen: het delen van ritten en het leveren van afhaalmaaltijden via UberEats. Momenteel heeft Uber meer dan 100 miljoen actieve leden in ruim 900 steden wereldwijd. Chauffeurs die werken voor Uber kunnen een behoorlijk inkomen verdienen, waardoor ze flexibel kunnen werken zonder gebonden te zijn aan een vast schema. Ze kunnen simpelweg de app openen en zichzelf beschikbaar stellen om bestellingen te accepteren die op hun pad komen.

Heb je al eens gehoord van DoorDash? UberEats is feitelijk hetzelfde principe. Het is mogelijk om voedsel van lokale restaurants af te leveren bij de gewenste bestemming met behulp van een voertuig zoals een fiets, auto, scooter of zelfs te voet. De app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als de iOS App Store.

Als extra voordeel biedt Uber chauffeurs de mogelijkheid om direct betaald te worden op de dag dat ze ritten uitvoeren of voedsel afleveren. Uber accepteert onmiddellijke betalingen van chauffeurs, zodat ze binnen een paar uur uitbetaald kunnen worden in plaats van lang te moeten wachten tot de betaling op hun bankrekening verschijnt.

Fiverr

Fiverr is een platform dat de mogelijkheid biedt om snel online geld te verdienen door jouw vaardigheden te verkopen. Het is een populaire freelance marktplaats waarop veel freelancers hun talenten tentoonstellen. De app is beschikbaar op zowel Google Play Store als iOS. Het is een marktplaats waar kopers freelance diensten kunnen kopen en freelancers kunnen aanbieden welke diensten ze kunnen leveren.

Je hoeft alleen maar een gig aan te maken en deze te posten op Fiverr, waar kopers deze kunnen vinden en jij betaald wordt voor de geleverde diensten. Op Fiverr kun je terecht voor allerlei soorten diensten, waaronder website ontwikkeling, content schrijven, app ontwikkeling, videobewerking, logo ontwerp en nog veel meer.

Airbnb

Airbnb is een app die mensen in staat stelt om hun ongebruikte kamer of huis te verhuren en op die manier extra geld te verdienen. Met de flexibiliteit om zelfs voor slechts één nacht te verhuren, is Airbnb een serieuze concurrent voor hotels. Download simpelweg de app en voeg uw locatie toe om uw huurprijs te berekenen. U kunt uw tarieven aanpassen op basis van de concurrentie en zo meer verdienen. Airbnb is verkrijgbaar op zowel de Google Play Store als de iOS App Store.

DoorDash

DoorDash biedt een voortreffelijke gelegenheid om inkomsten te genereren door de bezorging van lokaal restaurantvoedsel op bestemmingen. De DoorDash-partners staan hun bezorgkosten af tegen de servicevergoeding, wat een uitstekende kans biedt om geld te verdienen. Bovendien kan een restauranthouder zonder bezorgpersoneel eenvoudig contact opnemen met DoorDash en zo de bezorging zonder extra personeelsuitbreiding mogelijk maken. Dashers kunnen geld verdienen via bezorgkosten en commissie, in plaats van een vast salaris.

Hoe word je een Dasher?

Om Dasher te worden, heb je de keuze uit een fiets, fiets of auto voor de bezorging en een authentieke verzekering. Of je nu gebruik maakt van DashNow voor flexibele tijden of piekdagen, of je beschikbaarheidsslots van tevoren plant, je hebt alle controle. Bovendien is de app beschikbaar op zowel de Google Play Store als de iOS App Store.

Passief inkomen apps

De meest lucratieve extra inkomen apps voor het genereren van passief inkomen zijn diegene die compensatie bieden en een scala aan handige functies bevatten, aldus de deskundigen:

 • Betalen om te winkelen
 • Kortingen op uw aankoop
 • Cadeaubonnen verdienen
 • Surfen op het internet
 • Spelletjes spelen
 • Video’s bekijken
 • Uw rekeningen betalen
 • Uw spullen verhuren en meer
 • Vul de enquête in

Bekijk enkele populaire apps voor passief inkomen.

Capital one shopping

De gratis app Capital One Shopping biedt een unieke functie genaamd “Prinsbescherming”, waarmee u restitutie kunt aanvragen als de prijzen van uw gekochte product dalen. De app is verbonden met uw e-mailadres en houdt uw aankopen bij, zodat u het verschil in prijs op uw bankrekening kunt laten storten als uw claim wordt geaccepteerd.

Naast Prinsbescherming biedt de Capital One Shopping app ook voordelen zoals het vergelijken van prijzen tussen verschillende retailers, het automatisch toepassen van couponcodes en online winkelen. Bovendien kunt u met de app barcodes scannen om online deals te vinden voor hetzelfde product dat u in een fysieke winkel bekijkt.

Nielsen Computer en mobiel panel

Deze bijzondere passieve inkomensapp is werkelijk een fluitje van een cent als het gaat om het verdienen van maximaal $50 per jaar. Of u nu deze applicatie op uw desktop of mobiel installeert, het enige wat u hoeft te doen is uw apparaat blijven gebruiken zoals u dat altijd doet. Hoewel het waar is dat $50 per jaar geen astronomisch bedrag is, is het nog steeds mogelijk om er $10.000 mee te winnen. Als u toevallig inwoner bent van de Verenigde Staten, is er een extraatje in de vorm van een prijstrekking waar u aan kunt deelnemen zodra u lid wordt.

Enquête junkie

De enquête app Survey Junkie wordt beschouwd als een van de beste in zijn soort. Het is vergelijkbaar met Google Opinion Rewards, dat ook enquêtes aanbiedt aan gebruikers. Het grote verschil tussen deze twee apps is dat Survey Junkie gebruikers daadwerkelijk geld kan uitbetalen, terwijl Google Opinion Rewards alleen store-credits uitbetaalt. Met hoge beoordelingen van 4,6 op Google Play en 4,4 op iOS, heeft Survey Junkie meer dan 10 miljoen gebruikers.

De app stelt mensen in staat hun mening te delen via enquêtes en cadeaubonnen te verdienen, of deze in te wisselen voor PayPal cash. Hoewel er geen aanmeldingsbonus is, ontvangen nieuwe gebruikers wel een korte enquête met hoogwaardige taken, zoals het bekijken van video’s, het bevestigen van hun e-mail en het invullen van een algemene profielopbouwende enquête.

Zodra u een account heeft aangemaakt op Survey Junkie, heeft u toegang tot de beschikbare enquêtes in uw dashboard en kunt u zien hoeveel punten u krijgt voor het invullen van een enquête. Zo kunt u bijvoorbeeld 40 punten verdienen door 10 minuten lang een enquête in te vullen. Een punt komt overeen met 1 cent en u kunt uw geld opnemen zodra u $5 heeft bereikt, via PayPal cash of door cadeaubonnen in te wisselen bij de volgende retailers.

 • iTunes
 • Walmart
 • Amazon
 • Target
 • Starbucks
 • Sephora
 • Groupon

Als u van plan bent om uw verdiensten op te nemen, dan zult u geduld moeten hebben tot de volgende werkdag om uw identiteit te verifiëren, aangezien de enquêtejunkie-app momenteel niet beschikt over een geautomatiseerd identiteitsverificatiesysteem.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Belegging apps

Hier zijn enkele top-apps om extra inkomen te verdienen met minimale inspanning en zonder al te veel tijd en geld te investeren. Deze apps bieden een geweldige kans om een goed inkomen te genereren met alleen uw mobiele telefoon. Er zijn tal van investerings-apps die u kunnen helpen om geld te verdienen zonder dat u zelf veel hoeft te investeren. Deze apps hebben verschillende functies, zoals:

 • Gratis aandelen
 • Automatiseer uw eigen investering
 • Zet je wisselgeld om naar investeringen
 • Aanmelden bonussen
 • Geef virtuele valuta
 • Voeg echt geld toe aan je pensioengeld

Laten we ons richten op een aantal bekende investeringsapps en deze nader bekijken.

Public app

De Public app is een uitstekende investeringsapp die zeer gebruiksvriendelijk is dankzij de overzichtelijke en intuïtieve interface. Naast de basisfuncties voor handel en investeringen biedt de app ook geavanceerde tools om u te helpen bij het beleggen in verschillende aandelen.

Het beste van alles is dat u een bonus ontvangt bij aanmelding, zonder enige vereiste storting. Bovendien kunt u met deze app contact maken met beleggers van verschillende bedrijven en kunt u fractieaandelen van bedrijven kopen zonder dat de prijs van het aandeel daalt. In tegenstelling tot andere apps, hoeft u geen investeringsprijs te betalen en kunt u uw aanmeldingspunten gebruiken om gratis aandelen toe te voegen.

Acorns

Bij Acorns is het mogelijk om op twee afzonderlijke manieren het automatisch beleggen te realiseren:

Investeer uw spaargeld

Een opmerkelijke eigenschap van Acorns is hun functie die bekend staat als Round-Ups. Wanneer u een willekeurig item koopt voor bijvoorbeeld $15,30 in een winkel, zullen ze 70 cent apart zetten om te investeren in een gezamenlijke rekening. Het is belangrijk om te vermelden dat ze uw geld niet bruusk van uw bankrekening halen, maar gewoon het resterende bedrag bij uw uitgaven wegnemen. Hierdoor kunt u geld besparen en tegelijkertijd uw portemonnee versterken zonder al te veel inspanning te hoeven leveren.

Acorns verdienen

Acorns heeft diverse retailpartners waarmee je telkens dat je bij een specifieke winkel koopt, geld kunt verdienen. Als voorbeeld, stel dat je bij Walmart voor $100 koopt. Acorns berekent een percentage van je totale uitgave van $100 (meer dan 10% voor sommige retailers) en voegt dit bedrag toe aan je persoonlijke financiën. Acorns Earn biedt een geweldige manier om je portefeuille te bouwen, die je extra inkomsten rechtstreeks op je pensioenrekening zal storten.

Robinhood

De Robinhood applicatie is een fantastische gratis tool voor investeerders die op zoek zijn naar een eenvoudige en intuïtieve interface om hun financiële toekomst te beheren. Met commissievrij beleggen en meer dan 21 miljoen actieve gebruikers, is het geen verrassing dat de app steeds populairder wordt.

Dankzij de Robinhood app kunnen gebruikers in enkele minuten een account aanmaken en investeren in verschillende categorieën zoals:

 • Cryptocurrency
 • Beurs
 • Opties
 • Goud
 • ETF’s

De Robinhood applicatie heeft twee hoofdrekeningen, namelijk cash management en brokerage, en maakt gebruik van een investeringsmodel dat beschikbaar is voor maximaal 5.000 aandelen. Hetgeen deze applicatie werkelijk onderscheidt van andere financiële apps is het feit dat het 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonische ondersteuning biedt.

Werken apps die geld verdienen?

Absoluut, het is waar dat geld verdienen apps werken, maar het is belangrijk om te onthouden dat de extra inkomen verdiensten niet zo hoog zijn als bij een reguliere baan. Het is beter om realistische verwachtingen te hebben, omdat het potentieel van de verdiensten meestal relatief beperkt is. Het is het beste om niet volledig afhankelijk te zijn van deze apps voor je inkomen, maar je kunt wel extra geld verdienen in je vrije tijd.

Bovendien zijn er verschillende gratis apps die je een aanzienlijk bedrag kunnen opleveren als je ze consequent gebruikt. Bijvoorbeeld cash-back shopping apps, waarmee je tot wel $100 kunt besparen of beloningen kunt verdienen voor toekomstige kortingen. Als je deze apps niet gebruikt, geef je misschien onnodig veel geld uit aan boodschappen. Maar als je ze wel gebruikt, kun je geld besparen en dat geld gebruiken voor belangrijke zaken of sparen voor de toekomst.

Daarnaast zijn er ook andere geweldige side hustle apps waarmee je een behoorlijk bedrag kunt verdienen door ze te gebruiken. Denk hierbij aan Fiverr, DoorDash en Uber. Deze apps bieden echte banen en soms ontvang je zelfs tips als je goed werk levert.

Bovendien zijn er enkele fitness apps die je betalen om af te vallen. Ja, je hoort het goed! Je stelt een doel voor hoeveel gewicht je in een bepaalde tijd wilt verliezen en krijgt betaald als je dat doel haalt. Maar onthoud wel dat je vaak een kleine bijdrage moet leveren; deze apps zijn voornamelijk bedoeld om je te motiveren tijdens je gewichtsverliesreis.

Welke zijn de meest geschikte applicaties om vanuit huis extra inkomen te genereren?

Er zijn talloze applicaties die de mogelijkheid bieden om online geld te verdienen, maar vaak blijken deze extra inkomen apps niet alleen geld, maar ook tijd en energie te verspillen door gegevens te verzamelen van je mobiele telefoon. Gelukkig hebben wij een lijst samengesteld van apps die wél betalen en je helpen om thuis geld te verdienen. De twee meest betrouwbare en waardevolle opties zijn als volgt beschreven:

Ten eerste zijn er de zogenaamde side hustle apps. Wij vinden dat het investeren van jouw tijd om geld te verdienen, ook daadwerkelijk goed beloond moet worden. Met deze apps kun je jouw vaardigheden laten zien en verkopen, zoals Fiverr en Upwork. Op verschillende freelance platforms kun je jouw diensten aanbieden en geld verdienen volgens jouw eigen wensen en eisen. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals het bouwen van een website, het schrijven van content, het creëren van video’s en nog vele andere mogelijkheden.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Onze tweede aanbeveling is Swagbucks. Deze app biedt een breed scala aan categorieën waaruit je kunt kiezen om geld te verdienen. Of je nu video’s wilt bekijken, spelletjes wilt spelen, wilt browsen, wilt doneren of een enquête wilt invullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft slechts één app te downloaden om te beginnen met verdienen en geld te verdienen op de manier die bij jou past.

Welke zijn de meest geschikte mobiele applicaties om extra inkomsten te genereren in mijn vrije tijd?

Om eerlijk te zijn, is het geen geheim dat de meesten van ons graag meer geld in onze portemonnee zouden willen hebben. Misschien is het om te sparen voor een belangrijke aankoop, zoals een huis, of om de omvang van onze spaarrekening te vergroten. Of misschien willen we onszelf af en toe trakteren op een gezichtsbehandeling en massage in dat kuuroord waar we zo van houden.

Ongeacht wat onze financiële doelstellingen zijn, het hebben van meer geld zou zeker onze levenskwaliteit verbeteren. Maar in plaats van een parttime baan te zoeken, zijn er tegenwoordig handige apps waarmee je geld kunt verdienen in je vrije tijd en toch kunt genieten van de faciliteiten waar je van houdt.

Als je deze rubriek leest, betekent dit dat je prioriteit ligt bij het verdienen van geld in je vrije tijd, en daarom raden we je aan om DoorDash en Uber te overwegen. Met deze apps kun je namelijk al geld verdienen door simpelweg het eten op de juiste bestemming te bezorgen. En als je geluk hebt, krijg je ook nog eens fooien van gulle klanten.

Een andere optie zijn de zogenaamde gaming-apps. Veel mensen spelen graag games in hun vrije tijd, dus waarom zou je niet het nuttige met het aangename combineren? Maar voordat je zomaar een willekeurig spel downloadt en begint te spelen, is het belangrijk om eerst alle regels en voorschriften te lezen om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Als je eenmaal goed voorbereid bent, wensen we je veel succes en plezier!

Hoe kom je geen oplichters tegen?

Wanneer u extra inkomen wilt verdienen met apps, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het installeren van apps die geld opleveren.

Het eerste dat u moet begrijpen, is dat apps uw persoonlijke gegevens verzamelen, waaronder algemene informatie over uw demografie (leeftijd, locatie, enz.) en meer vertrouwelijke informatie, zoals uw surfgedrag, interesses gebaseerd op uw zoekgeschiedenis en al uw online patronen. Als u zich zorgen maakt over het verzamelen van gegevens door de app, dan is het raadzaam om het privacybeleid van de app te lezen.

Uiteraard is het privacybeleid vaak geschreven in formele of technische taal. Het is daarom verstandig om de FAQ’s op de website of het platform van het bedrijf te controleren en te lezen om te zien of deze duidelijke informatie bieden over welke gegevens moeten worden verzameld, de reden voor het verzamelen van deze gegevens en hoe deze zullen worden gebruikt.

Vervolgens is er de serieuze kwestie van veiligheid van persoonlijke financiële gegevens, zoals bankrekeninginformatie en banklogin-wachtwoorden. Bij sommige apps moet u uw inloggegevens en routeringsnummer invoeren, of uw bankrekening koppelen via een externe provider zoals Stripe om betalingen te ontvangen van apps die geld verdienen.

Diensten zoals Stripe worden over het algemeen als veilig beschouwd. Daarom vinden wij dat u zich op uw gemak moet voelen bij het gebruik van dergelijke diensten, aangezien apps zoals Stripe en Plaid een goede reputatie hebben en uw gegevens niet openbaar maken of verkopen.

Wanneer je apps beoordeelt op hun winstgevendheid, is het van groot belang om aandacht te besteden aan de feedback van gebruikers in hun recensies, vooral die te vinden zijn in de officiële iOS App Store en Google Play store.

In tegenstelling tot sommige andere platforms voor gebruikersbeoordelingen, hebben bedrijven geen toegang tot het wijzigen of verwijderen van recensies die worden weergegeven op de officiële app stores. Daarom zullen gebruikersbeoordelingen je waarschijnlijk direct laten zien of een app frauduleus is.

Indien je recensies leest die niet positief zijn over de app, is het verstandig om de app te vermijden als er veel klanten zijn die problemen hebben met geldopnames of geen hulp krijgen van de klantenservice.

Bovendien kan je op populaire platforms zoeken, zoals Quora, Reddit en vele anderen, waar gebruikers hun ervaringen met verschillende apps delen.

Richtlijnen om oplichting te vermijden

Ongeacht welke mobiele betaalapp u kiest, de experts in de branche raden aan om deze richtlijnen te volgen om uzelf te beschermen tegen oplichters:

 • Het is belangrijk om alleen geld over te maken naar mensen die u kent en ervoor te zorgen dat u hun contactgegevens hebt voordat u dit doet.
 • Om uw veiligheid te waarborgen, kunt u beveiligingsopties instellen op uw specifieke app en smartphone, zoals multi-authenticatiefactoren zoals een vingerafdruk, pincode of gezichtsherkenning.
 • Het is ook verstandig om een sterk wachtwoord te gebruiken dat niet gemakkelijk te raden is, en om vingerafdrukfuncties of tweefactorauthenticatie te gebruiken om uw smartphone veilig te houden.
 • Vermijd het koppelen van uw smartphone aan uw bankrekening of bankpas en gebruik in plaats daarvan een creditcard voor betalingen.
 • Als u een betaling verstuurt of ontvangt, zorg er dan altijd voor dat de geldoverdracht is voltooid.
 • Onthoud ook dat u nooit geld moet sturen om een prijs of prijsvraag op te halen.
ENQUÊTEBEDRIJFINFOWAARDERING
 • Punten voor geld
 • Cadeaubonnen
 • Fantastische prijzen!
 • Spaar voor punten
 • Diverse beloningen
 • Doelgroep 16+
 • Vergoeding in punten
 • 2.000 punten = € 10,-
 • Kadobonnen
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in punten
 • Punten voor geld
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in geld
 • Uitbetaling v.a.€ 5.00
Een lijst met meer thuiswerk aanbieders kunt u aanvragen via onze contactpagina.

De conclusie – Extra inkomen

In dit artikel wordt uitgelegd dat het mogelijk is om geld te verdienen met behulp van een app. Als je op zoek bent naar een extra inkomen app om dat te doen, zijn de hierboven genoemde apps enkele van de beste opties om online geld te verdienen. Dit betekent dat je gemakkelijk geld kunt verdienen terwijl je ontspannen op de bank zit of een spelletje speelt. Deze apps zijn zeker het proberen waard en als je ze al gebruikt, overweeg dan om ze te gebruiken om geld te verdienen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de meeste geld verdienen apps slechts een extra zakcentje opleveren en dat je er niet op moet rekenen om er je volledige inkomen uit te halen. Als je echter je eigen app ontwikkelt en deze succesvol maakt, kun je er passief inkomen mee verdienen. Het gebruik van no-code ontwikkelingsmethoden is altijd de beste optie voor het ontwikkelen van je app, omdat je hiermee de app zonder problemen kunt bouwen. Zodra de app is gemaakt, kun je geld verdienen door middel van advertenties en monetisatie.

Het maken van een app met behulp van traditionele coderingsmethoden kan een uitdaging zijn, vooral als je geen ervaring hebt met programmeren. AppMaster is een no-code platform dat je kan helpen als je hierin vastloopt. Met AppMaster kun je gemakkelijk je eigen app bouwen, ongeacht het doel van de app.

Het beste aan dit visuele codeerplatform is dat er geen voorkennis van coderen of programmeren nodig is. Je kunt je app eenvoudig ontwikkelen door elementen te slepen en neer te zetten op de visuele interface. Bovendien is er altijd een team beschikbaar om je te helpen als je vragen hebt. Bekijk vandaag nog de prijzen op AppMaster en meld je aan om je eigen extra inkomen app te ontwikkelen!

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.