Hoe Geld te Verdienen Terwijl je Reist - Extra Inkomen

Extra geld verdienmodel terwijl je geniet van het reizen

Niet genoeg inkomsten met je huidige baan? Heb je ooit het verlangen gehad om je 9 tot 5 baan op te zeggen, je baas te vertellen in te pakken en te beginnen met de wereld rond te reizen? Ieder van ons heeft dat verlangen gehad om op een andere manier zelfstandig geld te verdienen op een bepaald punt! Het ding dat je tegenhield was waarschijnlijk hetzelfde wat de meeste mensen tegenhoudt: geld.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

“Hoe zal ik betalen voor mijn reizen, eten, onderdak, vervoer, enz, enz,” vroeg je jezelf af.

Laat deze zorgen je niet hinderen, want er is een ondergrondse, groeiende groep van reizigers die gebruik maken van enkele eenvoudige maar verborgen technieken om aanzienlijke inkomens te maken tijdens het reizen.

Hier is een overzicht van hoe we geld verdienen reizen en door de reizen en online geld verdienen banen:

Methode # 1 – Traditionele reizen Job

Houd een baan die ofwel a) betaalt voor ons om te reizen of b) is gelegen in de plaats die we heen willen reizen. Dit is de laagst betalende en meest gecompliceerde methode van allemaal, maar wel de meest voorkomende.

Veel voorkomende banen die betalen voor reizen zijn voor professionele sprekers, verkopers, pakketkoeriers, stewardessen, reizende verpleegkundigen / artsen, natuurbeschermers, cruise schip werknemers, enz.

Reis jobs in de plaatsen waar we naartoe wensen te gaan kunnen elk van de bovenstaande zijn, maar zijn ook specifiek voor de plaats waar we naartoe reizen. Er zijn een aantal FUN banen overzee die op zoek zijn naar buitenlandse werknemers!

Online Geld Verdienen

Vergelijk een offline job met met de onlinemogelijkheden.

Methode #2 – Reizen Schrijven

Reizen schrijven banen voor tijdschriften zijn vaker voor dan je je misschien voorstelt. Echter, er zijn HEEL veel andere manieren om te schrijven als je reist en geld te verdienen, met inbegrip van bloggen, het oppakken van projecten van sites als Elance en Guru, en het schrijven van reisgidsen, zowel online als offline.

Methode # 3 – Affiliate producten verkopen

Met behulp van een eenvoudige website, kunt u online verkeer naar een product dat zal worden van belang voor uw online volgelingen. Laat je niet intimideren hierdoor! Het kan zo eenvoudig zijn als het gebruik van uw eigen Facebook of MySpace profiel. Affiliate producten betalen meestal 50% tot 75%, dus je kunt een zeer gezond inkomen verdienen door de verkoop van slechts een paar objecten.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Methode #4 – Je avonturen filmen

Als je de camera al hebt en je neemt foto’s, waarom zet je hem dan niet in de ‘film’-stand en verdien je er geld mee? Je maakt gewoon een video van je bestemmingen met iMovie of Windows Movie Maker, en vervolgens gebruik je je video’s om een klantenkring op te bouwen!

Methode #5 – Podcasting

Als filmen je afschrikt of je intimideert, kun je een iTunes podcast maken. Het is makkelijker dan ooit om in iTunes opgenomen te worden en er is een enorm publiek van podcast luisteraars. Praat gewoon twee of drie keer per week over de plaatsen die je bezoekt en kijk hoe je aanhang groeit… en hoe je bankrekening groeit!

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

Methode # 6 – eBay

De algemene misvatting over eBay is dat je een fysiek product moet verkopen om geld te verdienen. Hier is de truc: U kunt het opzetten van een fulfillment-huis om uw product te verzenden (of het inhuren van je zusje of de buurt jongen). Het enige wat je hoeft te doen is vanuit een internetcafé je eBay-post maken en het geld innen!

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Neem een van deze zes ’travel job’ methoden, samen met honderden reizigers over de hele wereld verdienen ze meer geld dan met een gewone baan. En ze leven op exotische, wereld-klasse bestemmingen. Maak uw keuze, en actie ondernemen op de ideeën hier!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/John_Beede/278660

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.