Makkelijk Geld Verdienen Thuis - Extra Inkomen

Ontdek hoe makkelijk geld verdienen thuis extra inkomen oplevert

Steeds meer mensen zijn op zoek makkelijk wat extra geld te kunnen verdienen. Het is vooral door de Covid crisis lastig geworden voor met name de minima om rond te komen met lagere inkomens en hoge prijzen. We menen dat een extra salaris via een online baan uitkomst kan bieden. En dit is niet zo moeilijk uit te leggen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Bijna alle functies welke je vanuit je woning kunt doen zou je thuiswerk kunnen noemen. In Holland zijn er momenteel naar schatting 450.000 thuiswerkers actief actief met het verdienen van een extra salaris. Steeds meer mensen besluiten om via een online betrekking wat meer financiële armslag te krijgen.

Inhoud van dit artikel

Ben je bezig met een speurtocht om gemakkelijk wat meer geld te gaan verdienen? Dan kun je onmiddellijk stoppen met het zoeken naar die makkelijke methode, want je hebt het thans gevonden. Ik ben zelf al een poos actief om via internet makkelijk centen te gaan verdienen. Ik ben veeltijds onderweg en kan op mijn laptop gemakkelijk mijn online bezigheid doen.

Snel en makkelijk thuis geld verdienen

Wat veel mensen wensen is een wijze om thuis snel en makkelijk geld te verdienen. Zulke makkelijke manieren zijn desalniettemin enkel te gebruiken in het begin op de weg naar een hoog inkomen. Je zou dit mogelijkheden kunnen gebruiken als financiering van je eventuele eerste eigen website. Derhalve zal ik hier en daar zulke Makkelijke manieren van geld verdienen er wel doorheen gooien. 

Makkelijk geld verdienen

H[]et is zalig om gemakkelijk geld te kunnen verdienen. En dit is een leuke mogelijkheid om gemakkelijk thuis te kunnen werken, in plaats van een 40-urige werkweek. Je kunt nu ook makkelijk zelf bepalen wanneer je je vakantie op kunt nemen.

Daar is niet meer voor nodig dan een laptop, wi-fi en een wandcontactdoos om van start te gaan met het verdienen van online geld. Zijn deze dingen voorhanden? Op die manier staat niets je in de weg om hiermee gemakkelijk van start te gaan.

Veel mensen denken dat je voor andere mensen moet werken om online geld te verdienen. Maak andere mensen niet rijk met je waardevolle tijd en energie doe het gewoon zelf.

Online Geld Verdienen

Vergelijk een offline job met met de onlinemogelijkheden.

Thuiswerk van nu

Het moderne thuiswerken heeft de plaats van het oude sigaren maken en het weven van tapijten ingenomen. Bijna alle manieren zijn hedentendage door de komst van de computer makkelijk thuis uit te voeren. Het is zelfs zo, dat afgezien van het bedrijfsleven in de bouw, de fabriek en het transport, er minder arbeid overblijft dat niet gemakkelijk kan worden gedaan vanuit huis. Bijna alle kantoorwerk kan momenteel thuis worden gedaan. 

Tot de bekendere vormen van thuiswerk horen het testen van producten, het monteren van onderdelen en het verpakken van folders en dergelijk. Thuiswerken is vaak seizoensgebonden, dus wordt er een boel thuiswerk aangeboden met Kerstmis. Wanneer de periode van carnaval en Pasen is aangebroken aanschouwen we ook een opleving van seizoenwerk.

Thuiswerken en de toekomst

De toekomst ziet er wat betreft het thuiswerken goed uit. Door de Covid recessie werd de fabrikant gedwongen te bezuinigen op de hoogste kosten. Het inzetten van thuiswerkers kan een behoorlijk makkelijke kosten besparing opbrengen, omdat die geen werkplek en reiskosten nodig heeft. Ongeacht kostenbesparend werk is een thuiswerker ook gemakkelijk en buigzaam. Een Europeaan werkt momenteel naar schatting 1,5 uur of meer per etmaal thuis.

Thuis makkelijk geld verdienen

Gemakkelijk thuis werken heeft heel wat voordelen vergeleken met een reguliere baan. Iemand die thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving werkt voelt zich normaal gesproken een stuk gelukkiger. Zo is iemand in staat om productiever te zijn, en zal men zich beter richten op het job.

Roddelen betreffende collega’s behoren evenzo tot het verleden. En thuiswerkers zijn ook beter in staat om te gaan met drukte in de produktie, en ’s avonds een aantal uurtjes door te werken. Een thuswerker geniet hier de preferentie in vergelijking met iemand welke op kantoor werkt.

Thuiswerk op een computer

Het thuis werken op een laptop groeit behoorlijk, omdat veel lieden thuis over een computer beschikken. Het thuiswerk op een PC wordt voortdurend meer aangeboden op het het net. In het geval dat u in het bezit bent van een pc. Dan is het makkelijk om iedere dag het internet te raadplegen of er thuiswerk aangeboden wordt.

Geen geld voor een pc

Mocht je geen geld voor een pc hebben, dan is daar makkelijk een mouw aan te passen. De oplossing hiervoor staat onderaan deze pagina.

Voordelen van thuiswerken

In deze Corona tijd kan thuiswerken grote voordelen met zich meebrengen. Ik heb hier een paar van die voordelen voor jullie opgeschreven.

Het File Probleem

Het inzetten van thuiswerkers zal ook door de files ook groeien. Dagelijks staat een doorsnee kantoormedewerker langer in een file, en dit probleem kost veel tijd en dus geld. Naast de investeringen op het wegennet, kosten files het zakenleven ongeveer 1 miljard euro jaarlijks.

Ten opzichte van een normale kantoorwerker heeft een thuiswerker een aanzienlijk pluspunt als het gaat om files. Genoeg aanleidingen om de thuiswerker boven een reguliere fabrieks- of kantoormedewerker te verkiezen.

Een computer beschikbaarheid

Nagenoeg iedereen beschikt momenteel wel over een laptop met een internetaansluiting. Daardoor is het momenteel en in de toekomst eenvoudiger en voordeliger om een thuiswerker te laten werken vergeleken met iemand op kantoor.

Daar een thuiswerker veelal al over een internetverbinding en een PC beschikt is dat voor een werkgever een stuk aantrekkelijker. Het merendeel van de bevolking bezit reeds een computer en leert er steeds beter mee om gaan.

Geen diploma vereist

Dat is het makkelijke van een online betrekking. Om dat werk te doen, is er echt geen, diploma, scholing of kwalificaties vereist. Ook jij kan deze baan uitvoeren, want er is geen leeftijd aan gebonden. Voor veel mensen is een online baan een van de meest plezierige en makkelijke methodes om thuis te werken.

Bepaal je eigen werktempo

Je bepaald eenvoudig je eigen werktempo zolang de klus maar op tijd klaar is. Of het nu dag of nacht is, het maakt niet uit wanneer je werkt. Indien je kinderen hebt die overdag thuis zijn, zou je uiteraard in de avond kunnen werken.

Makkelijk thuis geld verdienen manieren

Alle manieren die ik zelf ken teneinde makkelijk geld te verdienen bespreek ik in dit onderwerp. Veel van die methodes zijn allen solide richting een online inkomen, en ik heb er persoonlijk een reeks van gebruikt de laatste jaren.

Voor mensen die serieus aan de slag wensen te gaan is dit bedoeld.

Eén ding geloof ik echt, en dat is dat online makkelijk geld verdienen echt voor een ieder beschikbaar is. Doch op het internet wordt te veel gebabbeld over eenvoudige manieren welke in werkelijkheid geen geld opleveren.

Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld de verwijzing naar een online gok website of het invullen aan enquêtes.

Om online succesvol te worden gaan we aan de slag met een aantal eenvoudige en betrouwbare manieren. Ik heb die mogelijkheden geupdate voor dit jaar en zijn bijgevolg pandemie proof.

Hoe kun je makkelijk geld verdienen gedurende de Corona recessie.

We begrijpen dit allen. Binnen de huidige tijd zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier om online makkelijk geld te kunnen verdienen. De traditionele arbeidsmarkt heeft wegens de corona crisis voor veel onzekerheid gezorgd.

Behalve de eenvoudige kansen bestaat er evenzo veel concurrentie. En te laat ben je BESLIST niet ;).

Mogelijkheden om makkelijk snel geld verdienen te kunnen

Ik zal hieronder ingaan op een aantal zeer betrouwbare en makkelijke manieren om online geld te kunnen verdienen. Over het totale artikel gerekend zullen dat er circa 30 zijn. En kletspraat is dat beslist niet, want om een online salaris te kunnen verdienen heb ik hier evenzo gebruik van gemaakt.

1.) Makkelijk snel geld verdienen met Crypto

Sedert 2020 zijn Crypto’s reuze gewild geworden. In het nieuws kom je ontzettend vaak de Bitcoin tegen, echter dat is eigenlijk slechts het topje van de ijsberg. Jij kunt geld makkelijk verdienen met bijvoorbeeld de meer dan 5000 cryptomunten welke geregistreerd zijn.

Laten we een misvatting onmiddellijk uit de weg ruimen, het verdienen van geld betreffende crypto’s is niet erg moeilijk en gokken is het al helemaal niet.

Je koopt om er makkelijk geld mee te verdienen een Crypto in voor een lage koers, en wanneer de koers hoog is verkoop je deze eenvoudig weer. Swingtraden wordt dit bovendien wel genoemd. De opbrengst voor jou is vervolgens het verschil in koers tussen de verkoop en de koop.

Je kunt letterlijk elke dag het bovengenoemde doen. Voor een klein bedrag kun je makkelijk van start gaan, want een Crypto fluctueert tamelijk.

Veel mensen denken aan nulletjes en eentjes bij Crypto, echter zo gecompliceerd is het thans geenszins meer.

Op de website van IQoption krijg je een testaccount met nepgeld waar je aardig mee kunt starten.

ADV ;).

Maar pas goed op.. Want bij dit traden zijn er wel degelijk risico’s voorhanden! Zulke risico’s zijn via een paar hulpmiddelen wel makkelijk te reduceren tot een minimum. Voor meer voorlichting over de Crypto, verwijs ik je graag naar het item hierover.

Ik ken een tweetal vrienden die al langduriger actief zijn op de cryptomarkt. Zij verhandelen al jaren cryptomunten, en zagen zelfs een crypto parel zo’n 100 keer verdubbelen in waarde.

Makkelijk Geld Verdienen Thuis

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

2.) Met je eigen website geld verdienen makkelijk

Het grootste bedrag aan geld is online makkelijk te verdienen met een website of een blog. Er zijn hiermee legio mogelijkheden. Het is momenteel voor iedereen gemakkelijk mogelijk om een website of een blog te kunnen fabriceren. 

En zeker met het populaire makkelijke WordPress is een website in een mum van tijd klaar. Wanneer je je WordPress hosting en je domeinnaam registreert via SiteGround dan kun je onmiddellijk beginnen.

Maak je site aangaande een onderwerp waar je een hartstocht voor hebt. Naderhand zullen de bezoekers eenvoudig naar jouw site worden geleid door Google (want zo ben je toch evenzo hier gekomen?)

Jij verdient dan makkelijk geld met die gratis bezoekers richting jouw website.

Met je persoonlijke website geld verdienen kan onder andere door:

 • Advertenties
 • Advertorials
 • Affiliate marketing
 • Een goed lopende website gaan verkopen
 • Google Adsense
 • Bedrijfsvermeldingen

Echter je kunt op jouw website ook je eigen dienst of een persoonlijke creatie aanbieden, net zoiets als een webshop.

Je ziet dat er mogelijkheden in overvloed bestaan om met je eigen website makkelijk een inkomen op te bouwen. Ik verdien toch mijn geld ook makkelijk op die manier.

Zoals ik al zei kun je van start gaan door je WordPress Hosting en domeinnaam via Siteground te registreren.

Zou je ook gaarne willen zien hoe je met een eigen site aan de slag kan gaan? Ga dan rustig naar de gratis video opleiding op de website van Siteground om te bekijken hoe men dit moet doen. Daarbinnen leer je hoe men een blog opstarten moet, en hoe je daar naderhand makkelijk geld mee zult verdienen. Via deze hyperlink hieronder wordt je doorgelinkt richting de opleiding.

Verschillende makkelijke manieren tegelijk gebruiken

Regelmatig gebruiken sites verscheidene manieren tezamen om makkelijk online geld mee te verdienen. Je ziet derhalve ook op mijn eigen site advertenties, affiliate marketing en advertorials.

Een advies is geenszins moeilijk te vatten voor wie net start. Indien je net begint is het het best wanneer je met affiliate marketing in combinatie met Google Adsense begint. De drempel om daarmee te beginnen is erg laag.

Nadat we het over Google Adsense hebben gehad, zullen wij het later uitvoerig over affiliate marketing hebben.

Google Adsense is een wijze om advertenties op een gerelateerde manier weer te geven op websites. Een groot aantal websites hebben plaats vrijgemaakt voor Google Adsense advertenties en zich vervolgens bij dit systeem ingeschreven. Aan Google dan de functie om te constateren welke advertenties het meest essentieel voor jouw site zouden zijn.

Om je website makkelijk verbonden te krijgen aan Google Adsense hoef je je enkel maar aan te melden. Per keer dat er op een Adsense advertentie geklikt wordt zul je vervolgens makkelijk je geld innen.

Je zult begrijpen dat het bepalend is dat je op je website vele bezoekers ontvangt. Het werkt begrijpelijk niet zo dat je wacht totdat het geld zal binnenstromen op het moment dat je net een website gestart bent.

Wil je meer weten over hoe men makkelijk geld verdient met bloggen?

Vraag dan de training aan: Hoe word ik succesvol met een blog in een paar eenvoudige stappen.

Of.

Start vandaag nog met je WordPress website via Siteground en ga gemakkelijk van start met het online geld verdienen.

3.) Passief inkomen genereren via affiliate marketing

Een betrekkelijk nieuwe, makkelijke en ipassive wijze van een inkomen verdienen is affiliate marketing.

Op dit ogenblik pas ik affiliate marketing herhaaldelijk toe. Deze wijze van marketing bezorgt mijzelf een makkelijk passief inkomen.

Als ik ’s morgens opsta en mijn eigen laptop aanzet, zie ik bijna elke dag een melding waarin staat dat ik opnieuw geld heb verdiend (zo’n €3000,- per maand). Wel erg hilarisch want meestal verdien ik deze verdiensten terwijl ik eenvoudig slaap.

De betekenis van affiliate marketing houdt in dat je voor bedrijven een link plaatst richting hun producten en services. Jij ontvangt naderhand een commissie als iemand een product of service koopt of daarop klikt.

De hoogte van een dergelijke provisie loopt maximaal op tot 50% van de aanschafprijs. Vaak kan het zelfs honderden of tientallen euro’s per product bedragen.

Dergelijke affiliate links zou je kunnen installeren op je eigen YouTube kanaal, Facebookpagina, via emails of je eigen site of blog. Waar men de link plaatst maakt feitelijk niet uit, je kunt makkelijk geld verdienen zolang er maar iemand is welke erop klikt.

Ben je van plan om zelf een blog of affiliate website te starten?

Ga dan naar de site van Siteground en maak gemakkelijk een domeinnaam aan in combinatie met een WordPress hosting.

Je bent dan klaar voor de start.

Siteground vertelt je op hun website stap voor stap GRATIS hoe je het een en ander moet doen.

Gemakkelijke aanmelding

Je kunt je makkelijk aanmelden bij een van de ettelijke duizenden affiliate programma’s wanneer je een blog, site of een alternatief podium hebt gekozen waar je affiliate links op kunt plaatsen. Dit is kosteloos en stellen niet zoveel vereisten.

Dit genre programma’s heeft als doel om publishers en affiliates gemakkelijk met mekaar te verbinden.

In dit geval ben jij de publisher en het concern is de affiliate.

In zulke affiliate programma’s kun je aanschouwen welke producten aldaar gepromoot mogen worden, en wat je per verkoop aan commissies kunt binnenhalen. Door middel van cookies zorgt het programma er tevens voor dat jouw affiliate affiliate link zal worden geregistreerd in geval van een afzet.

Dat gaat door middel van een tracking code welke is verborgen in de affiliate link. Je hebt zo de zekerheid dat ingeval er iets is verkocht, dat jij de persoon bent die wordt betaald.

De bekendste Affiliate programma’s zijn Commission Junction, Clickbank, daisycon, tradetracker en paypro.

Zodra je een site hebt kun je meteen van start gaan en online geld gaan verdienen.

betreffende affiliate marketing lees je hier meer

Belangrijk bij Affiliate Marketing is dat je veel aanhangers hebt ofwel dat je vele bezoekers trekt naar je site. Op die manier vergroot je de mogelijkheid op makkelijk financieel succes. In simpele woorden samengevat is het gewoon zo dat je uitsluitend meer geld verdienen kunt als je ook veel bezoekers ontvangt.

Affiliate marketing als affiliate (ipv publisher)

Om een percentage te ontvangen met affiliate is uiteraard erg leuk, maar wat dacht u om persoonlijk een affiliate marketing programma te gebruiken.

Stel je voor dat je zelf een product hebt dat je online wil plaatsen dan kun je het affiliate platform hiervoor ook gaan benutten. Andere personen kunnen in uitwisseling voor een percentage op hun drukbezochte websites eenvoudig ook jouw artikel gaan promoten. Dat is daarom wederom een manier om online geld te gaan verdienen ;).

Lijkt het jou ook leuk om langs je persoonlijke website affiliate marketing te gaan gebruiken? Begin vervolgens met onze eenvoudige training en ga van start op een professionele manier.

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

4.) Het vertalen en transcriberen van online teksten

Als je thuis bent in meerdere talen, dan is het online vertalen van teksten misschien wel voor jou aantrekkelijk.

De inkomsten van het omzetten van teksten zijn behoorlijk hoog, en het is makkelijk om bezoekers te vinden. Er zijn flink wat platforms te ontdekken voor dit thema. 

Bepalend is dat je kwalitatief in staat bent om 2 talen compleet te beheersen. Dikwijls gaat het om het omzetten van artikelen, webteksten of een boek vertalen.

Het is normaal dat je met het online vertalen per woord makkelijk zo’n 10 cent verdiend. Anders gezegd, je kunt zo’n €5000 beuren voor het vertalen van een enkel boek.

Dergelijke grote makkelijke opdrachten ontvang je natuurlijk niet elke dag. Het omzetten van tekst voor een blog is derhalve iets waar men bij online vertalen aan moet gaan denken. Een goede vertaling is voor bedrijven van groot nut, maak derhalve geen aanwending van Google Translate, want concerns willen begrijpelijk goed voor de dag komen bij hun klandizie.

Bij die manier van makkelijk geld verdienen is het juist om te weten dat het erg zou afhangen welke talen je gaat translateren wat betreft je verdiensten. De meest gevraagde en vaak ook hoogst betaalde vertaal opdrachten zijn vervolgens ook Engels plus Chinees.

Behalve vertalen zou je bovendien online kunnen gaan transcriberen. Je zult vervolgens een geluidsopname thuis gestuurd krijgen van een interview bijvoorbeeld. Het is dan de bedoeling dat je die geluidsopname uittypt. Veelal word je per woord betaald, en het vinden van opdrachten is makkelijk te doen indien je bij de verscheidene sites bent ingeschreven die dit aanbieden.

5.) Makkelijk geld bijverdienen met online marketing

Met online marketing makkelijk geld verdienen is een hele goede methode. Voor het grootste deel is dit goed te bewerkstelligen als je enkel een laptop hebt.

Makkelijk geld verdienen als internet marketeer betekent dat men bedrijven helpt advertentie campagnes te maken en de sociale media beheert. Doch ook kan het gebeuren dat je je enkel bezighoudt met search engine optimaliseren (SEO).

Waar het uiteindelijk op neerkomt is dat je concerns helpt makkelijk klanten te krijgen. Voor legio bedrijven is deze supplementaire opbrengst een goede reden om geld te kunnen betalen aan jou als online marketeer.

Bijvoorbeeld, stel dat jij voor een bedrijf een campagne regelt die €10000 opbrengen zal, voor jezelf kun je vervolgens makkelijk een vergoeding van €2000 berekenen.

Leuk bedrag voor een paar uur werk

Voor een paar uur werk dat dit in beslag zal nemen is dit toch leuk meegenomen geldbedrag. De inkomsten worden berekend betreffende wat je waard bent, en niet hoeveel uur arbeid je er aan besteed hebt.

Smal is het vakgebied van online marketing onvoorwaardelijk niet. Het uitgelezene is het daarom als je daar makkelijk veel geld mee wilt beginnen te verdienen, om je in een onderdeel te bekwamen.

Ben je dus een specialist op een zeker terrein, dan zullen veel bedrijven belangstelling tonen in jouw specifieke vaardigheden en zouden zij dit gaarne aan jou uitbesteden. Je berekent je persoonlijk tarief voor een eenvoudige functie waarvan je weet dat het handelsbedrijf daarvan kan profiteren.

Specialiseren zou je jezelf kunnen in bijvoorbeeld:

 • Content marketing.
 • Growth hacking.
 • SEO (zoekmachineoptimalisatie).
 • SEA (Google advertenties).
 • Conversie optimalisatie.
 • E-mail marketing.
 • Influencer marketing.

En zo bestaan er nog legio andere mogelijkheden! Het vakgebied hierin is eigenlijk oneindig. Verdiep je in je specialisme en ga aan de gang met het makkelijk geld verdienen op de online manier.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over hoe je makkelijk geld kunt verdienen met online marketing?
Hier vind je van alles over in de ‘Makkelijk Online Geld Verdienen’.

6.) YouTube, Instagram, Tiktok en Facebook gebruiken als verdienmodel.

Je hebt het mis wanneer je denkt dat YouTube, Instagram, tiktok plus Facebook alleen zijn bedoeld om vreugde te hebben. Ofschoon de meeste mensen niet begrijpen hoe je dit moet aangrijpen, is er met dit social media model nochtans aantrekkelijk en makkelijk geld te verdienen.

De grondslag van makkelijk veel geld verdienen blijft hetzelfde in ieder geval. Voordat je er makkelijk een beetje geld uit zult gaan wegslepen, zul men op een zeker medium een behoorlijk groot aantal supporters moeten hebben.

Denk daarbij aan een ondergrens van 50.000 volgers op Instagram, 10.000 abonnees op Youtube of 50.000 page likes op Facebook. Vanaf die aantallen zal het interessant worden.

Wanneer je een fundament hebt met zulke aantallen volgers, dan kun je van start gaan met online makkelijk verdienen van geld. Je zou dit ook kunnen uitvoeren door op jouw account advertenties van bedrijven te plaatsen of een review voor een zeker concern te schrijven. Een affiliate marketing inkomen zou je daar bijvoorbeeld mee kunnen verdienen.

Wil je iets meer begrijpen over dit onderwerp? Dan zou je hieronder op het geschikte medium kunnen kijken ->.

 • Geld verdienen met Instagram.
 • Geld verdienen met Youtube.
 • Geld verdienen met Facebook.

Betaalde lidmaatschappen van YouTube, donaties, Google Adsense of een persoonlijk maaksel, zijn andere manieren om met sociale media makkelijk geld te kunnen verdienen. Wat onveranderd blijft is de grondslag, en die basis is dat je genoeg volgers hebt.

Makkelijk werk goed verdienen met je persoonlijke Social Media Marketing Agency

Waar men bovendien voor zou kunnen kiezen, is om te beginnen met een persoonlijke Social Media Marketing Agency. Je zet voor bedrijven een advertentiecampagne op, en afhankelijk van wat dit deze bedrijven oplevert zul je voor deze campagnes makkelijk goed geld kunnen verdienen.

In de regel zul je daar per maand makkelijk per cliënt ruwweg 1000 tot €2000 mee verdienen. Mocht je meer over die materie willen begrijpen, dan is het het overwegen waard om een kijkje te nemen in de training.

Meer informatie over het makkelijk verdienen van geld betreffende sociale media? Het medium is net iets anders per vakgebied.

Alle details wat betreft makkelijk geld verdienen met Instagram, Facebook en Youtube komen in de lessen aan bod.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

7.) Verkoop plus publiceer een persoonlijke e-book

Om het makkelijk verdienen van geld mogelijk te maken zou je je eigen e-book kunnen fabriceren. 

Het begrip ebook is compleet wat anders dan een gewoon boek. Het publiceren van je Ebook kan immers best lastig zijn, want hier komt zeer veel bij kijken. Het is gelukkig veel makkelijker om een online boek ofwel een eBook uit te geven en te verkopen.

Daarvoor bestaan de onderstaande redenen:

 • Hoge kosten omzeil je daarmee makkelijk.
 • Gewone boeken zijn langer.
 • Aan het begin van een e-book heb je geen ISBN nodig wanneer je begint met de publikatie ervan.

Een grote roman hoeft je e-book bovendien niet te worden van meer dan 80000 woorden. Plus wat dacht je hiervan, regelmatig zijn de uitgelezene ebooks minder dan 10000 woorden groot. Ebooks zijn vaak naslagwerken waar anderen wat van gaan leren.

Voorbeelden van een e-book zijn bijvoorbeeld thema`s als positief denken, mediteren voor beginners of afslanken. Het oogsten van specialistische kennis kan betrekkelijk rap met je e-book.

Ons eigen “makkelijk online geld gaan verdienen” e-boek is vergeleken met andere ebooks iets aan de lange kant met zijn 20000 woorden. Doch het subject is tevens niet bepaald een niche (oftewel gericht en klein). Daar is ronduit te veel over dat onderwerp te beschrijven om het kort te maken.

Je kan je eigen e-book bijvoorbeeld makkelijk verhandelen via bol.com, (je kunt dat bijvoorbeeld ook uitvoeren via Kobo Writinglife). Maar je zou bovendien je ebook via Google boeken kunnen verhandelen.

De mogelijkheden om jouw persoonlijke ebook uit te kunnen geven kan op verschillende plaatsen. Het grootste pluspunt hierbij is dat je enkel bezig bent met het deponeren van een eBook. Het platform zal naderhand alle extra werk als verdeling voor je doen.

Tip! Zonder adverteren van een eBook zal er weinig gaan gebeuren. Derhalve raad ik je aan om je gezin en kennissen te verzoeken om een review te plaatsen indien je e-book is gepubliceerd. Jouw E-book zal daardoor beter waarneembaar worden bij een groter publiek.

8.) Hoe makkelijk geld verdienen als student

Heb je de school goed afgesloten? Helemaal te gek, want vervolgens ben je daarom makkelijk in staat om andere studenten te assisteren? Je zou kunnen beginnen met het makkelijk verdienen van geld, omdat er veel studenten zijn welke online op zoek zijn naar huiswerk begeleiding.

Starten van studiebegeleiding via internet is een tendens welke thans veelvuldig door ouders wordt gehanteerd. Ouders geven om hun kinderen te doen slagen dikwijls iets extra’s mee buiten een school om.

Om het niet veel te prijzig te maken, wordt een huiswerk begeleiding veelvuldig makkelijk online gedaan. Omdat er geen voorrijkosten worden gerekend zal dit begrijpelijk een stuk voordeliger zijn.

Teneinde met begeleiding makkelijk geld te gaan verdienen, zou je je aan kunnen melden bij de ettelijke daarvoor bestemde websites.

Studenten zullen jou op die wijze wanneer zij bijstand nodig hebben kunnen traceren.

9.) Gemakkelijk geld verdienen met coaching

Een verdraaid populaire en makkelijke taak in de huidige Corona tijd is online coaching. Ik praat vervolgens uiteraard over het coachen van het leven van een individu en niet over een voetbalteam.

Hierbij help je iemand om zijn/haar doelen plus dromen te behalen. Jij bent vervolgens de persoon die naar een klant luistert, en adviseert hem ofwel haar dan welke makkelijke schreden er benodigd zijn om deze doelen te realiseren. Hiermee kun jij iemands mindset goed helpen.

Online coachen komt in de huidige crisistijd erg goed van pas. Plus je kunt dat overal ter wereld makkelijk via Skype verrichten, zonder dat je iemand moet gaan bezoeken.

Eigenhandig van start gaan teneinde makkelijk online geld te gaan verdienen? Ga van start met de beschreven methodes om dit te doen.

10.) Jouw eigen videotraining verkopen

Is er wat waar jij zeer bruikbaar in bent? Dat zal zeker wel! Dan staat je niks in de weg om daar je videotraining van te maken en te verkopen.

Ga diep in op een zeker onderwerp en maak er vervolgens een videotraining van. Verdien nadien makkelijk online geld door medestudenten te verzoeken of ze jou videotraining zouden willen bijwonen.

Dat dit jou een makkelijk passief loon zal opbrengen, is een mooie bijkomstigheid wat betreft je video training. Na het completeren van je videotraining, kun je overgaan tot het computeriseren van het hele proces. Het is dus niet niet nodig om voortdurend een nieuwe opleiding te fabriceren, omdat er voortdurend nieuwe studenten bij komen.

Tel je winst maar uit.

Maak je betreffende de kwaliteit van je videotraining geen zorgen. Het is belangrijker dat de inhoud bruikbaar is, op de tweede plaats komt de techniek en kwaliteit van je filmkunsten.

Op de vele daarvoor bestemde websites verkoop je dan heel ongecompliceerd je videotraining. Echter als jij zover bent kun je dat uiteraard ook op je persoonlijke website doen.

Betreffende hoe je een business maakt via een blog, heb ik ook een videocursus op deze website geplaatst. Honderden mensen hebben daar baat bij gehad.

11.) Spullen verkopen op bol.com

Waarschijnlijk heb je deze makkelijk online geld verdienen via Bol.com spullen verkopen wijze al ooit eerder op internet gezien.

Hoe je met bol.com geld verdienen kunt gaat als volgt:

 • 1. Via Alibaba koop je grote aantallen artikelen uit China.
 • 2. Naderhand leg je die producten in het magazijn van Bol.com.
 • 3. Die producten plaats je in de webshop.
 • 4. Bol.com krijgt een percentage voor het regelen van een verkoop.
 • 5. Per verkocht item wordt jij vervolgens betaalt.

Een voorraadkamer is niet benodigd als men gaat verkopen via bol.com. Omdat alles op afstand makkelijk is te organiseren wordt het allemaal zeer relaxed.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

12.) Ga klussen op Upwork of Fiverr.

Blink je uit in iets als website ontwerp, artikelen schrijven of anderzijds? Je zou je dan aan kunnen melden als freelancer, en op deze wijze op Upwork en Fiverr opdrachten en klussen gaan binnenslepen.

Nadat je je profiel hebt gecreëerd zul je worden benaderd door instanties of bedrijven welke gemakkelijk van jouw service gebruik willen maken. 

Mocht je net van start gegaan zijn met je online onderneming, dan zou dat wel eens de goede makkelijke methode kunnen wezen om alvast geld online te gaan verdienen.

13.) Verkoop stockfoto´s

Ik zal het je eenvoudig uiteenzetten, je moet behoorlijk goed in fotografie zijn mocht je je foto’s online willen verkopen. Het is desalniettemin een uitkomst voor heel veel hobby fotografen. Gedurende je snipperdag maak je mooie foto’s welke je aansluitend makkelijk op een stockfoto website gaat deponeren.

Vervolgens kunnen website ontwerpers of bureaus deze foto’s overnemen en naderhand gebruiken voor hun werk. Daarmee verdien je makkelijk heel wat geld.

Je hoeft eigenlijk niet meer te doen dan je aan te melden bij zulke websites voor stockfoto’s. Misschien nodeloos om te vermelden, maar jouw foto’s moeten om deze door derden te laten gebruiken wel van goede kwaliteit zijn natuurlijk.

14.) Online geld verdienen snel makkelijk met video-editing

Video gaat immer sneller net zoals geschreven tekst. De vraag naar video bewerkers is erg populair, omdat er per seconde vele uren worden geupload aan video.

Enige knowhow van editing software zoals Adobe Premiere is een item wat beslist wel vereist is. Echter het is niet niet zo moeizaam om dit thuis via bijvoorbeeld YouTube aan te leren. Wanneer je deze skill eenmaal hebt geleerd zal deze zich online makkelijk dubbel en dwars terugverdienen in geld.

Je zou dit uiteraard ook kunnen aanleren met de aankoop van een duurdere video edit opleiding. Maar gelukkig heb ik een handig ebook voor je, welke jouw het een en ander uit kan leggen. Combineer deze ebook met YouTube en je zal binnen no time kunnen editen zoals een pro.

15.) Gemakkelijk geld bijverdienen met Whitepress en advertorials

Dingen zoals Whitepress en ook advertorials is wellicht niet iets wat je vertrouwd voorkomt, maar toch is het niet moeizaam om te vatten. Mocht je al een website bezitten of een blog met flink wat bezoekers, dan zou je een stukje van deze plek kunnen verhuren aan adverteerders. Vervolgens wordt deze ruimte makkelijk door de advertorial ingevuld. Een advertorial is in dit geval een advertentie gevormd door een geschreven item.

Bij een programma zoals Whitepress kun je je inschrijven wanneer je al over een blog of website beschikt. Bij jou kunnen instanties dan een bestelling plaatsen via Whitepress en jij begint met het makkelijk bijverdienen van heerlijk geld.

Per plaatsing zijn de verdiensten ongeveer zo’n €200 tot €5000.

16.) Chatten via de pc

Een andere wijze van thuiswerk is het online chatten. Het is daardoor niet zo gek dat onder de thuiswerkers het online thuiswerken als chatoperator erg populair aan het worden is.

Mocht dit type werk jou aanspreken, dan kun je je gemakkelijk via ons inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Chatten online wordt vaak in combinatie met een PC gedaan. Zo kun je direct makkelijk de informatie en bereikte resultaten opslaan in de pc van je werkgever.

Een salaris tussen de 6 en 15 euro per uur is niet onbereikbaar. Prestatiebonussen vallen daar buiten en zijn extra. Dit zijn veruit de beste soort bedrijven die het meest aan hun werknemers uitbetalen. Dit komt omdat een vergoeding per prestatie vaak veel hoger is.

17.) Makkelijk geld verdienen thuiswerk enquêtes invullen

Je bankrekening makkelijk aanvullen met je pc? Met enquêtes invullen wordt deze droom werkelijkheid. Via eenvoudig werk vanuit je huis vlug geld verdienen.

Het mooie aan deze neveninkomsten is dat je helemaal geen vooropleiding of opleiding nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is je via internet aanmelden bij een van de onderstaande aanbieders. En het is tevens geschikt voor elke leeftijd.

Opinieland betreft een leidinggevend concern wat enquêtes aanbiedt aan lieden als jij van en voor instanties. Het is een afwisselend en afwisselend werk, omdat de onderwerpen constant veranderen. Soms gaat het over een ervaring van een bepaald merk, en soms over een product.

Opinieland verstuurd deze enquêtes via email naar je toe. Dit kan de ene keer meer zijn dan de andere maal. Als bijverdienste is dit zeer geschikt. Dus dit is geen full-time baan.

ENQUÊTEBEDRIJFINFOWAARDERING
 • Punten voor geld
 • Cadeaubonnen
 • Fantastische prijzen!
 • Spaar voor punten
 • Diverse beloningen
 • Doelgroep 16+
 • Vergoeding in punten
 • 2.000 punten = € 10,-
 • Kadobonnen
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in punten
 • Punten voor geld
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in geld
 • Uitbetaling v.a.€ 5.00
Een lijst met meer thuiswerk aanbieders kunt u aanvragen via onze contactpagina.

Hoe je makkelijk online geld verdient

Natuurlijk zou je direct willen aanvatten en een keuze maken uit de makkelijke wegen om geld online te gaan verdienen. Desalniettemin is het vaak beter om een en ander eerst te bestuderen en te laten bezinken. Neem dientengevolge even de tijd en denk na over welke wijze het best zou passen bij jou. 

Van persoon tot persoon is dat namelijk zeer verschillend.

Zo erg veel ongelijkheid tussen offline en online is er eigenlijk niet. Wanneer je denkt om makkelijk te starten met een bedrijf, bekijk je allereerst waar je nu al bruikbaar in bent.

Met de website waar je nu op terecht bent gekomen, verdien ik maandelijks makkelijk ongeveer 3000 tot €5000 met gebruik van marketing. Ik kan daar goed van leven, evenals tijdens mijn vakanties over de hele wereld.

Gratis trainingen over makkelijk verdienen van geld

Is affiliate marketing via je eigen website wel een ding voor jou? Kijk vervolgens snel op de onderstaande pagina voor een overzichtelijke video training.

Ik garandeer persoonlijk dat in deze trainingen alle onderwerpen worden behandeld om makkelijk veel geld te kunnen verdienen met je persoonlijke site.

De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Professionele Blog.

Je leert hier hoe je online veel geld kan verdienen met een persoonlijke zelfgemaakte site. Start een passief salaris van €3000,- per maand.

> Ga naar de video training

Jouw interesses bepalen de manier om makkelijk online geld te verdienen.

Ik draai hier niet omheen. Het verdienen van geld via het web vergt uithoudingsvermogen. Om die beweegreden is niet iedereen capabel om hieraan te beginnen. Want mocht je vermoeden dat men binnen een week geld zal kunnen innen, dan zit je daarmee totaal fout.

Makkelijk en snel geld online verdienen

Jawel er bestaan wel mogelijkheden om makkelijk online rap geld te kunnen verdienen, maar dusdanige verdiensten spelen zich niet af voor de lange termijn. Op de huidige pagina staan manieren die duurzame verdiensten zijn, dit wil zeggen online inkomsten welke maandelijks stijgen en terugkomen.

Het is doorslaggevend bij het verdienen van geld online, dat je iets doet waar je vreugde in hebt. Op deze wijze is het veel gemakkelijker om er wat van te gaan maken en er inspanning voor te gaan doen. Voor anderen is dit onderwerp als je er enthousiast over bent ook zichtbaar. Het leggen van windeieren zal vervolgens niet voordoen. Kies derhalve geen onderwerp dat lonend lijkt maar wat je niet erg aantrekkelijk vindt.

Uit ondervinding weet ik dat je alleen zo makkelijk grote geldsommen geld kan verdienen. En de beweegreden is puur en alleen dat je vervolgens niet zult stoppen na 3 dagen.

In plaats dat het je energie kost, zou een online makkelijk geld verdien methode je momentum moeten opleveren.

Geld gemakkelijk verdienen zonder investering

Per methode van online geld verdien model verschilt het of hier een investering aan vast zal zitten. Maar één zaak staat vast. Een investering online is veel minder dan wanneer je in dezelfde zaak offline begint.

Een huur van een kantoorpand plus de verwerving van een inventaris is bijvoorbeeld niet noodzakelijk. Aangezien voor een online bedrijf is meestal niet meer nodig dan doorzettingsvermogen en tijd.

Voor de rest ligt het nagenoeg allemaal aan je methode van online geld verdienen. Maar zonder geld te hoeven investeren kom je behoorlijk ver.

In het begin heb ik bovendien niet veel meer geïnvesteerd dan een tiental Euro’s per maand. De enige kosten welke ik in het begin had waren de website hosting bij Siteground.

Makkelijk verdienen expert tips

Ik geef jullie nu nog even een aantal makkelijke persoonlijke expert tips. Ik zie immers om me heen dat het jammer genoeg net zo vaak goed als fout kan gaan. Makkelijke online mogelijkheden zijn er legio, echter het probleem ligt veelal hierin dat het verzilveren hiervan meestal te wensen over laat. Vandaar geef ik je gaarne wat meer bruikbare tips.

Niet snel miljonair

Zet als allereerste uit je hoofd dat men binnen de kortste keren online miljonair kunt worden.

Wat ik in het item schreef is mogelijk een beetje overdreven. Echter het pad van makkelijk online geld verdienen vergt vaak een lange adem. Heden een opleiding creëren en dit binnen een week 100 maal verhandelen gaat natuurlijk ook niet plaatsvinden. Daar moet je moeite voor doen en al doende zal je leren hoe de vork in een steel zit. Er wordt online spijtig maar al te vaak de waan gewekt dat het alles een fluitje van een Eurocent is, trap daar niet in.

Kies voor de tactiek op de langere termijn en blijf serieus. Dit langere termijn project zal ervoor zorgen dat je na een jaar geen omkijken meer hebt richting je geldelijke positie.

Werk toe naar een passief online inkomen

Naar een passief inkomen toewerken is voor makkelijk online geld verdienen het belangrijkste voordeel. Met andere woorden, geld verdienen wanneer je op dat ogenblik niks doet. Geld komt daarom op jullie rekening op een makkelijke passieve manier. Online is dit derhalve absoluut te doen, en dit is toch wel volledig te gek.

Maar kijk uit. De betekenis van passief betekent echter niet dat je hier in het verleden niet iets voor hebt hoeven uitvoeren. Om hier een succes van te kunnen maken heb je er natuurlijk wel eerst een beetje arbeid in gestopt.

Zorg dat je de basis weet van online marketing

Online marketing komt vaak om de hoek kijken. En het is erg bepalend om te weten hoe je op het web iets verkopen kunt. Hoe kun je de klant makkelijk overhalen, en hoe kom je bij de klant over. Probeer op basis van online marketing succesvol te worden, en verdien online geld met je kennis. Op mijn eigen pad heb ik talloze mensen ontmoet die precies zoals ik pas succesvol zijn geworden, nadat ze een cursus of opleiding gevolgd hadden.

Vraag anderen je te helpen

Hou altijd in je hoofd dat anderen gegevens kunnen bezitten wat jou zou kunnen helpen. Als je goede vrienden hebt, dan zijn die mogelijkerwijs nu ook bereid om jou te helpen.

Hun vaardigheden zouden wel eens van pas kunnen komen met jouw online geld verdien project. Bovendien zou je dat kunnen doen als je reeds gereed bent om een artikel online te verkopen.

Gooi daarom tijdens een samenkomst van vrienden een balletje op, en wie weet is er een persoon welke belangstelling heeft. Op die manier kwam ik tevens makkelijk aan een van mijn successen toen ik begon.

Nu starten met makkelijk aan geld komen

Ga online makkelijk geld verdienen door middel van een van de voorgaande wegen. Indien je doorzet heb ik er alle vertrouwen in dat je zult slagen. En ik kan dan zelfs garanderen dat je ook je doel zult bereiken. En ik sta altijd voor je klaar mocht je denken ik kom hier niet uit.

Vergeet een iets nooit, als hij het kan uitvoeren dan kan ik dat zeker. Voorspoed hangt op de eerste plaats af van de juiste mindset. Het draait allemaal om doorzettingsvermogen plus wilskracht.

Ik heb wanneer ik terugkijk en wat ik bereikt heb geheel geen berouw wat betreft de tijd in combinatie met inzet welke ik hiervoor heb getoond.

Succes gewenst!

Heb je net zoals ik interesse om makkelijk geld te kunnen verdienen met affiliate marketing in combinatie met bloggen?

Volg dan de bovenstaande online training.

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.