Online Geld Verdienen - Extra Inkomen

Ontdek manieren voor online geld verdienen en extra inkomen genereren

Steeds meer mensen net zoals u zijn bezig om online wat extra geld te verdienen. Door de Covid crisis, de lagere inkomsten en de stijgende winkelprijzen wordt het voor een gezin moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. De oplossing voor dit probleemgeval kan een online thuiswerk baan zijn om zo dat extra inkomen te kunnen verdienen. En het werkt eigenlijk heel erg simpel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Bijna alle arbeid wat je ook thuis kunt doen valt onder de noemer online thuiswerk. Uit berekeningen blijkt dat er in Nederland bijna 250.000 mensen bezig zijn met de een of ander manier van online thuiswerken. Het aantal personen dat op zoek is naar een wijze om geld bij te verdienen is enorm enorm aan het groeien.

Ben je dus op zoek naar een methode om online veel extra geld te gaan verdienen? Dan ben je hier op het goede adres. Persoonlijk ben ik al zo’n 10 jaar doende om online geld te verdienen. Ik reis over de gehele aardbol en verricht mijn online taken op mijn eigen laptop.

Inhoud van dit artikel

Vele mensen zoeken naar een online manier om snel geld te verdienen. Maar die snelle manieren zijn enkel handig als overbrugging en in het begin van het grote geld. Je zou dit kunnen gebruiken als financiering van je eventuele eerste eigen website. Daarom gooi ik die manieren van geld online verdienen er wel hier en daar doorheen.

Online Geld Verdienen

Vergelijk een offline job met met de onlinemogelijkheden.

Geld verdienen online betrouwbaar

Het is echt helemaal te gek om betrouwbaar online met geld verdienen aan de gang te zijn. Je kunt op die manier je 40-urige werkweek inruilen voor een thuiswerk baantje. Ook is dit een hele mooie manier om zelf je verlof te mogen bepalen. Teneinde online geld te verdienen is er niet meer benodigd dan een laptop, wi-fi verbinding en een contactdoos. Ben je in het bezit van die dingen? Vervolgens ben je volledig klaar om aan de gang te kunnen gaan.  

Veel mensen denken dat je voor andere mensen moet werken om online geld te verdienen. Maak andere mensen niet rijk samen met je tijd en energie doe het gewoon zelf. 

Thuiswerk van nu

Het moderne thuiswerk heeft de plaats van het oude sigaren maken en het weven van tapijten ingenomen. Bijna alle vormen zijn momenteel door de komst van de PC thuis uit te voeren. Het is zelfs zo, dat afgezien van het bedrijfsleven en de bouw, de fabriek en het vervoer, er minder arbeid overblijft dat niet kan worden gedaan vanuit huis. Bijna alle kantoorwerk kan momenteel thuis worden gedaan.

Thuiswerk en de toekomst

De toekomst ziet er wat betreft het online geld verdienen thuis veel belovend uit. Door de recessie werd de fabrikant gedwongen te besparen op de hoogste onkosten. Het inzetten van thuiswerkers kan een behoorlijke kosten besparing opbrengen, omdat die geen werkplek en reiskosten nodig heeft. Ongeacht kostenbesparend arbeid is een online thuiswerker ook flexibel. Een individu uit Europa werkt thuis gemiddeld zo’n 1,5 uur.

Pc gebruik met thuiswerk

Het gebruik van een pc met thuiswerken groeit enorm, omdat een groeiend aantal lieden thuis een computer hebben staan. En werkgevers hebben steeds meer werk dat op een home computer gedaan kan worden. Heb je een computer met een intenetaansluiting? Er komen immers steeds meer vacatures binnen handbereik als je zelf een PC hebt.

Geen geld voor een pc

Mocht je geen geld voor een pc hebben, dan is daar een mouw aan te passen. De oplossing hiervoor staat onderaan deze pagina.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Online thuiswerk voordelen

Ten opzichte van een gewone baan heeft een online baan veel voordelen. Iemand die thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving werkt voelt zichzelf normaal gesproken een stuk gelukkiger. Zo is iemand in staat om productiever te zijn en kan men zich beter richten op zijn job. Daarenboven komt dat het roddelen op de werkvloer over collega’s nauwelijks meer voorkomt. En thuiswerkers zijn ook beter in staat om te gaan met pieken in de productie, en ’s avonds een paar uur door te werken. 

File problematiek

Het inzetten van thuiswerkers zal tevens door de drukkere Nederlandse wegen problematiek ook groeien. Een kantoormedewerker staat elk jaar langer in de file en kost poen en tijd. Naast de kosten van 1 miljard door de files, lopen de kosten aan het wegennet ook aanzienlijk op. Zoals u leest heeft het aannemen van een thuiswerker enorme voordelen als het om files gaat. Voldoende redenen om de thuiswerker boven een normale fabrieks- of kantoormedewerker te verkiezen.

Gebruik van een computer bij thuiswerken

Een computer met een internetaansluiting is iets wat men in bijna elk huishouding kan vinden. Daardoor is het nu en in de toekomst gemakkelijker en goedkoper om een thuiswerker te laten werken dan iemand op kantoor. Omdat een thuiswerker vaak al over een internetverbinding en een computer beschikt is dat voor een werkgever een stuk aantrekkelijker. Het gros van de bevolking bezit al een PC en leert er steeds beter mee om gaan.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Geen diploma nodig

Het niet nodig hebben van een diploma is het mooie van online poen verdienen. Om dit te doen heb je dus geen scholing of diploma nodig. Jong en oud, groot of klein, een ieder kan dit werk doen. Voor veel mensen is een online baan de meest aantrekkelijke manier om thuiswerk te verrichten.

Zelf je eigen werktijden bepalen

Zolang je werk maar op tijd klaar is, bepaal je zelf de tijden wanneer je werkt. Het maakt niet uit hoe laat je werkt, of het nu het middenin van de nacht of vroege ochtend. Perfect als je nageslacht overdag thuis mochten zijn.

Mogelijkheden betrouwbaar online geld verdienen

Alle manieren welke ik persoonlijk ken teneinde betrouwbaar online geld te verdienen bespreek ik in dit onderwerp. Het zijn allemaal betrouwbare wegen om een online inkomen te genereren, en ik heb veel van die wegen bovendien zelf toegepast.

Voor serieuze lieden bedoelt.

Indien er een ding is dat ik geloof, is het dat online geld verdienen voor daadwerkelijk iedereen mogelijk is. Jammer genoeg is het merendeel van deze manieren geen zuivere leut en zal dit geen rooie cent opbrengen.

Hiermee doel ik op het online gokken of het invullen van enquêtes.

Om online te slagen gaan we aan de slag met een aantal betrouwbare wegen. Deze zijn allen pandemie proof omdat ik ze allen heb aangepast aan de situatie van dit jaar.

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

Online business geld verdienen in Corona tijd

Een iets is zeker. In de huidige Corona tijd zijn steeds meer lieden op zoek naar een manier om met een business online geld te kunnen verdienen. Ingevolge de corona crisis is er behoorlijk veel onzekerheid ontstaan op de reguliere banenmarkt.

De concurrentie is aanzienlijk maar heeft tegelijkertijd evenzo veel mogelijkheden. En te laat ben je BESLIST niet ;).

Mogelijkheden direct online geld verdienen

Hieronder zal ik een reeks absoluut betrouwbare mogelijkheden beschrijven die in staat zijn om direct online geld te verdienen. Over het gehele artikel berekend zullen dit er ruwweg 30 zijn. Dit zijn wegen die ik zelf ook regelmatig benut om een inkomen op te bouwen.

1.) Nu geld verdienen online met crypto

Crypto’s zijn nu hot in het jaar 2021. Over de Bitcoin wordt vaak online gesproken en in het nieuwsjournaal, maar dit is niet meer dan de top van een ijsberg. Met de meer dan 5000 officiële Cryptomunten is het heel goed voorstelbaar om veel geld te verdienen.

Laten we een misverstand direct uit de weg ruimen, het verdienen van geld met crypto’s is niet zo gecompliceerd en gokken is het al helemaal niet.

Om via Crypto’s geld te gaan verdienen koop je deze voor een lagere koopprijs in, en verkoopt ze als de prijs hoger is. Swingtraden wordt dat bovendien wel genoemd. Het onderscheid tussen de verkoop en de aankoop is daarna jou opbrengst.

Herhaal dit elke dag

En dat kun je vervolgens elke dag herhalen. Voor een klein bedrag kun je reeds van start gaan, want een Crypto fluctueert beduidend.

Tegenwoordig is het allang niet meer zo complex wanneer je nog steeds denkt aan nulletjes en eentjes bij het traden in crypto’s.

Testaccount met nepgeld

Op de site van IQoption ontvang je een testaccount met $ 1000 nepgeld waar je leuk mee kunt uitproberen.

Pas wel goed op hoor… Want bij dit traden zijn er wel degelijk risico’s aanwezig! Die risico’s zijn gelukkig wel degelijk tot een minimum te beperken met een paar hulpmiddelen. Meer informatie over het onderwerp crypto en hoe daarmee geld te verdienen kun je bekijken in dat daarvoor aangewezen artikel.

Ik heb een tweetal vrienden die al langduriger bedrijvig zijn op de cryptomarkt. Zij verhandelen al jaren crypto’s, en zagen zelfs een crypto parel zo’n honderd keer verdubbelen in prijs.

2.) Thuis online geld verdienen met je eigen website

Het is zeer goed mogelijk om met een blog of een website thuis online geld te kunnen verdienen. Hiermee zijn oneindig veel mogelijkheden denkbaar. Het is tegenwoordig voor allen beschikbaar om een site of een blog te maken.

En wanneer je WordPress gebruikt is dit helemaal makkelijk. Registreer je hosting plus domeinnaam bij Siteground en je kunt onmiddellijk van start gaan.

Gebruik wanneer je begint met het creëren van je site, een thema waar je een passie voor hebt. Via Google komen klanten terecht op jouw site, en zo ben je hier toch evenzo gekomen?

Deze bezoekers zijn gratis en jij zou hiermee dus geld gaan verdienen.

Met je eigen website geld verdienen kan bijvoorbeeld door.

 • Advertenties
 • Advertorials
 • Affiliate marketing
 • Een goed lopende website gaan verkopen
 • Google Adsense
 • Bedrijfsvermeldingen

Daarnaast zou je kunnen beginnen met het aanbieden van een eigen product of service zoals een webshop.

Zo zie je maar, een salaris opbouwen met een persoonlijke website is zeker mogelijk. Op die manier kom ik immers ook aan een inkomen.

Zoals ik al zei kun je van start gaan door je WordPress Hosting en domeinnaam via Siteground te registreren.

Wil je zien hoe men dit moet uitvoeren? Bij Siteground hebben ze daarvoor een stap-voor-stap opleiding waarin ze uiteenzetten hoe dat gedaan moet worden. Hoe men hiermee geld gaat verdienen en je eigen blog opzetten moet zul je daarin leren. Klik de banner voor de GRATIS cursus.

Wil je meer begrijpen betreffende hoe je geld verdient via bloggen?
Vraag dan de training aan: Hoe word ik succesvol met een blog in een paar eenvoudige stappen.
Of.
Start vandaag nog met je WordPress website via Siteground en ga van start met het online geld verdienen.

Verschillende manieren online geld verdienen blog

Wat vaak gedaan wordt is om verschillende manieren om geld online te verdienen tegelijk toe te passen. Ook op mijn persoonlijke blog zul je advertenties, affiliate marketing plus mijn persoonlijke producten tegenkomen.

Een advies is geenszins moeilijk te vatten voor wie net start. Begin als eerste met affiliate marketing in combinatie met Google Adsense. De drempel om hiermee te beginnen is behoorlijk laag.

We zullen het straks uitvoerig over affiliate marketing hebben, nadat we van tevoren enigszins toewijding aan Google Adsense hebben gegeven.

Thuis geld verdienen via internet met Adsense

Google Adsense is een manier om advertenties op een relevante wijze weer te geven op het internet. Een groot aantal thuis geld verdienen websites maakt gebruik van Google Adsense na een eenvoudige inschrijving en plaats vrijgemaakt te hebben voor het situeren van Google adsense advertenties. Daarin bepaalt Google de relevantie van de te plaatsen advertentie.

Om jouw website verbonden te krijgen aan Google Adsense hoef je je alleen maar aan te melden. Elke gelegenheid dat er op een Adsense advertentie geklikt wordt zul je vervolgens geld innen.

Je zult begrijpen dat het bepalend is dat je op je site vele bezoekers ontvangt. Het zal geenszins werken wanneer je alleen een site start en wacht tot je online geld binnen zal vloeien.

3.) Hoe kan ik online geld verdienen met affiliate marketing

Om online geld te kunnen verdienen is er een redelijk nieuwe en interessante methode in de vorm van affiliate marketing.

Ik maak heel regelmatig gebruik hiervan. Deze methode van marketing bezorgt mijzelf een passief inkomen.

Als ik ’s morgens mijn eigen laptop open gebeurt het regelmatig dat ik daarin zie dat ik nieuwe affiliate inkomsten heb van zo’n €3000 per maand. Bijwijlen moet ik er best bepaald om grinneken, want op dat moment dat ik deze verdiensten heb gegenereerd lag ik vaak te pitten.

De betekenis van affiliate marketing houdt in dat je voor bedrijven een link plaatst richting hun producten of diensten. Nadien ontvang jij een provisie als iemand een dienst of een product klikt ofwel koopt.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Hoogte van een commissie

De hoogte van een dergelijke commissie kan bij affiliate marketing oplopen tot wel de helft van de prijs van de verkoop. Dikwijls gaat dit om honderden of tientallen euro’s per product.

Zulke links kun je op je site plaatsen, maar dit kan ook op een Instagram pagina, Facebookpagina of Youtube-kanaal. Het maakt zodoende niet uit waar men deze plaatst, wanneer er op geklikt kan worden zul je er geld mee gaan verdienen.

Ben je van plan om zelf een blog of affiliate website te starten?

Ga dan naar de site van Siteground en maak een domeinnaam aan in combinatie met een WordPress hosting.

Je bent dan klaar voor de start.

Siteground vertelt je op hun website stap voor stap GRATIS hoe je het een en ander moet doen.

Geef je op bij affiliate marketing programma’s

Indien je website klaar is, kun je je makkelijk opgeven bij de duizenden affiliate marketing programma’s. Zware vereisten worden hier geenszins aan gesteld en is bovendien kosteloos.

De bedoeling van die programma’s is om een affiliate te koppelen aan publishers.

Het concern is in dit geval de affiliate en jij bent de publisher.

Affiliate programma provisie

Bij ieder affiliate programma zie je gelijk hoeveel provisie je binnenhalen zult en welk product je zou willen gaan promoten. Via je persoonlijke affiliate hyperlink zorgt het programma aan de hand van cookies ervoor dat de verkoop via jou gebeurd is.

Dat gebeurt aangezien er in je affiliate link een tracking code verscholen is. Je hebt zo de zekerheid dat ingeval er een product is gepromoot, dat jij de persoon bent die krijgt betaald.

Tradetracker, Paypro, Commission Junction, Clickbank plus Daisycon zijn de meest bekende Affiliate programma’s.

Wanneer je eenmaal gereed bent met je website dan kun je heel eenvoudig online geld gaan verdienen en aanstonds starten.

Meer over affiliate marketing lees je hier.

Het is van aanzienlijk belang dat je vele bezoekers op je website bij affiliate marketing ontvangt. De waarschijnlijkheid op een groot succes zal dan zeer vergroot worden. Je kunt simpel verklaren dat hoe meer bezoekers je ontvangt op je website, des te meer geld je kunt verdienen.

Publisher in plaats van affiliate

Natuurlijk is het aantrekkelijk om als affiliate een percentage te onthalen, maar er bestaat ook de keuze om affiliate marketing afwijkend in te zetten als publisher.

Ook zou je het affiliate programma kunnen gebruiken wanneer je zelf als publisher een artikel online zou willen plaatsen. In dat geval zouden mensen met een goed bezochte site jouw product in ruil voor een percentage kunnen adverteren. Dat is derhalve opnieuw een methode om online geld te gaan verdienen ;).

Lijkt het je ook leuk om langs je eigen website affiliate marketing te gaan doen? Begin dan professioneel met onze training.

4.) Hoe kan ik geld verdienen online met vertalen en transcriberen van teksten

Indien je thuis bent in meerdere talen, dan is online teksten vertalen en transcriberen misschien wel voor jou aantrekkelijk om geld mee te verdienen.

De inkomsten van het vertalen van teksten zijn beduidend hoog, en het is niet moeizaam om klandizie te traceren. Verscheidene platforms zijn hiervoor op het internet te vinden.

Het kennen van minstens twee talen van goede bekwaamheid is hiervoor uiterst doorslaggevend. Daarbij gaat het vaak om het omzetten van een roman, teksten of een webtekst.

Gewoonlijk wordt er ongeveer 10 cent per woord betaald met het online vertalen. Je kunt dientengevolge zo’n €5000 verdienen wanneer je een roman gaat vertalen.

Dergelijke grote opdrachten krijg je natuurlijk niet iedere dag. Het merendeel van je vertaalwerk zal gaan over het vertalen van tekst voor websites. Een correcte vertaling is voor bureaus onontbeerlijk om op hun klanten bekwaam over te komen (dus geen Google Translate gebruiken).

Verdiensten afhankelijk van de soort taal

Het niveau van je verdiensten zullen bij deze online geld verdien methode flink afhangen van welke taal je kunt translateren. De vertaal opdrachten welke het allerhoogst betaald worden en ook het meest gevraagd zijn over het algemeen Chinees en Engels.

In plaats van vertalen zou je ook online kunnen gaan transcriberen. Iemand stuurt dan een geluidsopname naar je op van zoiets als een vraaggesprek. Die geluidsopname zul je vervolgens in z’n totaliteit moeten uittypen. Ook hierbij krijg je per woord uitbetaald, en het opsporen van vertaalklussen is zeer eenvoudig nadat je je bij de ettelijke websites die dit aanbieden hebt ingeschreven.

5.) Online geld verdienen ervaringen online marketing

Een van de beste ervaringen om geld online te verdienen is online marketing. Dat is met je laptop voor het grootste deel zeer goed te doen.

Online geld kunnen verdienen als marketeer betekent dat je bedrijven gaat bijstaan om op social media advertentiecampagnes te deponeren en ook beheert. Maar ook kan het gebeuren dat je je alleen bezighoudt met search engine optimaliseren (SEO).

Dat je bedrijven aan meer klandizie gaat helpen is feitelijk het uiteindelijke doeleinde. Voor de toegevoegde inkomsten voor deze bureaus is het het waard om je behoorlijk goed te betalen.

Bijvoorbeeld, stel dat je voor een bedrijf een campagne maakt welke €10000 opbrengen zal, voor jezelf kun je vervolgens een tegemoetkoming van €2000 begroten.

Dikwijls zullen je taken niet meer dan een tweetal uurtjes arbeid eisen. Dit gaat er dientengevolge niet om hoeveel uren dat je werkt, doch je verdient naar wat je werk waard is.

Het terrein van online marketing omvat een buitengemeen breed gebied. Het uitgelezene is het daarom wanneer je daar veel geld mee wilt beginnen te verdienen, om je in een bestanddeel te bekwamen.

Bedrijven zijn immer belangstellend wanneer je op een terrein een vakman bent, en zullen daardoor gaarne het werk aan je uitbesteden indien ze belangstellend zijn in jou vakgebied. Nadien bereken jij je tarief voor een simpele opdracht welke profijt voor een bedrijf oplevert.

Je zou je onder andere kunnen specialiseren in:

 • Content marketing
 • Growth hacking
 • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
 • SEA (Google advertenties)
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Influencer marketing

En op die manier zijn daar nog legio andere richtingen! Je kunt werkelijk zeggen dat de kansen eindeloos zijn. Verdiep je in je specialisatie en ga aan de gang met het geld verdienen op de online methode.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over hoe je geld kunt verdienen met online marketing?
Hier vind je van alles over in de ‘Online Geld Verdienen 2021 Editie

6.) Hoe kan ik geld verdienen online met YouTube, Instagram, Tiktok en Facebook

Je hebt het mis als je dacht dat YouTube, Instagram, tiktok plus Facebook alleen zijn bedoeld om plezier te hebben. Geld verdienen met sociale media is inderdaad mogelijk ook al begrijpen velen niet hoe….

Één ondergrond is in elk geval altijd hetzelfde wanneer het gaat om geld te verdienen. Voordat je er een beetje poen uit zult gaan wegslepen, zal je op een medium een aanmerkelijk groot aantal supporters moeten hebben.

Je moet daarbij denken aan een ondergrens van 50000 volgers voor Instagram, 10000 volgers voor YouTube en bij Facebook 50000 likes. Vanaf deze aantallen zou dit interessant worden.

Een dergelijke grote hoeveelheid volgers is toereikend om te beginnen met online geld te kunnen verdienen. Je zou dit ook kunnen uitvoeren door op jouw account advertenties van concerns te deponeren of een review voor een zeker winkelbedrijf te schrijven. Op deze manier kun je dus alweer verdiensten uit affiliate marketing halen.

Wil je daar meer informatie over lezen? Klik dan op dat medium hieronder ->.

 • Geld verdienen met Instagram
 • Geld verdienen met Youtube
 • Geld verdienen met Facebook

Betaalde lidmaatschappen van YouTube, donaties, Google Adsense of een eigen product, zijn andere mogelijkheden om met sociale media geld te kunnen verdienen. Wat hierbij niet veranderd, is dat de aantal aanhangers die je hebt nogal omvangrijk is.

Thuis geld verdienen online met je eigen Social Media Marketing Agency

Wat ook een keus zou kunnen wezen om thuis online geld te verdienen, is het starten van een persoonlijke Social Media Marketing Agency (SMMA). Voor bedrijven zet je vervolgens advertentiecampagnes op, en op basis van hoeveel het voor de concerns geld op zou leveren krijg jij ook betaald.

In de regel zul je daar per maand per klant ongeveer 1000 tot €2000 mee verdienen. Je zou kunnen overwegen om de opleiding hiervoor te volgen wanneer je meer over deze materie zou willen weten.

Ben je geïnteresseerd om met social media geld te kunnen verdienen? Per medium is het specialisme steeds een beetje afwijkend.

In de cursus wordt besproken hoe men geld verdient met zowel Instagram, Facebook als Youtube.

7.) Online geld verdienen thuiswerk – E-book publiceren plus verkopen

Om het online verdienen van geld thuis beschikbaar te maken zou je je persoonlijke e-book kunnen creëren.

Het concept ebook is compleet wat anders dan een alledaags boek. Bij een alledaags boek komt heel wat meer kijken daar het veel moeizamer te publiceren is. Het is gelukkig veel makkelijker om een online boek ofwel een zeker eBook uit te brengen.

Er zijn genoeg redenen daarvoor te vinden:

 • Lage opstartkosten
 • Een e-book is veel korter vergeleken met een gewoon boek
 • Het uitgeven van een e-book kan zonder ISBN

Een uitgebreide roman hoeft je e-book ook niet te worden van ruim 80000 woorden. Nog beter, er zijn vaak minder dan 10000 woorden gebruikt bij de best verkochte ebooks. Meestal is een eBook een categorie van naslagwerk waar andere lieden iets van kunnen opsteken.

Voorbeelden van een e-book zijn bijvoorbeeld onderwerpen zoals positief denken, mediteren speciaal voor starters of afvallen. Het oogsten van kennis via een e-book gaat betrekkelijk vlug.

Met de 20000 woorden is ons eigen ebook met het subject online geld verdienen vergeleken met andere beduidend lang. Doch het subject is bovendien niet bepaald een niche (oftewel gericht en klein). Daar is gewoonweg te veel over dat onderwerp te vertellen om het korter te maken.

Via een platform als bol.com kun je als je je e-book geschreven hebt dat ook verhandelen. Bij Google boeken zou je uiteraard ook je ebook aan de man kunnen brengen.

De mogelijkheden om jouw eigen ebook uit te gaan geven kan op diverse plaatsen. Het positieve hierbij is, dat je niks anders hoeft te verrichten dan je ebook te plaatsen. De verspreiding van een eBook wordt voltooid door het platform.

Tip! Zonder adverteren van je eBook zal er weinig gaan gebeuren. Daarom raad ik je aan om je familie en vrienden te vragen om een review te plaatsen wanneer je e-book is gepubliceerd. Op deze wijze zal je e-book bij een breder publiek waarneembaar zijn.

8.) Online geld verdienen thuiswerk – Studenten online assisteren met huiswerk

Ben je geslaagd afgezwaaid op school? Top! Dan staat er niets in de weg om daarmee ook anderen te assisteren. Je zou thuis kunnen beginnen met het verdienen van geld, daar er veel studenten zijn die online op zoek zijn naar huiswerk assistentie.

Starten van studiebegeleiding via internet is een trend welke tegenwoordig herhaaldelijk door ouders wordt gebruikt. Ouders geven om hun kinderen te laten slagen dikwijls iets extra’s mee buiten de school om.

Om het niet veel te prijzig te maken, wordt de begeleiding vaak online gedaan. Daar er geen voorrijkosten worden gerekend zal dit begrijpelijk een stuk voordeliger zijn.

Om met begeleiding geld te kunnen verdienen, zou je je aan kunnen melden via de talloze daarvoor bestemde platforms.

Men komt op die wijze hedentendage aan studenten die hulp nodig hebben.

9.) Met internet geld verdienen via online coaching

Een danig populaire bezigheid om geld te kunnen verdienen in de huidige tijd is online coachen via het internet. Ik praat dan natuurlijk over het coachen van het leven van een individu en niet over een voetbalteam.

Jij assisteert plus begeleid een persoon stap voor stap met het bereiken van zijn ofwel haar dromen en doelen. Je bent voor een persoon vooral een persoon die luistert en die kan aanbevelen hoe een persoon de nodige stappen zou moeten nemen. Jij versterkt hiermee de mindset van een persoon.

In deze tijd van crisis komt online coaching begrijpelijk als geroepen. Het op visite gaan bij een persoon is dan niet nodig voor iedere sessie, maar in plaats hiervan kun je waar dan ook ter wereld een coaching via Skype of een app uitvoeren.

Eigenhandig van start gaan teneinde online geld te kunnen gaan verdienen? Start met de geschikte methode.

10.) Verkopen van je eigen videotraining

Is er wat waar je zeer bruikbaar in bent? Dat zal beslist wel! Dan produceer en verkoop je toch je videotraining voor anderen over dat onderwerp.

Zo’n training omvat dan een speciaal item waar je diep op in gaat. Verdien nadien online geld door medestudenten te inviteren of ze je videotraining zouden willen volgen.

Wat zo mooi is aangaande een videotraining, is dat het je een indrukwekkend passief salaris kan opbrengen. Na het completeren van je videotraining, kun je overgaan tot het automatiseren van het hele proces. Het is derhalve in de meeste gevallen niet nodig om telkens een nieuwe cursus te fabriceren, omdat er voortdurend nieuwe studenten bij komen.

Tel uit je winst.

Zorgen over de deugdelijkheid van je video’s hoef je je nauwelijks te maken. Belangrijker is dat jij een goede inhoud hebt, op een tweede plaats komt dan een techniek.

Je videotraining verkoop je ongecompliceerd op de ettelijke daarvoor geëigende platforms. Maar mocht je zover zijn, dan zou je het natuurlijk ook kunnen verkopen via je eigen website.

Ik verkoop zelf ook een videotraining op mijn site over hoe je met een site talloze bezoekers trekt en dus aanmerkelijk wat geld zou kunnen verdienen. Met die videotraining ben ik trouwens persoonlijk ook succesvol geworden.

11.) Met internet geld verdienen op Bol.com

Je bent deze wijze van online geld verdienen via Bol.com misschien wel eerder tegengekomen op het internet mogelijk op Instagram.

Hoe je met bol.com geld verdienen kunt gaat als volgt:

 1. Vanaf China ga je een aanzienlijk aantal producten via Alibaba inkopen
 2. Achteraf leg je die producten in het magazijn van Bol.com
 3. Deze producten plaats je in de webshop
 4. De verkoop wordt afgehandeld door bol.com en daar vangen zij dus een provisie over
 5. Per verkocht product zul jij dan vervolgens uitbetaald worden

Als men gaat verkopen via bol.com dan is een voorraadkamer overbodig. Het is allemaal zeer ontspannen daar alles op afstand te organiseren is.

ADV

12.) Hoe kan je online geld verdienen via Upwork of Fiverr?

Blink je uit in iets als website vormgeving, artikelen schrijven of anderzijds? Je zou je vervolgens aan kunnen melden als freelancer. En op deze wijze op Fiverr en Upwork opdrachten gaan binnen slepen en online beginnen met het verdienen van geld.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt zul je worden benaderd door instanties of bedrijven die van jouw diensten gebruik willen maken.

Wanneer je van start bent gegaan met een online freelance onderneming, is dat een handige manier om alvast online geld te verdienen wanneer je nog geen klandizie hebt.

13.) Snel geld online verdienen met stockfoto´s

Ik zal er niet omheen draaien, om je zelfgemaakte foto’s te kunnen verkopen moet je wel goed zijn in fotografie. Dit biedt weliswaar een uitkomst voor heel wat fotografen om snel online geld te verdienen. Tijdens je vakantie maak je mooie foto’s die je vervolgens op een stockfoto site gaat deponeren.

Website ontwerpers of instanties mogen die foto’s dan van je aanschaffen en voor hun ambacht gebruiken. Hiermee is tamelijk wat geld te verdienen.

Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen, is je aanmelden bij een aantal van deze stockfoto websites. Oh ik zou het bijna vergeten, de foto’s moeten uiteraard wel goed genoeg zijn om te benutten.

14.) Online gratis geld verdienen met video-editing

Video gaat immer sneller net als geschreven teksten. De vraag naar video editors is erg populair, daar er per seconde honderden uren worden geupload aangaande video. Deze wijze van verdienen van geld online is ook een hele mooie methode.

Een redelijke knowhow van bijvoorbeeld Adobe Premiere (editing programmatuur) is dan beslist vereist. Maar heden ten dage is dit via YouTube thuis in de meeste gevallen niet zo moeilijk meer. Maar indien je eenmaal deze skills onder de knie hebt, verdiend dit zich bovendien dubbel en dwars terug.

Je zou dat uiteraard ook kunnen leren met de aankoop van een dure video edit opleiding. Maar ik heb bovendien een aardig e-book voor je welke je aardig op weg helpt. Je zal binnen kortere tijd als een pro kunnen editen als je dit e-book gaat samenvoegen met YouTube.

15.) Online extra geld verdienen met Whitepress en advertorials

Whitepress en advertorials zijn misschien dingen waar je nimmer van gehoord hebt, maar moeilijk is deze online methode om geld te verdienen niet. Je kunt besluiten om advertentieruimte te gaan verhuren op je website, wanneer je reeds grote aantallen bezoekers hebt op je site. Deze ruimte wordt naderhand ingevuld met een advertorial. Zo’n advertorial betreft een advertentie in de vorm van een geschreven item.

Mocht je al beschikken over een persoonlijke blog of website, dan kun je je simpel aanmelden bij programma’s zoals Whitepress. Bedrijven zijn vervolgens in staat om met WhitePress een bestelling te doen bij jou.

Per plaatsing zijn de verdiensten ongeveer zo’n €200 tot €5000.

16.) Chatoperator

Een andere snelle manier van thuiswerken is het online chatten als operator. Het is daarom niet zo vreemd dat onder de thuiswerkers het chatten erg populair aan het worden is. 

Denk je dat dit iets voor jou is, klik dan de ContentMods banner. Chatten wordt vaak samen met een computer of je mobiele telefoon uitgevoerd.

Een inkomen tussen de 6 en 15 euro per uur is niet ondenkbaar. Prestatiebonussen vallen daar buiten en zijn extra. Chatbureaus zijn veruit de beste soort bedrijven die het meest aan hun werknemers uitbetalen. Omdat de vergoeding naar resultaat vaak behoorlijk hoog is.

17.) Online enquêtes invullen

Je bankrekening snel bijvullen via je pc? Die droom kan werkelijkheid worden met het online invullen van enquêtes. Met ongecompliceerd werk vanuit je huis snel geld verdienen.

Het leuke van die wijze van neveninkomsten is dat je er geen getuigschrift of schoolopleiding voor nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je via internet aanmelden bij een van de volgende aanbieders. Plus er is zelfs geen leeftijd aan verbonden.

Een enquête bureau is een onderneming die op zoek is naar de opinie van jouw en andere lieden. Omdat de onderwerpen konstant veranderen, is het werk erg afwisselend. De ene maal gaat het over een fabrikaat, de andere maal over een dienst of een bepaalde handelsmerk ondervinding.

Via een email worden zulke enquêtes naar jou toe gestuurd. De aantallen enquêtes zullen via email verschillen. Dit betreft een uitstekende vlotte manier van bijverdienen. Maar minder geëigend als volledige betrekking.

ENQUÊTEBEDRIJFINFOWAARDERING
 • Punten voor geld
 • Cadeaubonnen
 • Fantastische prijzen!
 • Spaar voor punten
 • Diverse beloningen
 • Doelgroep 16+
 • Vergoeding in punten
 • 2.000 punten = € 10,-
 • Kadobonnen
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in punten
 • Punten voor geld
 • Vergoeding in punten
 • Diverse beloningen
 • Vergoeding in geld
 • Uitbetaling v.a.€ 5.00
Een lijst met meer thuiswerk aanbieders kunt u aanvragen via onze contactpagina.

Succesvol geld verdienen – Online marketing

Het is goed voor te stellen dat men meteen een keuze wilt gaan maken om via online marketing succesvol geld te verdienen, en dan meteen aan de slag wilt gaan. Doch ik raad je aan om eerst eens op je gemak alle manieren de revue te laten passeren. Denk derhalve goed na en neem even de tijd om te overpeinzen wat het best bij jou past.

Dat verschilt namelijk van persoon tot persoon.

Zo heel veel onderscheid tussen offline en online is er eigenlijk niet. Wanneer je denkt om te beginnen met een bedrijf, bekijk je vooraf waar je nu al succesvol in bent.

Ik verdien met marketing zo’n €4000 iedere maand met de website waar je op dit ogenblik aanbeland bent. Tijdens mijn wereldreizen kan ik hier ruim van leven.

Trainingen over hoe u online geld kunt verdienen

Lijkt affiliate marketing met je eigen site je ook wel wat? Dan zou men voor een overzichtelijke “hoe u online geld kunt verdienen” videotraining de volgende hyperlink kunnen benutten.

In die lessen worden alle aspecten behandeld om met een site succesvol uit de verf te komen en veel geld te gaan verdienen, en dat garandeer ik uit ondervinding persoonlijk.

De 5 simpele stappen naar jouw eigen professionele website

Je leert hier hoe men online veel geld kan verdienen met je eigen zelfgemaakte website. Start een passief inkomen van €3000,- per maand.

Jouw interesses bepalen de manier om online geld te verdienen.

Ik draai hier niet omheen. Het verdienen van geld via het internet vergt volharding. Om die reden alleen al is niet iedereen hiervoor geëigend. Je zit helemaal verkeerd wanneer je denkt dat men binnen een week je eerste online euro’s binnen kunt slepen.

Snel online geld verdienen is wel beschikbaar, maar dan moet je niet echt denken aan lange termijn inkomsten. Op deze pagina staan methodes welke duurzame inkomsten zijn, dit betekent online verdiensten die per maand toenemen en terugkeren.

Het is van groot belang met online geld verdienen, dat je niet iets gaat doen waar je een hekel aan hebt. Alleen zo doe je er inspanning voor om er iets van te fabriceren. Voor anderen is dit onderwerp als je er enthousiast over bent bovendien zichtbaar. Het leggen van windeieren zou vervolgens niet voordoen. Kies daarom geen thema dat winstgevend lijkt maar wat je niet erg attractief vindt.

Enkel op die manier zul je veel geld kunnen verdienen weet ik uit ondervinding. En feitelijk alleen om die beweegreden dat je niet na een aantal dagen afhaken zult.

Je online geld verdien model zal je momentum moeten geven i.p.v. dat het je energie gaat kosten.. :).

Online geld verdienen zonder inleg

Per methode van geld verdienen online methode verschilt het of daar een investering of inleg aan vast zal zitten. Maar over een iets bestaat echt geen enkele twijfel. De offline business is vergeleken met de investering voor een online onderneming veel hoger. Het verkrijgen van inventaris en het huren van een pand is immers overbodig. Aangezien voor een online concern is doorgaans niet meer nodig dan doorzettingsvermogen en tijd.

Voor de rest ligt het vrijwel allemaal aan je methode van online geld verdienen. Doch je komt een heel eind zonder geld te hoeven investeren.

Toen ik startte met mijn eigen website heb ik bovendien niet meer dan een paar tientjes geïnvesteerd. De onkosten voor een hosting en mijn eigen site bij Siteground waren de enige kosten.

Extra geld verdienen online expert tips

Graag geef ik jullie nog een paar expert tips van mijzelf mee. Jammer genoeg zie ik om mij heen vaak mensen waarbij het fout gaat. Online bestaan er zoveel mogelijkheden, maar begrijpen hoe men deze kansen moet verzilveren is veelal het probleem. Om die reden wat meer toelichtingen hoe extra geld te verdienen online.

Geloof niet dat je online in no time miljonair bent.

Het is hier en daar mogelijk een beetje overdadig wat ik geschreven heb. Maar dit pad van online geld verdienen vergt veelal een langere adem. En een miljonair zul je echt niet in no time worden. Het gaat natuurlijk niet gebeuren dat je een zelfgemaakte cursus binnen een week 100x verkoopt. Hier zul je inspanning en geduld voor moeten opbrengen. Er wordt online jammer genoeg maar al te vaak de illusie gewekt dat het alles een fluitje van een cent is, geloof dat toch niet.

Kies voor de strategie voor de langere termijn en blijf serieus. Dit langere termijn project zal daarvoor zorgdragen dat je na een jaar geen omkijken meer hebt naar je financiële positie.

Werk toe naar een passief online inkomen

Richting een passief inkomen toewerken is voor online geld verdienen het belangrijkste voordeel. Met andere woorden, geld verdienen terwijl je op dat moment niks doet. Geld komt derhalve op je bankrekening op een passieve wijze. Eigenlijk wel helemaal te gek omdat dat onvoorwaardelijk online te doen is.

Echter verkijk je hier niet op. Passief betekent uiteraard niet dat je er om dit te bereiken niks van tevoren voor hebt hoeven te doen. Buiten wat voorbereidend werk word je begrijpelijk niet succesvol.

Zorg dat je de basis begrijpt van online marketing

Online marketing komt meestal om de hoek loeren. En het is erg fundamenteel om te begrijpen hoe je op het internet iets verkopen kunt. Hoe kun je een klant overtuigen, en hoe kom je bij de klant over. Zorg ervoor dat jouw kennis om online geld te verdienen op basis van online marketing geslaagd wordt. Op mijn weg heb ik veel mensen ontmoet die net als ik pas succesvol zijn geworden, nadat zij een opleiding of training gevolgd hadden.

Vraag anderen je te helpen

Hou er altijd rekening mee dat andere mensen nuttige kennis kunnen hebben waar jij van zou kunnen profiteren. Wellicht heb je goede kennissen of vrienden die jou de helpende hand kunnen geven. Die competenties zouden wel ooit van pas kunnen komen met jouw online geld verdien project. En dat geldt uiteraard ook als je de keus hebt gemaakt om je online artikel aan de man te brengen.

Gooi derhalve tijdens een bijeenkomst van vrienden een balletje op, en wie weet is er een persoon welke interesse heeft. Op die manier begon ook een van mijn eerste successen.

Nu starten met online geld verdienen

Start nu met online geld verdienen door middel van een van de voorheen genoemde wegen. Indien je doorzet heb ik er alle vertrouwen in dat je zal slagen. En ik garandeer jullie dat als men doorzet, je doelen realiseren zal. Mocht je een keer vastlopen, dan sta ik steeds voor iedereen klaar.

Onthoudt steeds, als het hem lukt, dan kan het mij bovendien lukken. Het verwerven van succes is op de eerste plaats de correcte mindset. Het meest belangrijkste is het vermogen om door te zetten in combinatie met het hebben van wilskracht.

Ik heb wanneer ik terugkijk en wat ik bereikt heb geheel geen berouw wat betreft de tijd en inzet die ik hiervoor heb getoond.

Geen geld voor een pc of laptop?

Om online wat geld te verdienen zou je niet eens een laptop nodig moeten hebben. Vraag jezelf eens af waarom je niet wat extra geld online kan verdienen in je eigen bibliotheek, internetcafé of een andere openbare plaats waar je toegang hebt tot een pc?

Werken op de pc van de bieb is misschen wel beter dan thuis. Het is er (hopelijk) heerlijk rustig zonder afleiding van wat dan ook. Om online wat geld te verdienen kan iedereen op die manier tegenwoordig gebruik maken van het internet.

Om online wat geld te verdienen heeft men niet eens een laptop nodig. Probeer bijvoorbeeld maar eens online geld te verdienen in het internetcafé bij jou om de hoek.

Bij Byet.com staat een gratis website voor je klaar om je eerste online geld te verdienen. Deze strategie om te verdienen op het internet is dan helemaal gratis behalve de kosten van het online café.

Verspil uw tijd niet met online spelletjes, en verdien in plaats daarvan online geld. Het is een echte manier om geld te verdienen zonder dat je een betaalde opleiding hoeft te volgen.

Succes!

Tot slot

Heb je tot slot de smaak te pakken om via een blog in combinatie met affiliate marketing online veel geld te kunnen verdienen?

Volg dan de online training over de ‘De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Professionele Blog’.

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.