Wat is Affiliate Marketing - Extra Inkomen

Strategieën voor affiliate marketing voor extra inkomen

We gaan het hebben over het genereren van extra inkomen. Een lucratieve manier is internet marketing, of affiliate marketing. Een diepgaande beginnersgids voor de vraag wat is affiliate marketing die u laat zien hoe u vandaag nog kunt beginnen met affiliate marketing.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deze beginners gids voor affiliate marketing zal de basisprincipes behandelen en grondig uitleggen hoe u kunt beginnen met online geld verdienen met uw eigen online bedrijf door middel van affiliate marketing. De meeste bloggers praten alleen maar, maar vandaag krijg je van mij ook een marketing walk through te zien.

Voordat ik verder ga moet je weten dat je een website moet maken. Iedereen die een online bedrijf heeft zonder een website liegt waarschijnlijk. Je vraagt je misschien af, wie is die man die tegen me praat? Ik raad u aan om te weten wie ik ben door deze en andere pagina’s grondig te lezen.

Online Geld Verdienen

Vergelijk een offline job met met de onlinemogelijkheden.

Wat is Affiliate Marketing?

Als u zich de jaren 90 herinnert dan denkt u misschien aan het pop en rap tijdperk, maar dit was ook het tijdperk waar het internet of deze grote oceaan van informatie ontstond.

Dit bracht een gloednieuwe marketing kans die voorheen niet was gezien. Het gaf bedrijven over de hele wereld de kans om hun affiliate producten te promoten bij de miljoenen bezoekers.

In de late jaren 1990 explodeerde het internet omdat er zoveel websites werden gecreëerd die begonnen met het publiceren van een aanzienlijke hoeveelheid inhoud die hun bezoekers waardevol vonden. Dit was geweldig, maar voor deze informatie wilden website marketing eigenaren goed worden gecompenseerd.

De vroegste vormen van online reclame kwam van CPM. In principe kregen website-eigenaren $ 2 betaald voor elke 1000 vertoningen op hun website.

Dit was een goed begin van de hele internet marketing wereld, maar er was nog zoveel meer potentieel. Dit is waar affiliate marketing later in het spel kwam.

Hoe werkt affiliate marketing

Affiliate marketing op een technische basis is de relatie tussen de adverteerder, de uitgever, en het allerbelangrijkste de consument. Maar laten we eens kijken vanuit een website standpunt. Jij als de website-eigenaar die inhoud gaat publiceren over een specifiek onderwerp dat gekoppelt wordt aan je adverteerder (affiliate programma’s).

De cyclus is vrij eenvoudig, bezoekers komen naar uw website, ze lezen uw inhoud en worden doorgestuurd naar een affiliate landingspagina waar de adverteerder zijn product of dienst wil bevorderen.

Soms is de uitgever de adverteerder, maar dit is alleen het geval wanneer de uitgever ook de producten bezit, of het nu fysieke of digitale producten zijn. Nu ik u wat algemene informatie heb gegeven over wat affiliate marketing is, duik ik direct in de stappen die nodig zijn om een online bedrijf te creëren dat geld verdient met affiliate marketing.

Geld verdienen affiliate marketing

Kies uw interesse -> Bouw een website -> Krijg rankings en bezoekers -> Verdien geld

Geld verdienen met behulp van affiliate marketing is zo simpel als deze 4 stappen, maar er is duidelijk meer dan alleen dat. Je moet weten of je interesse winstgevend is of zelfs concurrerend. U moet de beslissing nemen of u een domeinnaam moet kopen of in plaats daarvan een gratis subdomeinnaam moet aanschaffen of hoe u bezoekers kunt krijgen.

Er bestaat gratis verkeer of het betaalde alternatief, de ene is niet beter dan de andere. Bent u op zoek naar eenmalige bezoekers of terugkerende bezoekers wwarvan u wilt dat ze al uw inhoud lezen?

Zoals u kunt zien is er veel te lezen dat gaat over affiliate marketing. Welnu dit is waar mensen succesvol worden of niet op het gebied van affiliate marketing. En hier is mijn vraag aan jou Is affiliate marketing iets voor jou? Laat me je eerst vertellen voor wat affiliate marketing is voordat je een beslissing neemt.

Voor wie is affiliate marketing bedoelt?

Een ding dat ik absoluut geweldig vind aan affiliate marketing is het feit dat iedereen het kan proberen en slagen. Ja, iedereen kan het doen van tieners tot volwassenen tot zelfs ouderen. Wat mij meestal verteld of iemand zal slagen met affiliate marketing is hoeveel moeite ze bereid zijn hiervoor te doen.

Het is van vitaal belang om een goede solide kennis te hebben over de basisprincipes van affiliate marketing. Er is veel misleidende informatie op het internet en daarom heb ik besloten om dit het eerste artikel te maken over affiliate marketing dat ik voordat ik met deze website verder ga. Ik wil dat beginners in staat zijn om naar deze gids te komen wanneer ze vastzitten of twijfels hebben.

Zelfs als u al een affiliate marketing website heeft opgezet met inhoud dan is dit een gids die je kunt gebruiken als een goede hulp. Uiteindelijk is affiliate marketing voor iedereen, zo lang als je bereid bent om je in te spannen en dan krijg je uw kostbare tijd gecompenseerd.

Wat dekt deze gids over affiliate marketing:

 • Zoek een interresse
 • Zoek een trefwoord
 • Zoek een affiliate programma
 • Koop een domein of gebruik een gratis sub-domein
 • Installeer hosting WordPress via Siteground
 • Installeer uw website
 • Schrijf wat inhoud
 • Maak uw inhoud te gelde
 • Share uw website

Dat zijn in principe de 9 stappen om geld te verdienen met affiliate marketing, maar elke stap vereist al uw onverdeelde aandacht want het zal enige tijd duren om een aantal van deze stappen onder de knie te krijgen. Laten we meteen beginnen met deze gids want dat is wat jullie allemaal willen.

Wat is Affiliate Marketing

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Zoek een interesse of een niche

We hebben allemaal wel een passie of interesse die we al sinds onze jeugd hebben opgebouwd. Persoonlijk heb ik altijd van de fitness niche gehouden, maar met mijn schema was het altijd erg moeilijk om 3 tot 5 keer per week naar een sportschool te gaan. Ik kocht mijn eerste thuisgym maar was er niet helemaal tevreden mee, ook al werd mij verteld dat het de beste op de markt was.

Dit inspireerde me om een website te maken rond deze bepaalde passie van mij. Wat heb ik gemaakt? Een website die draaide om het beoordelen van alle soorten thuis fitness. Wees ervan bewust dat deze website is nog steeds een werk in uitvoering, maar ga je gang en neem een kijkje als u wilt, http://besthomegymequipmentguide.com.

Lees ook Jacko Meijaard affiliate marketing

Er zijn vele niches in de online wereld, en vele zijn zeer concurrerend, maar andere zijn nog niet eens ontdekt. Het is heel gemakkelijk om in de mazen te vallen van wat iedereen doet en halsoverkop in de populaire niches te duiken zoals gewichtsverlies of zelfs online geld verdienen. Maar dit is niet iets wat ik zou aanraden op uw eerste niche website.

Het duurt een langere tijd en veel meer inhoud om succesvol te zijn met dit soort niche. De mensen die slagen in dit soort niche zijn mensen die veel ervaring hebben en al een goede hoeveelheid volgers hebben waar ze van kunnen profiteren, maar zelfs dan kost het tijd.

Ideeën en niches genoeg

Alles kan een niche zijn, maar een plaats die ik zeer nuttig vond om een niche te ontdekken is amazon. Heb je hun e-commerce winkel gezien? Ze hebben zo veel producten en een enorme verscheidenheid aan niches dat ideeën gewoon overal beginnen te knallen. Ten eerste, ga gewoon naar amazon en ga naar hun beste verkopers menu optie.

Op de bestsellers categorie kunnen we zien wat de hot items op amazon zijn. Mijn advies is om alleen te kijken naar items die meer dan 10 beoordelingen hebben en hebben goede recensies. Je kijkt naar waar uw passie of interesse je brengt.

Zoek een trefwoord

Trefwoorden zoeken kan leuk of frustrerend zijn, we proberen om zoekwoorden die een lage concurrentie hebben te ontdekken. Trefwoorden met een lage concurrentie gaan worden veel gemakkelijker om te rangschikken op Google dan concurrerende termen zoals, afvallen of online geld verdienen. Simpel toch?

Ik hou er niet van om onnodig geld te verspillen aan tools die geld kosten. Voor mijn trefwoord onderzoek gebruik ik KeySearch (u moet een account aan maken) is er een gratis optie en een leden. Kies eerst de gratis trial.

ADV

Ik voerde de term “outdoor luidsprekers” en kijk naar alle andere zoekwoorden die het opgebracht. Er zijn zeker een paar goede hier, maar laten we eens kijken naar de eerste.

Het trefwoord “outdoor luidsprekers” krijgt ongeveer 9744 zoekopdrachten per maand, dat is een heel goed aantal voor een belangrijke zoekwoord om op je website over te hebben.

Als je op de eerste pagina voor dit specifieke zoekwoord dan zou je een schatting van ongeveer 1657 maandelijkse bezoeken ontvangen alleen voor dit zoekwoord.

We zijn nog niet eens begonnen te praten over product luidsprekers review. Dit betekent gewoon dat dit trefwoord een enorm potentieel heeft, zolang de concurrentie niet te gek hoog is.

Concurrentie van een trefwoord

We komen gewoon achter de concurrentie door te klikken op de view results link onder de concurrentie. Er is een totaal van 283 websites concurreren voor deze specifieke zoekwoord term dat is eigenlijk vrij goed. Ik zeg dat alles minder dan 300 concurrerende websites echt goed is voor een belangrijk trefwoord.

Dit zou een niche zijn waar ik zeker achteraan zou gaan. De meeste luidsprekers die u ziet in deze markt hebben fatsoenlijke prijzen meestal rond de $ 100 , wat betekent dat er commissie te maken valt binnen deze markt.

ADV

Om commissie te maken moeten we lid worden van een affiliate programma, maar welke?

Zoek een affiliate programma

Er zijn zo veel affiliate programma’s op het internet, maar tussen zoveel opties zoeken kan zeer overweldigend zijn. Er zijn individuele adverteerders zoals de werkelijke bedrijven, zoals, sport autoriteit Walmart. U kunt ook een affiliate worden voor Nike of Adidas en ga zo maar door.

Het moeilijke deel is eigenlijk het beheren van al deze verschillende soorten van affiliate marketing programma’s. Ik persoonlijk heb al mijn affiliate links en producten van dezelfde adverteerder. Daarom zal ik altijd aanraden een affiliate programma van Clickbank, Daisycon, PayPro of Tradtracker te gebruiken.

Zoals je daar kunt zien is er een enorme hoeveelheid producten voor elke soort niche. Maak je dus geen zorgen want je zult nooit zonder onderwerpen komen te zitten om over te schrijven.

Thuiswerken via Finabud

Via Finabud extra inkomen genereren zoals:

Amazon affiliate programma

Amazon heeft een vrij koel affiliate programma al zou je dat op het eerste gezicht niet denken. In het begin zul je slechts 4% verdienen van de dingen die je klanten kopen. Het verborgen juweeltje is het feit dat ze gebruik maken van een 24-uurs cookie die u zal crediteren op alle aankopen die door uw klanten binnen een 24 uur venster.

Dit betekent gewoon dat laten we zeggen een van je bezoekers klikt op uw affiliate link. Ze gaan op die manier naar Amazon en kopen het product dat u promoot, u krijgt een vergoeding voor deze aankoop. Maar laten we zeggen dat dezelfde klant komt terug naar Amazon en koopt iets heel anders, u zult ook hiervoor een commissie van die aankoop te krijgen.

Dit is pretty cool en aanzienlijk lucratief speciaal tijdens de vakantie seizoenen! Nu dat je ziet hoe u kunt profiteren van de voordelen van een affiliate programma laten we verder gaan.

Koop een domein of gebruik een gratis sub-domein

Je bent nu in de fase dat je misschien moet beslissen of je een domeinnaam wilt kopen of niet. Uiteindelijk zul je een domein kopen onder uw eigen naam. Maar voor de start-up van uw affiliate marketing niche website zou ik je aanraden het te proberen met een gratis sub-domein website van https://byet.host/free-hosting.

Wat ik echt leuk vind van byet.host websites is dat ze echt makkelijk op te zetten zijn. Ze kosten geen cent, en je hebt de bal vrij snel aan het rollen. Je krijgt toegang tot alle dezelfde wordpress thema’s als een betaald account.

In feite, als je al een website naam in gedachten hebt, type het dan gewoon in byet.host en zie hoe gemakkelijk het maken van websites met byet.host of het betaalde Siteground eigenlijk is.

Het kostte me niet meer dan 30 seconden toen ik het deed, dat ging te gek snel ten opzichte van de oude dagen toen je codering moest leren om een website te kunnen maken. De evolutie van de technologie is vrij krankzinnig als je het mij vraagt.

Voor- en nadelen voor gratis website

Er zijn enkele voor- en nadelen voor een gratis website te verwachten, maar om te beginnen ik vind ik dat dit de beste manier is. En je moet niet beginnen met geld te investeren in iets wat je niet eens weet of het werkt, toch?

Hosting toegang

Ten eerste, wat is hosting? Hosting is in principe de huisvesting, server, en het opslaan van bestanden voor een of vele websites. Zie het als wat uw website toegankelijk maakt voor de zoekmachines. Zonder een hosting zouden we niet beschikken over een functionele website.

Nu om een hosting op te zetten, kan dit gedaan worden op meerdere manieren. Meestal kunt u gewoon een maandelijks bedrag betalen om uw website te hosten zoals SiteGround. Ik persoonlijk betaal een lidmaatschap bij SiteGround waar ik een opleiding krijg over alles wat affiliate training is en mijn hosting is ook inbegrepen.

ADV

Om uw domeinnaam te wijzen naar uw webruimte zul je je hosting name server moeten instellen. Je gaat gewoon gaan naar uw DNS-instelling en uw informatie bewerken. Nu zal mijn website goed gehost worden. Bij SiteGround koop je je domeinnaam tegelijk met je hosting en hoef je verder niets te doen.

WordPress installeren

Als je gebruikt maakt van de gratis byet.host subdomein website dan is WordPress automatisch geïnstalleerd. Dit is zeer gunstig als je geen zorgen wilt maken over het handmatig doen. Want dit vereist dat je een beetje meer technisch hebt. Geloof me, ik heb tot nu toe nog nooit iets technisch moeten doen op mijn website.

De voordelen van het maken van websites in 2021 is gemakkelijk omdat je niet te maken hebt met alle codering aspecten. Als je in het WordPress admin gedeelte van je website komt zie je eigenlijk al een aantal pagina’s aangemaakt.

Het framework is er al wat leuk is, het enige wat we moeten doen is deze standaard pagina’s verwijderen.

Website opzetten

In dit stadium van deze gids zou je website al gemaakt moeten zijn. Gefeliciteerd met het ondernemen van actie! De stappen die zijn genomen sinds het begin van de jaren 2000 zijn vrij surrealistisch. Vroeger moest je websites handmatig opzetten omdat er geen automatische tools bestonden zoals WordPress vandaag de dag. In feite werd de inhoud vroeger gecreëerd door codering, wat het zo veel uitdagender maakte.

Laten we verder gaan en uw website opzetten.

Stap 1 Log in op uw Admin Gebied

Om dit te doen, moet u inloggen op uw website

Stap 2 Activeer en update uw plugins

Zodra u in uw website admin gebied bent dan gaat u naar uw plugins instelling.

Nu als je eenmaal klikt op de plugins optie wordt u doorgestuurd naar al uw plugins. Nu, activeer je de nodige plugins. Stuur me maar een email en ik geef je een lijst met plugins.

Stap 3 Verwijder je standaard post, pagina’s en commentaar

Om ervoor te zorgen dat WordPress je standaard geen lege website geeft, zullen ze je voorzien van wat standaard inhoud. Dit geldt voor alle nieuwe wordpress websites. Laten we deze inhoud verwijderen en ons klaar maken om relevante inhoud te schrijven voor onze niche. Voordat we dit doen gaan we eerst onze post verwijderen. Het verwijderen van deze inhoud is vrij eenvoudig.

Zodra u klikt op berichten, wordt u meegenomen naar een pagina waar al uw posts worden opgeslagen Dat zou er slechts 1 moeten zijn als het een nieuwe website is. Nu gaan we deze verwijderen.

Dezelfde stappen die we volgden voor het verwijderen van standaard post volgen we ook voor de pagina’s. Dus gaan we hetzelfde doen voor de standaard pagina’s en reacties. In plaats van te klikken op post , gaan we klikken op pagina’s en commentaar. We doen dit om onze website SEO-klaar te maken om zijn potentieel te maximaliseren.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Kontent schrijven 

Meestal maakt of breekt de geschreven kontent inhoud een website. Kwaliteit is goed geschreven inhoud en is het hart van uw website en terecht. Bezoekers zullen naar je website komen om informatie te consumeren over een bepaald onderwerp. Maar het is uw taak om hen te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Als je dit kan bereiken dan kan je een autoriteit website hebben in een mum van tijd.

Er zijn 3 zoekmachines op dit moment die ongeveer 98% van alle bezoekers leveren. Google , Yahoo , en Bing zijn de grote drie! Het enige dat ze allemaal gemeen hebben en waar ze absoluut van houden is de kwaliteit van de geschreven inhoud. Het creëren van kwaliteit inhoud is de sleutel tot succes. Of je nu één keer per week of drie keer post, zorg er gewoon voor dat je inhoud van hoge kwaliteit is.

Je moet inhoud schrijven met mensen in je gedachten en niet een geld teken. Schrijf inhoud alsof je met een vriend praat en niet als een verkoper. Dit kan uw bezoekers afschrikken als je de promotie te sterk afdwingt.

Focus op het schrijven van de voor- en de nadelen, wat het product of programma inhoudt, en aan het eind geef je je mening over het product.

Dit zal u helpen om meer te verkopen en een groter vertrouwen op te bouwen bij uw lezers. Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen, houdt het heel zwart-wit, maar geef wel je advies aan het eind. Bekijk enkele tips over het schrijven van kwaliteitsinhoud voor uw website.

Maak een over mij-pagina

Deze pagina moet een niveau van verbinding met uw publiek hebben, maar waarom? Er is een onderzoek gedaan en overtuigend, de tweede pagina die mensen bezochten na het lezen van een eerste inhoud op een website was de “over mij” pagina. Het is simpel, mensen willen weten van wie ze advies of iinformatie krijgen.

Zorg er dus voor dat ze te maken hebben met een echt persoon, dit om vertrouwen op te bouwen, zelfs als ze de persoon nooit hebben ontmoet.

 1. Probeer contact te maken met je publiek door een relevant verhaal te schrijven voor je niche.
 2. Voeg een persoonlijke afbeelding toe om je publiek te laten zien dat je geen robot bent.
 3. Vertel ze waarom je deze website hebt gemaakt en waarom je je publiek wilt helpen.
 4. Wees bereid om vragen te beantwoorden.

Dit hoeft niets bijzonders te zijn, gewoon een pagina waar je in de toekomst op terug zult komen om hem beter te maken. Probeer het snel en to the point te maken, maak er geen research paper van.

Privacybeleid pagina

Dit is een must have, maar een zeer standaard pagina in vergelijking met uw andere pagina’s. Deze zal geen inkomsten voor u genereren, maar het is een goed idee om er een te hebben.

“Privacybeleid is een verklaring of een juridisch document (privacywetgeving) dat sommige of alle manieren openbaar maakt waarop een partij gegevens van een klant of cliënt verzamelt, gebruikt, openbaar maakt en beheert.”

Het is eigenlijk gewoon een manier om je bezoekers te vertellen wat je van plan bent met hun gegevens te doen. Mensen gaan dit nooit lezen, maar het is een vereiste als u van plan bent om affiliate programma’s te hebben, veel PPC netwerken, en advertentieprogramma’s zoals Google Adsense. U kunt deze privacy policy gebruiken zoals u wilt.

Nu hebben we 2 pagina’s gemaakt die voor onze website zeer nuttig zullen zijn.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Inhoud schrijven

Je moet een idee hebben van hoe je hoge kwaliteit inhoud te schrijven op dit moment, maar als je denkt hoe ga ik doen product reviews. Ik ga u een product review sjabloon laten zienj.

PRODUCTNAAM
Totale rangschikking: {rang gaat hier]
Prijs: {prijs van product(en) gaat hier}
Eigenaren: {namen van eigenaars}
Website: {website URL}
INLEIDING
{Informatie over het product komt hier}
PRO’S/CONS
{Een lijst van de pro’s en contra’s van het product}
VOOR WIE IS HET
{Wie heeft baat bij dit product? Is het een goed programma voor beginners/gevorderden/gevorderden?}
TRAINING/TOOLS OVERZICHT
{wat is inbegrepen in het product met betrekking tot training en hulpmiddelen}
ONDERSTEUNING
{biedt het product kwaliteit en tijdige ondersteuning? Kunt u rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar?}
PRIJS
{Hoeveel kost het product? Zijn er verschillende prijspunten?}
EINDADVIES/UITSPRAAK
{Een laatste synopsis samen met uw aanbeveling}

Gewoon door het vullen van elke header kop zou je gemakkelijk 800 tot 1000 woorden kunnen schrijven. Ik zou deze indeling, of welke je ook kiest, consequent gebruiken zodat je bezoekers weten wat ze kunnen verwachten. Het geeft onze website meer van die autoriteit en vertrouwen.

Deel je pagina’s

Je zult een account moeten aanmaken voor Facebook , Twitter , Google plus , en Pinterest. Dit zijn de 4 die ik meestal gebruik om mijn inhoud te delen en ze werken heel goed.

Het idee is dat je een artikel schrijft en het deelt binnen je sociale media. Het doel zou zijn om uw inhoud te delen met zoveel mogelijk mensen. En maak je inhoud hiervoor zo aantrekkelijk mogelijk.

Dit kan op veel verschillende manieren, hier zijn er een paar:

Wordt visueel met uw foto’s (ik zou zeggen 3 tot 4 foto’s per post)
Kwaliteit inhoud kan niet genoeg worden benadrukt
Gebruik subkoppen om uw lezers te vertellen wat je de volgende keer zult bespreken
Aan het einde van elk artikel vragen of ze het kunnen delen (dit werkt meestal).

Word lid van zo veel mogelijk forums met betrekking tot uw niche en zorg ervoor dat je een interactie met hen hebt. Dit zal helpen om bekendheid te krijgen en uw merk op te bouwen. Reageer ook op andere niche gerelateerde websites. En als je een antwoord krijgt van de eigenaar probeer het gesprek dan zo lang mogelijk gaande te houden.

Dit zal de persoon laten weten dat u zich bewust bent van waar u het over heeft. Dit is niet iets dat van de ene dag op de andere zal gebeuren, maar na verloop van tijd zul je de voordelen zien.

Leren om je inhoud te delen en op de juiste manier te promoten zal een van de moeilijkste leercurves zijn. Het kost tijd om te begrijpen wat mensen graag lezen. Dat is de basis wat betreft het delen van uw inhoud hoewel in de toekomst zal ik een diepgaand artikel over dit onderwerp gaan schrijven.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Geld verdienen als affiliate met je inhoud 

Geld verdienen met je website en inhoud is wat mensen natuurlijk het leukste vinden. Er zijn een aantal verschillende manieren om dit te doen sommige beter dan anderen. Maar ze werken allemaal alleen indien vergezeld door kwaliteit inhoud.

Hier zijn een aantal manieren om geld te verdienen met je inhoud:

 • Affiliate programma’s
 • Adsense advertenties en andere betaalde reclame-programma’s
 • Emaillijst opbouwen
 • Relevante adverteerders (site sharing)
 • Maak uw eigen product

De meest bekende is zonder twijfel affiliate programma’s omdat het heel makkelijk is om te doen en je meteen aan de slag kunt. Het nadeel is dat het geld dat je verdient kleiner is omdat het product niet van jou is. Plus de meeste affiliate programma’s zijn eenmalige verkopen speciaal binnen Amazon.

Adsense is een inkomensbron die gunstig kan zijn als je een website hebt die alleen advies en tips biedt. Het enige ding met Adsense is dat voor je om een echte hoeveelheid geld te verdienen moet je domineren de zoekmachines. Met andere woorden het krijgen van een grote hoeveelheid bezoekers, maar dit kan later worden gedaan (niet mijn nummer een optie).

Het bouwen van een emaillijst is vrij populair binnen de internet marketeers want er is niets beter dan de mogelijkheid om te verkopen aan mensen die al geïnteresseerd zijn in waar je praat over. Promoot een dienst of product dat aan hun behoeften voldoet en ze zullen hoogstwaarschijnlijk actie ondernemen. Ik zou zo ver gaan om te zeggen dat het echte geld is binnen een emaillijst omdat het een stuk makkelijker is om geld te verdienen.

Relevante adverteerders vraagt meer werk om bedrijven te contacteren en te vragen of ze willen adverteren op uw website, maar om dit te laten werken zul je een soort van autoriteit moeten zijn in uw niche. Je zou grote aantallen bezoekers of andere gegevens kunnen aantonen hoe uw website een aanwinst kan zijn voor deze adverteerder.

Het creëren van uw eigen product is wat iedereen zou willen bereiken omdat je dan alle winst krijgt. Het kan elk type van product zijn! Zelfs als het gewoon het schrijven van een e-boek is, kan dit ongelooflijk winstgevend zijn.

Mijn conclusie over veel geld verdienen met affiliate marketing

Zoals u kunt zien, is het potentieel binnen affiliate marketing eindeloos en voor een goede reden. Affiliate marketing zal er zijn zolang er websites zijn.
Veel mensen verdienen fulltime geld uit dit soort zaken en sommigen zijn er zelfs rijk van geworden. Ik zeg niet dat je rijk zal worden, maar als je je tijd goed zult besteden en dan terugkijkt, dan is er aardig te voorspellen waar je zal uitkomen.

Als u deze gids over affiliate marketing nuttig vond dan zou u het kunnen delen en dat helpt me veel.

Extra inkomen informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van inkomen zijn te lezen via onze "extra inkomen" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.