Breng je Geld In Veiligheid

10 Fouten bij het Kopen van Goud

Het kopen van goud is lang aangeprezen als een geweldige manier om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren en uzelf te beschermen tegen neerwaartse trends in de wereldwijde valutawaarde en financiële markten. Op het eerste gezicht lijkt het proces eenvoudig genoeg. U vindt gewoon een paar munten die er goed uitzien, geeft uw geld uit en bergt uw buit op in een kluis, nietwaar?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Fout. Er komt veel meer kijken bij het beleggen in goud dan het doorbladeren van een muntencatalogus en het uitzoeken van uw favorieten. Jammer genoeg kiezen veel mensen voor die aanpak en verliezen ze daarbij heel wat geld.

Maar laat de angst om fouten te maken u er niet van weerhouden stappen te ondernemen om uw financiële positie te verstevigen. Het enige wat u hoeft te doen is u bewust zijn van mogelijke valkuilen, zodat u ze kunt vermijden wanneer het tijd is om te kopen. Hier zijn 10 van de meest voorkomende fouten om op te letten voordat u dit edelmetaal koopt.

Gebrek aan kennis

Er is geen excuus om niet geïnformeerd te zijn. Zolang u toegang heeft tot het internet, zou u in staat moeten zijn om alles te weten te komen wat u moet weten over de basis ins en outs van goud beleggen.

U zou moeten beginnen met het lezen van een verklarende woordenlijst van termen met betrekking tot deze activiteit voordat u verder gaat met artikelen en andere bronnen, zodat u precies weet waar de experts het over hebben.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Het verkeerd begrijpen van de waarde van goud

Deze fout gaat hand in hand met een gebrek aan kennis. Om verstandig te investeren, moet u begrijpen hoe het metaal – vooral in de vorm van munten – zijn waarde ontleent aan zaken als geschiedenis, schaarste, zeldzaamheid, onverwoestbaarheid en wereldwijde erkenning als een gewilde grondstof.

Besluiteloosheid over uw investeringsbedrag

Mensen die voor het eerst goud kopen, maken vaak de fout te veel of te weinig van het metaal te bestellen. Als u te veel koopt, verspeelt u het doel van het diversifiëren van uw portefeuille. Als u te weinig koopt, doet u niet genoeg om uw andere activa te beschermen.

De meeste deskundigen zijn het erover eens dat u 5 tot 30 procent van de totale waarde van de aandelen, obligaties en beleggingsfondsen in uw portefeuille aan goud moet bezitten.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Verwacht grote winsten op korte termijn

Beleggen in goud zal u niet snel rijk maken, dus als u geïnteresseerd bent in kortetermijnwinsten, kunt u beter naar andere opties kijken. Het punt van uw geld in beleggingswaardige munten steken is om ze voor een lange tijd vast te houden terwijl ze in waarde stijgen.

Het koppelen van goudmarkten aan de aandelenmarkt. Sommige would-be beleggers hebben de verkeerde indruk dat de goudprijs op de een of andere manier gekoppeld is aan de aandelenmarkt, en dat schommelingen op de een zullen leiden tot overeenkomstige reacties op de ander. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat de twee markten grotendeels onafhankelijk van elkaar zijn. Dus uw aankoopbeslissingen moeten niet gebaseerd zijn op illusoire oorzaak-gevolg relaties.

Goudaandelen of ETF’s in de plaats stellen van het fysieke metaal

Goud kopen om uw vermogen te beschermen tegen onstabiele marktomstandigheden, inflatie en andere economische problemen is een slimme zet – maar alleen als u het metaal zelf krijgt in plaats van aandelen, exchange traded funds, of andere onwaardige substituten.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Rare Certified Gold overslaan ten gunste van edelmetaal

Niet alle goudinvesteringen zijn gelijk. Bullion, bijvoorbeeld, zal niet in waarde stijgen op basis van leeftijd, zeldzaamheid, of andere variabelen. Het zal alleen waard zijn wat de grondstoffenmarkt dicteert. Zeldzame gecertificeerde gouden munten daarentegen, die vele jaren worden bewaard, kunnen uiteindelijk veel meer waard zijn dan wat hun gewicht zou opbrengen op de grondstoffenmarkt, aangezien hun waarde wordt bepaald door vraag en aanbod.

Op zoek naar goedkope prijzen

Hoewel het vinden van een koopje meestal wordt beschouwd als een goede zaak, is dat niet noodzakelijk het geval als het gaat om het kopen van goud. Abnormaal lage prijzen zijn meestal een indicatie van inferieure kwaliteit, en zijn daarom een duidelijk teken om weg te blijven – tenzij u het niet erg vindt om met iets opgescheept te zitten dat u niet meer kunt doorverkopen wanneer u geld nodig heeft.

Werken met meerdere dealers

Gezien de grote bedragen die gemoeid zijn met het investeren in goud, loont het de moeite om een gerenommeerde handelaar te zoeken en bij die persoon te blijven voor elke transactie die u doet. Na elke transactie leert u elkaar beter kennen en vertrouwen, wat op zijn beurt de weg vrijmaakt voor kortingen op bulkaankopen en soortgelijke gebaren van goede wil.

Het niet begrijpen van premies over spot

Het kopen van gouden munten gaat altijd gepaard met een handelsmarge of premie. Dit is wat u wordt geacht te betalen boven de spotprijs, en varieert van dealer tot dealer. Het is van cruciaal belang enige kennis te hebben van eerlijke premies boven de spotprijs om in staat te zijn goede of slechte deals te identificeren die op uw pad zouden kunnen komen.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Om goede beslissingen te kunnen nemen bij het kopen van goud, is het noodzakelijk dat u eerst alles leert wat u kunt over het investeren in goud. Er zijn veel factoren die invloed hebben op elke transactie, dus hoe meer u weet, hoe beter uw kansen zijn om succesvol te zijn.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Stephanie_Elman/971536

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.