Breng je Geld In Veiligheid

10 Redenen om NU Goud te Kopen!

Als u naar de geschiedenis kijkt, zult u zien dat Goud altijd zijn waarde behoudt, zelfs als er een economische depressie is en de nationale valuta, in dit geval de euro, zijn waarde verliest. Het toewijzen van een deel van uw beleggingen aan goud is bijna als een verzekeringspolis, omdat het u beschermt tegen inflatie. De prijs van goud zal blijven stijgen naarmate de euro zijn waarde verliest.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Hier zijn 10 redenen waarom u zou moeten overwegen om NU goud te kopen:

Reden # 1

Zoals ik al heb gezegd, de euro is zwak en zal alleen maar zwakker worden naarmate de tijd vordert.

Reden #2

De waardestijging van de goudprijs zal de verloren rente op de bank compenseren.

Reden #3

Centrale banken over de hele wereld zijn hun goudreserves aan het verhogen. Ik vraag me af waarom?

Reden #4

Alle goudfondsen zitten in een uptrend. Vooral bij edelmetaal. Er wordt niet verwacht dat deze trend snel zal afzwakken.

Reden #5

De laatste jaren zijn zeer vergelijkbaar met de jaren 70 toen goud steeg van $38 naar meer dan $800.

Reden #6

Momenteel is de consumptie van goud niet gelijk aan de productie ervan. Dit is natuurlijk een kwestie van vraag en aanbod. Als de vraag stijgt, stijgt ook de prijs.

Reden # 7

De Amerikaanse regering en haar bizarre economische beleid veroorzaken oncontroleerbare federale uitgaven en een oncontroleerbaar handelstekort. Dit zorgt ervoor dat de dollar zwak is op een internationaal niveau, wat betekent dat de prijs van alternatieve investeringen, zoals goud, zal stijgen.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Reden #8

Momenteel is er meer dan een triljoen dollar aan Amerikaanse schuld in handen van buitenlandse belangen. Deze schuld kan op elk moment gerepatrieerd worden. Hierdoor kan er een grote daling van de dollar plaatsvinden en zullen de goudprijzen stijgen.

Reden #9

Een deel van je verdienvermogen in de aandelenmarkt is laag kopen en hoog verkopen. Goud staat nog steeds op een vrij lage prijs. Het stijgt echter snel dus het is het beste om NU in te stappen.

Reden #10

De U.S. Dollar is niet langer de internationale veilige haven. Dit is te wijten aan verschillende financiële factoren. De belangrijkste is een falende dollar. U moet nu investeren in iets dat alle internationale grenzen overschrijdt en dat is goud.

Er zijn nog veel meer redenen waarom u NU zou moeten overwegen in goud te investeren. Uiteindelijk gaat het erom dat u beschermt wat u al hebt tegen inflatie, die de komende tijd vrijwel onvermijdelijk is.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Wilt u een blik in de toekomst? Wereldwijd erkend voor hun trendvoorspellingen uit het verleden en accurate beursoproepen, Forecast For Tomorrow biedt regelmatige updates om u te helpen GROTE winsten te maken in elk economisch klimaat. Ontvang het nieuws van morgen vandaag, Bezoek [http://www.forecastfortomorrow.com]

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Jon_Safer/408430

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.