Breng je Geld In Veiligheid

10 Redenen Waarom de Goudprijs Snel zal Stijgen

Er zijn de laatste weken een aantal ongelooflijk interessante en provocerende verklaringen afgelegd over het onderwerp goud. Maar de boodschap is simpel. Goud zal blijven stijgen. De vraag is hoe ver en hoe snel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De beheerder van het USAA Precious Metals and Minerals Fund – het nummer één beleggingsfonds voor edelmetalen over de laatste 10 jaar – gelooft dat goudaandelen 2% tot 3% zullen stijgen voor elke 1% beweging in goud.

Aangezien ons koersdoel voor goud vanaf nu minstens 100% is – meer dan $2000 per ounce – zou dit betekenen dat goudaandelen 200-300% zouden kunnen stijgen. En de meer speculatieve aandelen zullen deze doelstellingen waarschijnlijk ver overtreffen.

Om zich comfortabel te voelen bij het beleggen in edele metalen, moeten beleggers zich bewust zijn van de redenen voor de verwachte stijging van de goudprijs. In willekeurige volgorde zijn dit de belangrijkste redenen waarom de weg is vrijgemaakt om uw fortuin te maken.

1. Verkoop van goud door het Goudkartel

Het Goudkartel bestaat uit de Amerikaanse regering en een verzameling van goud- en centrale banken. Centrale banken zijn lange tijd bronnen van goud geweest dat gebruikt werd om de markt te manipuleren en de prijs van goud te onderdrukken. Maar ze raken uitgeput.

Goud is in zulke grote hoeveelheden verkocht om de prijs onder controle te houden, dat er niet voldoende geproduceerd wordt om de uitputting van de goudvoorraad om te keren, of zelfs maar te vertragen. De enige manier om de vraag af te remmen is de prijs te laten stijgen. Hoe hard ze ook proberen de markt te manipuleren, het klassieke vraag en aanbod zal winnen.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

2. Tekort aan aanbod

De huidige economische omstandigheden in combinatie met de stijging van de productiekosten hebben de goudexploratie en -productie vertraagd. Bovendien hebben de infrastructurele problemen van Zuid-Afrika een aanzienlijke invloed gehad op hun productie.

3. Overbrenging van goudopslagplaatsen

Hong Kong heeft onlangs de laatste hand gelegd aan een hoogtechnologische veiligheidskluis op de luchthaven van de stad. De autoriteiten van Hong Kong zijn op dit ogenblik bezig met het overbrengen van hun goudreserves van Londen naar de nieuwe beveiligde opslagplaats.

Een dergelijke stap zendt een boodschap uit – we zullen goud accumuleren, en we willen het veilig opgeslagen hebben waar we het kunnen zien en controleren, waar we er onmiddellijk bij kunnen, en waar het niet in gevaar is.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

4. Toenemende oorlog en sociale onrust

Oorlog en sociale opstand kunnen snel escaleren. De wereld is nu al in meer conflicten verwikkeld dan ooit sinds de tweede wereldoorlog. De Chinezen zijn lange termijn denkers en houden hier ongetwijfeld rekening mee bij het verzamelen van goud en zilver om het dicht bij huis op te slaan.

5. China breidt zijn goudreserves uit

China maakt er geen geheim van dat het van plan is zijn goudreserves uit te breiden, en heeft nu meer dan 1050 ton in voorraad.

6. China moedigt zijn burgers aan om goud te kopen

Met ’s werelds grootste bevolking, en een van de snelst groeiende economieën heeft China het legaal gemaakt voor hun burgers om goud en zilver te kopen, en moedigen ze hen actief aan om te investeren in deze edele metalen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
Investeren in Goud of Zilver

7. India

India, dat tot nu toe de grootste koper van goud was, zal naar verwachting blijven kopen voor juwelen, en in toenemende mate voor investeringen. India slokt reeds het grootste deel van de jaarlijkse mijnproduktie op, zodat slechts een beperkte hoeveelheid overblijft voor de steeds concurrerende en steeds grotere vraag.

8. GLD, de SPDR Gold Trust

GLD, de SPDR Gold Trust koopt goud om zijn aandelen te ondersteunen. Zij zouden momenteel meer dan 1000 ton goud bezitten (bijna dezelfde hoeveelheid als China). Als dit inderdaad het geval is, is hun vraag naar goud een grote druk op de goudprijs. Er is meer over dit onderwerp in ons Gold Report

9. Inflatie vs. deflatie

Het argument blijft bestaan. Na een deflatoire periode zullen de miljarden dollars die in de markten worden gepompt, inflatoir worden. Inflatie doet goud stijgen. Toen goud voor het laatst piekte op $887 in 1980, bedroeg de inflatie gemiddeld 14% en bereikte een hoogtepunt van meer dan 20%. De hypotheken waren met meer dan 17% gestegen. Dit zou opnieuw kunnen gebeuren.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

10. Devaluatie van papieren valuta

De sterke daling van de dollar heeft de stijging van de goudprijs beïnvloed, maar valuta’s zullen op een gegeven moment met elkaar wedijveren om te devalueren.

Alle valuta’s worden onbetrouwbaar, ze bieden geen zekerheid meer, en goud wordt het nieuwe geld. Wanneer dit stadium is bereikt, is de cirkel rond, het grootste deel van de activa zal in handen zijn van Aziatische belangen en de nieuwe wereldorde zal zegevieren.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Anna_P_Best/340471

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.