Breng je Geld In Veiligheid

7 Tips voor Beleggen in Zilver

Voordat u iets doet, moet u ervoor zorgen dat u weet wat er gaande is op de markt. Dit geldt niet alleen voor zilver. Het geldt ook voor andere dingen zoals online marketing, off-line marketing, het opzetten van onze reguliere business, het doorverkopen van wat dan ook, etc. Als je weet wat er gaande is in de markt, zul je altijd op de hoogte blijven van alles en je zult nooit te veel betalen voor je product.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1.) Kijk naar de markt en de spotprijs

Laten we zeggen dat ik wat zilver wil kopen. Als ik de markt niet ken, omdat het een edelmetaal is, ga ik er in mijn hoofd van uit dat het erg duur zal zijn om te kopen. Natuurlijk zijn de feiten dat ik zilver kan kopen voor slechts een paar dollar per ounce, maar in mijn hoofd denk ik dat ik een klein fortuin moet uitgeven voor dit edelmetaal.

Dus bereid ik me voor om veel uit te geven. Ik verzamel het geld, ik vind een verkoper die mij, zoals hij zegt, een goede deal geeft, en ik koop uiteindelijk 10 ounce zilver voor $50 per ounce. Nu, omdat ik de marktwaarde niet ken, omdat ik de prijs van zilver niet ken, zou ik eigenlijk kunnen zeggen dat dit een goede deal was, maar als ik een beetje onderzoek had gedaan, zou ik me waarschijnlijk de echte feiten realiseren. Zilver is niet duur op dit moment, en ik zou geen $ 50 per ounce moeten betalen. Plotseling wordt een deal die ik dacht dat vrij goed was een afzetterij.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Weet altijd wat de spotprijs is. Zoek uit wie de gerenommeerde verkopers zijn, zoek uit wie goed is om mee te werken, en neem de tijd om te leren wie je moet vermijden.

Al het onderzoek dat je moet doen om te beginnen kun je natuurlijk gratis online doen. Ga gewoon naar Google en zoek iedereen die je tegenkomt op, zoek dingen op die je wilt weten over zilver beleggingen en bekijk de mensen, websites en YouTube kanalen waar ik je op wijs. U zult worden gepresenteerd met een heleboel geweldige resultaten die u zullen onderwijzen in een mum van tijd.

Het zal niet lang duren en het kan je echt veel geld besparen. En je kunt je vinger aan de pols houden van wat er gebeurt met zilver met de wetenschap dat je online experts hebt om aan te boren.

Later, als je een doorgewinterde belegger en je bent eigenlijk het maken van winst uit uw zilver beleggingen, kunt u beginnen met het betalen van mensen om onderzoek te doen voor u, om op de hoogte blijven van de markt voor u, enz. Voor nu, blijf zo ver weg van het uitgeven van uw eigen hard verdiende geld als mogelijk.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Praat met mensen die er verstand van hebben

Een andere goede onderzoeksmethode is gewoon naar buiten gaan en praten met een mensen. Misschien iemand die enige ervaring heeft met zilver beleggingen. Ga bij ze zitten en vraag ze een paar minuten de tijd. Neem ze mee uit eten of iets dergelijks en ze kunnen u vertellen dingen die je moet weten om u op weg helpen.

Als ze een goed persoon zijn, zullen ze meer dan blij zijn om met je te praten. Ze zullen misschien niet hun handelsgeheimen met je delen, maar ze zullen je beschermen en je waarschuwen voor oplichting en andere gevaren die je te wachten staan.

Als u op dit moment niemand kent die in zilver handelt en u heeft voldoende online onderzoek gedaan zoek dan de dichtstbijzijnde handelaar en ga bij hem langs. Als laatste zijn er altijd nog de kranten. In de kranten zult u hoogstwaarschijnlijk vinden wat de trends zijn, inclusief wat de prijzen zijn voor zilver.

Als er een crisis op komst is in de financiële wereld, die uw koop- en verkoopbeslissingen zou kunnen beïnvloeden. U zult het uit de kranten vernemen en u kunt de details later altijd online verifiëren. Aarzel niet om hier een paar dollar aan educatie uit te geven.

Het enige dat ik wil vermelden voordat ik dit hoofdstuk afsluit, is dat u alles zelf moet leren voordat u geld betaalt. Voordat u besluit om iemand in te huren om u te helpen met iets met betrekking tot onderzoek, of het eigenlijke kopen en verkopen van zilver, moet u er eerst zelf succesvol mee zijn.

Op deze manier kent u de handel goed, en kunt u niet alleen uw werknemers opleiden. Maar u zult ook in staat zijn om eventuele inconsistenties en eventuele problemen te spotten als ze zich voordoen, en vaak al veel voordat ze zich voordoen.

Doe altijd het juiste onderzoek voordat u iets anders doet. Ga op het internet zitten, doe een paar uur online onderzoek, koop kranten en lees ze grondig, of scan ze op zijn minst om informatie te vinden die verband houdt met uw zilver investeringen, en het belangrijkste is dat u iemand vindt met wie u kunt praten die ervaring heeft, en indien mogelijk probeer een mentor te vinden die u op weg kan helpen.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

2. Leer wat je moet doen

Een ander ding dat je moet onthouden voordat je geld investeert is om te proberen zo veel als je kunt te leren, niet alleen over de zilvermarkt. Maar over de kunst van beleggen zelf en de macro-en micro-economische factoren die van invloed zijn dergelijke investeringen.

Er zijn een aantal zeer goed geïnformeerde mensen die YouTube kanalen beheren die experts zijn op dit gebied en die toegankelijk zijn voor u en blij zijn om hun kennis te delen. Zorg ervoor dat je dat in je voordeel gebruikt en bekijk hun video’s, reageer op hun video’s en stel hen vragen. Geef ze alle steun die je kunt, zodat ze reden hebben om er voor jou te zijn.

De volgende stap is het verifiëren van hun kennis

Hebben ze krantenartikelen, gepubliceerde gegevens en verificatie dat ze experts zijn op het gebied van zilver beleggen? Hebben ze boeken geschreven over edelmetalen en hoe er geld mee te verdienen? Komen mensen over het algemeen naar hen toe voor advies?

Doe dat met mensen die u geïdentificeerd als experts in het investeren in zilver. Wanneer u klaar bent met dat, probeer dan contact met hen op te nemen. Het beste is om contact met hen op te nemen via de telefoon.

Wanneer u contact met hen opneemt, probeer dan met hen te praten over wat u van hen wilt, door direct en eerlijk tegen hen te zijn. Als ze aardig zijn, zullen ze je waarschijnlijk op de een of andere manier willen helpen. Als ze geen tijd hebben om je persoonlijk te helpen en met je te praten, zou je misschien kunnen betalen voor een consult met hen.

Als u een paar honderd dollar te besteden hebt, een probleem wanneer u in deze business terechtkomt, kunt u voorstellen dat u op een geplande tijd belt en een paar uur met hen praat.

Ik begrijp dat een paar honderd dollar uitgeven aan onderwijs op dit punt misschien een beetje moeilijk voor u is, maar ik kan u beloven dat het de moeite waard kan zijn.

Je gaat veel van hen te leren, en nog belangrijker je zal meer uitgerust om te beginnen met investeren in zilver veilig en effectief. Sommige experts hebben een abonnement op basis van diensten die u toegang geven tot hun nieuwste informatie als ze maken het. Dus dat kan ook een optie zijn die u misschien verkiest.

Verbeter uw kennis

Ik raad u dus zeker aan om uw kennis te verbeteren als het gaat om beleggen in zilver.

Boeken, natuurlijk, zijn veel goedkoper dan een een-op-een consult met een zilver belegging expert, maar ze geven je niet de persoonlijke aanpak. Ze zullen u de algemene informatie geven, maar u zult uiteraard geen vragen kunnen stellen.

Als u nog geen geld heeft voor een gesprek, kunnen boeken een goed alternatief voor u zijn, en dat zal waarschijnlijk ook zo zijn.

Wanneer u een boek kiest om te lezen, probeer dan auteurs te vinden die succesvol zijn geweest met beleggen in zilver. U kunt investeerders vinden en bepalen of ze succesvol zijn of niet door online onderzoek naar hen te doen. Zoek gewoon hun naam op, kijk of ze video’s hebben geplaatst, of opmerkingen hebben.

Raadpleeg Google

Nogmaals, Google ze en neem een kijkje op hun informatie. Als je het gevoel hebt dat je veel van hen leert, en als je het gevoel hebt dat de algemene bevolking naar hen opkijkt als experts. Dan is het misschien een goed idee om hun boeken te kopen en te lezen.

Als je klaar bent met boeken, moet je kijken of je wat tijdschriften over het onderwerp kunt krijgen. De reden waarom tijdschriften goed zijn is dat ze voortdurend opletten wat er gaande is in de markt. Ze zijn meer op de hoogte van trends dan boeken, die een langere houdbaarheid hebben. Dat is precies de reden waarom u aandacht moet besteden aan wat ze te zeggen hebben.

De uitgevers van tijdschriften willen er altijd voor zorgen dat ze de lezers tevreden houden en om dat te doen gaan ze de markt onderzoeken en vertellen ze wat er aan de hand is zodra het gebeurt.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
Investeren in Goud of Zilver

3.) Houd de spotprijs in de gaten

Zoals ik al heb gezegd, is de spotprijs iets dat heel belangrijk voor u is. Het is de prijs die het publiek bereid is te betalen voor uw zilver. Nu, ik wil mezelf niet herhalen, omdat je er gewoon gemakkelijk op terug kunt komen. Maar ik wil het feit benadrukken dat het bijhouden van uw spot uiterst belangrijk is.

Dit is waarschijnlijk iets dat uw bedrijf zal maken of breken wanneer u voor het eerst begint.

4.} Vind de juiste verkopers

Een ander ding dat belangrijk is als je niet veel ervaring hebt is het vinden van de juiste verkopers. De juiste verkoper zal degene zijn die u zilver zal verkopen tegen de spotprijs plus een redelijke vergoeding. Natuurlijk verwacht u niet dat ze u hun zilver gratis geven, of het aan u verkopen tegen de spotprijs, want als ze dat zouden doen zouden ze geen geld verdienen.

U wilt dat iedereen gelukkig is. U wilt dat uw verkoper geld verdient, maar u wilt niet dat hij u oplicht. U wilt een goede prijs betalen voor uw zilver, dus doe altijd onderzoek voordat u besluit om iets te kopen van iemand. De kans is groot dat er in uw omgeving of online veel verkopers zijn die zilver verkopen.

Velen van hen verkopen hun zilver eigenlijk niet online vanwege de hoge transactiekosten, dus wees bereid om contact met hen op te nemen. En stel ze alle vragen die u wilt, en op basis van feedback kunt u een beslissing nemen of u gaat kopen van hen of niet.

Haast u nooit als het gaat om het investeren van uw geld. Vergeet niet dat elke dollar die u investeert is hard verdiend geld dat je moet werken om te krijgen, dus gooi het niet weg dwaas. Neem de tijd om aanbiedingen te krijgen van verschillende mensen, denk na over dingen en nadat je klaar bent met dat een beslissing nemen.

5.) Begin klein

Klein beginnen is ook iets dat heel belangrijk is, of in ieder geval zou moeten zijn. Zelfs als je veel geld tot je beschikking hebt, moet je nooit veel zilver kopen van iemand die je niet kent. U moet altijd klein beginnen. Koop een kleine hoeveelheid zilver. Als je het gevoel hebt dat investeren in zilver goed voor je is nadat je het hebt geprobeerd, ga dan verder en investeer er meer geld in.

Ga naar dezelfde persoon en koop meer van hem. Denk er altijd aan, om de kwaliteit van het zilver dat u krijgt te controleren. De beste manier om dit te doen is al beschreven, maar ik ga het kort voor u schetsen, zodat u niet terug hoeft te gaan.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het zilver dat u krijgt van hoge kwaliteit is, moet u een paar dingen doen.

  1. Koop een paar ons en controleer de kwaliteit daarvan.
  2. Als de kwaliteit goed is, ga dan terug naar dezelfde verkoper en koop meer.
  3. Controleer de kwaliteit van uw tweede aankoop.
  4. Als de kwaliteit daarvan goed is, kom dan weer bij de verkoper terug en koop nog meer zilver van hem.
  5. Controleer de kwaliteit daarvan.
  6. Als alles goed is, zit u goed.

Vergeet niet dat u altijd een contract kunt tekenen met uw verkoper waarin iets staat in de trant van dat als het zilver niet van voldoende kwaliteit is, u het recht heeft om het terug te sturen en het geld dat u betaald heeft volledig terug te krijgen.

6. Bewaar je zilver voor minstens vijf jaar

Weet u nog dat we het hebben gehad over het uitsterven van zilver in 2020? De US Geological Society zei een paar jaar geleden dat zilver het eerste metaal op het periodiek systeem zou zijn dat zou uitsterven en dat dit zou kunnen gebeuren tegen 2020. Dit is natuurlijk slechts een voorspelling, maar het geeft wel aan dat zilver steeds schaarser wordt.

Ik weet dat ik er al veel over gesproken heb, dus ik ga het niet nog eens herhalen, maar ik wil u er alleen aan herinneren dat het feit dat zilver steeds schaarser wordt, betekent dat de prijzen steeds hoger zullen worden.

In het verleden ging rhodium bijna van de ene op de andere dag van $3000 naar $10000 en de meeste mensen in het publiek hebben het niet eens gemerkt, dus verwacht niet dat de mensen om je heen op de hoogte zijn van deze zilverkans.

Als u uw zilver laat staan en het de eerste vijf jaar niet verkoopt, heeft u een grote kans om een hele hoop geld te verdienen voor niet veel werk. Natuurlijk vereist het niet aanraken van uw middelen en het niet doorverkopen van uw zilver geduld, maar geloof me, u zult blij zijn dat u het gedaan heeft.

Zilver meer waard dan goud?

Op een gegeven moment zullen we beter moeten worden in het recyclen met de mentaliteit die we nu hebben met goud. Uiteindelijk zal zilver meer waard worden dan goud op het punt dat we er zoveel van hebben gebruikt dat er minder zilver dan goud is.

Tegelijkertijd moet je altijd op je hoede zijn. Als u ziet dat de prijs van zilver omhoog begint te schieten, kunt u overwegen om te verkopen voordat de vijf jaar voorbij zijn, omdat de snelle stijging misschien tijdelijk is. Echter, de algemene regel is, nadat je zilver hebt gekocht, laat het zitten voor ten minste vijf jaar.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

7. Maak vrienden in de markt

Een van de laatste dingen waar ik het met u over wil hebben is iets waar u waarschijnlijk niet aan zult denken voordat u erg succesvol wordt. Dat ding is ervoor zorgen dat je altijd partners en vrienden hebt waar je mee kunt samenwerken.

Een one-man show runnen is een moeilijke zaak. Het is veel gemakkelijker als je een aantal bondgenoten hebt waarmee je kunt praten, waarmee je kunt samenwerken en waarmee je kunt brainstormen. Partners zijn geweldig, in feite zijn ze een van de beste dingen die je in een bedrijf kunnen overkomen.

Laten we zeggen dat er een geweldige kans voor u is om veel zilver te kopen tegen een zeer gereduceerde prijs, maar er is zoveel zilver dat u het niet uit uw eigen zak kunt financieren. Als u helemaal alleen bent, zult u deze kans voorbij moeten laten gaan. Je zult zoveel moeten kopen als je kunt en dan anderen de rest laten kopen.

Maar als je een partner of twee hebt, kun je je krachten bundelen, en je kunt allemaal het geld nemen dat nodig is om het zilver te kopen dat je zou willen kopen.

Nu bent u eigenaar van dat zilver, en u kunt het verplaatsen. Natuurlijk, zou u elkaar vrij goed moeten kennen en vertrouwen.U zou regelmatig met elkaar moeten communiceren om er zeker van te zijn dat het edelmetaal goed beheerd wordt.

Maar uiteindelijk heb je het zilver, je kunt het verkopen wanneer jullie allemaal besluiten dat het een goed moment is om het te verkopen en de winst delen.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar voor mij ziet het eruit als een vrij goed verhaal. Nogmaals, natuurlijk is dit slechts een theoretisch voorbeeld, maar hopelijk zul je na het onderzoeken van deze mogelijkheid beseffen hoe belangrijk partners zijn in je bedrijf.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Andy_Henry/75535

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.