Breng je Geld In Veiligheid

8 Redenen Waarom Zilver een Betere Investering is dan Goud

In dit artikel zal ik uitleggen waarom het in de huidige crisis en ook daarvoor verstandig is om in zilver te gaan beleggen. Zilver is in de ogen van veel experts op het gebied van economy een ondergewaardeerd metaal. Let dus goed op hoe je met een beetje inzicht je financiële slag kunt slaan. Hier volgen de 8 tips:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1.) De historische zilver/goud prijsverhouding was 16:1, maar de laatste jaren is zilver relatief goedkoper, variërend van ongeveer 40:1 tot 80:1. Op 27 december 2021, was de verhouding 78,8. Dit betekent dat zilver momenteel ondergewaardeerd is, en goedkoper dan historische normen. En dat het dus een betere investering dan goud, als je laag wilt kopen en hoog wilt verkopen.

2.) De vraag- en aanbodfactoren voor zilver zijn buitengewoon. Er is al 12 jaar een aanhoudend vraag/aanbod tekort in zilver. Er wordt meer zilver verbruikt door de industrie, dan dat er wordt geproduceerd door mijnbouw en recycling samen. Volgens sommigen gaat dit tekort al 60 jaar terug in de tijd, en heeft het vrijwel al het bekende zilver verbruikt dat sinds het begin van de wereld is gedolven.

Het jaarlijkse tekort schommelt de laatste tijd tussen de 100 en 200 miljoen ounces per jaar. Het jaarlijkse aanbod is ongeveer 650 miljoen ounces, en de jaarlijkse vraag is ongeveer 800 miljoen ounces.

3.) Rekening houdend met geraffineerde en gedolven bekende zilverreserves, is er veel minder zilver in de wereld dan goud. Ongeveer 150 miljoen ounces zilver versus 4 miljard ounces aan goud.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de zolgende zaken

4.) Het meeste zilver, 70-80% van wat op de markt wordt gebracht, wordt gewonnen als bijproduct van koper-, goud-, of zink- en loodmijnen. Er zijn maar heel weinig primaire zilvermijnen in de wereld, omdat de meeste eigenlijk koper- of goudmijnen zijn. Een lichte stijging van de zilverprijs zal dan ook niet tot gevolg hebben dat er veel meer zilver uit de grond wordt gehaald.

Veel zilver wordt gebruikt in de fotografie, elektronica, geneeskunde en tal van andere industrieën. Er wordt zo weinig zilver gebruikt voor een bepaalde toepassing (mobiele telefoon, foto, elektrische terminal), dat prijsstijgingen van zilver de vraag waarschijnlijk niet zullen doen afnemen.

Met een relatief inelastisch aanbod, en een relatief inelastische vraag, zal er een dramatische prijsexplosie nodig zijn om het tekort aan vraag en aanbod weer in evenwicht te brengen.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

5.) Beroemde beleggers hebben de afgelopen jaren zilver gekocht. In 1997 kocht Warren Buffet 130 miljoen ounces echt zilver, als gevolg van de gunstige “vraag en aanbod fundamentals”, hij kocht zoveel als ze hem legaal zouden laten kopen, toch was zijn aankoop met ongeveer 2% van de waarde van zijn portefeuille. George Soros bezit een groot percentage van Apex Silver (SIL). Bill Gates bezit een aanzienlijke positie in Pan American Silver (PAAS).

6.) Op de goudmarkt is er een grote toename van papieren termijncontracten die worden gebruikt om de prijs te onderdrukken. In de zilvermarkt is het relatieve aantal papieren contracten veel groter. Met andere woorden, er zijn meer papieren shorts die in een onmogelijke situatie terecht zullen komen wanneer de prijs van zilver echt begint te stijgen als gevolg van de fundamentele vraag-aanbod kloof. Ze zullen gedwongen worden om zilver te kopen of failliet te gaan.

Beide acties zullen een dramatische stijging van de zilverprijs veroorzaken. Als ze hun zilvercontracten niet nakomen, zal dat een signaal zijn voor de wereld dat er een ernstig tekort aan zilver is, en een geweldige investeringsmogelijkheid.

7.) Een van de goedkoopste manieren om zilver te kopen: U kunt Amerikaanse of Nederlandse munten van 1964 of eerder kopen, met een nominale waarde van $1000 (4.000 quarts, of 2.000 halve dollars, of 10.000 dimes), in een “zak” van “junk silver”, die 715-720 ounces zilver bevatten, afhankelijk van hoe versleten de munten zijn. In het begin van de jaren ’80, toen zilver $30-$50/oz. kostte, kon je met een zak zilver een huis kopen! Die dag kunnen we binnenkort weer meemaken!

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

8.) Maar historisch gezien was een zilveren dime een dagloon, of dat nu 100 jaar geleden was, of in de Romeinse tijd toen een denarius een dagloon was. Dit betekent dat een dubbeltje zilver, dat vandaag $1,27 waard is, meer dan $150 waard kan zijn (wat een dagloon is in het geld van vandaag.) of meer, nu zilver schaars is. In 1926 kon je met een zilveren dime een maand lang de huur van een 5 sterren hotel betalen! Dat is zo’n $6000 tot $10.000 waard!

Je krijgt zoveel zilver voor je geld. Een zak oud zilver weegt ongeveer 55 pond, en is zo groot als een bowlingbal. Als je $100.000 investeert in zilveren munten, tegen $12.450/zak, dan heb je 8 zakken van elk 55 pond, of zo’n 440 pond in totaal. Kunt u zich voorstellen om zoveel door uw huis te verplaatsen als u moest verhuizen? Zilver is zo goedkoop dat het fysieke problemen oplevert voor investeerders!

Soms vind je kwartjes in een zak die dateert uit de late jaren 1800. In de vroege jaren 1900 kon je de hele dag werken voor een loon van EEN ZILVEREN KWARTJE. Stel je voor dat je een dagloon van echt geld kon kopen voor minder dan een dollar van het geld van vandaag! Vandaag, in 2021, is een dagloon meer dan $100. Een andere manier om het te zeggen is dat de euro in de loop der tijd meer dan 99% van zijn koopkracht heeft verloren. Maar omdat zilver ondergewaardeerd is, kun je 100 keer de waarde van je geld en arbeid krijgen als je in zilver investeert.

Stel je voor dat ze je vandaag een dagloon van $100 in zilveren kwartjes zouden betalen; dan zouden ze je vandaag ongeveer 100 zilveren kwartjes moeten geven. De implicaties zijn dat als zilver terugkeert naar zijn historische waarderingen, zilver ongeveer 100 keer in waarde zal moeten stijgen, tot $450/oz. Zilver is echt een koopje.

Ik bestudeer zilver al 14 jaar. Op het gevaar af als een samenzweringstheoreticus te klinken, de zilverprijs is jarenlang gemanipuleerd en kunstmatig laag gehouden. De Verenigde Staten hadden vroeger de grootste strategische voorraad ter wereld – meer dan 3 miljard ounces. Vandaag de dag hebben we er bijna geen meer.

Volgens sommige rapporten is er op dit moment 60 miljoen ounces zilver beschikbaar op de COMEX. (De COMEX staat voor Commodity Exchange, een divisie van de NYMEX – New York Mercantile Exchange. Dit is waar termijncontracten voor edele metalen worden verhandeld).

Dit is de beleggingskans van je leven. Eigenlijk is het waarschijnlijker dat zilver vandaag de dag de grootste investeringsmogelijkheid is in de geschiedenis van de wereld.

* Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid, heeft de hele wereld zilver als geld gebruikt.

* Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid, heeft de wereld zilver verbruikt voor elektronica.

* Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid, is zilver zo goedkoop geweest.

* Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid, is er geen bovengronds zilver meer.

Zilver is een koopje! Het is goedkoop – te goedkoop!

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Elke dag heb ik de mogelijkheid om individuen en organisaties te bezoeken. Allemaal delen ze de groeiende bezorgdheid en ongerustheid over de toestand van onze economie en het fiscale en monetaire beleid van onze regering. Veel mensen overwegen beleggingen in veilige havens.

Al meer dan vijftien jaar koop, verkoop, verhandel en beheer ik portefeuilles van edelmetalen. In de loop van diezelfde 15 jaar heb ik relaties opgebouwd met eersterangs distributie-, munthandel- en agentschapbronnen – waarbij ik door lagen van makelaars, tussenpersonen en detailhandelaren heen ben gegaan.

Vooral in deze tijd van economische onzekerheid, zijn er tal van individuen en organisaties die goud en zilver “pushen”. Zij bevelen vaak artikelen aan met de hoogste winstmarges, zonder rekening te houden met de goud/zilver verhouding, terwijl ze proberen specifieke voorraad te “up-sellen” en te promoten die misschien niet het beste zijn voor u, de belegger. Het resultaat is dat u uiteindelijk “full retail” betaalt met nog eens 5% tot 20% aan onnodige commissies.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/John_Fisher/514905

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.