Breng je Geld In Veiligheid

Beleggen in Goud is Verstandig

Dit is de mantra voor een nieuwe generatie, een generatie van mensen die ten einde raad zijn als het erom gaat zich te voelen als het percentage mensen dat geen stem heeft of geen uitweg. De manier waarop de wereld met financiën omgaat, staat op het punt de manier te veranderen waarop mensen tegen alle dingen aankijken die hun ouders hen hebben geleerd. De dagen van een baan bij een goed bedrijf en investeren in een pensioenplan zijn zo goed als voorbij. Dat geld zal niet genoeg zijn met de prijzen die stijgen zoals ze nu doen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De meesten kunnen niet eens een vaste baan vinden. Ja, ze hebben een universiteitsdiploma en een berg schulden waarvan ze nu ontdekken dat het een grote vergissing was. De toekomstige generatie heeft geen baan, geen inkomen en geen bezittingen. Het is mijn taak om deze generatie te helpen hun inkomen en vermogen veilig te stellen zodat zij hun leven voor de toekomst kunnen veranderen en een geweldige manier om vermogen te vergaren met weinig geld is in goud en zilver beleggen.

Waarom Goud & Zilver

Goud en zilver staan bekend als edelmetalen. Deze metalen komen uit de aarde en kunnen niet door de mens worden gereproduceerd, wat ze waardevol maakt. U herkent goud en zilver misschien als het basismateriaal voor de meeste sieraden op de markt, maar er zijn nog andere toepassingen voor deze edele metalen.

Zilver wordt bijvoorbeeld gebruikt in bijna alle elektronische voorwerpen vanwege zijn hoge geleidingsvermogen (het vermogen om een elektrisch signaal over te brengen). Dit omvat alles van de satellieten die in een baan om de aarde draaien tot de mobiele telefoon die u gebruikt. Goud wordt gebruikt op plaatsen waar corrosie kan optreden, maar dat moet echt worden vermeden.

Goud en zilver worden ook al eeuwenlang gebruikt als betaalmiddel. We kunnen dit dateren van ver voor het Romeinse Rijk, maar we zullen ze in de illustraties gebruiken zodat we de betekenis van de metalen kunnen begrijpen. We hebben allemaal gehoord van het grote Romeinse Rijk dat uiteindelijk ten onder ging aan zijn eigen gewicht.

Het Romeinse Rijk gebruikte een munt om handel te drijven met de omringende naties en om belastingen te betalen. Door belastingen te betalen kan de regering oorlogen financieren en ambtenaren betalen. Na een tijdje begon Rome zijn bereik uit te breiden door gebieden in de buurt te veroveren en oorlog te voeren met andere landen. Deze oorlog werd gevoed door zaken waarvoor geld nodig was en de belangrijkste valuta was zilver en goud.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Naarmate Rome zich uitbreidde, nam het meer schulden op zich, had het meer dienstpersoneel in dienst dan ooit en werden er meer projecten aangenomen dan de regering uiteindelijk aankon. Julius Caesar merkte op dat het Romeinse rijk zijn uitgaven begon terug te schroeven. Dit zou later bekend worden als een recessie, vergelijkbaar met wat er nu in 2022 in de wereld gebeurt.

Quantitative Easing

Omdat goud de standaard was voor handel tussen de steden en werd gebruikt om belastingen te betalen, moest de regering een manier vinden om de hoeveelheid goud te verhogen om de economie te stimuleren. Dit noemen we in de VS Quantitative Easing. Omdat goud een natuurlijke hulpbron uit de aarde is, bedachten ze een manier om de hoeken van de gouden munten af te snijden, zodat ze een lagere hoeveelheid goud per ounce hadden. Deze devaluatie van de gouden munt (vergelijkbaar met een kwartje) zorgde voor een gestage prijsstijging.

Naarmate de tijd verstreek, stegen de prijzen naarmate meer van deze afgesneden munten in omloop kwamen. Uiteindelijk kon de regering de hoekjes niet meer afknippen dan ze al had gedaan en begon ze het goud te mengen met een ander metaal, zodat er meer munten (kwartjes) in omloop kwamen, maar hun waarde was een stuk minder dan de oorspronkelijke 100% gouden munt. Uiteindelijk kreeg Rome te maken met hyperinflatie en werd het rijk vernietigd.

Ik vertel u dit verhaal omdat we vandaag de dag met hetzelfde scenario worden geconfronteerd en het zal u helpen de noodzaak te begrijpen van het bezit van edele metalen zoals goud en zilver. We zijn nu geëvolueerd van het gebruik van goud naar het gebruik van papieren dollars over de hele wereld. Die dollars waren ooit inwisselbaar voor goud.

Ja! De Amerikaanse dollar was ooit gedekt door goud en was zo goed als goud. President Nixon nam de Julius Caesar beslissing en besloot te gaan bezuinigen en haalde uiteindelijk de natie van de Gouden Standaard af.

Goud Standaard – wanneer een monetair systeem zijn valuta baseert op een bepaalde hoeveelheid goud. Bijvoorbeeld: 20 dollar biljet = 1 ounce goud.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Investeren in goud en zilver

In het huidige tijdperk zal het aanhouden van activa de manier worden waarop we geld of rijkdom bewaren. Deze activa kunnen van alles zijn, van een bedrijf tot onroerend goed of edele metalen. Een vermogen is eenvoudigweg elk voorwerp dat inkomsten oplevert of rijkdom in stand houdt. Nu hoef je niet rijk te zijn om betrokken te zijn bij een van deze activa in feite meer mensen hebben gekregen betrokken bij deze activa klassen van middeninkomens huizen dat ooit tevoren.

Wij willen ons richten op het investeren in zilver en goud als een middel om rijkdom op te slaan. Als middeninkomens is het heel moeilijk voor ons om soms geld te sparen, omdat we het gevoel kunnen hebben dat geld sparen een nutteloze bezigheid is.

Beleggen in goud en zilver kan heel opwindend zijn. Het geeft financieel scherpzinnige mensen het voordeel van wat fysieke rijkdom en voor degenen die gewoon plezier hebben in het kopen van dingen het stelt u in staat om rond te shoppen en te kopen koopjes metalen. Ja, ik weet dat het niet sexy klinkt, maar hoe dan ook, zilver en goud werden in het Romeinse Rijk gebruikt en worden nog steeds gebruikt. Landen gebruiken het om olie en andere importen uit andere landen te kopen.

Goud en zilver zijn belangrijk omdat goud en zilver, ongeacht de prijsschommelingen, op elk moment dezelfde hoeveelheid van dat artikel kunnen kopen. Zo kocht een Romeinse soldaat voor 1 ons goud een op maat gemaakt oorlogspak, een riem, duurzame schoenen en een paar accessoires. Vandaag de dag koop je voor 1 ons goud een goed maatpak, een mooie riem, een paar mooie schoenen en een paar accessoires. De prijs van de suites is in relatieve termen gestegen, maar het behoudt nog steeds zijn gewicht in goud en dat is wat we moeten begrijpen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
Hoeveel is Goud Waard

Prestaties van goud en zilver

Februari 2007: 665 dollar per ounce

  • Februari 2008: $974/ ounce
  • Februari 2009: $995/ ounce
  • Februari 2010: $1.141/ ounce
  • Februari 2011: $1.418/ ounce
  • Februari 2012: $1.649/ ounce
  • Februari 2022: $1.829/ ounce

Dat is een goed rendement op uw eerste investering in 15 jaar.Het betekent ook dat de waarde van de Amerikaanse dollar ten opzichte van goud jaarlijks daalt. Onthoud dat u voor 1 ounce altijd hetzelfde kunt kopen, dus dat betekent dat de waarde van de dollar afneemt.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Lange termijn strategie

Bouw uw vermogen op zodat u rijkdom kunt behouden in zowel goede als slechte tijden. Het kopen van een beetje goud en zilver in de loop van de tijd zal u helpen u zeker te voelen over uw toekomst en regelmatig sparen bevorderen. Ik wil dat u zich ervan bewust bent dat goud en zilver niet zozeer beleggingsvehikels zijn die inkomsten uitkeren.

Ja, u kunt het misschien voor meer verkopen dan u er voor betaald heeft, maar dat betekent niet dat het u ook echt geld heeft opgeleverd. U kunt ETF’s en termijncontracten gebruiken om inkomsten te genereren terwijl u nog steeds fysieke edele metalen bezit. Ik leer meer over deze strategieën in mijn boek en cursussen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Jared_D_Rentz/1231881

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.