Breng je Geld In Veiligheid

Denkt u erover om Goud te Kopen?

Dit artikel bevat misschien wel de belangrijkste informatie die u ooit zult lezen! Tenzij u onder de spreekwoordelijke steen heeft geleefd, weet u dat de prijs van goud en zilver de pan uit is gerezen! De prijs van goud nieuws domineert de financiële segmenten dagelijks! Als u overweegt goud en zilver aan te schaffen voor uw beleggingsportefeuille, moet u aandacht besteden aan wat ik in dit artikel met u ga delen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Waarom goud kopen?

Voor degenen onder u die neofieten zijn op de goud en zilver markt, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Misschien vraagt u zich af: “Waarom goud kopen?”. Dat is een zeer goede vraag. Afhankelijk van wie u het vraagt zult u waarschijnlijk een ander antwoord krijgen. Ik zal u de reden vertellen waarom u goud zou moeten kopen…Omdat GOUD GELD IS!

Wanneer (let op, ik heb niet gezegd “als”) onze valuta faalt (en dat moet gebeuren!) en ons papiergeld waardeloos is, zal het bezit van fysiek goud (en zilver) de wereldwijd geaccepteerde valuta worden. Mensen zullen goud nodig hebben om de basisbehoeften van het dagelijks leven te kunnen kopen!

Een andere reden om goud te kopen is… Omdat goud een opslag van waarde is! Goud verliest nooit zijn waarde. Met dezelfde hoeveelheid goud kan je vandaag een gemiddeld huis kopen als in de jaren 1920! De prijs van goud heeft een omgekeerde relatie met de waarde van de dollar.

Als de dollar stijgt, daalt de prijs van goud. Als de dollar daalt, stijgt de prijs van goud!

Snel historisch feit: Door de geschiedenis heen hebben alle fiatvaluta’s van grote beschavingen gefaald! De Amerikaanse dollar heeft een mooie run gehad, maar ook daaraan komt snel een einde! Leer van het verleden of je bent gedoemd het te herhalen!

Onze natie staat op de rand van een TRAUMATISCHE economische ramp! De perfecte economische storm is zich aan het vormen en het is slechts een kwestie van tijd voordat het toeslaat. Wanneer dat gebeurt, zal er hyperinflatie optreden en zal de Euro instorten.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Degenen die goud bezitten, en dan bedoel ik “fysiek” goud, geen aandelen van goudbedrijven, zullen rijk worden! Op dit moment is de prijs van goud ongeveer $1.800 per ounce! Ik voorspel dat binnen twee jaar of minder de goudprijs $5.000 per ounce of MEER zal bedragen!

Bovendien, hier is de reden om geen goud te kopen… Omdat goud geen beleggingsinstrument is! Ja, als u goud en vooral zilver hebt gekocht in de afgelopen jaren, en het hebt vastgehouden, hebt u een aardige winst gemaakt! Maar proberen roulette te spelen met de prijs van goud en zilver is een dwaas spel.

Koop goud omdat… Het is een bescherming tegen inflatie! Als de prijzen stijgen en de koopkracht van de dollar daalt, wordt uw geld waardeloos. Dus wat als ik het mis heb en we geen hyperinflatie meemaken en u ging erop uit en kocht een bootlading goud en zilver?

Wat is het ergste dat u kan overkomen? U zou nog steeds een boot vol goud en zilver bezitten. Wat denk je? De waarde van goud en zilver gaat NOOIT naar NUL!

Het probleem met goud als valuta

Wanneer de dollar crasht en mensen goud gaan gebruiken voor zakelijke transacties zal het gebruik van goudstaven, gouden munten, en gouden sieraden niet per se praktisch zijn. Ze zijn te groot en zullen te veel geld waard zijn. U zult geen boodschappen kunnen doen met een gouden munt van een ons ter waarde van $5.000!

Het antwoord: koop goud in kleine coupures van,5 gram, 1 gram, of 2 gram baren! Daarover later meer.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Waar je goud kunt vinden

Het lijkt erop dat goud alomtegenwoordig is. Het is overal waar je kijkt deze dagen, is het niet? Deze “Geld voor Goud” plaatsen zijn blijkbaar in elk stripcentrum in het land! Goud inkoop bedrijven adverteren voor u om uw goud in te zenden en zij zullen u geld teruggeven. Elke andere televisiereclame maakt reclame voor gouden herdenkingsmunten!

BELANGRIJKE TIP: Vermijd deze plaatsen als de pest! Ze zijn een regelrechte afzetterij. Zij zijn goud experts. U bent dat niet. Zij kopen en verkopen elke dag goud. U niet. Zij doen dit voor de kost. U niet. Ze zullen je de hele dag verslaan.

Ik weet dat het moeilijke tijden zijn en dat mensen rekeningen moeten betalen. Mijn advies: HOU JE GOUDEN EN ZILVEREN SIERADEN! Over een paar jaar zijn ze 100 keer zoveel waard!

Pas op voor de valkuilen van het kopen van goud uit deze bronnen

Exchange-Traded Funds (ETF’s)

ETF’s voor goud en zilver kunnen zeer goede instrumenten zijn voor de handel, maar ze kunnen ook een grote valkuil zijn voor beleggen. Wanneer u een ETF koopt, koopt u aandelen in een trust die eigendom is van en beheerd wordt door een bank, die goud of zilver zou kunnen houden. Aandelen in een EFT zijn echter geen goud of zilver, dat is toegewezen aan, en volledig eigendom van een enkele entiteit, JIJ!

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Numismatiek

Numismatiek wordt gedefinieerd als het bestuderen of verzamelen van munten, medailles en papiergeld. Ze worden beschouwd als “verzamelobjecten” en zijn als zodanig onderhevig aan waardering in termen van zeldzaamheid en sentimentaliteit. Numismunten zijn gemakkelijk te kopen, maar ze kunnen zeer moeilijk te verkopen zijn!

Online verkopers

Hoewel er veel legitieme en gerenommeerde online diensten zijn om goud te kopen en te verkopen, zijn er evenveel oplichters en frauduleuze diensten die er zijn! Koop alleen van een bekend online bedrijf. Doe uw huiswerk en controleer bij consumentenorganisaties of de online verkoper van wie u koopt betrouwbaar is. Koop uw goud van een dienst die wordt aanbevolen door iemand die u kent en vertrouwt.

ADF

Hoe goud kopen

Zoek een bedrijf dat goud verkoopt in kleine ingots of bullion. Ingots hebben de perfecte grootte om als goudgeld te gebruiken. Zorg ervoor dat het goud in 99,9% zuiver kina-bar kwaliteit goud gecertificeerd door een erkend agentschap. Zorg ervoor dat u goed rondkijkt voor de laagste opslagkosten. De beste goudmakelaarskantoren bieden gratis opslag aan! Voel je vrij om mijn website te bezoeken voor een lijst van de beste goudmakelaars op de markt.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Het opslaan van uw goud vs. het bezitten van uw goud

Ik raad u aan om het meeste van uw goud op te slaan in Schiphol.

Op deze manier kan de federale regering in het geval van een economische ramp niet eisen dat u uw goud aan hen geeft zoals ze deden tijdens de Grote Depressie!

Moet ik goud of zilver kopen?

Voor praktische doeleinden, dat wil zeggen, het gebruik van edelmetalen als een nieuwe wereldmunt, is goud een betere keuze. Het is niet zo zacht als zilver en kleine baren brengen een hogere prijs op. De prijs van zilver zal naar verwachting zijn bliksemsnelle stijging voortzetten met meer ruimte om hoger te gaan dan goud. Dus als u in edele metalen handelt, is zilver een betere keuze.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Tim_Cronin/1019629

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.