Breng je Geld In Veiligheid

Een Gouden Kans om in Goud te Beleggen

Als er ooit een perfect jaar in de wereldgeschiedenis was om in beleggingsgoud te beleggen, dan is dat jaar nu gearriveerd. Hier zijn twee redenen waarom… Het eerste wat je in de gaten moet houden is de obligatiemarkt. Toen de aandelenmarkt in het laatste kwartaal van 2008 daalde, sprongen veel beleggers op de obligatie-wagen. Hoewel de obligaties een recordrendement boden, dreef de zwerm kopers de obligatiekoersen omhoog.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Maar sinds het begin van het nieuwe jaar hebben obligaties al ongeveer 7% van hun waarde verloren. Geen goed nieuws voor degenen die van de aandelenmarkt op de obligatiemarktwagon zijn gesprongen!

We horen nu al van de plannen van de regering om nog eens triljoenen dollars te dumpen om ons land uit de recessie te halen, wat nog meer obligaties zal opleveren die ze zullen moeten verkopen.

Voeg dat bij de waarschijnlijke mogelijkheid dat het buitenland koudwatervrees krijgt om in Amerikaanse obligaties te investeren. En je hebt een scenario dat obligatiekoersen kan laten dalen tot ver in de dubbele cijfers.

Deze gebeurtenis zal er zeker voor zorgen dat de Amerikaanse dollar sneller zal dalen dan de bal op Times Square op oudejaarsavond!

Wat gebeurt er als de waarde van de dollar daalt? De prijs van goud gaat omhoog.

De andere belangrijke factor die zal bijdragen aan de stijging van de goudprijs is de verhouding tussen vraag en aanbod.

We hebben al gezien hoe extra vraag, veroorzaakt door het kopen van veilige havens, de prijs van goud kan opdrijven. Hoewel het kopen van veilige havens zeker zal toenemen wanneer de obligatiemarkt barst, is er nog een andere, en mogelijk grotere reden. Dat is het einde van de kortstondige opleving van de aandelenmarkt die we nu zien.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Een vraag die u zich met gezond verstand kunt stellen: is het een goed idee om geld te investeren in bedrijven die ten onder gaan?

We zien een recordaantal detailhandelaren die enorme omzetdalingen melden en hun deuren sluiten. Productiebedrijven ontslaan werknemers omdat de orders teruglopen.

Als gevolg daarvan verliezen honderdduizenden mensen hun baan, wat tot een financiële crisis heeft geleid omdat mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

We weten allemaal dat dit dezelfde bedrijven zijn die de aandelenmarkt vormen. Als deze bedrijven één voor één hun problemen bekendmaken, zullen beleggers sneller van de aandelenmarkt afspringen dan vlooien van een hond met een gloednieuwe vlooienband.

Goud zal het enige overgebleven veiligheidsnet zijn om in te springen!

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Natuurlijk zullen de twee voorgaande 2008 scenario’s de goudprijs drastisch doen stijgen. Sommigen voorspellen $1400/oz, anderen zeggen meer dan $2000/oz. Welnu, in 2021 bereikte goud meer dan $1800.
Een van beide maakt 2022 tot een goud-en-kans om goud te bezitten!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Jeff_Sneeringer/201681

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.