Breng je Geld In Veiligheid

Goud en Zilver is uw Veilige Haven tegen Financiële Vernietiging

Jazeker, goud en zilver is uw veilige haven voor bescherming tegen financiële vernietiging. Heeft u ooit het spel “schop tegen de ton” gespeeld of misschien het spel “sloot”? Welnu, landgenoten, dat is precies het economische spel dat we vandaag de dag in dit land spelen. Met kwantitatieve versoepeling (QE1 en QE2) heeft onze regering miljarden dollars gedrukt om de rente op onze almaar stijgende schuld te betalen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Nu QE2 aan het eind van de maand afloopt, is onze regering niet eens in staat om de rente op de schuld te betalen. Dus ofwel drukken ze nog meer geld bij (QE3), ofwel blijven ze in gebreke met het betalen van de schulden die het land niet meer kan betalen.

Wat denk je dat ze zullen beslissen? Wat zou jij doen als politicus die herkozen wil worden? Ja, u raadt het al, ze zullen de schuldenlast nog wat verder laten oplopen om de onvermijdelijke economische ineenstorting te voorkomen die ons en de komende generaties uiteindelijk zal achtervolgen.

Wakker worden Nederland, tijd om onze ogen te openen voor de realiteit van de onmogelijkheid van Amerika om te herstellen van deze economische tsunami.

Onze cultuur en onze leiders zijn niet bereid om de noodzakelijke offers te brengen in onze levensstandaard om een begin te maken met het terugbetalen van onze enorme schuld.

Overheid drukt meer geld

Het is overduidelijk dat onze regering meer geld zal blijven drukken om het onvermijdelijke af te wenden, althans tot de verkiezingen achter de rug zijn. Wat betekent dit voor de gemiddelde Nederlander? Het betekent dat naarmate er meer geld in de economie komt, en er meer dollars beschikbaar zijn om goederen en diensten te kopen, en de waarde van elke individuele euro minder waard wordt. Dat betekent inflatie en de onvermijdelijke gevreesde hyperinflatie.

Onze inkomens zijn gekrompen en de prijzen van de eerste levensbehoeften, voedsel, onderdak en nutsvoorzieningen, zijn begonnen aan een gestage klim, waardoor veel gezinnen gedwongen zijn te kiezen tussen het betalen van hun huur of eten. Dit is nog maar het begin. Onze euro blijft in waarde kelderen. Jaren geleden was onze munt 40% meer waard dan de Canadese dollar.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Vandaag ligt de waarde van de dollar 5% achter op die van de Canadese dollar. Wereldwijd stappen landen als China, die vroeger zwaar in de dollar investeerden, uit de dollar. Zij moedigen hun bevolking aan hetzelfde te doen. Dit geldt ook voor Japan en vele Europese landen.

Wat doet de gemiddelde Amerikaan om zijn bezittingen en families te beschermen tegen financiële vernietiging? Veel mensen gaan ervan uit dat de regering wel voor hen zal zorgen. Zij denken dat wanneer zij met pensioen gaan, de sociale zekerheid hun rekeningen wel zal betalen.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld en dat is de staat Minnesota. Hun regering is op 1 juli gesloten. De sluiting van de staat heeft geleid tot ontslagen, gezinnen die geen alimentatie ontvangen, arbeidsongeschiktheidsuitkeringen die niet worden uitbetaald, rustplaatsen en staatsparken die zijn gesloten en de lijst gaat maar door.

We gaan er gewoon van uit dat onze regering ons onze “rechten” zal blijven betalen en weigeren de gedachte te koesteren dat we die “op een dag” niet zullen hebben.

Nederland is BLUT!

Laten we eens naar de feiten kijken: Nederland is blut! Onze regering moet of geld blijven drukken, hyper-inflatie veroorzaken, of failliet gaan. Wat doen we om onszelf te beschermen? Wat zal nog waarde hebben als de Euro het papier niet meer waard is waarop het gedrukt is?

Het enige levensvatbare antwoord is edele metalen. Historisch gezien zijn goud en zilver altijd iets waard geweest en zullen dat ook altijd blijven. Ze zullen altijd erkend worden als iets van waarde. Koop wat goud NU!!!!

Investeren in Goud of Zilver

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

De zomermaanden hebben veel beleggers in slaap gesust. Ofwel hebben ze het te druk, ofwel zitten ze gewoon aan de zijlijn toe te kijken, maar dit is de perfecte gelegenheid voor u om in te springen en te beginnen met het beschermen van uw vermogen.

U moet alleen fysiek metaal kopen. Koop geen “papier”, want JP Morgan en Goldman Sacs, Comex en dergelijke, hebben slechts een klein percentage van het “papier” dat ze hebben verkocht, daadwerkelijk ondersteund in echt metaal. Hier is waarom u uw fysieke metaal moet kopen en vasthouden.

Goud en zilver zal omhoog schieten

Zilver en goud gaan omhoogschieten en zeer binnenkort. Als de dollar daalt, stijgen de prijzen van edelmetaal. Dat zien we nu al gebeuren. Om de stijging van de prijzen van fysiek metaal te verergeren, zijn er enkele zeer grote veranderingen gaande in China en India.

In India, een van de armste landen ter wereld, bezit bijna elke familie goud. Zij zijn een van de grootste kopers van fysiek metaal vandaag. En wij denken dat we het ons niet kunnen veroorloven om edele metalen te kopen.

Hmmm, als families in India dat kunnen… nou Amerika, denk nog eens na. Vervolgens, kijkend naar China, jarenlang was het illegaal voor burgers in China om fysieke metalen te bezitten.

De regering heeft het niet alleen legaal gemaakt, ze moedigen iedereen aan om goud en zilver te kopen en uit de US dollar te stappen. Ze moedigen het niet alleen aan, ze faciliteren het ook door een nieuwe goud- en zilverbeurs op te richten. Ze maken het zo eenvoudig voor de gemiddelde burger om goud en zilver te kopen door het bij hun banken aan te bieden.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

De Agricultural Bank of China heeft meer dan 320 miljoen particuliere klanten en 2,7 miljoen zakelijke rekeningen. Elk van hen kan goud of zilver kopen door een druk op een toets van hun computer. Wat betekent dit nu voor Nederland?

Vraag en aanbod

Als u vandaag zilver probeert te kopen, zult u verbaasd zijn hoe lang het duurt om uw order te plaatsen. De vraag drukt al zwaar op het aanbod en de Chinese markt is nog maar net open.

Met miljoenen nieuwe kopers die fysiek metaal willen, gecombineerd met de dalende dollar, zullen de prijzen van metalen stijgen….en snel. Veel experts geloven dat $200/oz zilver om de hoek ligt en $2000 goud snel zal volgen. Dit maakt de huidige prijzen van $40 en $1600/oz goedkoop.

Dus, het is duidelijk. Als u denkt dat de sociale zekerheid voor u zal zorgen, bent u naïef. Wakker worden! China heeft geen sociale zekerheid en moedigt hun mensen aan om financieel zelfvoorzienend te worden, door edelmetalen te kopen. Wij moeten voorzichtig zijn en hetzelfde doen.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Als je niets gespaard hebt, doe het dan nu. Geen excuses, de armsten van de armen in India kunnen het, dus u kunt het ook! Als u aandelen, beleggingsfondsen, T-bills, lijfrentes enz. hebt, is dat allemaal in Amerikaanse dollars. Diversifieer NU, zet tenminste 20% van uw vermogen in edelmetalen.

Verkoop wat van wat je hebt om het te doen, of leen het om het te laten gebeuren. Als u van cheque tot cheque leeft, betaal dan eerst uzelf. Koop een beetje per keer en wanneer het verdubbelt of verdrievoudigd of zelfs meer, zul je er geen spijt van hebben dat je actie hebt ondernomen.

Wakker worden Nederland, we hebben het zo ver geschopt als het kan gaan en nu is het tijd om het spel te beëindigen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Stephen_Long/21912

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.