Breng je Geld In Veiligheid

Hoe Beleggen in Goud en Zilver in 5 Eenvoudige en Veilige Stappen

In de 6 jaar dat ik beleg in goud en zilver, is mij deze vraag vaak gesteld: “Hoe kan ik beleggen in goud en zilver?”, waarop ik antwoord: “Waarom je investeert is belangrijker dan Hoe je investeert. ‘Hoe’ is het makkelijke deel. ‘Waarom’ vereist wat onderzoek en leren.”. Maar, aangezien dit artikel gaat over ‘Hoe’ beleggen in goud en zilver, zal ik geen lezing houden over het ‘Waarom’, maar ik zou u beroven van uw begrip als ik niet op zijn minst het onderwerp kort zou behandelen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De volgende vraag die ik meestal krijg is: “Moet ik edelmetaal of aandelen nemen?” Waarop ik antwoord: “Beide, maar neem eerst ongemunt goud.” En dit artikel gaat over beleggen in goud en zilver.

Hier zijn mijn 3 GROTE ‘Waarom’s.

Goud en Zilver als inflatie afdekking

Ik geloof dat goud en zilver de ultieme bescherming tegen inflatie zijn. De geschiedenis en de markten hebben bewezen dat hoe meer de inflatie toeneemt, hoe hoger de prijzen stijgen. En goud en zilver verslaan de inflatie altijd met een ruime marge. In een inflatoire omgeving – waarin ik sterk geloof dat we ons bevinden – zijn deze metalen koningen.

De vraag en aanbod fundamentals van goud en zilver blijven stevig intact om te dienen als inflatie bescherming tegen een gedevalueerde valuta, zoals de Amerikaanse dollar.

Goud en zilver als beleggingen

Omdat ik geloof dat we ons in een inflatoire omgeving bevinden, zijn goud en zilver mijn favoriete beleggingskeuzes. Mijn gelijk is bewezen, en ik heb al flinke winsten gemaakt met mijn beleggingen, en ik heb geen reden om te geloven dat ik binnenkort plotseling ongelijk zal krijgen.

De bullmarkt voor edelmetalen is nog maar net begonnen, want we zitten pas in het eerste kwartaal van een grondstoffen super-cyclus die meer dan 40 jaar kan duren, en deze cyclus begon in 1999. Hierover later meer. Sinds 2001 is goud gestegen van een dieptepunt in de 21e eeuw van $250 tot onze huidige $1800+, een stijging van 612% over 10 jaar of een gemiddelde van 61,2% per jaar. Probeer dat maar eens te overtreffen op de aandelenmarkt!

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Goud en zilver als bescherming tegen sociale chaos en chaos

De geschiedenis heeft vele malen bewezen dat wanneer de inflatie zeer hoog of extreem hoog is, sociale chaos en chaos meestal direct daarna volgen. Ik hoop dat ik om deze reden geen edelmetaal hoef te gebruiken, maar ik zal er als een padvinder klaar voor zijn als dit gebeurt.

Het is beter voorbereid te zijn en het niet te hoeven gebruiken, dan onvoorbereid te zijn en te wensen dat ik edelmetaal had als het slecht gaat. In 1980, toen de OPEC een politiek gedreven olie-embargo instelde, schoot de prijs van olie en goud en zilver omhoog, en stonden er lange rijen auto’s bij elk benzinestation.

Degenen die zilveren munten hadden, kregen voorrang bij bepaalde benzinestations, en met een zilveren munt van 10 cent (dubbeltje van voor 1965) kon je een liter benzine kopen. Vandaag de dag geldt dat nog steeds – aangezien de marktwaarde van een pre-1965 dubbeltje (dat 90% zilver bevat) is ongeveer $ 5 waard, en benzine is net rond de $ 4 per gallon.

Hoeveel is Goud Waard

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Nu, naar de how to’s van goud en zilver beleggen: De 5 eenvoudige en veilige stappen om te investeren in goud en zilver Bullion.

Stap 1

Neem de tijd om te leren over goud en zilver. Sla deze stap niet over!!! Dit zal u toelaten om de markten te begrijpen en geeft u het voordeel van kennis die u kan redden van financieel verlies en ook gebruik maken van kansen die u kunnen belonen met aanzienlijke winsten.

Mijn aanbeveling is om het boek “Rich Dad’s Guide to Investing in Gold and Silver” van Michael Maloney te lezen. Dit is een geweldig boek dat uitgebreide achtergrondinformatie geeft over geld en edelmetalen en geweldige aanbevelingen die ik persoonlijk opvolg. Je kunt het boek kopen, of lenen van de bibliotheek of een vriend die het heeft.

Stap 2

Maak een plan om te investeren. Ten eerste, wat is uw doel? En vervolgens, wat is je plan om dat doel te bereiken? Bijvoorbeeld, een plan zou zijn om 1000 ozt (troy ounces) zilver te kopen over 2 jaar. Uw plan om het doel te bereiken zou kunnen zijn om 500 ozt zilver per jaar te kopen, of ruwweg 42 ozt zilver elke maand gedurende 24 maanden.

Dit zal u een duidelijk idee geven van wat er nodig is om uw financiële doel te bereiken. Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, kunt u een mentor nemen of een coach inhuren, zoals ikzelf.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Stap 3

Creëer een Exit Strategie. Geen investeringsplan is compleet zonder een Exit Strategie. Een Exit Strategie is noodzakelijk om uw financiële doel te voltooien. Zoek uit hoe u uw goud en zilver kunt verkopen VOORDAT u het koopt. Dit is contra-intuïtief voor de meeste mensen. Mijn filosofie is om te beginnen met een duidelijk einde (doel) in gedachten. Dit omvat waar en wanneer het te verkopen, evenals het minimaliseren van de kosten en juridische kwesties en fiscale kwesties in het achterhoofd.

Op dit moment kunt u uw goud en zilver edelmetaal terug verkopen aan dezelfde plaats waar ik het gekocht heb, of op eBay. Andere opties zijn om het te verkopen aan een goed geïnformeerde persoon die de waarde van goud en zilver begrijpt. Als u stap 1 volgt, weet u welk soort edelmetaal u het meeste belastingvoordeel oplevert.

ADV

Stap 4

Vind een Gerenommeerde Handelaar. Nu, dit is wat de meeste mensen willen weten als ze mij vragen. Na “Hoe kan ik beleggen in goud en zilver?” komt “Waar koop ik goud en zilver?”. Eigenlijk is dit het makkelijke deel voor mij, maar niet zonder wat onderzoek. Mijn persoonlijke keuze van een gerenommeerde dealer is APMEX (American Precious Metals Exchange), een online edelmetaal dealer die een A+ rating heeft van het Better Business Bureau, en ik heb nog nooit een order van hen verloren.

ADV

Andere keuzes zijn: AMSTERDAMGOLD, een online edelmetaalhandelaar, en Kitco (kitco.com), ook een online edelmetaalhandelaar, en GoldSilver.com, een online edelmetaalhandelaar die eigendom is van Michael Maloney, de auteur van “Rich Dad’s Guide to Investing in Gold and Silver”. GoldSilver.com en Kitco bieden verschillende particuliere opslagdiensten aan.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Stap 5

Voer het plan uit. Nu, dit is het spannende deel, en dit is waar het rubber de weg raakt. Niets is zo spannend als het daadwerkelijk bestellen van uw allereerste bestelling van edelmetaal en munten. Eigenlijk is dat niet waar. Het is net zo spannend om uw eerste pakket van uw bestelling te openen.

Wanneer u die allereerste gouden of zilveren munt of staaf vasthoudt, zal dat uw leven voor altijd veranderen, want er is iets heel psychologisch bevredigends aan het vasthouden van fysiek edelmetaal in uw handen dat u met uw zuurverdiende geld hebt gekocht.

BELANGRIJK: Vergeet niet om klein te beginnen, zodat de kosten van elke fout die u maakt klein zullen zijn.

Nou, dat is ongeveer de samenvatting van de 5 eenvoudige en veilige stappen om te investeren in goud en zilver. Geef commentaar of deel dit artikel als je het leuk vindt. Dank u voor het lezen van dit artikel.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Myo_H_Myaing/1058555

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.