Breng je Geld In Veiligheid

Investeren in Goud – Goed Beleggingsadvies?

Zou het een goed beleggingsadvies zijn om te zeggen “Koop goud als een verzekering”? Om te beginnen moet het afhangen van de situatie van de persoon die het advies krijgt. Als u moeite heeft om de rekeningen te betalen, dan is investeren in goud niet een snelle weg naar rijkdom. Als al uw geld, en dan nog wat, vastzit in het huis, vergeet dan investeren in goud. Maar als u investeringen of geld heeft, en u onderzoekt hoe dit moet worden besteed, dan zou het naar mijn mening een vergissing zijn om niet op zijn minst serieus te overwegen om in goud te beleggen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Waarom in goud beleggen?

Het economische nieuws is nu zo rustig in vergelijking met 18 maanden geleden, dat het gemakkelijk is te vergeten dat het hele economische wereldsysteem op het punt stond in te storten. Het is zelfs zo gemakkelijk te vergeten dat u tegen die laatste bewering misschien fel bezwaar zult maken. Maar de realiteit is dat de leiders van de wereld geen triljoenen dollars zouden hebben gegooid om de wereldeconomie op te blazen als zij de ernst van de situatie niet hadden ingezien.

Is de financiële situatie dan niet gestabiliseerd?

Wel, we moeten het allemaal hopen. Maar er zijn nog steeds 600 biljoen dollar aan derivaten tegenover een jaarlijks bruto binnenlands product van 60 biljoen dollar. En vergeet niet dat deze derivaten over het algemeen zijn geschreven door mensen in een ongereguleerde omgeving, die voor een groot deel ergens op het spectrum lijken te zitten van minder dan scrupuleus eerlijk, tot roekeloos of ronduit oneerlijk.

De huidige waardebepaling van derivaten is een ingewikkeld proces, zonder correct antwoord, en er is geen goede reden om te geloven wat de vertegenwoordigers van de bedrijven of de accountants van de bedrijven die deze “activa” bezitten ons vertellen.

Obama had hopelijk zowel hersens als een gevoel voor goed en kwaad, bewonderenswaardige eigenschappen in ieder mens, en zeer wenselijk in een president. Toch hebben we nog steeds geen duidelijke weg voorwaarts, zelfs niet op nationaal niveau, laat staan op internationaal niveau.

En het is duidelijk dat de positie waarin we ons bevinden niet de positie is die ieder weldenkend mens zou verkiezen om als uitgangspunt te nemen. Risicospreiding is dus altijd een goed idee, om het onvoorziene op te vangen, maar op dit moment moet het belangrijker zijn dan ooit.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Maar waarom goud?

Omdat, hoe primitief u het ook moge vinden, het de enige internationaal erkende houder van waarde is die over de hele wereld als zodanig wordt erkend, en die al duizenden jaren in hoog aanzien staat. De waarde van een munt is grotendeels gebaseerd op vertrouwen. Hoe lang werd het pond sterling vertrouwd? De Duitse Mark? De Amerikaanse dollar, de yen? Relatief gezien, in een oogwenk.

OK, er zijn dus ook enkele onderliggende redenen waarom goud een waarde heeft, omdat het gebruikt wordt als geleider, als isolator, en omdat het mooi is, maar bovenal geloven mensen erin. En het is het menselijk geloof dat markten maakt en breekt.

Juist, goud is geweldig, maar heb ik de boot niet gemist?

Inflatie, goud zou moeten stijgen naar $ 4.000. Dat zou een gezond rendement zijn op goud dat je nu rond de 1800 dollar koopt. Maar als het zo hoog komt, en vooral als het daarna blijft stijgen, dan betekent dat waarschijnlijk een behoorlijke ineenstorting van het economische systeem. En dat zou geen goed nieuws zijn.

Hoe schat u de kans in dat dat gebeurt? Wel, misschien zou u de kans willen overwegen dat uw huis afbrandt? Weet u wat de procentuele kans is dat uw huis in het komende jaar afbrandt? Nee? Vrij klein? Waarom betaalt u dan een verzekering? Waarvan u vermoedelijk hoopt dat u er geen claim tegen krijgt?

Er zijn dus eigenlijk twee manieren om naar goud te kijken – ten eerste als een verzekeringspolis, en ten tweede, maar slechts ten tweede, als een investering. Eén ding is zeker, en dat is dat goud pas naar nul zal gaan als er geen mensen meer zijn. Op dat moment wordt het vrij academisch.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Maar loop ik niet het risico om geld te verliezen met goud?

U loopt altijd risico’s, het is gewoon dat de meeste van deze risico’s meestal niet voor de hand liggen. Realistisch gezien kan goud natuurlijk dalen, en op korte termijn zal dat waarschijnlijk ook gebeuren. Maar hoe ver kan het dalen op lange termijn?

Een extreem pessimist zou verwachten dat goud tot 400 dollar zal dalen. Dus met zowat het slechtste scenario, zou u nog steeds meer dan een derde van uw investering over hebben. En vergeet niet, dit zou goed nieuws zijn – het zou betekenen dat het economische systeem de hebzucht, corruptie en incompetentie van de jaren tachtig, negentig en negentig heeft overleefd.

Hoeveel goud moet u kopen?

Hoeveel u in goud investeert wordt duidelijk bepaald door uw persoonlijke omstandigheden. Zoals in de eerste alinea gezegd, als u geen geld heeft, vergeet dan het hele idee. Maar als u rijk bent aan activa, zou u misschien moeten overwegen om een percentage van uw totale vermogen in goud te steken. Zou 10% van uw vermogen in goud beleggen een domme beslissing zijn? Te veel of te weinig? U beslist. Welk percentage heeft u op de vastgoedachtbaan? Is er ruimte voor een aanpassing?

Welke prijs moet u betalen?

U hoeft geen activa in één keer te kopen – tenzij het een huis is! Kopen in een reeks aankopen kan een betere manier zijn. De prijzen van aandelen en grondstoffen lopen niet in een rechte lijn. Kopen op ‘pullbacks’ kan een goede strategie zijn. Dit artikel is geen geschikt medium om al te nauwkeurig naar grafieken en koersen te kijken, maar je zou jezelf een gameplan kunnen stellen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
Investeren in Goud of Zilver

Stel dat u 10.000 opzij zet om in goud te beleggen, dan zou u bijvoorbeeld kunnen besluiten om vandaag een derde tegen de marktprijs te kopen, nog een derde als de prijzen terugvallen naar 1.000, en nog eens hetzelfde bij 900. Op die manier stapt u zeker in de markt, maar het is natuurlijk mogelijk dat u niet zo’n grote positie verwerft als u zou willen. Er zijn een oneindig aantal variaties op de bovenstaande suggestie.

Wat ik wil zeggen is dat het nuttig kan zijn om nu een standpunt te bepalen, dat u in werking stelt als en wanneer de omstandigheden samenvallen met uw vooraf bepaalde regels.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Als u wilt proberen uw intrede in de markt te timen, een handelaar die ik de moeite waard vind om naar te luisteren is John Carter (en zijn partner Hubert Senters) op http://www.TradetheMarkets.com. Hij heeft een gratis dagelijkse update die de moeite waard is om naar te luisteren, evenals een abonnementsdienst.

Voor mijn eigen visie op de beste methode om in goudstaven te beleggen, in tegenstelling tot de beste timing, verwijs ik u graag naar mijn website.

Het verhogen van inkomen en vermogen, of het beschermen tegen tegenslagen, is te belangrijk om over te laten aan professionals – wiens enige garantie is dat ze een deel zullen nemen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Peter_Stockdale/576871

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.