Breng je Geld In Veiligheid

Tijd om te Investeren in Goud en Zilver

Met de meest recente uitbraak in de goud- en zilverprijs lijken we de bevestiging te hebben dat de correctie van meer dan een jaar voorbij is. De goudprijs corrigeerde van ruim 1.900 US dollar (begin september 2011) naar 1.515 dollar eerder in 2012. Zilver daalde van bijna 50 US dollar (begin mei 2011) naar ongeveer 26 dollar. Na een lange correctie lijkt het tijd te worden voor een hogere stap. Wie weet, misschien zien we binnenkort all-time highs. Het lijkt de tijd om in goud en zilver te stappen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Dit artikel geeft tips voor particulieren en beleggers die willen profiteren van de volgende rit omhoog, maar zich ook willen beschermen tegen de economische onrust in de wereld.

Tip 1

Wereldwijd zijn mensen goud & zilver aan het accumuleren om zich te beschermen tegen de schuldencrisis.

Een toenemend aantal particulieren en beleggers wereldwijd kopen goud & zilver om hun vermogen en spaargeld te beschermen. Zelfs Centrale Banken zijn op grote schaal goud aan het accumuleren. Wat kunnen we leren van deze trend? Mensen beschermen hun koopkracht tegen de negatieve gevolgen van de aanhoudende wereldwijde schuldencrisis.

Goud en zilver zijn een veilige opslagplaats van waarde. Met een ons goud kunt u dezelfde goederen kopen in laten we zeggen 3 jaar. Het papiergeld dat u bezit zal in dezelfde periode zijn waarde verliezen.

We zijn getuige van een ernstige crisis, veroorzaakt door excessieve hoeveelheden overheidsschulden en het massaal drukken van geld, voornamelijk in de Westerse landen en Japan. Het meest logische resultaat van deze praktijken is inflatie, wat resulteert in een dalende waarde van papiergeld.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Tip 2

Ook u zou goud & zilver moeten bezitten, het is heel eenvoudig.

Het is de afgelopen jaren heel eenvoudig geworden om edelmetalen te bezitten. Er zijn eigenlijk meer manieren dan ooit om goud & zilver te kopen. Hier volgen enkele tips:

Idealiter koopt u goud en zilver in de vorm van 100g baren, 250g baren of 500g baren. Koop geen grote baren, omdat u dan problemen kunt krijgen met de verkoop ervan. Zorg ervoor dat u eigenaar bent van het metaal; dus een niet-toegewezen oplossing van uw bank is geen aan te raden oplossing. Een eenvoudige maar veilige oplossing is om de metalen op te slaan in een persoonlijke kluis, maar niet thuis.

Overweeg de aankoop van enkele gouden en zilveren munten zoals de Zuid-Afrikaanse Kruegerrand, de Australische Kangaroo, de Zwitserse Vreneli, de Canadese Maple Leaf of de American Eagle. Koop geen exotische munten, omdat u dan moeilijk kopers zult kunnen vinden wanneer u ze wilt verkopen.

Er zijn Exchange Traded Funds (ETF’s) die u op de effectenbeurzen kunt kopen. Zorg ervoor dat u alleen ETF’s koopt die gedekt zijn door fysiek goud en zilver, zoals Sprott Physical Trust of Central Fund of Canada.

U kunt edelmetalen gemakkelijk kopen en opslaan via online programma’s. Het grote voordeel is dat het metaal wordt opgeslagen in een veilige kluis, die meestal bij de service is inbegrepen. Wij houden van BullionVault.com en GoldMoney.com. Voor Amerikaanse en Canadese burgers is er een toegankelijk zilver spaarprogramma SilverSaver.com. Als u de voorkeur geeft aan Zwitserse echtheid 100% buiten het banksysteem, dan kunt u GlobalGold.ch overwegen.

Tip 3

Zorg ervoor dat u fysiek goud & zilver bezit, vermijd papieren holdings.

Vermijd zoveel mogelijk het kopen van papier goud of zilver, zoals de ETF’s GLD en SLV. Ze werden erg populair vanwege hun gebruiksgemak, maar er zijn enkele risico’s verbonden aan de ETF’s. Als algemene vuistregel geldt dat u uw goud en zilver buiten het banksysteem moet houden. We zijn bang dat ETF’s kunnen omvallen wanneer zich een systemische financiële crisis voordoet. Als u een voorbeeld wilt van wat er mis kan gaan met papiergoud, kijk dan eens naar het recente drama met MF Global: beleggers raakten simpelweg al hun geld kwijt.

Investeren in Goud of Zilver

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Tip 4

We zitten in fase 2 van de 3 in de goudmarkt, nog ver weg van de top.

Elke markt gaat van ondergewaardeerd naar redelijk gewaardeerd en uiteindelijk overgewaardeerd. Dit zijn lange termijn trends die “welvaartscycli” worden genoemd. De sleutel tot succes in uw persoonlijk of professioneel investeringsleven, is zich te ontdoen van overgewaardeerde activa om ondergewaardeerde activa te accumuleren.

Als u naar de huidige goud- en zilverprijzen kijkt, zou u kunnen denken dat de metalen overgewaardeerd zijn. U zou het mis kunnen hebben. Uitgedrukt in nominale termen lijken de prijzen inderdaad hoog. Maar als u de volgende indicatoren in de gaten houdt, krijgt u een ander beeld:

Wanneer rekening wordt gehouden met de inflatie, zijn de goud- en zilverprijs veel lager dan hun piek in 1980.

  • >Als je kijkt naar het persoonlijk bezit van goud en zilver, dan zie je een verhouding van ruwweg 1:10.000 mensen in de Westerse wereld die het metaal bezitten.
  • >Als u de huidige goud- en zilverbeleggingen vergelijkt met die op de top van de vorige bullmarkt in 1980, dan ziet u een belachelijk laag bedrag aan belegd vermogen in edelmetaal vandaag.
  • >We hebben geen parabolische beweging van de goud- of zilverprijs gezien. Als u terugkijkt naar 1980, zult u zien wat parabolisch betekent.

We bevinden ons momenteel in de tweede fase van de markt. Wanneer we de derde en laatste fase ingaan, zal er een hype ontstaan en zal iedereen zich haasten om goud en zilver te bezitten. Het is duidelijk dat het “slimme geld” al profiteert van de huidige onderwaardering van goud en zilver; zoals gewoonlijk lopen ze voor op de kudde. Bent u dat ook?

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Tip 5

Wees voorbereid op serieuze prijsbewegingen, voornamelijk in zilver… het is normaal.

In het algemeen hebben alle grondstoffenmarkten de neiging om sterk te bewegen. Goud en vooral zilver volgen hetzelfde principe. Het is heel gewoon om de zilverprijs 3% of meer te zien bewegen op een bepaalde dag. Naarmate de lange termijn markt in goud en zilver zich voortzet, zal ook de volatiliteit toenemen. We kunnen dus een nog intensere prijsactie verwachten. Wees voorbereid en raak niet in paniek, het is een kenmerk van de markt.

De “hartverzakking” belegger zal zich bij voorkeur op goud moeten richten. Als u niet bang bent voor volatiliteit en u hebt een ijzeren maag, dan zou u voor zilver kunnen gaan. U zult potentieel hogere winsten hebben. Maar zorg er wel voor dat u uw aankoop goed timed.

Tip 6

Timing van uw aankoop is cruciaal, jaag nooit de prijzen op.

Een van de belangrijkste beslissingen is om te bepalen wanneer u uw aankoop doet. Dit is een beslissing die u moet baseren op de lange termijn grafieken. De “gouden” regel is om de dips te kopen (die komen altijd) en koop niet op de toppen.

Als u de goudgrafiek van de afgelopen 10 jaar bekijkt, zult u zien dat de prijs zich perfect beweegt in een bereik van hogere toppen en hogere dieptepunten. Jaag de prijzen niet op; wacht gewoon om de dips te kopen. Wees niet bang om even te wachten als de prijzen dicht bij een tussentijdse piek zijn. U moet dalende prijzen verwelkomen voor de koopkans die u krijgt.

Tip 7

De vorige eeuw was voor goud, deze is voor zilver.

In het afgelopen decennium hebben zowel goud als zilver het nominaal zeer goed gedaan. Wanneer we kijken naar de goud/zilver verhouding, zijn de meeste edelmetaal experts het erover eens dat de zilverprijs sterker zal stijgen dan goud. Een van de redenen daarvoor is dat de historische goud/zilver verhouding ongeveer 16/1 is. De verhouding heeft de neiging om op langere termijn naar dat gemiddelde te bewegen. Momenteel is het bijna 60. Ziet u de kans?

Een andere manier om het potentieel van een zilverbelegging in te schatten, is te kijken naar de aanbodzijde. Verwacht wordt dat er ernstige tekorten aan zilver zullen ontstaan door de combinatie van toenemend industrieel gebruik en de toenemende vraag naar investeringen.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Het zal u verbazen hoeveel industrieën zilver gebruiken als grondstof voor het vervaardigen van producten. Zilver is overal om je heen: je laptop, mobiele telefoon, juwelen, lichtschakelaar, je auto, spiegels, zonnepanelen, batterijen, elektrische producten zoals TV of wasmachine, etc.

Wil je meer info over elk van de 7 tips die in dit artikel genoemd worden? U vindt een apart artikel per tip met veel meer details, te beginnen op deze pagina http://goldsilverworlds.com/tip-1-gold-and-silver-is-for-everyone-individuals-and-investors-globally-are-accumulating/

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Taki_Tsaklanos/1406711

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.