Breng je Geld In Veiligheid

Tips om in Zilver te Beleggen

Wat is vraag en aanbod? Vraag en aanbod staat bekend als de gelijkmaker van de markt. Het kan elk product of dienst nemen en een eerlijke marktprijs voor elk item tot stand brengen. In theorie is dit hoe de vrije markt eigenlijk zou moeten werken, zonder inmenging van manipulators.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Vraag en aanbod is meer dan wat ook een economische prijsbepalende factor. Het neemt een marktartikel (product) en bepaalt de evenwichtsprijs aan de hand van de vraag naar een product en de door de producenten geleverde hoeveelheid. En creëert een middellijn die de marktmakers in staat stelt de optimale productiesnelheid en prijs te vinden.

Er zijn 4 varianten die we kunnen afleiden uit het gebruik van het vraag- en aanbodmodel:

  1. De vraag stijgt en het aanbod blijft constant = hogere prijzen
  2. De vraag daalt en het aanbod blijft constant = lagere prijzen
  3. Het aanbod stijgt en de vraag blijft constant = lagere prijzen
  4. Het aanbod daalt en de vraag blijft constant = hogere prijzen

Zoals u kunt zien zijn er eigenlijk maar 2 variabelen die de prijs van artikelen bepalen; Aanbod en Vraag. Als het aanbod stijgt en de vraag gelijk blijft, zullen de prijzen dalen. Dit is het basismodel van prijsevenwicht volgens het vraag- en aanbodmodel. Uiteindelijk zal de markt zich volgens dit model op een prijs voor een bepaald artikel instellen, zolang er geen manipulatie van vraag of aanbod plaatsvindt.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Vraag en aanbod – Zilvermarkt

Zilver was al een handelsmiddel lang voor het Romeinse Rijk en zal een vorm van geld blijven tot de dag dat we een artikel vinden dat zijn waarde en gebruik kan evenaren. Als het gaat om vraag en aanbod op de zilvermarkt moeten we de zaken in een breder perspectief zien. We zullen veel verder moeten kijken dan alleen naar de mensen om ons heen die hun sieraden kopen en verkopen bij de plaatselijke juwelier.

We moeten kijken naar de hele wereld, veel verder dan de grens van de VS. Er zijn mensen die sieraden kopen in Azië, India en elk ander land. Niet alleen heeft zilver een esthetische waarde, maar zilver heeft ook een commerciële toepassing. Zilver wordt gebruikt in de schakelingen van alles van mobiele telefoons tot satellieten die de aarde afzuigen.

Zodra we buiten de consumptie van zilver kijken, moeten we het metaal in een ander licht bekijken. Zilver is voor veel mensen een opslagplaats van rijkdom. Het mooie van zilver is dat het een natuurlijk aardmetaal is en dat de mens het niet zomaar in een lab kan maken. Met dat in het achterhoofd weten we dat de mijnwerkers de aanbodzijde vormen en de consumenten de koperszijde.

Als de productie toeneemt en consumenten willen minder zilver, dan zullen de prijzen dalen totdat de consument vindt dat zilver een goede waarde heeft. Omgekeerd, als de productie daalt en de consumentenvraag gelijk blijft, zal de prijs van zilver stijgen.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Aanbod van zilver

Als we het hebben over de aanbod kant van zilver, dan moeten we kijken naar een aantal componenten. Er zijn een aantal “leveranciers” die de aanbod kant van de markt vormen: Mijnwerkers, Overheidsverkoop, Zilverschroot en nog een paar andere bronnen. In 2010 bedroeg het totale aanbod 1.056,8 Troy ounces.

Het grootste deel van het aanbod komt van mijnbouwers, die 70% van de totale zilvermarkt uitmaken. Sinds 2002 is het aanbod jaar op jaar minimaal gestegen, wat betekent dat er niet veel meer wordt verkocht. Hier is een grafiek van het aanbod van de afgelopen 22 jaar in Troy Ounces:

2001 – 877

2002 – 868.3

2003 – 881

2004 – 879.7

2005 – 929.5

2006 – 923.5

2007 – 907

2008 – 904.5

2009 – 922.2

2010 – 1056.8

2022 – 2896

De vraag naar zilver

De vraag heeft een eigen vorm en hier zullen we kijken naar enkele van de gebieden van consumptie in zilver die helpen de prijs van zilver te drijven naar verschillende niveaus. Eén ding moet u in gedachten houden als het om zilver gaat, is dat Vraag = Aanbod.

Het zilver dat gedurende het jaar wordt gedolven, wordt uiteindelijk gebruikt om de vraag te berekenen. U vraagt zich misschien af hoe dat mogelijk is en het antwoord is simpel; het zilver moet ergens heen. Zilver kan worden verkocht aan raffinaderijen, fotografische bedrijven of worden aangehouden als reserve, wat wordt beschouwd als een investeringsgoed van een bedrijf.

De verkoop van zilver aan meerdere industrieën is de vraagzijde van het Vraag en Aanbod model. De prijs wordt gedicteerd door het bedrag dat een bepaalde industrie bereid is te betalen om controle te krijgen over het aanbod dat mijnwerkers produceren.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Er zijn 5 grote industrieën die zilver in grote hoeveelheden kopen: Sieraden, Industrie, Fotografie, Zilverwerk en Munten & Metalen. De hoeveelheid vraag binnen elk van deze industrieën drijft de behoefte aan zilver, hoger waardoor specifieke kopers meer zilver kunnen vragen voor producten.

Stel bijvoorbeeld dat zilver in 1940 hoofdzakelijk werd gebruikt voor de productie van film voor fototoestellen, maar dat in 1990 mobiele telefoons populairder worden, dan is er meer zilver nodig om meer mobiele telefoons te produceren.

Nu de vraag naar mobiele telefoons toeneemt, moeten fabrikanten van mobiele telefoons meer zilver van de mijnwerkers vragen en zijn ze bereid meer te betalen om het zilver in handen te krijgen.

Prijs van zilver

Nu moet de prijs van zilver stijgen om aan de vraag te voldoen. Als de prijs niet zou stijgen, zouden de fabrikanten van mobiele telefoons al het zilver kunnen opkopen en niets overhouden voor andere industrieën.

Hier is een overzicht om te laten zien hoe de demografie van zilver is veranderd van 2001 – 2010. Zoals u kunt zien is de vraag in sommige gebieden drastisch toegenomen in de loop van het decennium, terwijl andere sterk zijn afgenomen.

  • 232% toename in munten en metaal (zilver baren)
  • 40% toename in industrieel gebruik (elektronica)
  • -66% afname in fotografie

Toekomstperspectieven – Zilver

Terwijl het commerciële gebruik van zilver in elektronica gestaag is toegenomen en de vraag naar elektronica zal blijven toenemen, is er een verrassende toename in het munten. Nu de vraag naar zilveren munten en metalen sterk toeneemt, zullen de prijzen een ongekende stijging laten zien. Waarom is dat?

In plaats van slechts een paar particuliere beleggers die zilver kopen als een opslag van rijkdom en een bedrijf dat het koopt voor hun producten, is er een enorme toevloed van particuliere aankopen door de gemiddelde burger. Zilver is nu een internationaal koopbare grondstof die kan worden gekocht via munthandelaren over de hele wereld, op het internet en zelfs in uw lokale muntenwinkel.

Belangrijker is dat wanneer investeerders en instellingen hun vertrouwen verliezen in de valuta van hun land, er een enorme vraag zal ontstaan naar zilverstaven en munten. Deze investeerders zijn bereid om hogere prijzen te betalen om hun rijkdom te beschermen.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Deze vraag naar meer zilver zal de prijzen doen stijgen om een herhaling te voorkomen van wat de Hunt Brothers deden in de jaren 80. Niet alleen zijn er individuele investeerders die zilver kopen, maar ook beurzen die zilver kopen als onderdeel van futures contracten.

Mogelijkheid om zilver te bezitten

Deze termijncontracten geven een investeerder de mogelijkheid zilver te bezitten zonder het zelf te hoeven opslaan. Ze kunnen hun zilver op elk moment opeisen door hun contracten uit te oefenen. De futures markt is veel groter dan u zich kunt voorstellen en de prijzen zullen bewegen op basis van de vraag.

Onthoud dat al deze prijsacties hebben plaatsgevonden zonder dat het publiek echt zilver heeft gekocht als laatste redmiddel in het geval er onrust is in hun valuta.

Zodra de mensen van de wereld wakker worden en zien dat hun koopkracht sterk is afgenomen, zullen ze de zilverprijzen laten stijgen op dezelfde manier als ze dat deden met de huizenmarkt in 2003-2008. En daarvoor de tech bubble van 1990-2000. Hou je vast want de vraag op de zilvermarkt zal alles overtreffen wat er gebeurde in de vastgoed- en in de tech-markten.

De vastgoedzeepbel was een probleem van de Verenigde Staten toen die zich voordeed en dat gold ook voor de technologiezeepbel. Het geldprobleem strekt zich uit tot ver buiten de VS en nu zal de hele wereld zilver eisen, wat de prijzen zal opdrijven tot een nog nooit gezien niveau.

Investeren is de hoeksteen van het creëren van het leven dat je wilt en ik geniet van het helpen van anderen meer te leren over investeren. U kunt toegang krijgen tot een Manier om $ 1.000.000 te verdienen in 5 jaar op [http://www.TotalOptionsBlueprint.com]

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Jared_D_Rentz/1231881

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.