Breng je Geld In Veiligheid

Waarom Goud en Zilver nog Steeds een Koopje zijn

Het verkrijgen van fysiek goud en zilver en het buiten het banksysteem houden ervan, wordt de grootste vorm van vermogensbescherming voor uw vermogen. Het verzekert u tegen een deflatoire ineenstorting of de hyperinflatoire vernietiging van papiergeld.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deze edele metalen zijn absoluut van vitaal belang voor uw financiële overleving. Hieronder staan verschillende feiten die u eerst moet begrijpen, zodat u weet waarom edelmetalen nog steeds erg ondergewaardeerd zijn.

1.) Verhoging van de hoeveelheid geld

Het hoofd van de Amerikaanse Federal Reserve, Ben Bernanke, heeft gestaag de geldhoeveelheid van de Amerikaanse monetaire basis verhoogd. Dit zijn de feitelijke papieren dollars die in omloop zijn plus alle commerciële bankdeposito’s die bij de Federal Reserve worden aangehouden.

Van 1808 tot 2008 bereikte de geldvoorraad in de VS 825 miljard dollar. In die tijd was dit de totale hoeveelheid dollars die er bestonden. In 2008 trof de financiële crisis Amerika, Ben Bernanke begon banken te redden. Vanaf dat moment tot 2010 steeg de geldvoorraad in de VS van 825 miljard dollar naar 2,8 biljoen dollar.

Dus in slechts twee jaar tijd is de geldhoeveelheid vier keer zo groot geworden. Voorheen duurde het 200 jaar om de eerste 825 miljard dollar te verwerven.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de volgende zaken

Een andere maatstaf voor de geldhoeveelheid is M3, een brede maatstaf voor de geldhoeveelheid. M3-geld stimuleert de economie rechtstreeks en ontstaat wanneer iemand een lening aangaat om een groot goed te kopen, zoals een auto of een huis.

Voor dat huis dat u hebt gekocht, moesten mensen in dienst worden genomen, zoals de makelaar om het huis te verkopen, de aannemers om het te bouwen, de projectontwikkelaars enzovoort. Basisgeld heeft veel meer tijd nodig om een economie te stimuleren dan M3-geld. Daarom kan niet zwaar worden geleund op basisgeld om de economie te stimuleren.

Ernstige waarschuwing

Als je een grafiek zou zien met de Amerikaanse basisgeldvoorraad en M3-geldvoorraad van nu tot minstens 20 jaar terug, dan zou je een ineenstorting zien, die momenteel aan de gang is. Als u het basisgeld dat door de Fed is gecreëerd aftrekt van de huidige M3 geldhoeveelheid, ziet u een ineenstorting van 12%. Dit is ernstig, een grote rode vlag waarschuwing.

Toch geeft de Fed geen gehoor aan deze waarschuwing, want ze blijven het basisgeld opblazen. Dit is een noodsituatie die alleen maar groter en erger zal worden naarmate de tijd verstrijkt, totdat het hele kaartenhuis uiteindelijk instort. Dit is pas de tweede keer in de geschiedenis dat de geldvoorraad op deze manier is gekrompen. De eerste keer dat dit gebeurde was tijdens het begin van de Grote Depressie.

De definities van inflatie en deflatie zijn de uitbreiding of inkrimping van de geldvoorraad. De situatie hierboven geeft duidelijk aan, dat de economie zich in een ernstige deflatie bevindt. Stijgende en dalende prijzen zijn een teken van monetaire inflatie of deflatie en we stevenen af op monetaire deflatie.

Investeren in Goud of Zilver

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

2.) Mislukte monetaire systeem

Een ander zeer interessant feit is, dat in de recente geschiedenis elke 30 tot 40 jaar een nieuw monetair systeem is gecreëerd, dat vervolgens mislukt.

  • – 1870 – 1913 zagen we de Klassieke Gouden Standaard, die tussen de 30 en 40 jaar duurde.
  • – 1913 – 1943 zagen we de Gouden Wissel Standaard die 30 jaar stand hield.
  • – 1943 – 1971 zagen we het Bretton Woods Systeem dat 28 jaar duurde.
  • – 1971 tot heden, de wereld is nu ongeveer 41 jaar bezig met de Dollar Standaard.

Als de geschiedenis zich herhaalt, is de dollarstandaard al over tijd voor mislukking, net als de andere monetaire systemen uit het verleden. Daarom is de ineenstorting van de dollar zelf al over tijd. Zeker ergens in dit decennium, zo niet eerder, zal een nieuw monetair systeem moeten worden ontwikkeld. Dat nieuwe systeem zal zeker goud bevatten om het nieuwe systeem te ondersteunen.

Eindelijk weer eens gezond geld creëren. Op dit moment zijn het IMF en de Wereldbank deze zaken aan het voorbereiden en bespreken. Op een bepaald moment, wanneer het “kaartenhuis” is ingestort of bijna is ingestort, zullen de ministers van Financiën van de G20 landen samenkomen om een besluit te nemen over een nieuw monetair systeem.

3.) Goud opnieuw als ruggesteun

Het nieuwe systeem dat op een gegeven moment weer zal worden aangenomen, zal goud als ruggesteun hebben, om het bij elkaar te houden. Als er weer een systeem zou komen zoals dat van Bretton Woods, waar alleen centrale banken hun dollars kunnen omwisselen voor goud, dan zou er goud van meer dan $5.000,00 per ounce nodig zijn om het nieuwe systeem te ondersteunen, alleen al om het in stand te houden.

En als het nieuwe systeem alle bestaande dollars zou moeten dekken met goud, dan zou het gewaardeerd moeten worden op $203.000,00 per ounce.

Er zal toch iets moeten gebeuren. Een door de mens gemaakt monetair systeem kan geen rekening houden met alle krachten van de vrije markt en zal uiteindelijk ten onder gaan, zoals we hierboven hebben gezien.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

4.) Wat zou u verdiend hebben

Indien u in 1971 $ 1,00 in de Dow Jones had belegd en die belegging tot vandaag had aangehouden, zou u 13 maal uw belegging of $ 13,00 hebben verdiend. Als u diezelfde dollar in 1971 in goud had geïnvesteerd en tot vandaag had aangehouden, zou u 47 keer de waarde ervan of $ 47,00 hebben verdiend.

Niet alleen presteerde het gele metaal veel beter dan aandelen, maar het is een fysiek metaal dat u kunt vasthouden en fysiek in handen kunt houden, dus niet door de banken kunt laten controleren. Als je aandelen bezit, moet dat via een makelaarssysteem, waar uiteindelijk de banken de controle hebben, niet jij.

5. Ondergewaardeerd goudprijs

De goud/dow verhouding grafiek is eigenlijk de prijs van de Dow gedeeld door goud, en geprijsd in aandelen. Als u het vandaag zou bekijken en terug zou gaan naar 1980, zou u zien dat de goudbel een hoogtepunt bereikte op $850,00 per ounce (100 procent voor de grafiek).

En u zou vandaag zien dat de waarde van het gele metaal, uitgedrukt in de Dow, ongeveer 20 procent van de Dow bedraagt. (In tegenstelling tot 100 procent op de piek in 1980). Dit betekent dat het gele metaal nu 80 procent ondergewaardeerd is door de prijs van de Dow. Daarom is de huidige prijs van het gele metaal ondergewaardeerd en extreem goedkoop.

6.) Silver/Dow ratio

De Silver/Dow ratio grafiek is hetzelfde als hierboven alleen is de Dow gedeeld door zilver en geprijsd in aandelen.Als u deze grafiek opnieuw zou bekijken vanaf heden en terug zou gaan tot 1980 dan zou u de piek voor zilver in 1980 zien op $50.00 per ounce (100 procent voor de grafiek).

En vandaag de dag zou de waarde van zilver in de Dow ongeveer 0,5 procent zijn van de piek in 1980. Dit is extreem ondergewaardeerd ten opzichte van aandelen en tegen de huidige marktprijs van zilver, is het een absolute koopje.

Nu u enkele van de specifieke factoren begrijpt waarom zilver en goud zo lang zo zwaar ondergewaardeerd zijn geweest, kunt u er zeker van zijn dat deze edele metalen, zelfs tegen hun huidige prijzen, nog steeds een koopjesjagers droom zijn.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Tot slot

Dit is extreem ondergewaardeerd ten opzichte van aandelen en tegen de huidige marktprijs van zilver, is het een absolute koopje.

Nu u enkele van de specifieke factoren begrijpt waarom zilver en goud zo lang zo zwaar ondergewaardeerd zijn geweest, kunt u er zeker van zijn dat deze edele metalen, zelfs tegen hun huidige prijzen, nog steeds een koopjesjagers droom zijn.

Informatief nieuws, boeken, artikelen en video’s om te investeren in goud en zilver [http://coinbullion.net] en waar de beste plaatsen zijn om het te kopen. Ook vindt u informatie over alternatieve vormen van beleggen en paraatheid, om u, uw familie en uw bezittingen te beschermen tegen de op handen zijnde economische crises en de vernietiging van de US dollar.

FinaBud biedt informatie en middelen die nuttig zijn voor iedereen. Zorg ervoor dat u voorbereid bent, nu de tijd nog aan uw kant staat. Bezoek ons op www.coinbullion.net [http://coinbullion.net].

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Tom_Genot/1174722

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.