Breng je Geld In Veiligheid

Waarom Investeren in Goud?

Waarom zou goud het product zijn dat de beste beleggingseigenschappen heeft? Waarschijnlijk vanwege zijn geschiedenis als de eerste vorm van geld, en later als de basis van de goudstandaard die de waarde van al het geld bepaalt. Hierdoor verleent goud vertrouwdheid. Het creëert een gevoel van veiligheid als een geldbron die altijd waarde heeft, wat er ook gebeurt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De eigenschappen van goud verklaren ook waarom het niet correleert met andere activa. Deze omvatten aandelen, obligaties en olie.

De goudprijs stijgt niet wanneer andere activaklassen stijgen. Er is zelfs geen omgekeerde relatie omdat aandelen en obligaties elkaar uitsluiten.

REDENEN OM GOUD TE BEZITTEN

1. Geschiedenis van waardebehoud

In tegenstelling tot papiergeld, munten of andere activa, heeft goud zijn waarde door de eeuwen heen behouden. Mensen zien goud als een middel om hun rijkdom van de ene generatie op de andere over te dragen en te behouden.

2. Inflatie

Historisch gezien is goud een uitstekende bescherming tegen inflatie geweest, omdat de waarde de neiging heeft te stijgen wanneer de kosten van levensonderhoud stijgen. In de afgelopen 50 jaar hebben beleggers de goudprijs zien stijgen en de aandelenmarkt zien kelderen tijdens de jaren van hoge inflatie.

Geld Beleggen

Geld beleg je o.a in de zolgende zakeNn

3. Deflatie

Deflatie is de periode waarin de prijzen dalen, de economische activiteit vertraagt en de economie wordt overspoeld door een overmaat aan schulden en is wereldwijd nog niet voorgekomen. Tijdens de Grote Depressie van de jaren dertig nam de relatieve koopkracht van goud toe, terwijl andere prijzen sterk daalden.

4. Geopolitieke angsten/factoren

Goud behoudt zijn waarde niet alleen in tijden van financiële onzekerheid, maar ook in tijden van geopolitieke onzekerheid. Het wordt ook vaak “crisisgrondstof” genoemd omdat mensen naar de relatieve veiligheid vluchten wanneer de wereldwijde spanningen toenemen. In de huidige Covid tijden presteert goud beter dan elke andere belegging.

DE GESCHIEDENIS VAN GOUD EN MUNTEENHEDEN VOOR 1971

Alle wereldvaluta’s werden ondersteund door edele metalen. Een van deze metalen is goud, dat een belangrijke rol speelt bij het ondersteunen van de waarde van alle valuta’s van de wereld. Waar het op neerkomt is dat goud geld is en munteenheden slechts papieren zijn die waardeloos kunnen worden omdat regeringen de overheersende macht hebben om te beslissen over de waarde van de munteenheid van een land.

De toekomst van valuta’s is dat we nu op een omslagpunt terecht gekomen zijn.

WAAROM SLIMME BELEGGERS IN GOUD BELEGGEN?

1.> Markt na verkiezingen en Brexit

De markten zijn nu veel volatieler na de Brexit- en verkiezingen. Alle kansen tartend kozen de Verenigde Staten Biden als nieuwe president en niemand kan voorspellen wat de komende vier jaar zullen worden.

Als opperbevelhebber heeft Biden nu de macht om een nucleaire oorlog te verklaren en niemand kan hem wettelijk tegenhouden. Groot-Brittannië is uit de EU gestapt. Waar je ook bent in de wereld, er hangt onzekerheid in de lucht als nooit tevoren.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

2.> Pensioenen

De regering van de Verenigde Staten houdt toezicht op de pensioenvoorziening. In 2010 legde Portugal beslag op activa van de pensioenrekening om overheidstekorten en -schulden te dekken. Ierland en Frankrijk hebben in 2011 op dezelfde manier gehandeld als Polen in 2013.

Sinds 2011 heeft het ministerie van Financiën vier keer geld uit de pensioenfondsen van overheidspersoneel gehaald om begrotingstekorten te compenseren.

3.> Banken groter na de 2009 crisis

De top 5 Amerikaanse banken zijn nu groter dan voor de crisis van 2009. Men heeft gehoord over de vijf grootste banken in de Verenigde Staten en hun systemisch belang sinds de huidige financiële crisis hen dreigt te breken.

Wetgevers en regelgevers beloofden dat ze dit probleem zouden oplossen zodra de crisis onder controle was. Meer dan vijf jaar na het einde van de crisis zijn de vijf grootste banken nog belangrijker en kritischer voor het systeem dan vóór de crisis.

De overheid heeft het probleem nog verergerd door een aantal van deze zogenaamde “oversized banks to fail” te dwingen de inbreuken op te vangen. Als een van deze sponsors nu failliet zou gaan, zou dat absoluut catastrofaal zijn.

4.> Derivaten gevaar

Het gevaar van derivaten bedreigt banken nu meer dan in 2007/2008. De derivaten die de banken in 2008 hebben doen instorten, zijn niet verdwenen zoals de toezichthouders hadden beloofd. Vandaag is de derivatenblootstelling van de vijf grootste Amerikaanse banken 45% hoger dan voor de economische ineenstorting van 2008. De afgeleide zeepbel bedroeg meer dan 273 miljard dollar, tegenover 187 miljard dollar in 2008.

5.> Geld onveilig in banken

Amerikaanse banken zijn niet de veiligste plek voor uw geld. Global Finance magazine publiceert jaarlijks een lijst van de 50 veiligste banken ter wereld. Slechts 5 daarvan zijn gevestigd in de Verenigde Staten. UU De eerste positie van een Amerikaanse bank is slechts # 39.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

6.> Tekorten Federal reserve

Het totale tekort op de balans van de Fed stijgt nog steeds ten opzichte van de financiële crisis van 2008: de Amerikaanse Federal Reserve heeft nog steeds voor ongeveer 1,8 biljoen dollar aan door hypotheken gedekte waardepapieren in portefeuille.

Dat is meer dan het dubbele van de $ 1 biljoen US dollar had voordat de crisis begon. Als door hypotheek gedekte waardepapieren weer slecht worden, heeft de Federal Reserve veel minder speelruimte om de slechte activa op te nemen dan voorheen.

7.> FDIC

De FDIC erkent dat zij geen reserves heeft om een nieuwe bankencrisis te dekken. Uit het meest recente jaarverslag van de FDIC blijkt dat zij niet genoeg reserves zal hebben om de bankdeposito’s van het land adequaat te verzekeren voor ten minste nog eens vijf jaar.

Deze verbazingwekkende onthulling geeft toe dat zij slechts 1,01% van de bankdeposito’s in de Verenigde Staten kunnen dekken, oftewel van 1 tot 100 dollar van hun bankdeposito’s.

8.> Werkloosheid na recessie

De langdurige werkloosheid is nog hoger dan voor de Grote Recessie. Het werkloosheidscijfer bedroeg begin 2007, voor het begin van de laatste crisis, 4,4%.Uiteindelijk bereikte het werkloosheidscijfer het niveau van 4,7% toen de financiële crisis de Amerikaanse economie begon te vernietigen.

De langdurige werkloosheid blijft hoog en de arbeidsparticipatie is vijf jaar na het einde ervan aanzienlijk teruggelopen. de vorige crisis. De werkloosheid zou als gevolg van de komende crisis nog veel hoger kunnen oplopen.

9.> Veel bedrijven gaan failliet

Amerikaanse bedrijven gaan in een recordtempo failliet. Het tekort aan middelgrote en kleine bedrijven heeft een grote impact op een economie die lange tijd door de privésector werd aangedreven. Ook de grotere bedrijven zijn niet immuun voor de problemen.

Zelfs zwaargewichten in de Amerikaanse economie zoals Microsoft (dat 18.000 banen heeft geschrapt) en McDonald’s (dat in de loop van het jaar 700 winkels heeft gesloten) hebben te lijden onder deze verschrikkelijke trend.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Breng je geld in zekerheid voordat het door een super of zelfs een hyper inflatie niets meer waard is. Goud en zilver zijn waarde vast, maar ook andere dingen kunnen het kopen waard zijn, zolang ze maar waarde behouden. Je zou hierbij kunnen denken aan kunst, oldtimers of antiek.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Luckmore_Katiyo/2497633

Investeren informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van beleggen en investeren zijn te lezen via onze "Investering" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.