Direct Aanvragen geen Gezeur of Gedoe met BKR

BedragLooptijdKostenTerug te betalen
€ 100 30 dagen € 1,08 € 101,08
€ 700 45 dagen € 11,39 € 711,39
€ 1.500 62 dagen € 25,11 € 1.525,11

Geld lenen zonder bank is de nieuwste trend

Geld lenen zonder bank is door het internet de nieuwste trend. Geleend geld kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Van het financieren van een nieuw bedrijf. Tot het kopen van een ring. Maar met alle soorten leningen die er zijn, wat is het beste?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Als u geld wilt lenen zonder bank, zijn er een aantal leningen te overwegen. Maar wat is het beste voor uw behoeften? Denk eerst eens na over waar je het geld voor nodig hebt. Vergelijk dan eerst de voorwaarden voor je beslist welk type lening het beste voor je is.

Belangrijk: de inhoud van de FinaBud website is alleen van informatieve aard. Alle producten op FinaBud zijn enkel geplaatst voor reclamedoeleinden,. Het enige doel van FinaBud is het onafhankelijk vergelijken van producten.

AanbiederSoortInfoWaarderingNaar de site
 • Minilening tot € 1000
 • Pluslening tot € 1800
  • Afkopen garantstelling
  • Termijn 62 dagen
  • Terugbetalen in termijnen
  • Geen BKR toetsing
            Tot zover de leningen zonder BKR check, de volgende zijn met BKR toetsing
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Leningen oversluiten
  • Auto, keuken, opleiding
 • Zie meer info
  • Vergelijk 10+ kredietverstrekkers
  • Zakelijke lening binnen 24 uur
  • Tot 1 miljoen euro
  • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Zie meer info
 •       Staat de lening er niet bij?      Andere soorten leningen bekijken?       Klik “Alle Leningen” onderaan deze pagina

  Niet alle geld lenen zonder een bank zijn gelijk. Als je geld moet lenen, moet je eerst beslissen welk type lening het beste voor jou situatie is.

  Als je begint met het vergelijken van leningen, zul je merken dat je BKR-registratie vaak belangrijk is. Het helpt bij het bepalen van je goedkeuring van de leningen.

  Om je op weg te helpen, bekijken we een paar soorten kredieten. We bespreken ook waar u op moet letten bij het nemen van uw beslissing.

  Ongedekte persoonlijke lening zonder bank

  Persoonlijke leningen worden om redenen gebruikt. Van het betalen van een bruiloft tot het samenvoegen van schulden. Persoonlijke leningen kunnen ongedekte leningen zijn. Wat betekent dat u geen onderpand zoals een huis of auto op het spel zet. Dit voor het geval u in gebreke blijft met uw lening.

  Deze zijn het beste voor schuldconsolidatie en grote aankopen.

  Als u een hoogrentende schuld heeft op uw creditcard. Dan kan een persoonlijke lening u helpen die schuld eerder af te lossen. Om uw schuld samen te voegen met een persoonlijke lening. Kunt u een lening aanvragen voor het bedrag dat u verschuldigd bent op uw creditcards. 

  Als u vervolgens voor het volledige bedrag wordt goedgekeurd. Gebruikt u het leengeld om uw creditcards af te lossen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks met uw persoonlijke lening.

  Lenen

  Lees hoe en hoeveel en vooral hoe snel je er over kunt beschikken

  BKR toetsing of niet

  Zonder BKR toetsing heeft u meestal binnen 24 uur tot € 1500
  Klik Hier

  Verzekeren

  Welke verzekering heb ik nodig en kan het voordeliger?

  We hebben alle soorten verzekeringen

  Kies de juiste via de diverse vergelijkers
  Klik Hier

  Energie

  Het is groen en goedkoop en het geeft licht? Rara wat hebben wij voor u?

  Energie

  Energie kost een gemiddeld huishouden 1.760 Euro per jaar. Mag het ietsje minder zijn?
  Klik Hier

  Auto

  Leasen of kopen dat is de vraag. Kan ik goedkoper de weg op?

  Leasen kan op een paar manieren

  Compleet met of zonder verzekering en belasting
  Klik Hier

  Een persoonlijke lening een lagere rente bieden dan uw kredietkaart. En een lagere rente kan een grote besparing betekenen.

  Een persoonlijke lening kan ook een goede keuze zijn als je een grote aankoop wilt financieren. Zoals bijvoorbeeld een verbetering van uw woning. Of als je andere grote kosten hebt, zoals medische rekeningen of een verhuizing. Wilt u dus een lening aangaan om uw creditcard schulden af te lossen? Let dan op de hoogte van het te lenen bedrag en de rente.

  Ongedekte persoonlijke leningen vereisen geen onderpand. Dus kijken aanbieders meestal naar uw BKR. Om zodoende te bepalen of u een goede kandidaat bent voor een lening. Mensen met een lage BKR komen in aanmerking voor betere voorwaarden.

  U kunt in aanmerking komen voor een persoonlijke lening zonder onderpand. Dat kan zelfs als u een slechte BKR-registratie hebt. Maar overtuig je eerst of de rente en de maandelijkse betaling haalbaar is.

  Persoonlijke onderpand leningen zonder bank

  Om een gewaarborgde persoonlijke lening te krijgen, moet u een onderpand aanbieden. Dat kan een auto of een afschrift van je bank zijn.

  De beste lening voor lagere rentevoeten

  Onderpand leningen hebben vaak een lagere rente. Omdat de aanbieder een gewaarborgde lening als minder riskant ziet. Want er is een activa die uw lening ondersteunen. Als u het niet erg vindt om een onderpand te geven. En als u er zeker van bent dat u uw lening kunt aflossen. Dan kan een gewaarborgde lening u helpen om geld te besparen op de rente.

  Kijk uit voor potentieel verlies van activa

  Wanneer u een onderpand gebruikt voor een lening, loopt u het risico dat u uw onderpand verliest. Als u bijvoorbeeld uw lening niet afbetaalt. Dan kan uw geldschieter uw bezit in beslag nemen.

  Minilening zonder bank

  Een minilening is een kortlopende lening met hoge kosten. Deze zijn normaal gesproken met uw volgende salaris verschuldigd. U geeft meestal de bank toestemming om het geleende bedrag van uw rekening af te schrijven.

  Het beste voor noodgeld als u geen andere opties hebt.

  Minileningen zijn meestal € 500 of minder. Het krijgen van een minilening kan nuttig zijn als je geen spaargeld of toegang tot goedkopere vormen van krediet hebt.

  Kijk uit voor hoge kosten

  Minileningen hebben hoge kosten die kunnen overeenkomen met jaarlijkse percentages, van ongeveer 400% – veel hoger dan persoonlijke lening, die gemiddeld ongeveer 10% tot 11% voor een periode van 24 maanden.

  Auto onderpand lening zonder bank

  Als u eigenaar bent van uw auto, zou u een onderpand lening afsluiten. U kunt meestal tussen 50% en 60% van de waarde van uw auto lenen. De bedragen van deze lening variëren vaak van €100 tot €5.500, en u zult uw titellening meestal binnen 15 tot 30 dagen moeten aflossen. Als u dat niet doet, kan uw auto in beslag worden genomen.
   
  Deze leningen hebben meestal hoge rente. En als u goedgekeurd bent, moet u de papieren van uw auto afgeven. Als u het volledige bedrag van de lening, incl. de kosten, hebt terugbetaald. Dan pas krijgt u uw papieren terug.
   
  Het beste voor snel geld als je geen andere opties hebt.
   
  Als u in het bezit bent van uw auto en geen andere manier hebt om geld te lenen. Dan kan een lening met onderpand u toegang geven tot contant geld. Iets dat u anders misschien niet zou kunnen krijgen voor een noodgeval.
   
  Kijk uit voor het in beslag nemen van voertuigen
   
  Als u uw lening niet volgens de voorwaarden terug kunt betalen. Dan moet u blijven betalen terwijl uw geldschieter uw kenteken behoudt. Uiteindelijk kan de geldschieter uw voertuig zelfs in bezit nemen.
   

  Leningen in een pandjeshuis

  Een pandjeshuis lening is een andere mogelijkheid om snel geld te lenen. U neemt een artikel van waarde, zoals een sieraad of een elektronisch product, mee naar een pandjeshuis. En leent geld op basis van de waarde van het artikel.
   
  De voorwaarden zijn afhankelijk van het pandjeshuis en de rente kan hoog zijn. Bovendien krijg je je verpand voorwerp pas terug als je de lening volledig hebt terugbetaald. Hoewel de tijd die je nodig hebt om de lening terug te betalen verschilt.
   
  De voorwaarden zijn afhankelijk van het pandjeshuis en de rente kan hoog zijn. Bovendien krijg je je verpand voorwerp pas terug als je de lening volledig hebt terugbetaald. Hoewel de tijd die je nodig hebt om de lening terug te betalen verschilt.
   
  Het beste voor kleine leningsbedragen zonder BKR kredietcontrole
   
  De gemiddelde lening van een pandjeshuis lag in 2017 rond de €150. Als u denkt dat u niet in aanmerking komt voor een traditionele lening. Dan kunt u overwegen om een dergelijke lening te krijgen. Je hebt geen BKR controle nodig om er een te krijgen. En ze kunnen minder riskant zijn dan een minilening of een onderpand lening.
   
  Kijk uit voor de verkoop van uw eigendommen
   
  Als je je lening niet op tijd terugbetaalt, kan het pandjeshuis je artikelen verkopen. Je kunt ook te maken krijgen met kosten en extra kosten. Dit kunnen kosten zijn voor opslag, verzekering. Of voor het verlengen van je termijn.
   

  Alternatieve minileningen

  Een alternatieve minilening wordt aangeboden door een vereniging van krediet. Het is ontworpen om goedkoper te zijn dan een minilening. De bedragen van zo’n minilening variëren van €200 tot €1.000, en ze hebben langere aflossingen dan een minilening. Meestal één tot zes maanden in plaats van een paar weken met een minilening.

  Het beste voor lagere rentepercentages

  Als u een minilening overweegt, kijk dan eerst of u in aanmerking komt voor een alternative lening. U zult geld besparen op de rente. Een federale kredietunie mag geen kosten in rekening brengen. Niet meer dan de kosten om uw aanvraag te verwerken, met een maximum van $20. Een minilening brengt vaak $15 in rekening voor elke geleende $100.

  Let op de vereisten voor het lidmaatschap

  Wil je in aanmerking komen voor een alternatieve lening. Dan moet je minstens een maand lid zijn van een federale kredietunie. Als je moeite hebt om iets meteen te betalen en je bent geen lid van een kredietunie. Dan kun je misschien op zoek gaan naar een andere optie.

  Eigen huis krediet

  Dit is een soort gewaarborgd krediet waarbij uw eigen huis als onderpand wordt gebruikt. Het bedrag dat u kunt lenen is gebaseerd op het eigen vermogen dat u in uw woning heeft. Of op het verschil tussen de marktwaarde van uw woning en het bedrag dat u aan uw woning verschuldigd bent. U kunt meestal niet meer dan 85% van het eigen vermogen dat u in uw huis heeft lenen.
   
  Het beste voor persoonlijke leningen
   
  Aangezien u uw woning als onderpand gebruikt. Dan kan het zijn dat de rente lager is dan bij een ongedekte lening. U kunt uw lening voor een aantal doeleinden gebruiken. Variërend van verbetering van een woning tot medische rekeningen.
   
  Pas op voor wanbetaling
   
  Voordat u zo’n krediet afsluit, moet u zeker zijn dat de betalingen in uw budget zitten. Mocht u in gebreke blijven met uw aflossingen. Dan kan de verstrekker uw woning in beslag nemen.
   

  Creditcard als lening

  Uw creditcard kan een voorschot bieden, dat is een korte lening. Deze leent u tegen het beschikbare saldo van uw kaart.
   
  Het beste voor het betalen van contant geld
   
  Dus als u geen contant geld bij de hand hebt om iets te betalen. Dan kan een creditcard een goede optie zijn.
   
  Kijk uit voor kosten en hoge rente
   
  U heeft u niet altijd dezelfde rente op een contant voorschot als bij een normale aankoop. Men zal beginnen met het opbouwen van rente zodra u het geld opneemt. En u zult ook te maken krijgen met extra kosten.
   
  Wat is het volgende?
   
  Voordat u nadenkt over het lenen van geld, stel uw budget zo in dat u weet wat u maandelijks kunt betalen. Als je vaak in financiele problemen zit, denk er dan aan om contact op te nemen met een adviseur. Of om je uitgaven opnieuw te beoordelen.

  Flitskrediet of Minilening

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van flits- of minileningen zijn te lezen via onze landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.auto lease

  Andere Leningen

  FinaBud.NL

  Behalve een minilening om je financiële situatie veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.