Auto in Termijnen Betalen Zonder BKR Check- Autobranche Leningen

Betalen in termijnen voor auto's in de autobranche: Geen BKR Check vereist

Een auto in termijnen betalen zonder een BKR check Is tegenwoordig heel gewoon. Steeds meer autodealers bieden de mogelijkheid om jouw droom auto aan te kunnen schaffen. Maar het gespreid betalen in de vorm van autobranche leningen van een auto brengt ook een aantal risico’s met zich mee.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

FinaBud.nl informeert je over deals die vaak niet zo mooi zijn als dat ze lijken. Denk jij erover om een auto op afbetaling te kopen? Lees dan het volgende artikel aandachtig door.

Eerst even dit: een persoonlijke lening is de beste manier om een auto op afbetaling te kopen. Want dit geeft je de mogelijkheid om te onderhandelen bij de autodealer.

AUTOLENING MET BKR TOETSING

Een auto in termijnen betalen zonder BKR kan eigenlijk alleen via een autodealer. Maar een nieuwe auto rijden incl. verzekering, belasting en onderhoud zonder de BKR kan ook met een shortlease.

Maar u zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

Een shortlease zonder de BKR is iets dat het meest lijkt op huren. Shortlease, heeft vaak een maximale looptijd van 18 maanden. Een auto aanschaffen zonder BKR kan via een autobranche shortlease.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

De aanschaf van een auto met een BKR heeft vaak een betere kans van slagen via een lease. Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, Camper, Restschuld
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Private lease nieuw en occasion
 • Wij kopen je huidige auto
 • Incl. verzekering, belasting onderhoud, pechhulp
 • Dagelijks opzegbaar
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Private en zakelijke lease
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inruil oude auto mogelijk
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé

Waarom een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing

Het kopen van een auto kan je in een keer van je spaargeld afhelpen. Of je zit in een situatie dat je echt een auto nodig hebt maar nog niet genoeg geld bij elkaar gespaard hebt voor een nieuwe auto.

Vrees dan niet want in dat soort gevallen is het toch redelijk eenvoudig om voor een autobranche lening in aanmerking te komen. Op onze website vindt je links naar bedrijven die dit voor jou kunnen verzorgen zonder een toetsing door het BKR.

AANBIEDING 1

AANBIEDING 2

AANBIEDING 3

Citroën C1 5 deurs Feel met airco

De lease oplossing voor vervoer in de stad. Compact, wendbaar, ergonomisch en confortable.

Ford Focus Hatchback Titanium

Biedt een lease oplossing voor vervoer in de stad. Panoramadak, automaat en winterpakket.

Opel Karl met Airconditioning

Lease met 5 volwaardige zitplaatsen waardoor hij de ruimste in zijn klasse is..

Vanaf € 207 /mnd 60mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Vanaf € 380 /mnd 54mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Vanaf € 234 /mnd 24mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Auto afbetaling zonder BKR extra kosten – Autobranche

Wanneer je niet in een keer dat geld kunt ophoesten kan dit een mooie uitkomst bieden. Bedenk wel dat je aan het eind van het verhaal meer geld uitgeeft als je een auto op afbetaling gaat kopen. Dit komt doordat je voor dit soort autobranche leningen extra kosten plus rente moet betalen over de periode.

Betalen in maandelijkse termijnen hoe zit dat punt? Het aankoopbedrag van een auto kopen in termijnen wordt verspreid over meerdere maanden. elke maand betaal je rente.

Waar kun je auto kopen in termijnen betalen zonder BKR?

Bij vrijwel elke autodealer kun je een auto kopen en in termijnen betalen, ook zonder BKR. Op deze manier hoef je niet het hele bedrag in één keer te betalen. Zo’n autodealer heeft verschillende manieren waarmee jij je auto in termijnen kunt betalen.

Regelmatig komen dealers met een aanbieding zoals een 50/50 regeling of dat je de auto kunt kopen tegen 0% rente. Allemaal hele leuke deals met als doel om jou als je niet genoeg geld hebt over de streep te halen.

Auto kopen afbetaling zonder BKR toetsing soorten

Op deze website zie je een aantal verschillende soorten deals die vaak genoemd worden bij de dealer. Soorten deals als je een auto zonder BKR toetsing wil kopen en in termijnen betalen wil:

Op onze autobranche website lees je vaak genoemde deals hoe je een auto in termijnen kunt kopen.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

50/50 regeling:

In het geval van de 5050 betaling betaal je eerst de helft van de prijs van de auto. En de andere helft kun je dan over een jaar in maandelijkse termijnen betalen. Het aantal termijnen dat je dan over een jaar gaat betalen kun je met de verkoper overleggen.

Het komt zelfs voor dat de dealer jou het tweede deel zonder rente laat afbetalen. is het wel vertrouwd een auto in termijnen betalen zonder enige vorm van rente? het antwoord daarop is: Je betaalt weliswaar geen rente maar pas op: want verborgen andere autobranche kosten zitten hier vaak wel aan verbonden.

Ballooncontract:

Als de autodealer je een financiering aanbiedt waarbij je maandelijks een heel laag bedrag betaald moet je oppassen. Dit soort aanbiedingen worden ballon contacten genomen. Je betaalt dan aan het begin een laag bedrag. Maar aan het eind de periode zit je dan aan een hoog bedrag vast wat je in één keer moet ophoesten

Klassieke autolening:

Er hoeven geen onduidelijkheden voor te komen bij het kopen van een auto in termijnen. Bij de klassieke autolening zijn er duidelijke afspraken over de afbetaling periode en betaal je gewoon maandelijks een vast bedrag plus de rente.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Maandelijkse afbetaling niet meer kunnen betalen

Het goed bekijken wat je maandelijks kunt uitgeven is net zo belangrijk als dat je de maandelijkse afbetalingskosten niet meer kunt afbetalen. Vaak is het zo dat de auto zelf het onderpand is voor de lening. Zo kan de verkoper van de auto mocht jij je maandelijkse aflossingen niet meer kunnen voldoen de auto terugvorderen.

Dit soort overeenkomsten kan per geval verschillen maar vaak is er een vaste regel. Laat deze regels goed in het contract vastleggen.Een van deze regels is dat wanneer jij als koper nog geen 40% heb afbetaald van het totale bedrag. Dat dan de auto door de dealer in beslag genomen kan worden. Dit moet opgenomen worden in de algemene autobranche voorwaarden van jouw contract. Zo’n regeling wordt in de regel een eigendomsvoorbehoud genoemd.

Een auto termijnen betalen zonder BKR – Autobranche lening

De verstrekker van een lening is verplicht om jouw BKR ofwel bureau krediet registratie te checken bij elke lening die je afsluit. Heb je altijd je termijnbetalingen op tijd verricht dan heb je geen negatieve BKR codering.

Als je in het andere geval een paar betalingen niet op tijd betaald hebt in het verleden. Dan kan dit problemen opleveren als je een auto lening wil aanvragen.

Wil je zonder BKR een auto in termijnen gaan betalen dan is dat ook geen probleem. Je moet dan alle bewijzen van inkomsten en andere documenten kunnen overleggen. Heb je geen lopende lening op je naam hebben staan dan heb je ook geen BKR codering.

Het hoeft trouwens geen probleem te zijn als je toch nog een oude lening op je naam hebt staan. je BKR codering hoeft dan niet perse negatief te zijn en je kunt dan toch je auto in termijnen gaan betalen.

Auto kopen met negatieve BKR codering – Autobranche

Heb je in het andere geval wel een negatieve BKR codering? Dan is de kans niet groot dat je een auto bij het merendeel van de dealers in termijnen kunt betalen. Voor de autodealer is dan het risico te groot en gaat het kopen van een auto op die manier niet door..

Maar dat geldt natuurlijk ook voor jou als klant. Maar toch is dit niet geheel onoverkomelijk want tussen de bij ons aangesloten partners is het toch soms mogelijk om met een BKR codering toch een auto te kunnen financieren.

Bekijk daarom de voorwaarden bij de bij ons aangesloten aanbieders van autoleningen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Tweedehands auto in termijnen betalen

Waarom zou je een nieuwe auto kopen als een tweedehands auto toch ook aantrekkelijk kan zijn. De aanschaf van een nieuwe tweedehands auto welke nog jaren mee kan gaan is vaak een aantrekkelijke keuze.

Je krijgt net zoals bij een nieuwe auto de volledige garantie van de autobranche dealer. En vergeleken met een nieuwe auto zijn de maandelijkse termijnen natuurlijk ook veel lager. Dit komt doordat de afschrijving van de auto minder snel verloopt.

Natuurlijk ook een occasion bij de dealer in termijnen afbetalen. Een lagere lening betekent natuurlijk ook dat het aankoopbedrag lager is. Het voordeel voor jou is dat je aan het eind van het verhaal minder betaald hebt.

Auto kopen later betalen zonder bkr

Je ziet dat het aanbod wat betreft een auto financieren zonder gedoe of auto kopen zonder BKR registratie gedoe echt wel mogelijk is. De aanschaf of het geld lenen voor van een auto zonder het BKR lijkt echter voor veel mensen een drempel. Maar je ziet dat auto kopen later betalen zonder BKR best makkelijk kan zijn.

Maar behalve het lenen voor auto zonder BKR toetsing, kun je ook kiezen om te gaan rijden in een leaseauto. Het leasen van een auto komt steeds meer voor, ook voor particulieren in de vorm van private lease. Ook hierbij geldt dan een negatief BKR geen hindernis hoeft te zijn.

Daarnaast is een huurkoop auto zonder BKR ook beschikbaar op onze website. Dit is een snelle manier om snel de weg op te kunnen.

Hou er rekening mee dat er bijkomende kosten zijn als je besluit als u bij een dealer een auto in termijnen gaat betalen.

Tenslotte dit over autobranche leningen

Je ziet dat er tot slot meerdere oplossingen zijn om een auto aan te schaffen. Ze hebben allen voordelen zowel als nadelen als het gaat om wel of niet direct geld lenen zonder een BKR toetsing.

Neem trouwens eens een kijkje bij auto.nl in bovenstaande tabel. Zij verkopen en leasen auto’s maar financieren deze ook. En brengen de auto bij u thuis.

Gratis widgets voor de autobranche

Indien je interesse hebt als consument of autodealer om de recente trends en cijfers binnen de autobranche te verkennen, is het wellicht verstandig om onze specifieke autobranche webpagina te bezoeken. Op deze informatieve pagina kan je niet alleen alle benodigde informatie raadplegen, maar je kunt deze ook kosteloos kopiëren naar jouw eigen website. Deze gegevens worden automatisch bijgewerkt zodra er nieuwe cijfers beschikbaar zijn.

Bovendien worden steeds vaker infographics op auto-gerelateerde websites geplaatst. Deze infographics bieden dezelfde informatie als een uitgebreide tekst, maar dan in een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke vorm. Normaal gesproken zijn dergelijke infographics behoorlijk prijzig, maar bij FinaBud kunnen ze gratis op jouw eigen website worden geplaatst met behulp van een speciale code.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.