Auto Kopen en Per Maand Aflossen - Autobranche Leningen

Auto financieringsplannen voor eenvoudig kopen en aflossen per maand in de autobranche

Bij een auto kopen en per maand aflossen komen vaak hoge rentes kijken. Deze rente zou kunnen oplopen tot een maximum van 14%. Dit is daarmee het dure manier van geld lenen en gaat ook gepaard met de bekende auto financieren slogan “koop nu en betaal later”. De beste manier om in de autobranche een auto te kopen op afbetaling is om persoonlijke leningen te gebruiken met een vaste rente van 3,6%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Aan het aanbod van van zoiets als een kredietverstrekker zal het niet liggen. Een aanrader is hiervoor GeldShop welke in ons overzicht te vinden is. Maar ga gerust vergelijken met andere autobranche financiering diensten. U zult zo nooit teveel uitgeven voor een nieuwe of jong gebruikte auto als het op termijnen betalen aankomt.

Hieronder staan ook aanbieders van een financial lease. Deze vorm van leasen is eigenlijk hetzelfde als een auto op afbetaling kopen.

LENING VOOR AUTO, CAMPER ENZ.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
Dit waren de Financial lease met ander woorden "Huurkoop of Auto op afbetaling" aanbieders. Nu de autoleningen!
 • Persoonlijke lening, Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, keuken, opleiding
 • Autolening, Persoonlijke lening
 • Leningen oversluiten
 • Auto, motor, caravan, boot, opleiding
      Staat wat je zoekt er niet bij?      Andere manieren bekijken?       Klik dan de knoppen onderaan deze pagina

Persoonlijke lening voor een auto afbetalen per maand

Er bestaat dus een auto kopen alternatief dat goedkoper is dan het standaard kopen met een maandelijkse auto afbetaling. Een persoonlijke lening is dan een betere keus in de autobranche. Het grootste voordeel hiervan is dat de rente veel lager is. Ook heeft u de mogelijkheid om het bedrag van de lening boetevrij eerder af te lossen.

De gemiddelde auto heeft een levensduur van ongeveer 5 tot 6 jaar. Sluit daarom als u verstandig bent een lening af met een looptijd van dezelfde levensduur. U heeft de lening voor een auto dan op hetzelfde moment afgelost wanneer de auto is afgeschreven

Bij de persoonlijke lening

 • leent u een vast bedrag eenmalig voor de auto.
 • gaat u het geld lenen tegen een vastgestelde looptijd, en lost u het bedrag maandelijks af.
 • betaalt u een vaste 3,6% rente over het geld dat u geleend hebt. In de maandtermijn zit dit bedrag tevens verwerkt.
 • boetevrij meer aflossen is mogelijk zodat u minder lang aan de lening vast zit.

Auto betalen per maand welke mensen – Autobranche

Van alle mensen welke geld lenen leent 30% dat bedrag voor een maandelijkse betaling van een tweedehands of nieuwe tweedehands auto. Op de tweede plaats wordt het geld geleend wanneer een grote reparatie aan de auto gefinancierd moet worden.

Nieuwe auto aflossen per maand

Je krijgt vaak te maken met de vraag wanneer u een nieuwe auto wilt kopen ga ik leasen of lenen. U kunt direct eigenaar van een nieuwe auto zijn wanneer u de prijs van de auto leent om deze te kopen.

U heeft dan het voordeel dat u zelf kunt beïnvloeden wat de maandelijkse aflossing is. Ook kunt u zelf beslissen wanneer u de auto wilt verkopen, inruilen of wilt repareren.

Dit is het in geval van het kopen van een huis ook belangrijk. Met een persoonlijke lening kunt u de lening boetevrij aflossen wanneer u de auto zou verkopen. Er blijft dan in dat geval geen maandelijkse betalingsverplichting meer over.

En ligt u niets in de weg om uw droomhuis te kunnen aanschaffen. Het ligt een stuk moeilijker wanneer u een autobranche leasecontract aan zou gaan.

Tweedehands auto kopen per maand betalen – Autobranche

Zoek u een tweedehands auto? In dat geval is het ook met een persoonlijke lening zeer verstandig om deze mogelijkheden van maandelijkse autobranche betalingen te onderzoeken.

Via onze autobranche website kunt u online vanuit uw luie stoel zelf uitzoeken hoeveel u wilt gaan lenen. Daarna gaat u goed voorbereid een nieuwe of tweedehands auto uitzoeken via bijvoorbeeld auto.Nl.

Op die manier hoeft u niet alle mogelijkheden om te financieren te bespreken in de showroom van de dealer van de auto. Want dit heeft u thuis allang geregeld.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Auto keuze en onderhandeling – Autobranche

U hoeft zich op deze manier alleen maar te concentreren op de onderhandeling en de juiste keuze van de auto. Want nu weet u wat uw budget is en komt zo goed beslagen ten ijs.

Ook heeft u nu de vrijheid om in de (online) autobranche showroom te denken welke opties uw extra in de auto wenst.

Is het bedrag dat u voor de auto leent uiteindelijk toch goedkoper? Dan bent u meteen al in staat op uw maandelijkse lasten te verlagen door dat bedrag meteen boetevrij af te lossen.

Afschaffing van de 0% rente

Vanaf 2016 kunt u niet meer gebruik maken van de mogelijkheid om een auto tegen 0% rente te kopen. Het (afm) ofwel autoriteit financiële markten heeft aangedrongen op deze wijziging.

Deze wijziging is toegepast omdat de 0% rente de illusie wekte dat men een uitgestelde betaling kon aangaan zonder extra kosten.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Auto kopen maandelijks aflossen zonder BKR registratie

Het is wettelijk gezien niet mogelijk om via maandelijkse aflossingen een auto te kopen, zonder BKR registratie. Alle leningen en kredieten worden bij het BKR getoetst. Dit is niet per se slecht voor u.

Uit de toetsing kan ook blijken dat u een trouwe en goede betaler bent. Is dit het geval, dan krijgt u juist een positieve BKR registratie, wat helpt bij het verkrijgen van een lening.

Zonder BKR registratie auto kopen per maand afbetalen

Zonder een BKR toetsing is het wettelijk gezien onmogelijk om te kopen met een maandelijkse auto afbetaling. Dat wil zeggen wanneer het bedrijf is aangesloten bij een autobranche keurmerk welke dit controleert..

Slecht is dit niet voor u. Het beschermt u tegen uzelf en het beschermt de autodealer tegen onbetrouwbare klanten.

Maar het is dus ook mogelijk om zonder een BKR toetsing een auto te kunnen lenen of leasen. Dit is mogelijk bij bedrijven welke aangesloten zijn bij het keurmerk private lease ok.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Meer autobranche info tips

Wilt u meer autobranche informatie hoeveel geld lenen voor een wagen kost zoals bijvoorbeeld financial lease? Ga dan snel naar de tabel en lees de tips wat er nodig is om een nieuwe of tweedehands auto kopen mogelijk te maken.

Een zoektocht op Google kan ook leuke resultaten opleveren. Gebruik daarvoor de volgende zoektermen:

 • nieuwe auto kopen betalen per maand
 • occasion auto kopen per maand aflossen
 • gebruikte auto per maand afbetalen
 • tweedehands auto per maand betalen
 • auto per maand aflossen

Maar vergeet nooit “geld lenen kost geld” want het is bijna altijd beter om te sparen.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.