Auto Kopen met BKR Codering - Autobranche Leningen

Leningen voor auto's met BKR Codering in de autobranche

Je wilt zonder gedoe een auto kopen met een BKR codering. In dat geval moet je natuurlijk op onderzoek uit naar een autobranche autofinanciering zonder een toetsing door het BKR. Je hoeft dan niet lang naar leningen te zoeken want deze manier van autofinanciering is beschikbaar op onze website.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Autodealers gaan over het algemeen niet in zee met mensen die achterstallige betalingen hadden. Maar er zijn toch nog aardig wat uitzonderingen.

LENING VOOR AUTO, CAMPER ENZ.

Een van die uitzonderingen is een financial lease. Dit is eigenlijk een ander woord voor kopen op afbetaling. En het lijkt heel veel op huurkoop. Je bent bij een financial lease meteen eigenaar van de auto. 

Een andere manier van auto kopen zonder een BKR is  een shortlease aan te gaan.

De aanschaf van een auto met een BKR heeft vaak een betere kans van slagen via een lease. Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe leaseauto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, Camper, Restschuld
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Private lease nieuw en occasion
 • Wij kopen je huidige auto
 • Incl. verzekering, belasting onderhoud, pechhulp
 • Dagelijks opzegbaar
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Private en zakelijke lease
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inruil oude auto mogelijk
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé

De grootste kans om als particulier een auto aan te schaffen ligt bij het private leasen. Je kredietwaardigheid voor een auto kan wel gecheckt worden bij private lease. Maar zolang je BKR notering niet te ernstig is zal dit over het algemeen geen probleem zijn. Je zult dan een grote kans hebben dat je alsnog in een nieuwe of gebruikte auto kopen op afbetaling en kunt wegrijden.

Mocht dit niet zo zijn en je ontvangt maandelijks je inkomen. Dan is het beter om te sparen om een auto te kopen.

Voordelen van een auto kopen met BKR registratie – Autobranche

Iedereen heeft een automerk of type dat hem aanspreekt. Grote investeringen hoef je ook niet te doen om jouw keuze van auto te verwerkelijken. Voordelig is het vaak niet om een auto op afbetaling via een dealer te kopen.

Bij de meeste dealers is het boetevrij aflossen van een auto financiering met een BKR registratie vaak geen probleem. Mocht je een dealer op het oog hebben zoek dat dan van tevoren wel even uit.

Vergelijken en berekenen auto kopen BKR registratie

Is je besluit genomen om te gaan voor een afbetaling of huurkoop met een auto financiering. Vergelijk dan onze auto verkoop of lease aanbieders van zonder BKR registratie in de tabel op deze pagina. Op hun website is veelal te berekenen wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

Neem voor het vergelijken van de beschikbare autobranche aanbieders de tijd. Het over het hoofd zien van een autodealer of aanbieder met een betere of goedkopere financiering is altijd aanwezig.

Het kan altijd op langere termijn lucratiever zijn wanneer je bijvoorbeeld de rentes met elkaar vergelijkt.

Auto kopen op afbetaling met BKR – Autolening

Een auto op afbetaling kopen kan ook worden aangeboden in de vorm van een zogenaamde autolening. Veel online kredietverstrekkers zijn gespecialiseerd in het afsluiten van een autolening zonder BKR.

Specifieke autoleningen worden niet altijd door financieel aangeboden. Dit is verstandig om voor op te letten. Het op de hoogte zijn van een financier gespecialiseerd in de kosten van een auto is altijd prettig.

Vergelijk de aanbieders van auto kopen later betalen zonder BKR

Het is altijd goed om de diverse verkopers van auto’s met elkaar te vergelijken. Je zult dan zien dat elke autodealer een andere regel en constructie heeft. Vaak kan het gaan om het vergelijken van kleine verschillen.

Bij het later betalen zonder BKR is voorzichtigheid geboden. Een uitzondering is auto.nl in onze tabel.

Het betalen van veel rente is vaak de regel bij een autofinanciering. Het is vaak de combinatie van de regels van het contract en de looptijd dat de doorslag kan geven. De financiering moet je trouwens niet vergeten mee te nemen en je belastingaangifte.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Auto kopen met negatieve BKR codering tegen 0%

Heb je een autoverkoper gevonden van een zogenaamde 0% rente autofinanciering. Wees dan voorzichtig en sta je niet blind op die rente van 0%. Bij deze autobranche aanbiedingen schuilt er veelal een addertje onder het gras.

Dit is vaak een verkapte vorm van een auto in termijnen betalen met deze financieringsvorm met negatieve BKR. Deze manier van reclame zie je vaak in de vorm van “ nu auto op afbetaling kopen, volgend jaar betalen”

Dit klopt in zekere zin wel maar je wordt vaak verplicht om naar een jaar het hele bedrag in één keer af te betalen.

Goedkope 0% auto kopen BKR geen probleem

Deze zogenaamde goedkope auto financiering voor 0% rente is eigenlijk maar voor één jaar bedoeld. Dat is een probleem als het om het kopen van een dure auto gaat. Koop je namelijk een auto van €10.000 houd er dan wel rekening mee dat je dan na 12 maanden echt die €10.000 moet gaan betalen.

Weet je zeker dat je tegen die tijd dat bedrag op tafel kunt leggen. Dan is er geen vuiltje aan de lucht en is zo’n 0% regeling best wel interessant.

Mocht je dat niet kunnen, weet dan dat je contract inhoudt dat het bedrag daarna wordt omgezet in een andere leenvorm zoals een doorlopend krediet. Wanneer dat gebeurt ben je wel degelijk rente over dat bedrag verschuldigd en niet zo’n klein beetje ook.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Alternatieven auto kopen met BKR registratie

Een auto financieren i.p.v. op afbetaling zonder tussenkomst van het BKR (Bureau Krediet Registratie) zijn er wel zeker, Je hebt dan weliswaar nog steeds te maken met een BKR toeting. Maar kunt beter geld lenen voor het kopen van een nieuwe auto of occasion door te kiezen voor de mogelijkheden van een persoonlijke lening.

Dit heeft als financiële voordeel dat de rente aanzienlijk lager is. Maar als je eerst het geld lenen voor auto, dan ben je ook in een betere positie om te onderhandelen over de prijs.

Huurkoop auto kopen met BKR melding

Huurkoop is eigenlijk de laatste optie welke je zou willen kiezen. Omdat hierbij de rente het hoogst ligt t.o.v. andere auto in termijnen betalen zonder kopzorgen. Dus bewaar de huurkoop auto zonder BKR melding optie tot het laatst.

Je kunt welliswaar een negatieve codering hierbij omzeilen maar het heeft meer nadelen dan voordelen. Wees zuinig op je euro.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Auto kopen met negatieve BKR codering

Tot slot kunnen we wel zeggen dat er wel degelijk mogelijkheden zijn voor auto kopen zonder een BKR toetsing. Een BKR registratie hoeft geen belemmering te zijn als het autobedrijf aangesloten is bij het “private lease ok” autobranche keurmerk.

We praten dan over een auto leasen met private lease of financial lease. Een negatieve BKR codering hebben is dan geen probleem met een leaseauto. Er wordt dan niet direct gekeken naar een negatief BKR.

We kunnen tot slot zeggen dat een auto financieren zonder BKR check wel degelijk mogelijk is. Maar ook informatie in geval van een nieuwe auto kopen is geld lenen zonder een BKR toetsing goed te doen.

Trends en cijfers widgets – Autobranche

Als je als consument of autodealer interesse hebt in het verkrijgen van inzichtelijke informatie over de auto-industrie, inclusief actuele trends en cijfers, dan is het wellicht de moeite waard om onze speciale autobranche pagina te bezoeken. Op deze pagina kun je niet alleen al deze waardevolle informatie bekijken, maar je hebt ook de mogelijkheid om deze kosteloos te kopiëren naar je eigen website. Wanneer er nieuwe cijfers worden gepubliceerd, zorgen wij ervoor dat de informatie op de pagina wordt bijgewerkt.

Daarnaast zie je steeds vaker infographics op autobranche gerelateerde websites. Deze visueel aantrekkelijke grafische weergaven bieden dezelfde informatie als lange teksten, maar dan op een overzichtelijke manier. Normaal gesproken zijn dergelijke infographics prijzig, maar bij FinaBud kun je ze gratis op je eigen website plaatsen door middel van een speciale code.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.